Arama
Arama Sonuçları
"Hırsızlık olayları yüzde 53 azaldı"
Mayıs ayı asayiş olayları hakkında bilgi veren Hakkari Valisi Ali Çelik, "Mayıs ayı içerisinde il genelinde gerçekleşen hırsızlık suçları önceki yıla göre 19’dan 9’a kadar düşürüldü ve yüzde 53 oranında bir düşüş oldu" dedi.
Kemer'de 'Mutlu Ailem Mutlu Okulum' projesi başladı
Antalya Kemer Kaymakamı Ahmet Solmaz, ilçede 'Mutlu Ailem Mutlu Okulum' projesinin başlatıldığını belirterek, "Okullardaki psikolojik danışman ve rehberlik öğretmenler aracılığıyla tespit edilen sorunlu ailelerle, bireysel olarak görüşmeye başladık" dedi.
Bakan Yerlikaya: Bir haftada 2 milyon araç denetlendi
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 30 Mayıs-6 Haziran tarihleri arasında 2 milyon 540 bin 665 aracın denetlendiğini belirterek, toplam 409 bin 987 araca ve sürücüye de işlem yapıldığını açıkladı.
"Vefakar çiftçilerimizin yaşam şartları yükseltilmeli"
Çiftçilerle bir araya gelen Düzce Valisi Selçuk Aslan, "Vefakar çiftçilerimizin, üretim ve verimliliğin arttırılması, yaşam şartlarının yükseltilmesi, ülkemizin ve bölgemizin tarım ve hayvancılığının kalkınmasında yüksek öneme sahiptir" dedi.
100 yıllık çınara Anneler Günü ziyareti
Antalya Kemer Kaymakamı Ahmet Solmaz, Erkal ailesinin 101 yaşındaki çınarı Zeliha Kurga’yı Anneler Günü dolayısıyla ziyaret etti.
Bin yarışmacı gökyüzüne Kemer'den tırmanacak!
Türkiye'nin ilk gökyüzü yarışı (skyrunnig) olan Merrell Run To Sky, Antalya'nın Kemer ilçesinde 10'uncu kez düzenlenecek. 30 farklı ülkeden yaklaşık bin sporcu katılacağı yarışın basın toplantısı Kaymakam Ahmet Solmaz’ın katılımıyla gerçekleştirildi.
"Trafikteki yarışı değil yaşamı seçiyoruz"
Adana Saimbeyli Kaymakamı Emre Açar, trafik uygulamasına katıldı ve vatandaşları uyararak, "Trafikteki Yarışı Değil Yaşamı Seçiyoruz" vurgusu yaptı.
Uygulama noktasında denetim yaptı
Adıyaman Gölbaşı Kaymakamı Tarık Buğra Seyhan, Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında polis kontrol noktasını ziyaret ederek, ekiplerle ve öğrencilerle birlikte uygulama yaptı.
111. dönem koordinatör kaymakamların ilçeleri belli oldu
Deprem bölgelerinde koordinatör kaymakam olarak görev yapan 111. dönem kaymakam adaylarının kaymakamlık yapacakları ilk ilçeleri belli oldu.
"Kadınlarımız yeter ki üretsinler"
Çilek Fidesi dağıtım programına katılan Burdur Valisi Türker Öksüz, "Kadınlarımız yeter ki üretsinler, biz her zaman onlara destek vermeye devam edeceğiz" dedi. Vali Öksüz daha sonra da üreticilerle çilek ekti.
Gökyüzünden denize pedal çevirdiler
Antalya Kemer Kaymakamı Ahmet Solmaz, Kemer’de bu yıl ikincisi düzenlenen Sky To Sea (Gökyüzünden Denize) Dağ Bisikleti yarışlarına katıldı.
Bakan Yerlikaya: 75 kişi hayatını kaybetti
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 9 günlük Ramazan Bayramı tatilinde 6 bin 530 kazanın meydana geldiğini ve bu kazalarda 75 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı.
2 bin sürücü simülasyon aracıyla farkındalık kazandı
Jandarma Trafik Daire Başkanlığı koordinesinde bayram tatilinde 2 bin 543 yol kullanıcısına Emniyet Kemeri Simülasyon Aracı ile eğitim verildi.
"66 vatandaşımız hayatını kaybetti"
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bayram tatilinin son günü olduğunu belirterek, vatandaşları bir kez daha uyardı. Bakan Yerlikaya, "Bayram tatilinin ilk 8 gününde 66 vatandaşımız maalesef hayatını kaybetti. Tekrar uyarıyoruz. Lütfen aşırı hız yapmayalım" dedi.
Jandarmadan hem denetim hem bayram kutlaması
Antalya Kemer İlçe Jandarma Karakol Komutanlığına bağlı personel, hem trafik denetimi yapıyor, hem de şeker, çikolata ve kolonya ile vatandaşların bayramını kutluyor.
