Arama
Arama Sonuçları
Öğrencilere süt, kefir ve dondurma dağıttı
Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, 1 Haziran Dünya Süt Günü kapsamında Mustafa Kemal İlkokulu'nda öğrencilerle bir araya geldi. Vali Aktaş, öğrencilere okul bahçesinde süt, kefir ve dondurma dağıttı.
"Samsun sağlık sektörünün parlayan yıldızı olacak"
Samsun Valisi Orhan Tavlı'nın başkanlığında 2. İkiztepe Sağlık Zirvesi'nin hazırlıklarının görüşüldüğü toplantı yapıldı. Vali Tavlı, "Sağlık teknolojilerinde yenilenme, sağlık hizmetlerinde kümelenme, ilaç ve tıbbi cihaz sanayii, sağlık turizmi Samsun’da konuşulacak. Samsun her alanda sağlık sektörünün parlayan yıldızı olacak" dedi.
Görevine yeni başlayan kaymakam, langırt oynayarak çocuklarla ilk teması kurdu
İçişleri Bakanlığı’nın 30.04.2024 tarihli oluru ile Bolu’nun Kıbrıscık ilçesine görevlendirilen Kaymakam Metehan Güngör görevine başladı.
Metehan Güngör
Kıbrıscık Kaymakamı
111. dönem koordinatör kaymakamların ilçeleri belli oldu
Deprem bölgelerinde koordinatör kaymakam olarak görev yapan 111. dönem kaymakam adaylarının kaymakamlık yapacakları ilk ilçeleri belli oldu.
“Eğitime yatırım, geleceğe yatırımdır”
Şanlıurfa Halfeti Kaymakamı Zikrullah Erdoğan, ilçedeki eğitim yatırımlarını yerinde inceledi.
Çırav Dağı eteklerinde Türkiye Dağ Koşuları Şampiyonası
Türkiye Dağ Koşuları Şampiyonası ve İl Karmaları Ligi Birinci Etap yarışları Vali Dr. Kemal Kızılkaya’nın öncülüğünde Siirt'in Eruh ilçesinde gerçekleştirildi.
Vali Çeber'den Ramazan'a sürpriz
Gaziantep Valisi Kemal Çeber, 2. sınıf öğrencisi Ramazan Poyraz'a sürpriz yaparak onun doğum gününü kutladı.
Düzensiz göçe karşı bölgede stratejik toplantı
Van’da Düzensiz Göçle Mücadele Koordinasyon Toplantısı yapıldı. Vali Ozan Balcı başkanlığında düzenlenen toplantıya bölge valililer ve yardımcıları da katıldı.
Terör olayı sayısı 88'e düştü
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "2016 yılında ülkemiz genelinde 2 bin 322 terör olayı yaşanmışken bu hava unsurlarının bize sağlamış olduğu güçle 2023 yılında bu rakam 88'e düşmüştür" dedi.
ALS hastası vatandaşa ‘geçmiş olsun’ ziyareti
İzmir Karabağlar Kaymakamı Cemil Özgür Öneği, Refet Bele Mahallesinde ikamet eden aileye hane ziyaretinde bulundu.
Vali, 10 öğrenciyi evinde ağırladı
Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, 'Gurbetteki Ailem' projesi kapsamında Rota Erzincan Uygulaması üzerinden başvuru yapan 10 öğrenciyi konutunda misafir ederek, beraber iftar yaptılar.
"Şehitlerimizin hatıraları her zaman hafızamızda olacak"
Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, şehit Uzman Çavuş Asım Türkel adına yapılan okulda inceleme yaptı. Vali Pehlivan, "Şehitlerimizin isimleri her zaman zihnimizde, gönlümüzde olacak. Onların hatıraları her zaman hafızamızda olacak" dedi.
Ülke’nin çatlayan yanaklarına krem sürdü
Iğdır Valisi Ercan Turan, minik Ülke’nin çatlayan yanaklarına bizzat krem sürdü. Vali Turan, “Sen ne güzel kırmızı yanaklısın. Ama yanakların çatlamış. Bunu her akşam yanaklarına sür, anlaştık mı?” diyerek şefkat gösterdi.
Rize'nin karlı vadileri dünya şampiyonasına aday
2024 Yılı Türkiye Dağ Kayağı Şampiyonası ve Uluslararası Açık Dağ Kayağı Yarışması” Rize'de başladı. Yarışları izleyen Vali İhsan Selim Baydaş, "İnşallah önümüzdeki yıllarda burada Dünya Dağ Kayağı Dünya Şampiyonasına ev sahipliği yapmaya aday olacağız" dedi.
