Arama
Arama Sonuçları
Mersin'de mavi bayraklar göndere çekildi
Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Akdeniz'e 321 kilometrelik kıyısında 41 plajı bulunan Mersin'de turizm sezonunun başladığını belirtti ve mavi bayrakları göndere çekti.
Şanlıurfa'da kültürel şölen: Türkiye Kültür Yolu Festivali başlıyor!
Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Türkiye'nin uluslararası marka değerine katkıda bulunmak üzere düzenlenen Türkiye Kültür Yolu Festivali'nin ikinci durağı Şanlıurfa olacak. Şehir, 25 Mayıs-2 Haziran tarihleri arasında konserler, sergiler, söyleşiler ve her yaşa uygun etkinliklerle renklenecek. Kültür ve Turizm Bakanlığı Yaşayan Miras ve Kültürel Etkinlikler Genel Müdürü ve Türkiye Kültür Yolu Festivali Direktörü Selim Terzi festivalin Şanlıurfa’nın Türkiye’nin uluslararası marka değerine katkıda bulunacağını söyledi.
Vali Çeber'den Ramazan'a sürpriz
Gaziantep Valisi Kemal Çeber, 2. sınıf öğrencisi Ramazan Poyraz'a sürpriz yaparak onun doğum gününü kutladı.
Saliha Karataş
Akseki Kaymakamı
Afyonkarahisar ve Akseki kadınlara emanet
Milyonlarca seçmen pazar günü sandık başına gitti ve seçimini yaptı. Sonuçların açıklanmasıyla birçok il ve ilçede de ilkler yaşandı. Bu seçimde kadın adaylar dikkat çekti. Afyonkarahisar'da CHP'li Burcu Köksal ve Antalya'nın Akseki ilçesinde CHP adayı İlkay Akça ipi göğüsledi. Afyonkarahisar Valisi Kübra Güren Yiğitbaşı ve Akseki Kaymakamı Saliha Karataş olunca il ve ilçe kadınlara emanet edilmiş oldu.
Kaymakama boks eldiveni hediye etti
Türkiye Kickboks Federasyon Başkanı Salim Kayıcı, Çorum Boğazkale Kaymakamı Emine Karataş Yıldız’a kick boks eldiveni hediye etti.
Finike Toptancı Hali’nde sezon açılışı
İlçe ziyaretleri kapsamında Finike ilçesini ziyaret eden Antalya Valisi Hulusi Şahin Finike Toptancı Hali 2023 - 2024 sezon açılışına katıldı.
Türkiye'nin en büyük serası Adana'da olacak
Karataş Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nde inceleme yapan Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, "4 bin 100 dekar alan üzerine kurulacak olan bu yapı faaliyete geçince yılda 100 bin ton sebze üretimi yapılacak. Burası Türkiye'nin en büyük sera kümelenmesi olacak" dedi.
Cide Kaymakamının, ilham veren hikayesi...
Muğla’nın şirin ilçesi Dalaman Kaymakamlığı’nda çay ocağında çalışan annesine zaman zaman destek olan bir çocuk, bugünlerde Kastamonu’nun en şirin ilçelerinden birinin kaymakamlık koltuğunda oturuyor. Ailesiyle birlikte verdiği mücadeleyle herkese örnek olan Kaymakam Tuncay Karataş, adeta film gibi hikâyesiyle; gençlere de ilham oluyor.
Hassalı muhtarları dinledi
Hassa ilçesinde inceleme ve ziyaretlerde bulunan Hatay Valisi Mustafa Masatlı, muhtarlarla da bir araya gelerek, “Tüm çabamız, her bir ferdimizin yaralarının en kısa zamanda sarılması yönündedir” dedi.
İkinci terörist başından vuruldu
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Emniyet Genel Müdürlüğü girişinde sabah bombalı saldırı girişiminde bulunan ikinci teröristin başından vurularak etkisiz hale getirildiğini söyledi.
Yoncalı Barajı 17 bin hektarı sulayacak
Bir dizi temas ve incelemelerde bulunmak üzere Arguvan İlçesini ziyaret eden Malatya Valisi Ersin Yazıcı’yı Arguvan Kaymakamı Adem Karataş ve ilçe protokolü karşıladı.