Tatilin ilk 4 gününde 26 can kaybı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 9 günlük bayram tatilinin ilk 4 gününde meydana gelen trafik kazaları, ölüm ve yaralanmalara ilişkin istatistikleri paylaştı.
Görev başındaki polislerin bayramını kutladı
Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, "Hayatla Yarışılmaz" mottosuyla başlatılan kampanya kapsamında düzenlenen trafik denetimlerine katıldı. Seç Jandarma Uygulama Kontrol Noktasında ve Demirtaş Polis Uygulama Noktasında yapılan trafik denetimlerinde İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Halit Gülten ve İl Emniyet Müdürü Mehmet Sarıbuva da yer aldı.
Önce bayramı kutladı, sonra uyarı yaptı
Elazığ Valisi Doç. Dr. Ömer Toraman, Hankendi Jandarma Karakolu'nu ziyaret ederek, jandarmaların bayramını kutladı. Yol denetimlerine de katılan Vali Toraman, "Hız limitlerine uyalım. Emniyet kemerimizi takmayı ihmal etmeyelim" dedi.
Bayram tatilinin 3 günlük kaza bilançosu: 19 ölü
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ramazan Bayramı tatilinin ilk 3 gününde bin 838 trafik kazasının meydana geldiğini, 19 kişinin hayatını kaybettiğini ve 2 bin 912 kişinin de yaralandığını belirterek, "Yolculuklar sizleri sevdiklerinize kavuşturmak için vardır, ayırmak için değil" diyerek uyardı.
Yoğunluk yaşanan otogarda yolcularla bayramlaştı
Karabük Valisi Mustafa Yavuz, Ramazan Bayramı öncesinde Karabük Otogarını ziyaret ederek şehre gelen veya şehirden ayrılan vatandaşlarla bayramlaştı.
Esnafla sıcak bayramlaşma
Mardin Nusaybin Kaymakamı Ercan Kayabaşı, Ramazan Bayramı öncesi Nusaybin Tarihi Çarşısında esnaf ve bayram alışverişine çıkan vatandaşlarla bir araya gelerek, hasbihal etti.
‘Jandarma Togg’dan animasyonlu trafik dersi
Jandarma Genel Komutanlığı yaptığı animasyonlu Togg paylaşımı ile bayramda uyulması gereken kuralları hatırlattı.
Jandarma yolcu kılığında otobüsleri denetledi
Bolu İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların güvenle seyahat etmelerini sağlamak amacıyla yolcu taşımacılığı yapan araçları denetledi.
‘Gastro Kemer’ yarışması ile yöresel lezzetler gün yüzüne çıkacak
Antalya Kemer’de yöresel lezzetler ve bölgenin gastronomi zenginliklerinin ön plana çıkartılması amacıyla Kaymakam Ahmet Solmaz'ın öncülüğünde Gastro Kemer Yarışması düzenlenecek.
Çocukların bayramlık sevincine ortak oldu
Antalya Kemer Kaymakamı Ahmet Solmaz, "Küçük Kalplere Bayramlık Projesi" kapsamında düzenlenen programa katıldı. 120 çocuğun bayramlık sevincine ortak olan Kaymakam Solmaz, projede emeği geçenlere teşekkür etti.
“Hepimiz aynıyız”
Antalya Kemer Kaymakamı Ahmet Solmaz, 21 Mart Dünya Down Sendromlular Farkındalık Günü kapsamında özel çocuklarla bir araya geldi. Kaymakam Solmaz, özel çocukların spor etkinliklerine de eşlik etti.
Aspendos geleceğe miras bırakılıyor
Aspendos Geleceğe Miras Projesi Basın Lansmanı, dünyanın en önemli kültürel mirasları arasında yer alan Aspendos Antik Kenti’nde, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ve Vali Hulusi Şahin’in katılımı ile gerçekleştirildi.
Beyzbol şampiyonası heyecanına ortak oldu
Antalya Kemer Kaymakamı Ahmet Solmaz, Beyzbol Büyükler Türkiye Şampiyonası'nı izledi. Sporcuları tebrik eden Kaymakam Solmaz, "Kemer olarak böyle güzel organizasyonlara ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyuyoruz" dedi.
Trafik denetimi yaptı
Hatay Valisi Mustafa Masatlı, Erzin Dağ-Sa Yol Kontrol Noktasını ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Ekiplerle birlikte trafik denetimi yapan Vali Masatlı, sürücülerden trafik kurallarına uymalarını istedi.
"Emniyet kemeri bizleri koruyan ücretsiz sigortadır"
Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, Giresun Terminali'ni ziyaret ederek, bir otobüse bindi. Yolculara emniyet kemeri uyarısı yapan Vali Serdengeçti, "Hedef yolda sıfır can kaybı! Emniyet kemeri bizleri koruyan ücretsiz sigortadır" dedi.