Arama
Arama Sonuçları
Abdullah MELİKOĞLU
Sultanhanı Kaymakamı
Selahattin Hıdır
Aydıncık Kaymakamı
Karabük'ün turizm rotaları belirleniyor
Karabük Valisi Mustafa Yavuz'un katılımı ile BAKKA Teknik Destek imza töreni gerçekleştirildi. Proje ile bölgenin doğa turizmi potansiyelinin artırılması için kanyon ve kamp alanlarının belirlenmesi, rotaların ve haritaların oluşturulması amaçlanıyor.
"Demokrasiden asla vazgeçilmeyecek"
“Kütahya’dan Doğan Büyük Türkiye İdeali: Adnan Menderes ve 27 Mayıs Çalıştayı'na katılan Vali Musa Işın, "Türk milleti, istiklal ve istikbaline çok bağlıdır. Demokrasiden ve hukuk devletinden asla vazgeçilmeyecek" dedi.
Kaymakam Bayraklı’ya 'fahri hemşehrilik beratı’ verildi
Hatay Kırıkhan Belediye Meclisi'nde alınan kararla Kilis Elbeyli Kaymakamı Yunus Emre Bayraklı'ya ’fahri hemşehrilik beratı’ verildi.
Hastalığını hiçe sayıp, Hatay için çalıştı
Kahramanmaraş'ta 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen depremler sonrası Hatay'a koordinatör vali olarak atanan ve o dönem kanser tedavisi gören eski Denizli Valisi Ali Fuat Atik, Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) ile Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından düzenlenen "Uluslararası İyilik Ödülleri"nde "Vefa Ödülü"nün sahibi oldu.
Şanlıurfa’nın bütün değerleri kayıt altına alınıyor
Şanlıurfa Valiliği öncülüğünde başlatılan Şanlıurfa İli Kültür Envanteri Projesi kapsamında il genelinde bütün tescilli ve tescilsiz taşınmaz kültür varlıklarının envanteri çıkarılarak kayıt altına alınıyor.
Karakeçili’ye Urfalı kaymakam
111. dönem kaymakam adaylarından İbrahim Ergin, Kırıkkale'nin Karakeçili ilçesine görevlendirildi. Yarın yeni ilçesinde kaymakamlığının ilk gününü yaşayacak olan Ergin, 10 ay koordinatör kaymakam olarak görev yaptığı Hatay'ın Samandağ ilçesine veda etti.
Düzköy’ün ilk kadın kaymakamı görevine başlıyor
111. dönem kaymakam adaylarından, deprem bölgesinde yaklaşık 9 ay koordinatörlük yapan 101 kahraman kaymakam, önümüzdeki haftadan itibaren görevlendirildikleri ilçelerde ilk görevlerine başlayacak.
Abdullah Sarı
Gürün Kaymakamı
111. dönem koordinatör kaymakamların ilçeleri belli oldu
Deprem bölgelerinde koordinatör kaymakam olarak görev yapan 111. dönem kaymakam adaylarının kaymakamlık yapacakları ilk ilçeleri belli oldu.
Hatay’ın yaralarını saran kaymakamları ‘başarı belgesi’ ile uğurladı
Hatay Valisi Mustafa Masatlı, ilde Afet Yönetimi ile ilgili görev yapan 111. Dönem Kaymakam adaylarına Başarı Belgesi verdi.
Ağrılı çocuklar, Hatay'daki kardeşlerini unutmadı
Ağrı'da eğitim gören öğrenciler, 6 Şubat depreminden etkilenen Hatay'daki öğrencilere 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla oyuncak, kitap ve hediyeler gönderdi.
Şafak Karaca, Feke Kaymakamlığına görevlendirildi
111. dönem kaymakam adaylarından Şafak Karaca, Adana Feke Kaymakamlığına görevlendirildi.
Şafak Karaca
Feke Kaymakamı
Kaymakam Emre Açar’a Türk Psikologlar Derneği’nden teşekkür belgesi
Adıyaman’da koordinatör kaymakam olarak görev yapan Emre Açar’a, kendilerine verdiği destekler dolayısıyla Türk Psikologlar Derneği tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.
Adıyaman’ın yarasını saran koordinatör kaymakamlara başarı belgesi
Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol, 6 Şubat depremlerinde büyük yıkıma uğrayan şehrin yaralarının sarılması için destek olan koordinatör kaymakamları başarı belgesi ile ödüllendirdi.
Metehan Toy
Denizli Bozkurt Kaymakamı
Bayram Köse
Mecitözü Kaymakamı
Çiftçilere otomatik şamandıralı hayvan suluğu dağıttı
Büyükbaş ve küçükbaş hayvanların refahını artırmak ve verimlerini yükselmek amacıyla Tarım ve Orman Bakanlığı bütçesi kapsamında Çorum İskilip Kaymakamlığı ile İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından hazırlanan proje dahilinde hak eden üreticilere hayvan sulukları dağıtım töreni düzenlendi.
Çanakkale organ bağışında Türkiye birincisi
Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, kenti organ bağışında Türkiye’nin en başarılı ili yapan ve organ bağışında Türkiye birincisi olan Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi organ bağışı ekibini, özverili çalışmalarından dolayı başarı belgesi ile ödüllendirdi.
İller İdaresi'nden koordinatör kaymakamlar için çalıştay
İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğü, Birleşmiş Milletler Kadın Birimi (UN Women) işbirliği ile deprem bölgelerinde koordinatör olarak görev yapan kaymakamların katılacağı bir eğitim programı düzenliyor.
Yüksek lisans tezinde teoriyle pratiği birleştirdi
Edirne Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Eyyüp Batuhan Ciğerci, tezli yüksek lisansını tamamlayarak akademik eğitimini sürdürdü. Elazığ ve Hatay depremlerinde sahada görev yapan Ciğerci, yüksek lisans tezinde teoriyle pratiği birleştirdi.
Ahmet Yeşilyurt
Kurşunlu Kaymakamı
Adem Eser
Tonya Kaymakamı
Ekinözü’ne Habib Güneyli atandı
Kahramanmaraş Ekinözü Kaymakamlığına 111. dönem kaymakam adaylarından Habib Güneyli görevlendirildi.
Habib GÜneyli
Ekinözü Kaymakamı
Furkan Nezir
Akdağmadeni Kaymakamı
Volkan Kaplan
Atkaracalar Kaymakamı
Yabancı gazetecilere deprem çalışmalarını anlattı
Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol, 5 ülkeden Adıyaman'a gelen basın mensuplarıyla bir araya geldi. Vali Varol, deprem sonrası kentte yapılan çalışmaları tek tek anlatarak bilgi verdi.