Arama
Arama Sonuçları
Hastalığını hiçe sayıp, Hatay için çalıştı
Kahramanmaraş'ta 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen depremler sonrası Hatay'a koordinatör vali olarak atanan ve o dönem kanser tedavisi gören eski Denizli Valisi Ali Fuat Atik, Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) ile Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından düzenlenen "Uluslararası İyilik Ödülleri"nde "Vefa Ödülü"nün sahibi oldu.
Şifa Projesi ile Sivas'ın ilçelerinde koruyucu sağlık hizmetleri artırılacak
Sivas Valiliği himayesinde ve Sağlık İl Müdürlüğü koordinasyonunda başlatılan, Şifa Projesi lansman programı, Şarkışla ilçesinde düzenlenen etkinlikle gerçekleştirildi.
Nusaybin'de Ömer Özel İlkokulu ve Neriman Özel KETEM Merkezi açıldı
Mardin’in Nusaybin ilçesinde kırsal Yolbilen Mahallesinde Esnaf ve Sanatkârlar Odası ve İş İnsanı Ömer Özel tarafından yapılan "Yolbilen Ömer Özel İlkokulu"nun açılışı yapıldı.
Ücret yok, randevu yok erken teşhis var
Batman Belediyesi Sağlık Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde kurulan Kanser Erken Teşhis Tarama ve Eğitim Merkezi (KETEM) Vali Ekrem Canalp ve Eşi Dr. Ayten Canalp ile Milletvekili Ferhat Nasıroğlu’nun katılımıyla törenle açıldı.
"Geç Kalma Hayatta Kal Alanya"
Antalya Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer başkanlığında "Geç Kalma Hayatta Kal Alanya" projesi için protokol imzalandı. Kaymakam Ürkmezer, "Kanserde erken teşhisin önemine dikkat çekmek, bu konuda öğrenci ve velilerimizi bilinçlendirmek ve farkındalık yaratmak istiyoruz" dedi.
Dün elini öptüğü Ömer amcanın bugün vefat haberini aldı
Düzenli olarak köyleri ziyaret ederek vatandaşların dertleriyle dertlenen Elazığ Baskil Kaymakamı Ömer Tuğrul Kundakçı’nın dünkü durağı Kızıluşağı Köyü oldu. Köyde hane ziyaretlerinde bulunan Kaymakam Kundakçı, 82 yaşındaki hasta Ömer Güreli’ye de misafir oldu.
Hakkari'nin sağlık haritası masaya yatırıldı
Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, İl Sağlık Müdürlüğü'nü ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Vali Çelik, kentte yürütülen sağlık hizmetleri, personel sayısı ve projeler hakkında toplantı yaptı.
Koruyucu aileleri unutmadı
Bitlis Valisi Erol Karaömeroğlu, eşi Filiz Karaömeroğlu ile birlikte Ahlat’ta inceleme ve temaslarda bulundu.
Merhum Kaymakam Özdemir, son yolculuğuna uğurlandı
Önceki gün vefat eden Gölcük Kaymakamı Yusuf Özdemir'in cenazesi memleketi Samsun’da dualarla toprağa verildi.
Vefat eden Kaymakam Özdemir’e veda
Kanser hastalığı ile mücadele ederken hayatını kaybeden Gölcük Kaymakamı Yusuf Özdemir için Kocaeli Valiliği'nde tören düzenlendi.
Gölcük Kaymakamı Yusuf Özdemir hayatını kaybetti
Bir süredir kanser tedavisi gören Kocaeli Gölcük Kaymakamı Yusuf Özdemir, 53 yaşında hastanede vefat etti.
“Devletimizin kapısı her zaman açık”
Ordu Valisi Tuncay Sonel, kendisinden randevu talebinde bulunmak suretiyle sorun, şikayet ve taleplerini iletmek isteyen vatandaşlar için düzenlediği “Halk Günü” toplantılarını sürdürüyor.
Kanser tedavisi gören Vali Atik, ameliyat oldu
Kanser tedavisi gören Denizli Valisi Ali Fuat Atik, İstanbul'da başarılı bir ameliyat geçirdi. Bugün taburcu olarak Denizli’ye dönen Vali Atik, “Unutmayın, kanserde erken teşhis hayat kurtarır!” dedi.
