Arama
Arama Sonuçları
Vali Pehlivan, Kız Kalesi’nde tantuni yaptı
Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, kentin simgesi tarihi Kız Kalesi'nde düzenlenen tanıtım etkinliğine katıldı. Etkinlik kapsamında Kız Kalesi’nde bir ilk gerçekleşti ve tantuni pişirildi. Vali Pehlivan, kenttin tescilli yiyeceği olan tantuni tezgahının başına geçerek, misafirlere tantuni hazırladı.
Karabük'ün turizm rotaları belirleniyor
Karabük Valisi Mustafa Yavuz'un katılımı ile BAKKA Teknik Destek imza töreni gerçekleştirildi. Proje ile bölgenin doğa turizmi potansiyelinin artırılması için kanyon ve kamp alanlarının belirlenmesi, rotaların ve haritaların oluşturulması amaçlanıyor.
"ÖNEM Projesi ile evlatlarımızın hayatına dokunuyoruz"
ÖNEM Projesi kapsamında Darıca ilçesinde gerçekleştirilen Gala Programına katılan Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, "ÖNEM Projesi ile evlatlarımızın hayatında inanılmaz değişiklikler meydana getiriyoruz" dedi.
111. dönem koordinatör kaymakamların ilçeleri belli oldu
Deprem bölgelerinde koordinatör kaymakam olarak görev yapan 111. dönem kaymakam adaylarının kaymakamlık yapacakları ilk ilçeleri belli oldu.
Hep birlikte kitap okudular
Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinde Kaymakam Önder Çengel’in öncülüğünde düzenlenen “Sen Yeter Ki Oku” ve ‘’Kitabını Al Gel’’ etkinliğinde protokol ve halk hep birlikte kitap okudu.
Çocukların 23 Nisan mutluluğunu paylaştı
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları Çankırı’da büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.
ŞURKAV’dan Urfa kültürünün yaşatılmasına katkı
Şanlıurfa Kültür Sanat Eğitim ve Araştırma Vakfı (ŞURKAV) “Tek Ses İki Hareket Projesi” kapsamında okullar arası Valilik Kupası koro ve halk oyunları yarışmalarının bu yıl üçüncüsünü düzenliyor.
Fedakar sağlık çalışanlarıyla iftar bereketini paylaştı
Artvin Valisi Cengiz Ünsal, sağlık çalışanlarıyla iftar programında bir araya geldi.
"Gönüllere Şifa” konserini izledi
Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Kültür ve Turizm Bakanlığı Güzel Sanatlar Genel Müdürü Ömer Faruk Belviranlı’nın solist olarak yer aldığı “Gönüllere Şifa” konserini izledi.
Minik Zümra İstiklal Marşı’nın tamamını ezbere okudu
12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Gününde Sergen Şinoforoğlu, Esra Şinoforoğlu ve 4 yaşındaki kızları Zümra, Van Erciş Kaymakamı Murat Karaloğlu’nu ziyaret etti.
Karaelmas Ekspresi’ni madenci korosu uğurladı
Batı Karadeniz’i keşfe çıkmak isteyenler için Ankara-Çankırı-Karabük-Zonguldak güzergahında, Karadeniz’in mavisinin ve yeşilinin ortasından geçen Özel Karaelmas Ekspresi İnfo Turu, uğradığı 3 ildeki destinasyonlarının ardından 2. gününde Zonguldak’ta ilgi ve mutlulukla karşılandı.
Kaymakamdan Beethoven’ın 9. Senfonisi
Bolu Kıbrıscık Kaymakamı Ahmet Berkay Deniz, orgla Beethoven’ın 9. Senfonisi’nden mini bir kesit sundu. Ankara’da Mülkiye Oda Orkestrası’nda piyano eğitimi alan ancak eğitimi yarım kalan Kaymakam Deniz’in sunduğu kesit, müzik alanındaki kabiliyetini de gösterdi.
Ünlü sanatçılar Gazze'ye destek için Mardin'de buluştu
Mardin'de düzenlenen "Gazze İçin Ben de Oradayım" konserinde sanatçılar eserlerini Gazze'ye destek için söyledi.
Elazığ'da maden ocağında göçük
Elazığ'ın Palu ilçesinde sabah saatlerinde bir maden ocağında göçük meydana geldi. Arama kurtarma çalışmaları sonucunda 2 maden işçisi kurtarıldı, 1 kişi için arama kurtarma çalışmaları devam ediyor.
Geleceğin sanatçıları artık Van'da yetişecek
Van Valisi Ozan Balcı, Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen konservatuvarın açıldığını belirterek, "Van, Türkiye’de konservatuvarı olmayan nadir büyük şehirlerden biriydi. Şimdi konservatuvarımızı da açtık. Konservatuvar kentimize büyük katkı sağalacak" dedi.