Çiftçilerle üzüm hasadı yaptı
Hassa ilçesini ziyaret eden Hatay Valisi Mustafa Masatlı, çiftçilerle birlikte Mevlana cinsi üzümün hasadını yaptı.
Köydeki yangın 3 evi küle çevirdi
Çankırı Valisi M. Fırat Taşolar, Bayramören ilçesinin Karataş köyünde meydana gelen yangın nedeniyle köye giderek soğutma çalışmalarını yerinde inceledi.
Selami Alper Özkan, Eldivan Kaymakamlığı’na görevlendirildi
Adana Karataş Kaymakam Vekili Selami Alper Özkan, Çankırı Eldivan Kaymakamlığı’na görevlendirildi.
Vali ekti, kaymakam biçti
Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan’ın geçtiğimiz nisan ayında ekimine katıldığı ayçiçekler, Hilvan Kaymakamı Coşkun Doğan’ın da katılımıyla bugün biçildi.
“Birlik ve beraberliğe vesile olsun!”
Kastamonu Cide Kaymakamı Tuncay Karataş, Muharrem ayı dolayısıyla Kumluca Mahallesi, Şenköy, Çukurçal, Menük ve Kazanlı köylerinde düzenlenen "Aşure Günü" etkinliğine katıldı.
Kız isteme merasimine katıldı
Kastamonu Cide Kaymakamı Tuncay Karataş, kız isteme ve söz merasimine katılarak, genç çiftin yüzük kurdelesini kesti.
Kaymakam Karataş, çöp topladı
"5 Haziran Dünya Çevre Günü" kapsamında Cide ilçesinde etkinlik düzenlendi.
Cide'de yıl sonu sergisi
Cide ilçesinde, "Hayat Boyu Öğrenme Haftası" dolayısıyla kursiyerler tarafından hazırlanan el emeği sergisi açıldı.
"Bizleri sürekli bisiklete binerken göreceksiniz"
Kastamonu Cide İlçesinde Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında Bisiklet Yarışması ve Sancak Koşusu düzenlendi. Cide Kaymakamı Tuncay Karataş da yarışmaya katılarak gençlerle birlikte pedal çevirdi.
Kaymakam ve başkandan gösteri maçı
Kastamonu Cide Kaymakamı Tuncay Karataş, Belediye Başkanı Mehmet Eşref Mutlu ile Cide Kapalı Spor Salonunda Masa Tenisi Turnuvası'na katıldı.
“İşletmem eskisinden daha güzel”
6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen, merkez üssü Kahramanmaraş’ın Elbistan ve Pazarcık ilçeleri olan depremler, Şanlıurfa’nın Hilvan ilçesindeki sosyal ve ekonomik hayatı da önemli ölçüde etkiledi. Özellikle hayvancılığın önemli bir geçim kaynağı olduğu ilçede deprem nedeniyle 180 ahır yıkılırken ne yazık ki, 250 küçükbaş hayvan da telef oldu.
Gençlere kaymakamlığı anlattı
Kastamonu Cide Kaymakamlığı himayesinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen ve Şehit Ayşe Aykaç Ortaokulu tarafından koordinasyonu sağlanan “Kariyer Günleri" projesi kapsamında Cide Kapalı Spor Salonunda meslek tanıtımı ile ilgili etkinlik düzenlendi.
Necati Aktan
Karataş Kaymakamı
Mustafa Kılıç
Eski Yüreğir Kaymakamı
Mahmut Halal
Balçova Kaymakamı
Adem Karataş
Arguvan Kaymakamı
“Beden için spor neyse, zihin için okumak odur”
Geleneksel hale gelen 4. Çekmeköy Kitap Fuarı kapılarını açtı. Fuar 10 Mart- 19 Mart tarihleri arasında misafirlerini ağırlayacak.
Halk toplantısında vatandaşların taleplerini dinledi
Manisa Selendi Kaymakamı Halil İbrahim Okumuş mahalle ziyaretleri kapsamında Avlaşa Mahallesinde vatandaşlarla halk toplantısı yaptı.