Arama
Arama Sonuçları
Soğuk günde esnafla iç ısıtan sohbet
Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, Şebinkarahisar ilçesini ziyaret ederek bir dizi incelemelerde bulundu. Vatandaş ve esnaflarla da bir araya gelen Vali Serdengeçti, “Soğuk bir günde güler yüzüyle içimizi ısıtan esnafımıza bereketli kazançlar diliyorum. Onların samimi sohbetine ortak olmaktan, fikirlerinden istifade etmekten memnuniyet duyuyoruz” dedi.
Geçen yıl 358 km yol yapıldı
Afyonkarahisar İl Genel Meclisi üyeleriyle bir araya gelen Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, 2023 yılının genel değerlendirmesini yaptı. Vali Yiğitbaşı, meclis üyelerine şehrin gelişmesi, daha iyi bir noktaya gelmesi ve vatandaşlara en iyi hizmetin ulaştırılması için verdikleri emeklerden dolayı teşekkür etti.
51 günde 46 köyün taleplerini dinledi
9 Ekim 2023 tarihinde Sinop Erfelek’te göreve başlayan Kaymakam Sercan Yıldız, 51 günde ilçenin tüm köylerini ziyaret ederek, muhtarların ve vatandaşların taleplerini dinledi.
Çelik: 2024 yılı bütçesi 430 milyon lira
İl Genel Meclisi'nin toplantısına katılan Niğde Valisi Cahit Çelik, "2024 yılı için kabul edilen 430 milyon lira tutarındaki bütçenin ilimiz ve ülkemiz için hayırlı olsun" dedi.
“Yan yana gönül gönüleyiz!”
Espiye ilçesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, "Her caddesinde, her sokağında ayrı bir huzur var. Yan yana, gönül gönüleyiz! Muhabbetimiz, birliğimiz ve beraberliğimiz daim olsun” dedi.
“Dostun evi gönüllerdir”
Doğankent’te bir dizi inceleme ve ziyarette bulunan Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, esnaf ve vatandaşlarla çay eşliğinde sohbet ederek, “Dostun evi gönüllerdir” dedi.
Bekir Dınkırcı
Ataşehir Kaymakamı
İdris Akbıyık
Muğla Valisi
Seben'e yeni kaymakamlık binası
Bolu Valisi Erkan Kılıç, Seben ilçesinde yapımı devam eden yeni kaymakamlık binası ile depreme dayanıksız olarak belirlenen okullardan yıkılarak tekrar yapılan Seben Çok Programlı Lise inşaatlarında incelemelerde bulundu.
“Vatandaşla kucaklaşmak görevimiz”
Muş Bulanık Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Oğuzhan Ocak, Kurganlı Köyü’nde vatandaşlar ile bir araya gelerek talep ve sorunlarını kendilerinden dinledi.
Ek ödenek köy yolları için kullanılacak
Niğde Valisi Mustafa Koç başkanlığında yapılan KÖYDES toplantısında Niğde’ye gönderilen 15.8 milyon liralık ek ödeneğin, grup köy yollarında sıcak asfalt kaplama, onarım/tesviye, stabilize kaplama ve sathi kaplama yapımında kullanılmasına karar verildi.
‘Sene sonuna kadar asfaltsız köy bırakmayacağız’
Bayburt Merkez Köylere Hizmet Götürme Birliği 2022 Yılı Değerlendirme Toplantısı Vali Cüneyt Epcim başkanlığında gerçekleştirildi. Epcim, "Bu sene Allah’ın izniyle asfaltsız köy bırakmayacağız" dedi.
Şefik Aygöl
Bilecik Valisi
Mehmet Nebi Kaya
Şile Kaymakamı
Erdinç DOLU
Biga Kaymakamı
Abdullah Köklü
Bakırköy Kaymakamı
Yalçın Sezgin
Antalya Vali Yardımcısı
Dr.Bayram YILMAZ
Ceyhan Kaymakamı