Halk Günü’ne yoğun katılım
Her hafta düzenlediği Halk Günü’nde vatandaşların taleplerini dinleyen Ordu Valisi Tuncay Sonel, yoğun katılımın olduğu bu haftaki Halk Günü’nde 817 vatandaşın derdini çözmek için gayret gösterdi.
Umut Sokağı, kanser hastası depremzedelerin yeni yuvası
İçişleri Bakanlığı 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerin merkez üssü Kahramanmaraş'ta lösemi ağırlıklı kanser hastaları ve aileleri için konteynerlerden 'Umut Sokağı' oluşturdu. Sokağı ziyaret ederek çocuklar ve aileleriyle sohbet eden Bakan Süleyman Soylu, “Umut, hep var” dedi.
Vali Atik, kemoterapi şişesiyle Hatay'da görevde
Hatay'a koordinasyon valisi olarak görevlendirilen Denizli Valisi Ali Fuat Atik, kanser ile mücadele ediyor. Bir süre ailesinden bile bu durumu saklayan Vali Atik, kemoterapi zamanı geldiğinde, boynuna kemoterapi şişesi takarak tedavisine konteynerde devam etti. Durum ortaya çıkınca bölgeden gönderilmek istendi ancak "gitmem" dedi.
Depremde 120 polis ve 32'nin üzerinde jandarma vefat etti
Kahramanmaraş merkezli depremlerde bugün saat 08.30 itibarıyla 18 bin 342 kişi hayatını kaybetti, 74 bin 242 kişi yaralandı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “asrın felaketi" olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli depremlere ilişkin, "Şu andaki tespitlerimize göre 120 polis arkadaşımızı ve 32'nin üzerinde jandarma personelimizi kaybettik" dedi.
Hassa’da ilk safran hasadı
Hatay Hassa Kaymakamı Osman Acar, Aktepe Mahallesi'nde yetiştirilen aromatik bitki olan safran hasadına katıldı.
Fidan dikme heyecanını çocuklarla paylaştı
Erzincan Valisi Mehmet Makas, Yeşilay tarafından düzenlenen fidan dikim etkinliğine katılarak, fidanları miniklerle toprakla buluşturdu.
Kaymakam Balcı, 1 numaralı forma ile yarıştı
Muğla Fethiye Kaymakamı Alper Balcı, FETAV tarafından organize edilen ve bu sene 7.'si düzenlenen 'Yaşam İçin Yarış' etkinliğine katıldı. Kaymakam Alper Balcı'nın 1 numaralı formasıyla katıldığı yarışta toplam 5 km yol kat edilirken etkinlikten elde edilen gelirle, Fethiye Devlet Hastanesi Onkoloji Departmanı'na destek verilecek.
Şifa veren ellerden ‘vefa’ konseri
Aydın Valisi Hüseyin Aksoy ve eşi Hülya Aksoy, Meme Kanseri Farkındalık Günleri kapsamında Karacasu Afrodisias Antik Kentinde düzenlenen İl Sağlık Müdürlüğü çalışanları tarafından oluşturulan Türk Müziği Korosunun “Şifa Veren Ele Vefa” konserine katıldı.
Mülki idare camiasının acı günü
Muğla Vali Yardımcısı ve önceki dönem Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız dün akşam Hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün cuma namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Milas Şehir Mezarlığında toprağa verilecek.
Ayşe'ye Vali Yılmaz sahip çıktı
Osmaniye’de üniversite sınavına gireceği sırada kimliğini unuttuğunu fark edince göz yaşlarına boğulan, polisin ‘anne babasını’ sorması üzerine ‘öldüler’ diyerek herkesi duygulandıran, sonunda sınava girmeyi başaran öğrenciye Vali Erdinç Yılmaz sahip çıktı.
Tek geçim kaynağı ineği ölen teyzeye Vali Akbıyık inek ve buzağı hediye etti
Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık, tek geçim kaynağı olan ineği merada otlarken ölen Nesibe Durna´ya (60), Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci'nin talimatıyla inek ve buzağı hibe etti.
Atilla KANTAY
Yunusemre Kaymakamı