Arama
Arama Sonuçları
AYM'den kaymakam adaylığı için kritik karar
Anayasa Mahkemesi, kaymakam adaylığına yönelik ikinci kritik kararını verdi.
"Sizin gibi valilerin eksikliğini hep hissedeceğiz"
Emekli Vali Orhan Öztürk, geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden eski devlet bakanlarından, emekli Vali Bekir Aksoy hakkında önemli bir yazı kaleme aldı. Öztürk, "Bekir Aksoy iyi bir bürokrat ve devlet adamıydı. Dik durdu ve net birisiydi. Bekir Aksoy, Recep Yazıcıoğlu, Rıza Akdemir gibi valilerin eksikliğini hep hissedeceğiz" dedi.
Hizmetleriyle Cizrelilerin gönüllerini kazandı
Şırnak'ın Cizre ilçesinde 1,5 yıldır görev yapan Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Nazlı Demir, yaptığı hizmetler, ziyaretler ve samimi diyalogları ile vatandaşların gönlünü kazandı.
TİMBİR 1 yaşında
81 il ve 25 ülkede temsilciliği bulunan, 1000 haber sitesinin üyesi olduğu ve Cumhurbaşkanlığı onayı ile kurulan Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) 1 yaşında.
Serkan Kaya, Honaz Kaymakamlığına atandı
111. dönem kaymakam adaylarından Serkan Kaya, Denizli Honaz Kaymakamlığına görevlendirildi.
Kaymakam Genç, Honaz ilçesine veda etti
Denizli Honaz Kaymakamı Hamit Genç, Giresun Görele Kaymakamı olarak atandığını belirterek, Honaz ilçesine veda etti.
M. Sadık Tunç ve Eyüp Kaykaç belediye başkan adayı oldu
İzmir Vali Yardımcısı Mehmet Sadık Tunç AK Parti'den Karabağlar, Karaburun Kaymakamı Eyüp Kaykaç ise Karaburun’dan belediye başkan adayı oldu.
Hüseyin Demirkol
Yığılca Kaymakamı
Birecik’le Acıpayam kaymakamları yer değiştirdi
Şanlıurfa Birecik Kaymakamı Ramazan Cankaloğlu ile Denizli Acıpayam Kaymakamı Mustafa Gürbüz yer değiştirdi.
Ara mülki idare kararnamesi yayımlandı
Bugünkü Resmi Gazete’de ara mülki idare amirleri kararnamesi yayımlandı. Çoğunluğu görevlendirme ile vekaleten kaymakam ve vali yardımcısı olarak görev yapan 127 ilçenin kaymakamı ve 20 ilin vali yardımcısı asaleten atandı.
“Kars'tan görev icabı ayrıldım, gönül olarak hep buradaydım”
Kars Eski Valisi Rahmi Doğan, eşi Gülden Gülüzar Doğan ile birlikte ziyaretler yapmak üzere Kars'a geldi.
Yüksek lisansını tamamladı
Van Muradiye Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Melih Aydoğan, kamu yönetimi alanında yaptığı yüksek lisans eğitimin tamamlayarak cübbe giydi. Aydoğan, akademik eğitimine doktora ile devam etmeyi planlıyor.
Mülkiye Müfettişi olarak atandı
Van Büyükşehir Belediyesinde Genel Sekreterlik görevini yürüten Mehmet Fatih Çelikel, Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle İçişleri Bakanlığına Mülkiye Müfettişi olarak atandı. Vali Ozan Balcı, Çelikel için onuruna veda yemeği verdi.
Bilgehan Bayar, Bodrum için aday adayı oldu
Kütahya Vali Yardımcısı ve Eski Bodrum Kaymakamı Bilgehan Bayar, MHP Bodrum Belediye Başkan aday adaylığı için başvuru yaptı.
Emekli Vali Orhan Öztürk, THK başkan danışmanlığına getirildi
2018 yılında emekliye ayrılan eski Bitlis valilerinden Orhan Öztürk, Türk Hava Kurumu Başkan Danışmanlığı görevine getirildi.
Eski Urfa Valisi'ne stratejik görev!
Şanlıurfa Eski Valisi Salih Ayhan'ın yeni görev yeri belli oldu.
Abdullah Korkmaz
Hukuk Hizmetleri Genel Müdürü
Armağan Yazıcı'ya ‘hayırlı olsun’ ziyareti
Malatya Valisi Ersin Yazıcı, Burdur Kemer Kaymakamı iken Elazığ’a Vali Yardımcısı olarak atanan Armağan Yazıcı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Ekrem İnci
Seyhan Kaymakamı
Huriye Küpeli Kan
Adana Vali Yardımcısı
Yavuz Selim Köşger
Adana Valisi
Kalaycı ustası ile bakır işledi
Esnafları ziyaret ederek hayırlı işler’ dileyen Beypazarı Kaymakamı Vedat Yılmaz, kalaycı esnafı ile birlikte bakır işlemeciliği yaptı.
Merhum Kore gazisinin ailesini yalnız bırakmadı
Tunceli Çemişgezek Kaymakamı Orçun Cüneyt Zor, ağustos ayında ebedi hayata uğurlanan Kore Gazisi Yusuf Tuncel için evinin bahçesinde düzenlenen anma programında aileyi yalnız bırakmadı.
İlahiyat Fakültesi’nin yeni binasını hayırsever yaptıracak
Afyonkarahisar Valisi Doç.Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş’ın katılımıyla gerçekleştirilen hayırsever iş insanları Özcan ve Zeynep Başak Halaç tarafından yaptırılacak olan “AKÜ İlahiyat Fakültesi Halaç Ailesi Eğitim Binası” temel atma törenine katıldı.
Konteyner kentlerde talepleri dinledi
Hatay Antakya Kaymakamı Abdullah Akdaş, konteyner kentlerde misafir edilen afetzede aileleri ziyaret ederek, ihtiyaç ve taleplerini dinledi.
Jandarmayla öğle yemeği
Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ziya Polat, halkın huzur ve güvenliği için özveriyle görev yapan jandarma personeli ile öğle yemeğinde bir araya gelerek, jandarmaya moral verdi.
On binlerce aday, Kaymakamlık Sınavı’ndaki belirsizlikten muzdarip
İçişleri Bakanlığı tarafından her yıl açılan Kaymakam Aday Adaylığı Sınavı için bu yıl henüz bir ilan yapılmamış olması, on binlerce aday adayını endişelendiriyor. Kurum tarafından henüz bir açıklama yapılmamış olması da ayrı bir endişe konusu.
“Allah Sincanlılara en güzel şekilde hizmet etmeyi nasip etsin!”
Ankara Sincan Kaymakamlığı görevine başlayan Levent Kılıç, birim müdürleriyle tanışarak ilçede yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.
İskilip OSB’ye Vali eli
Samsun valisi iken OSB’lere olan yoğun talebe cevap verebilmek adına yeni OSB’ler kazandırmak ve mevcut OSB’lerin alanlarını genişletmek için yoğun caba sarf eden Çorum Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, İskilip OSB projesini de mercek altına aldı.
Aynı gün 3’ü vekaleten 4 kaymakamlığa baktı
Tokat Erbaa Kaymakamı İsmail Altan Demirayak, aynı gün Niksar, Reşadiye ve Başçiftlik kaymakamlıklarına vekalet etti.