Arama
Arama Sonuçları
"Eski Van şehrini ayağa kaldırıyoruz"
Tarihî Horhor Cami'nde incelemelerde bulunan Van Valisi Ozan Balcı, "İlimizin imarına, inşasına katkılarımız devam ediyor. Eski Van şehrini ayağa kaldırıyoruz" dedi.
Depremde hasar alan cami yenileniyor
2022 yılında Gölyaka merkezli depremde ağır hasar alan Pırpır Köyü Cami'nin yenilenmesi için temel atıldı. Törene katılan Düzce Valisi Selçuk Aslan, "Depremde ağır hasar alıp yenilediğimiz 20. camimize başladık" dedi.
Mevlana’nın 22'nci kuşaktan torununu karşıladı
Hazreti Mevlana ve ailesinin Konya’ya gelişlerinin 796. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Uluslararası Mevlana Vakfı tarafından düzenlenen 6. Uluslararası Sevgi ve Barış Yürüyüşü sonrası Vali Vahdettin Özkan ve il protokolünün katılımıyla temsili karşılama töreni gerçekleştirildi.
Hastanenin çatısında çıkan yangına zamanında müdahale
Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nin çatı katında çıkan yangın ekiplerimizin yerinde ve zamanında müdahalesi ile kontrol altına alındı.
Musabeyli Korusu örnek mesire alanı olacak
Edirne Valisi Yunus Sezer, Musabeyli Korusu mesire alanında devam eden çalışmaları yerinde inceledi.
Yöresel el ürünleri için satış merkezi yapılıyor
Bayburt Valisi Mustafa Eldivan, şehirde yöresel el ürünlerinin satışı ve pazarlanmasına yönelik olarak Dede Korkut Şehir Müzesi bahçe alanına yapılacak olan satış mağazalarının proje çalışmalarını yerinde inceledi.
"Ecdadımızın emanetlerini koruyoruz"
Muğla Valisi Dr. İdris Akbıyık, restorasyon çalışmaları devam eden Nebiköy Camii'nde inceleme yaptı. Vali Akbıyık, "Ecdadımızın emanetlerini korumak, ihya ederek geleceğe taşımak için hassas bir çalışma gerçekleştiriyoruz" dedi.
Seyir terası Van’a değer katacak
Van Valisi Ozan Balcı, Büyükşehir Belediyesi tarafından Toprakkale’de yapılan seyir terasında incelemelerde bulundu.
Jandarmaya modern lojistik depo
Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, fiziki olarak yüzde 66’sı tamamlanan ve 2025 yılı Nisan ayında teslim edilmesi planlanan Jandarma Lojistik Depo Komutanlığı alanında incelemelerde bulundu.
Özel Eğitim Kampüsü engellilerin yaşamını kolaylaştıracak
Van Valisi Ozan Balcı, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ali Özvan ile İpekyolu Caddesi üzerinde yapılan özel eğitim kampüsünde incelemelerde bulundu.
Genç mucitlere destek sözü verdi
Kütahya Valisi Musa Işın, Kütahya Dumlupınar Üniversitesinin (DPÜ) DUSCART takımı ve takıma destek olan firma yetkilileriyle bir araya geldi.
600 yıllık hamam restore ediliyor
Edirne Valisi Yunus Sezer, Kapıkule Sınır Kapısı yolu üzerinde bulunan 600 yıllık Gazimihal Hamamı'nda başlatılan restorasyon çalışmalarını inceledi.
Vatandaşın şikayetini yerinde inceledi
Hakkari Valisi Ali Çelik, esnaf ve vatandaşların şikayeti üzerine Çölemerik Caddesi’nde incelemelerde bulundu. Vali Çelik, caddede faaliyet gösteren kargo şirketleriyle ilgili trafik ve kaldırım işgali gibi sorunları kısa sürede çözüme kavuşturdu.
Palandöken’de kayak keyfi
Şehrin milli sporu olan kayak öğrenmeye başlayan Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, aldığı ilk derslerin semeresini kısa sürede aldı. Vali Çiftçi, hocalarının nezaretinde Palandöken’de kayak keyfi yaşadı.
Antalya’nın hedefi hızlı çözümler, yeni rekorlar
2024 yılının ilk İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Vali Hulusi Şahin başkanlığında gerçekleştirildi. 2023 yılında Antalya genelinde, 850 projeden 404’ünün tamamlandığı, 317’sinin ise halen devam ettiği açıklandı.