Millet Hanı ve Kurtuluş Müzesi’nde inceleme
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, hafta sonu temasları kapsamında Şanlıurfa tarihinin önemli adreslerinden Millet Hanı ile Kurtuluş Müzesi'ni ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgiler aldı.
Kaymakama destek, imama tepki
Diyarbakır’ın Kulp ilçesinde hutbede şehitlerin ismini okumaktan imtina eden imama tepki gösterilirken, imamı uyaran Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Burak Akeller’e destek yağdı.
“Her bir meclis üyemizi yarınların lideri olarak yetiştireceğiz”
İstanbul Valisi Davut Gül’ün himayesinde öğrencilerin karar alma mekanizmalarına katılmasını hedefleyen İstanbul Öğrenci Meclisleri projesi hayata geçirildi. 39 ilçede Öğrenci Meclisi Toplantıları düzenlenmeye başladı. Vali Gül, bu kapsamda Avcılar, Küçükçekmece ve Bakırköy’de düzenlenen İlçe Öğrenci Meclisi toplantılarına katıldı.
Öğretmenlerin konseri tam not aldı
Muş'un Bulanık ilçesinde 32 öğretmenden oluşan Öğretmenler Korosu, Türk Halk Müziği konseri düzenledi. Konseri dinleyen Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Oğuzhan Ocak, "Korodaki bütün hocalarımıza teşekkür ederim. Büyük bir ilgiyle izledim" dedi.
“Doğru bilgiyi kamuoyuna hızlı ulaştırmalıyız”
İzmir’de, Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) ve Balkan Stratejik Araştırmalar Merkezi (BASAM) öncülüğünde Balkan ülkelerinden medya temsilcilerinin katılımı ile Türk Balkan Medya Forumu gerçekleştirildi. Forumda konuşan İzmir Valisi Süleyman Elban, “Çok süratli şekilde doğru bilgiyi kaynağından kamuoyuna hızlı şekilde ulaştırmamız lazım” dedi.
83 yaşındaki emekli öğretmene vefa
Antalya Kemer Kaymakamı Ahmet Solmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Semra Bekar ile birlikte “24 Kasım Öğretmenler Günü” münasebetiyle Çamyuva mahallesinde ikamet eden 1940 doğumlu emekli öğretmen Fahrettin Uçarcı’yı ziyaret ederek, eğitime verdiği katkı ve emeklerinden dolayı plaket takdim etti.
Mülki idareden belediye başkanlığına aday adayı oldular
31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimlerde aday adaylık başvuru süreci devam ederken, belediye başkanlığı için mülki idare amirlerinden de adaylık için istifa edenler oldu.
"Sporcuları, Yozgat'ta ağırlamaktan mutluluk duyduk"
Süper Lig Grekoromen ve Serbest Güreş Müsabakaları'nın sona erdiğini ifade eden Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, "Ülkemizin dört bir yanından gelen sporcularımızı ilimizde ağırlamaktan mutluluk duyduk. Bir dahaki turnuvalarda görüşmek dileği ile" dedi.
Sınırda inceleme
Suriye sınır hattında bulunan askeri birlikleri denetleyen Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, “Her türlü yasadışı geçişi engellemek için fedakârca nöbet tutan tüm kahramanlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.
Şehit Aybüke öğretmen türkülerle anıldı
Karabük'te Cumhuriyetin 100. yılı kapsamında anlamlı bir konser düzenlendi. Söylediği Mağusa Limanı türküsü ile hafızalara kazınan şehit öğretmen Şenay Aybüke Yalçın, düzenlenen konserde türkülerle anıldı.
Özel öğrencilerin Cumhuriyet coşkusu
Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, Özel Eğitim Meslek Okulu öğrencilerinin hazırladığı etkinliğe katılarak, özel öğrencilerin Cumhuriyet coşkusuna ortak oldu.
“İmam hatipler artık hem milletin hem devletin okulu”
Konya Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin düzenlediği Musiki Konserine katılan Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, “"Önceden İmam Hatip Liselerimiz sadece milletin okullarıydı” dedi.
Halil İbrahim Köroğlu
Refahiye Kaymakamı
“Şehit ve gazilerimiz, milletimizin gönlünde ebediyen yaşayacak”
Gaziler Günü kutlama programına katılan Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, “Şehitlerimiz ve gazilerimiz, milletimizin her bir ferdinin gönlünde gurur abidesi olarak ebediyen yaşayacak” dedi.
Öğrencileri okullarına makam aracıyla gönderdi
Çankırı Valisi M. Fırat Taşolar, sabah kendisini ziyarete gelen öğrencileri okullarına valilik makam aracıyla gönderdi.