Arama
Arama Sonuçları
"Gazi Kars, Türkiye'de en çok tabyanın bulunduğu il"
Dereiçi Vadisi'nde inceleme yapan Kars Valisi Ziya Polat, "Gazi Kars'ımız, sahip olduğu 46 adet tabya ile Türkiye'de en çok tabyanın bulunduğu ildir" dedi.
"Bu çalıştay yol haritasını belirleyecek"
Turunçgil Çalıştayı’nın kapanış programına katılan Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, "Bu çalıştayda ortaya konulan görüşler, yapılan tespitler, getirilen öneriler, çalıştayın temasında yer alan yol haritasının belirlenmesine, planlı üretimin hayata geçirilmesine olumlu ve önemli katkılar yapacaktır" dedi.
"Mersin, dünyanın en verimli topraklarına sahip"
"Üretim Planlamasında Turunçgil Yol Haritası” Temalı Turunçgil Çalıştayı'na katılan Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, "Mersin, Çukurova’mız dünyanın en verimli topraklarına sahiptir. Burada yetişmeyen ürün yok" dedi.
Hakkari’deki köy muhtarlarının taleplerini dinledi
Hakkari Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Buğra Karadağ, görüşme talebinde bulunan köy muhtarlarıyla bir araya geldi.
Hakkari'ye deprem konteynerleri gelmeye başladı
Hakkari Valisi Ali Çelik, olası bir depremde geçici barınma imkânı sağlamak amacıyla kullanılacak konteynerlerin kentte gelmeye başladığını belirterek, 200 konteynerin Şemdinli’ye ulaştığını ifade etti
Hakkari’nin gurur günü kutlandı
Hakkari’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 106. yıl dönümü törenle kutlandı.
Cennet ve Cehennem Vadisi'nde teftiş
Hakkari Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Buğra Karadağ, Cennet ve Cehennem Vadisi Bölgesi'nde yürütülen çalışmalarını inceledi.
"Muş Ovası çok bereketli topraklara sahip"
Muş Valisi Avni Çakır, yüzde 75 hibeyle çiftçilere yönelik fasulye ve nohut tohumu dağıtım törenine katıldı. Vali Çakır, "Muş Ovası çok bereketli topraklara sahiptir. Bir ilin kalkınmasındaki en büyük etken üretimdir" dedi.
Hakkarili gençlerle iftar sohbeti
Hakkari Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Buğra Karadağ, Hakkârili gençler ile Ramazan programında bir araya geldi.
Bir günde 3 köyün taleplerini dinledi
Hakkari Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Buğra Karadağ, köy ziyaretlerine devam ediyor. Bir günde 3 köyü ziyaret eden Karadağ, vatandaşların sorun ve taleplerini yerinde gördü, ilgili birimlere talimat verdi.
“Her zaman halkımızın yanındayız”
Hakkari Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Buğra Karadağ, vatandaşların yol genişletme ve asfalt talebi üzerine Otluca Köyü Tümsek Mezrasını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.
Vali Yardımcısı Buğra Karadağ’a teşekkür
Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, Hakkari İl Özel İdaresini ziyaret etti. Vali Çelik, çalışmaları için Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Buğra Karadağ’a teşekkür etti.
"Muhtarlarla iş birliği içindeyiz"
Hakkari Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Buğra Karadağ, köy muhtarlarının taleplerini dinledi. Karadağ, "Amacımız, muhtarlarla iş birliği içerisinde, koordineli olarak çalışarak köylerdeki sorunları en hızlı şekilde çözüme kavuşturmak" dedi.
Hudut karakolunda inceleme yaptı
Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, Şehit Piyade Er Mutlu Saydam Hudut Karakol Komutanlığı'nı ziyaret etti. Vali Çelik, sınır güvenliğiyle ilgili çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Sorun ve talepleri yerinde dinledi
Hakkari Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Buğra Karadağ, Taşbaşı köyünü ziyaret ederek, vatandaşların sorun ve taleplerini yerinde dinledi. Karadağ, taleplerin karşılanması yönünde ilgililere talimat verdi.
“Doğru bilgiyi kamuoyuna hızlı ulaştırmalıyız”
İzmir’de, Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) ve Balkan Stratejik Araştırmalar Merkezi (BASAM) öncülüğünde Balkan ülkelerinden medya temsilcilerinin katılımı ile Türk Balkan Medya Forumu gerçekleştirildi. Forumda konuşan İzmir Valisi Süleyman Elban, “Çok süratli şekilde doğru bilgiyi kaynağından kamuoyuna hızlı şekilde ulaştırmamız lazım” dedi.