Gastronomi şehrine gastronomi merkezi
Gastronomi şehri Hatay’ın eşsiz lezzetleri Antakya’da kurulacak Gastronomi Çarşısı’nda görücüye çıkacak. Odabaşı Mahallesinde 96 metrekarelik 18 iş yerinden oluşacak çarşı, medeniyetler sofrasının lezzetlerini Hataylılara sunacak.
Yardımsever polise başarı belgesi
Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, yağmurlu havada tekerlekli sandalyedeki bir vatandaşa şemsiye tutarak yardımcı olan Polis Memuru Mehmet Yılmaz'ı makamında kabul etti. Ziyarette İl Emniyet Müdür Vekili Ahmet Çetin de yer aldı.
“Şehit ailesinin konteyneri var”
Kahramanmaraş Valiliği, şehit düşen Piyade Sözleşmeli Er Müslüm Özdemir'in Kahramanmaraş’ta yaşayan depremzede ailesinin çadırda yaşadığına ilişkin haberlerin gerçeği yansıtmadığını ifade etti.
OSB’ye 112 İstasyonu
Bir dizi program için Dilovası İMES Organize Sanayi Bölgesi’ni ziyaret eden Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, başkanlığında gerçekleştirilen Müteşebbis Heyet Toplantısı sonrası İMES OSB’de kurulan 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu Açılış Töreni’ni gerçekleştirmek üzere tören alanına geçti.
Kısa vadede yapılacaklar tamamlandı
Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, depremde yıkılan Toptancılar Sitesi için kurulan Geçici Toptancılar esnafına misafir oldu. Kısa vadede yapılması gereken işlerin tamamlandığını belirten Vali Ünlüer, bundan sonraki süreçte orta ve uzun vadede yapılması gereken işlerin ele alınacağını kaydetti.
Yeni kütüphane Edirne’ye yakışacak
Edirne Valisi Yunus Sezer, mimarisi ve donatıları ile Türkiye’de örnek olacak modern kütüphanenin inşaat alanında incelemelerde bulundu.
Mobil Göç Noktası Aracı'nı inceledi
Tekirdağ Valisi Recep Soytürk, kentte hizmet vermeye başlayan Mobil Göç Noktası Aracı’nı ziyaret ederek, inceleme yaptı. Vali Soytürk, yapılan çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.
Son kontrolleri yaptı
Artvin Valisi Cengiz Ünsal, yapım aşaması tamamlanıp son kontrolleri yapılan Artvin sağlık kompleksinde incelemelerde bulundu.
Köylülerin köprü talebi yerine getirildi
Batman Valisi Ekrem Canalp’ın Gercüş köy ziyareti sırasında Taşçı köy sakinleri ve muhtarının yollarına köprü yapılması yönündeki talebi kısa sürede yerine getirildi.
"Kitap fuarı Antalya'da kökleşmiş"
13. Antalya Kitap Fuarı'nı ziyaret eden Antalya Valisi Hulusi Şahin, "Kitap fuarı Antalya'da kökleşmiş. Okurlar fuarı bekliyor ve okur-yazar buluşmaları oluyor" dedi.
Denetimler üst seviyede olacak
Geniş bir yol ağına sahip Balıkesir’de kış aylarında yaşanabilecek olumsuz hava şartlarına karşı alınacak tedbirleri masaya yatıran Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, denetim ve kontrollerin üst seviyede olmasını istedi.
Aşevi 33 yıldır gönülleri ısıtıyor
Şanlıurfa’da yaklaşık 33 yıldır hizmet veren ve her gün 10 bin kişiye sıcak yemek dağıtımı yapan Aşevi’ni ziyaret eden Vali Hasan Şıldak, ‘Peygamberler şehrinin manevi iklimine yakışan bir oluşum” dedi.
Köy yoluna sıcak asfalt serdi
Bilecik Valiliği İl Özel İdaresi ekiplerinin Merkez/Karaağaç Köyünde gerçekleştirdiği yol yapım çalışmalarını inceleyen Vali Şefik Aygöl, sıcak asfalt serme işlemine katılarak faaliyete destek verdi.
Kış trafiğine hazırlık
Trafik kazalarının oluşmasında önemli rol oynayan kış mevsimi koşullarına bağlı trafikte yaşanabilecek olumsuzluklara karşı Kış Mevsimi Trafik Tedbirleri Toplantısı Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Başkanlığında gerçekleştirildi.
“Kim zerre katkıda bulundu ise Rabbim razı olsun!”
Sınıfının en büyüğü olan spor kompleksi inşaatı ile Bölge Hafızlık Yatılı Kur’an Kursu inşaatında incelemelerde bulunan Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, “Kim zerre katkıda bulundu ise Rabbim razı olsun!” dedi.