Arama
Arama Sonuçları
4 köyün şikayet ve taleplerini dinledi
Bayburt Valisi Mustafa Eldivan, bir günde 4 köyü ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi. Vali Eldivan, vatandaşların şikayet ve taleplerini dinledi.
4 köyü ziyaret etti, sorunları yerinde dinledi
Bingöl Genç Kaymakamı Muhammet Güzel, ilçeye bağlı 4 köyü ziyaret etti. Vatandaşlarla bir araya gelen Kaymakam Güzel, onların sorunlarını, taleplerini dinledi.
111. dönem koordinatör kaymakamların ilçeleri belli oldu
Deprem bölgelerinde koordinatör kaymakam olarak görev yapan 111. dönem kaymakam adaylarının kaymakamlık yapacakları ilk ilçeleri belli oldu.
Çukurca'nın dağlarına bahar geldi
Hakkari'nin Çukurca ilçesinde 29 yıldır terör nedeniyle kapalı olan köyler yeniden açılacak. Köylerde inceleme yapan Kaymakam Mert Kumcu, "Bitmeyen hikayeler, acı tatlı hatıralar, yaşanmışlıklar ve daha niceleri… Ama artık doğa harikası bu topraklara bahar geldi" dedi.
Tahtada öğrencilerle soru çözdü
Kars Digor Kaymakamı Hasan Musab Okatan, Sorguçkavak Köyü İlkokulu öğrencilerinin dersine katıldı.
Kaymakama portakal gönderdiler
Düzce Çilimli Kaymakamı Furkan Alpay'a, eski görev yeri olan Aydın'ın Sultanhisar ilçesinden bir kutu portakal gönderildi.
Tüm Muğla’nın ortak değeri
Muğla Valisi İdris Akbıyık, şehrin adını taşıyan, mazisi şan, şeref ve başarılarla dolu ve Türk futboluna yıldız oyuncular kazandırmış olan Muğlaspor Dayanışma Gecesi Programına katıldı.
İnandık Barajı su tutmaya başlıyor
Yapımı tamamlanan Yerköy İnandık Barajı, şubat ayı sonunda su tutmaya başlayacak. DSİ Müdürü Vali Mehmet Ali Özkan’a barajın maketini takdim etti.
Erzurum çok yakın bir gelecekte sanayi şehri olacak
Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, il genelinde faaliyet gösteren yerel ve ulusal medya temsilcileriyle kahvaltı programında bir araya geldi. Göreve geldiği buyana yürütülen çalışmalar hakkında bilgi veren Vali Çiftçi, “Erzurum çok yakın bir gelecekte sanayi şehri olacak” dedi.
Vali Baydaş, Ardeşen'e çıkarma yaptı
Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, Ardeşen ilçesinde çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulundu. Ardeşen programı kapsamında ilk olarak Ardeşen Kaymakamlığı'nı ziyaret eden Vali Baydaş, Kaymakam Ferhat Altay'dan ilçenin genel durumu ve devam eden yatırımlarla ilgili brifing aldı.
Samsun Valiliği Travel Expo Ankara’da kenti tanıtıyor
Ankara’da 16-19 Kasım tarihleri arasında ATO Congresium'da düzenlenen Travel Expo Turizm Fuarı, turizm severleri ağırlıyor. Fuar kapsamında, Samsun’un tanıtımını gerçekleştiren stant, ziyaretçilerin büyük ilgisini çekti.
Selin vurduğu Söke'de inceleme yaptılar
Aydın'ın Söke ilçesinde etkili olan sağanak sele oldu. Sele kapılan 2 kişi öldü, kaybolduğu bildirilen 2 kişi için arama çalışması başlatıldı. Vali Yakup Canbolat ve Kuşadası Kaymakamı-Söke Kaymakam Vekili İbrahim Keklik de bölgede inceleme yaptı.
Burdur Doğa Tarihi Müzesi
Burdur Valisi Türker Öksüz, Burdur Doğa Tarihi Müzesi ile Arkeoloji Müzesi’ni gezerek incelemede bulunarak, herkesi Neolitik Çağ'dan günümüze kadar Burdur'un tarihine ışık tutan eşsiz örneklerin sergilendiği müzeleri görmeye davet etti.
Samsun’da 4 kaymakam, Vali Yardımcısı Vekili olarak görevlendirildi
Samsun Valisi Orhan Tavlı, Canik, İlkadım, Atakum ve Tekkeköy kaymakamlarını ayrıca Vali Yardımcısı Vekili olarak görevlendirdi.
Hakkâri'nin sorunları Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde masaya yatırıldı
Hakkâri Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik beraberindeki heyetle birlikte Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ı ziyaret ederek Hakkâri'nin sorunlarını ve çözüm önerilerini görüştü.
Halk Pazarı’ndan alışveriş yaptı
Muğla Valisi İdris Akbıyık ile eşi Sevim Akbıyık, Menteşe Halk Pazarı esnafını ziyaret ederek pazar alışverişi yaptı.
Köylülerle samimi sohbet
Eşme’de temas ve incelemelerde bulunan Uşak Valisi Dr. Turan Ergün, Eşme Yeşilkavak Köyünde vatandaşlarla bir araya gelerek istek ve taleplerini dinledi.
Erdem Karanfil
Kavak Kaymakamı
Doğan Kemelek
Mülkiye Müfettişi
Oğuz Cem Murat
Ereğli Kaymakamı
Didem Dinç Özay
Sındırgı Kaymakamı
Oray Güven
Nurhak Kaymakamı
“Devlet millet el ele yaraları saracağız”
Muğla Valisi Orhan Tavlı deprem bölgesinden Muğla’ya tahliye edilen ve Fethiye’deki Kredi ve Yurtlar Kurumunda kalan depremzedelerle bir araya geldi.
Cevdet Atay
Şırnak Valisi
Fuat GÜREL
Vali-Mülkiye Başmüfettişi
Bodrum’da sabah namazı buluşması
Muğla Bodrum Kaymakamı Bilgehan Bayar, Bodrum Müftülüğü tarafından Yalıkavak Merkez Camiinde düzenlenen sabah namazı buluşmasında vatandaşlarla bir araya geldi.
Hop Geçidi estetik bir görünüm kazanıyor
Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mahmut Demirtaş, Hop Geçidinde yeşillendirme çalışmalarını yerinde inceleyerek dikim işini gerçekleştiren ekiple fidan dikti.
Sabahın ilk ışıklarında köy ziyareti
Batman Valisi Ekrem Canalp, sabahın ilk ışıklarıyla bugünkü köy ziyaretlerine başladı. Beşiri ilçesindeki Kurukavak Köyü’nü sabah karanlığında ziyaret eden Canalp, gün boyunca köy ziyaretlerini sürdürecek.
Kamu yatırımları artan bir hızla devam ediyor
Muğla Valisi Orhan Tavlı başkanlığında düzenlenen 2022 Yılı 2. İl Ekonomi Toplantısı’nda, ilin ekonomik durumu ve potansiyeli ile üretim ve istihdam konuları değerlendirilerek, Muğla ekonomisinin daha da gelişmesi için gerçekleştirilecek çalışmalar görüşüldü.
Lise öğrencileri ‘Ben Olsam’ projesi ile meslekleri öğreniyor
Muğla Kavaklıdere Kaymakamı Oray Güven, lise öğrencilerinin meslekleri tanımaları amacıyla ‘Ben Olsam’ isimli proje başlattı.