Arama
Arama Sonuçları
Seyyid türbeleri ve çevresine düzenleme
Hakkari Şemdinli Kaymakamı Ali Ekber Ateş, kurum amirleriyle beraber Bağlar Köyü’nde vatandaşlarla bir araya gelerek, talep ve ihtiyaçları dinledi.
Ordulu şehidin emaneti Çağan ile Ankara hatırası
2020-2023 yıllarında 3 yıl 2 ay Ordu Valiliği yapan ve gözyaşları ile şehirden uğurlanan Tuncay Sonel, Ordu ve şehit aileleri ile bağlantısını sürdürüyor.
Vali Gül’den 50 noktaya bayram ziyareti
İstanbul Valisi Davut Gül, Ramazan Bayramı boyunca İstanbul’da 50 ayrı noktaya ziyaret gerçekleştirerek hem incelemelerde bulundu hem de İstanbullularla bayramlaştı.
Şanlı şehirde kurtuluş günü coşkusu
İstiklal Madalyalı Şanlı Şehir Şanlıurfa'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 104’üncü yıl dönümü kentte düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.
Şehitlerimizin kabirlerine karanfil bıraktı
Ramazan Bayramı arifesinde Ordu Şehitliği'nde tören düzenlendi. Törene katılan Vali Muammer Erol, şehitlerimizin kabirlerini ziyaret ederek karanfil bıraktı ve dua etti.
"Yüreklerimiz bir, acılarımız ortak"
Erzincan Valisi Dr. Hamza Aydoğdu, şehit Emrah Gündüz’ün baba ocağını ziyaret etti. Şehit ailesiyle görüşen Vali Aydoğdu, "Yüreklerimiz bir, acılarımız ortak. Gözyaşlarımızı ve anılarımızı paylaşırken, bir kez daha sarıldık, birlik ve beraberlik içinde olduğumuzu hissettik" dedi.
Şehit kabirleri mevsim çiçekleri ile süslendi
Düzce’de medfun bulunan tüm şehitlerin kabirlerinin bakım ve temizlikleri bayram öncesinde valilik ve kaymakamlıklarca yapıldı.
"Senin beni izlediğini biliyorum"
Çorum'da şehit babasının kabrine katılacağı jimnastik yarışması için "Senin beni izlediğini ve hep yanımda olduğunu biliyorum" yazılı bir not bırakan Miray Şah herkesi duygulandırdı. 18 Mart Şehitleri Anma Günü programında şehit Habib Gökçe'nin kabrinde notu gören Vali Doç. Dr. Zülkif Dağlı, yarışları izlemeye gitti ve Miray Şah'a destek oldu.
“Rabbim şehitlerimize rahmetiyle muamele eylesin!”
Manisa Valisi Enver Ünlü, Şehit Jandarma Er Ferhat Alakuş'un emaneti olan kıymetli ailesini ziyaret etti. Şehit ailesinin hatırlarını soran Vali Ünlü, şehit annesinin elini öptü.
Kurtuluşun 106. yılı törenlerle kutlandı
Erzurum’un düşman işgalinden kurtuluşunun 106. yılı coşkuyla kutlandı. Karskapı Şehitliği’ne giden Vali Mustafa Çiftçi ve protokol üyeleri, şehitlerin kabirlerine karanfil bıraktı, dua etti.
Şehitlerin kabirleri gül suyuyla yıkandı
Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ziya Polat'ın talimatıyla başlatılan camilerdeki ve şehitliklerdeki temizlik çalışmaları tamamlandı. Ekipler, aziz şehitlerin kabirlerini gül suyu ile yıkadı.
“Vatandaşın randevu alamadığı anlayıştan ayağına gidildiği anlayışa…”
Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Tuncay Akkoyun, Ömerli İlçesine bağlı kırsal mahalleleri ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Kırsal mahallelerin sorunlarını yerinde dinleyen Vali Akkoyun, “Değişen ve gelişen devletimiz, vatandaşlarımızın kurumlardan randevu alamadığı anlayıştan vatandaşın ayağına giden bir anlayışa evrildi” dedi.
Başkent’in doğal, tarihi ve kültürel 101 değerini gördünüz mü?
ATO, 2024 takviminde Başkent’in doğal, tarihi ve kültürel 101 değerine yer vererek, tanıtım ve turizm çalışmalarına destek verdi. Ankara Ticaret Odası’nın Cumhuriyet’in 101. yılına girdiği 2024 yılı için hazırladığı takvimde Başkent’in 101 turizm destinasyonunun görsel, lokasyon ve tanıtım bilgileri yer aldı.
301 madencinin acısı ilk günkü gibi
13 Mayıs 2014'te Soma’da meydana gelen maden kazasında şehit olan 301 maden işçisinin kabirlerini ziyaret eden Manisa Valisi Enver Ünlü, maden şehitlerinin kabirlerine karanfil bırakıp dua etti.
Kurtuluşun 103. yılı kutlu olsun
Iğdır'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 103'üncü yıl dönümü törenlerle kutlandı. Törenlere katılan Vali Ercan Turan, "Aras Nehri’nin kıyısında bir güneş gibi doğan Iğdır'ımızın düşman işgalinden kurtuluşunun 103’üncü yılı kutlu olsun" dedi.
