Arama
Arama Sonuçları
Şehit Polis Yonuz Turan son yolculuğuna uğurlandı
Görevi başındayken araç çarpması sonucu şehit düşen Isparta Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğünde görevli Polis Memuru Yonuz Turan, memleketi Sandıklı ilçesi Alacami köyünde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.
Ertuğrul Gazi türbesine saygı sürüşü
Bilecik Valisi Şefik Aygöl, Bilecik Motosiklet Derneği üyeleriyle birlikte şehrin tarihi ve manevi kıymetlerinden Ertuğrul Gazi’nin türbesini ziyaret etmek için oluşturulan motosiklet konvoyuna eşlik etti.
Valilik, polis ve jandarma araçları sünnet arabası oldu
Düzce Valisi Selçuk Aslan, Fehmi Öney Çocuk Evleri Sitesi'nde kalan 13 çocuğun sünnet törenine katılarak, sevinçlerine ortak oldu.
Vali, genç çiftin TOGG hayalini gerçekleştirdi
Kırklareli Valisi Birol Ekici, Şüheda ve Şevket Çınar çiftinin talebi üzerine hizmet aracı TOGG'u gelin arabası olarak tahsis etti. Gelin arabası olarak süslenen TOGG'a binen çift, köylerinde tur attı.
Yerli ve milli TOGG ile 100. yıl konvoyu
Cumhuriyetin 100. yılı dolayısıyla İstanbul'da kutlama programları düzenlendi. Yerli ve milli araç TOGG, ilk kez Cumhuriyet Bayramı kutlamasında yer aldı. 100 TOGG, şehit çocuklarını taşıyarak bayram coşkularına ortak oldu.
Okey masası kurarak düğün konvoyunun önünü kesen gençlere ceza
Tokat'ta gelin konvoyunun önünü okey masasıyla kesen ve damattan bahşiş talep eden gençlere soruşturma başlatıldı, 1900 lira da ceza kesildi. Vali Numan Hatipoğlu, ““Bu ve benzeri şekilde davranışlarda bulunanlara asla müsamaha gösterilmeyecektir” dedi.
“Seni çok seviyorum, vali amca!”
Ordu Valisi Tuncay Sonel, 4 Ekim 2016 tarihinde Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde, yol kontrolü sırasında PKK'lı teröristler ile çıkan çatışmada şehit olan Uzman Onbaşı Erdi Demirer’in oğlu Çağan Demirer’in sünnet töreni için makam aracını tahsis etti.
Velilerin sınav heyecanını paylaştı
Mardin Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ercan Kayabaşı, ilçede Liselere Giriş Sınavı’nın (LGS) yapıldığı okullarda denetimlerde bulundu.
“Türkiye hikayeyi değiştiriyor”
Gençlerle sahurda bir araya gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Türkiye hikayeyi değiştiriyor. Bu seçim bu hikayenin tamamen değişeceği seçimdir” dedi.
Komandolar dualarla El Bab’a uğurlandı
Kars Kağızman Kaymakamı Okan Daştan, Kağızman Jandarma Komando Taburuna mensup 150 jandarma komando personelini Fırat Kalkanı harekat bölgesi olan El Bab'a uğurlama törenine katıldı.
Depremzedeler için seferber olan Nusaybinlilere teşekkür
Mardin Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ercan Kayabaşı, merkez üssü Kahramanmaraş olan depremler sonrası yardım seferberliğine katılan Nusaybinli vatandaşlara ve dernek yöneticilerine teşekkür etti.
Giresun’dan deprem bölgesine yardım konvoyu
Merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen ve Giresun’da da hissedilen 7,7 büyüklüğündeki deprem sonrası afet bölgesine Giresun’dan bir yardım konvoyu daha yola çıktı.
Köyleri karış karış geziyor
Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar, kırsal kesimin ihtiyaç ve taleplerini yerinde görüp tespit etmek ve vatandaşlarla hasbihal etmek amacıyla Adıyaman’ın köylerini karış karış geziyor.
Konvoyunu durduran vatandaşı dinledi
Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı haftaya Afyonkarahisar merkez Selçuklu Mahallesi bölgesindeki esnafı ziyaret ederek başladı.
Urfa’dan Suriye'ye 7 tır insani yardım
Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, 10 Aralık Dünya İnsan Hakları günü münasebetiyle Valilik koordinesinde, İHH İnsani Yardım Vakfı tarafından Suriye'ye 7 tır insani yardım malzemesini göndermek için tertip edilen törene katıldı.
Makam aracı şehit oğluna sünnet arabası oldu
Diyarbakır Ergani Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ahmet Karaaslan, 2018’de Adıyaman’da şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Kürşad Yılmaz’ın sünnet olan oğlu Ahmet Yılmaz (8) için makam aracını tahsis etti.
Gaziantep Valiliği FETÖ’nün, ‘Valinin korumaları esir alındı’ iddiasını yalanladı
Gaziantep Valiliği yazılı bir açıklama yaparak FETÖ'nün sosyal medyada ‘Vali ve korumalarının esir alındığı’ yönündeki iddialarını yalandı. Valilik, “Valimizin de içinde bulunduğu konvoyun önü kesilerek koruma görevlileri esir alınmamıştır” dedi.
Vali Ekrem Canalp'i motosikletçiler konvoyla uğurladı
Batman Valiliği'ne atanan Ekrem Canalp, düzenlenen törenin ardından Edirne'den ayrıldı. Valilik bahçesindeki törende Vali Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp ile vedalaşmak isteyenler uzun kuyruklar oluşturdu.