Restore edilen asırlık köprüde inceleme
Nevşehir Valisi Ali Fidan, Avanos ilçesinde bulunan ve restore edilen 123 yıllık tarihi taş köprü çalışmalarını inceledi.
Sorun tespiti için köylerde inceleme
Çukurca ilçesindeki Akkaya, Çığlı, Gündeş, Narlı ve Üzümlü köylerini ziyaret eden Hakkari Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Buğra Karadağ, "Vatandaşların sorun ve taleplerini yerinde görmek ve çözüme kavuşturmak amacıyla köyleri ziyaret ediyoruz" dedi.
Halk eğitim kurslarında hayallerini gerçekleştirdiler
Hakkâri Halk Eğitim Merkezindeki kurslarda hayallerini gerçekleştiren kursiyerlerle bir araya gelen İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Buğra Karadağ, kursiyerleri el emeği göz nuru ürünleri nedeniyle tebrik etti.
"Verimli çalışmanız için elimizden geleni yapacağız"
İl Özel İdaresi Müdürlüğü'nü ziyaret eden ve işçilerin taleplerini dinleyen Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, "Sizlerin daha verimli ve rahat çalışması için elimizden geleni yapacağız" dedi.
Hakkari’de ‘geleceğin teknoloji yıldızları’ yetişecek
Hakkari’de başlatılan “Geleceğin Teknoloji Yıldızları Yetişiyor” projesi ile, öğrenciler, girişimci kadınlar, engelli vatandaşlar ile birlikte bütün vatandaşlara eğitim laboratuvarları kurularak Bilişim Teknolojileri alanında eğitim verilecek.
“Üzerimize düşeni yapacağız”
Hakkari Üniversitesi’nde Kütahya Tasarım Teknokent Genel Müdürü Prof. Dr. Ersan Öz'ün ‘Metaverse ve Şehir’ söyleşisine katılan Hakkari Valisi Ali Çelik, “Üniversitemizin dijital dönüşümün parçası olması için üzerimize düşeni yapacağız” dedi.
Kaval Şelalesi’ne asma köprü yapılacak
Hakkari Valisi Ali Çelik, Hakkari’nin "Saklı Cenneti" olarak anılan Kaval Şelalesi’ni ziyaret etti.
Petrol arama tesisinde kuyu açma çalışmaları başlayacak
Hakkari Valisi Ali Çelik, Vali Yardımcısı Buğra Karadağ ile birlikte Işıklı Bölgesi Petrol Arama Tesis inşaatında incelemelerde bulunarak, “İnşallah çok kaliteli petrol bulunma müjdelerini de kamuoyuyla paylaşırız” dedi.
Samimiyet dolu anlar
Hakkari Valisi Ali Çelik, Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Buğra Karadağ ile birlikte ziyaret ettiği Pınarca Köyü’nde vatandaşlarla samimiyet dolu anlar yaşadı.
“En değerli anlar içten ve samimidir”
Derecik ilçesini ziyaret eden Hakkari Valisi Ali Çelik, karşılaştığı çocuklarla yakından ilgilenerek, “En değerli anlar içten ve samimidir. Tıpkı Derecik Umurlu/Balkaya Mahallesi'ndeki karşılaşmamızda olduğu gibi. Çocuklar, hafta sonu mesaimizi daha da güzelleştirdi. Gözlerindeki ışıltı hiç sönmesin, kalplerindeki umut hiç tükenmesin diye çalışmalıyız. Hep birlikte...” dedi.
Diplomatları Soğanlı’da balon turuyla ağırladı
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılı ve Türkiye Cumhuriyeti - Paraguay diplomatik ilişkilerinin 70. yılı kutlamaları kapsamında 13 Büyükelçi ve 10 Konsolos olmak üzere toplam 23 kişilik diplomat ekibini Soğanlı’da ağırladı.
Sivas, atletizm balkan şampiyonasına ev sahipliği yapacak
4 Eylül Sivas Kongresi'nin 104. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Sivas’ta ilk kez düzenlenecek olan U-18 Atletizm Balkan Şampiyonası'nın basın toplantısı Sivas Valiliği Dr. Hasan Canpolat Salonu'nda gerçekleştirildi.
Yangından zarar gören köylerin ihtiyaçları karşılanacak
Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, orman yangınında zarar gören, Çanakkale merkeze bağlı Kızılkeçili Yukarı Okçular, Musaköy, Özbek, Kemel, Kayadere, Işıklar, Dörtyol, Kurşunlu, Yapıldak ve Mareşal Fevzi Çakmak köylerini ziyaret etti.
Buğra Karadağ, Hatay Vali Yardımcılığına atandı
Kütahya Vali Yardımcısı Buğra Karadağ, Hatay Vali Yardımcılığına görevlendirildi.