Validen eski makam şoförüne vefa
Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, 2002-2003 yıllarında Tekman Kaymakamlığı döneminde makam şoförlüğünü yapan Ahmet Sarıkaya’ya vefa gösterdi. Vali Çiftçi, yaş haddinden emekliye ayrılacağını öğrendiği şoföre başarı belgesi takdim etti.
Huzur Şehri Tokat
Tokat Valiliği öncülüğünde Avrupa Birliği tarafından desteklenen Tokat Belediyesi ve Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi paydaşlığında yürütülen Huzur Şehri Tokat adlı projenin tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.
Yetimlere sahip çıktı
Bitlis Valisi Erol Karaömeroğlu, ‘Bitlis Yetimlerine Sahip Çıkıyor Projesi’ kapsamında Mutki'de ikamet eden Barlak ailesine misafir oldu. Yetim çocuklarla yakından ilgilenen Vali Karaömeroğlu, ailenin bir ihtiyacının olup olmadığını sordu.
Erzincan’da suçla mücadelede yeni dönem
Erzincan’da 15 Mart’tan itibaren suçla mücadelede yeni bir dönem başlayacak. ‘Huzur Erzincan’ projesinin tanıtımını yapan Vali Hamza Aydoğdu, “Zaten güvenli olan şehrimizi daha da güvenli bir hale getireceğiz” dedi.
Cimil Vadisi, Uluslararası Dağ Kayağı Şampiyonası’na hazır
Rize İkizdere’deki Cimil Vadisi 10-11 Şubat’ta Uluslararası Dağ Kayağı Şampiyonası’na ev sahipliği yapacak. Vali İhsan Selim Baydaş başkanlığındaki toplantıda şampiyona öncesi son hazırlıklar masaya yatırıldı.
Karne hediyeleri bu sefer ayaklarına geldi
Diyarbakır’ın Çınar ilçesinin Halıören Köyü’nde yaşayan Bülbülcü ailesinin 4 kızının karne hediyesi ayaklarına geldi. İlçedeki her vatandaşın taziyesine katılan Çınar Kaymakamı Muhammed Fatih Günlü, Halıören Köyü’ndeki taziye ziyaretinin ardından hanelere de misafir olarak hemşehrilerinin dertlerine ortak oldu.
Hayat kurtarmak için kan verdi
Aksaray Güzelyurt Kaymakamı Can Alperen Taşavlı, Kızılay’a kan bağışında bulundu. Kaymakam Taşavlı, “Kan bağışı bir insanlık görevi” dedi.
Şampiyon kızları tebrik etti
Mardin Nusaybin Kaymakamı Ercan Kayabaşı, Mardin İl Şampiyonu olan Nusaybin Belediye Spor Kız Basketbol Takımı ile bir araya geldi. Şampiyon kızları tebrik eden Kaymakam Kayabaşı, bölge şampiyonasında başarılar diledi.
Trakya Kariyer Fuarı 27-28 Aralık’ta yapılacak
Edirne Valisi Yunus Sezer, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi desteğiyle Trakya Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenecek olan "Trakya Kariyer Fuarı" bilgilendirme toplantısına katıldı.
“Söz verdik, yine geleceğiz”
Hane ziyaretlerine devam eden Karaman Valisi H. Engin Sarıibrahim, misafir olduğu Emine abladan Ermenek İkizçınar Köyü’nden Karaman’a uzanan hayat hikayesini dinledi.
Kübra ablası mektubuna karşılık verdi
Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, kendisine bileklik ören, ‘Canım Kübra ablacığım’ diye başlayan bir mektup yazarak okuluna davet eden Asude’ye sürpriz yaptı.
“Kimse vatanını isteyerek terk etmiyor”
10 ilin valisinin katıldığı Düzensiz Göçle Mücadele Koordinasyon Toplantısı’nda konuşan Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, “Kimse vatanını isteyerek terk etmiyor” dedi. Ankara Valisi Vasip Şahin de, “En azından insani noktada elimizden geleni yapmak durumundayız” ifadesini kullandı.
Son kontrolleri yaptı
Artvin Valisi Cengiz Ünsal, yapım aşaması tamamlanıp son kontrolleri yapılan Artvin sağlık kompleksinde incelemelerde bulundu.
“Mutlu olacağınız mesleği seçin”
Bartın Üniversitesi öğrencileriyle mesleki tecrübe ve deneyimlerini paylaşan Vali Nurtaç Arslan, gençlere hedef koymalarını ve yeteneklerine uygun mutlu olacakları mesleği seçmelerini tavsiye etti.
Samsun turizmi için çalıştay yapılacak
Samsun'da, deniz, tarih-kültür, gastronomi, spor ve sağlık turizmi alanlarında gerçekleştirilecek çalıştaylarla ilgili hazırlıkların görüşüldüğü toplantı Vali Orhan Tavlı'nın başkanlığında yapıldı.