Karakolda askerlerle sohbet etti
Ankara'nın Beypazarı Kaymakamı Vedat Yılmaz, Kırbaşı Mahallesi'ni ziyaret etti. İlk olarak Kırbaşı Jandarma Karakolu'nu ziyaret eden Kaymakam Yılmaz, askerler ile sohbet etti, Jandarma Komutanı'ndan karakol hakkında bilgiler aldı.
Zirvede bayrak açtı
Niğde Valisi Cahit Çelik, Cumhuriyetin 100. kuruluş yıl dönümü kapsamında 100 dağcı ile Aladağların en güzel zirvelerinden olan Emler Zirvesinde şanlı bayrağımızı dalgalandırdı.
100 komando 100 fidan ile 100. yılda ölümsüzlere yürüdü
Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, Valilik öncülüğünde Cumhuriyetin 100. Yılı etkinlikleri kapsamında düzenlenen “100 Komando /Özel Harekat 100 Fidan ile 100. Yılda Ölümsüzlere Yürüyor” programına katıldı.
7,2’lik depremin 12. yıldönümü
23 Ekim 2011 tarihinde Van’da yaşanan 7,2 şiddetindeki depremde hayatını kaybeden vatandaşlar, kabirleri başında dualarla anıldı. Van'da 23 Ekim ve 9 Kasım 2011'de meydana gelen 7,2 ve 5,6 büyüklüğündeki iki deprem ardında büyük acılar bıraktı. 644 kişi hayatını kaybettiği depremde 2 bin 200'den fazla ev ve iş yeri yıkıldı. Aradan geçen 12 yılda kentin büyük bölümü adeta baştan inşa edildi. Depremi yaşayanların acıları ise hala taze.
Derince şehitleri unutulmadı
Siirt’in Baykan ilçesine bağlı Günbuldu Köyü Derince mezrasında 21 Ekim 1993 tarihinde bebek katili bölücü terör örgütü PKK tarafından yapılan alçak saldırıda şehit olan 14‘ü çocuk, 8’ i kadın toplam 22 masum sivil vatandaş, düzenlenen törende dualarla anıldı.
“İlçemize hoş geldiniz kaymakam abi”
Çorum Oğuzlar Kaymakamlığı’na atanan ve 9 Ekim’de görevine başlayan 111. dönem kaymakam adaylarından Muhammed Turan’a, ilçenin çocukları ‘Hoş geldiniz’ ziyaretinde bulundu.
Yaşlı amcanın hayır duasını aldı
Köy ziyaretlerinde vatandaşlar ile bir araya gelen Bingöl Genç Kaymakamı Muhammet Güzel, hasta ve yaşlıları da ziyaret ederek hayır dualarını aldı.
“Sizler bizim gururumuzsunuz”
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle düzenlenen etkinliklerde gazilerle bir araya gelerek, “Sizler bizim gururumuzsunuz” dedi.
“Şehit ve gazilerimiz, milletimizin gönlünde ebediyen yaşayacak”
Gaziler Günü kutlama programına katılan Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, “Şehitlerimiz ve gazilerimiz, milletimizin her bir ferdinin gönlünde gurur abidesi olarak ebediyen yaşayacak” dedi.
“Şehit aileleri başımızın tacı”
Kızılcahamam Kaymakamlığı görevine başlayan Dr. Nuri Mehmetbeyoğlu, ilk ziyaretini şehit kabirleri ve şehit ailelerine yaptı. Kaymakam Mehmetbeyoğlu, “Şehit aileleri başımızın tacıdır” dedi.
Şehit ve gazileri unutmadı
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Eyyübiye ilçesine bağlı Harran Kapı Mezarlığındaki şehit kabirlerini ziyaret ederek karanfil bırakıp dua etti.
Belediye personeli ile tanıştı
Maden Kaymakamlığı’ndan Özalp Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilliğine atanan Rahmi Bulut, belediye personeli ile tanışarak çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Diyaliz tedavisinden çıkıp coşkuya ortak oldu
Bilecik’teki 30 Ağustos coşkusuna diyaliz tedavisinden çıkıp kutlamalara katılan Kıbrıs Gazisi Mustafa Ekin de ortak oldu. Vali Şefik Aygöl, geçit töreninde Gazi Ekin’i alkışlayarak karşıladı.
Yurt gelinde 30 Ağustos coşkusu
30 Ağustos Zafer Bayramı, yurt genelinde coşkuyla kutlanıyor. İl ve ilçelerde vali ve kaymakamlar Atatürk anıtlarına çelenk koyarak coşkuyu başlattı. Valilik ve kaymakamlıkların gün boyu çeşitli törenler gerçekleştiriliyor. Vali ve kaymakamlar bayram tebriklerini kabul ederken, şehitlikler de ziyaret edilerek vatan için canını feda eden şehitlere dualar edildi.
Soma maden şehitleri, facianın 9. yılında anıldı
Soma maden kazasında şehit olan 301 madenci dualarla anıldı. Soma Maden Şehitliği’nde düzenlenen törene Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, şehit madenciler aileleri ve protokol üyeleri katıldı.