Arama
Arama Sonuçları
Vali Balcı, gençlerle bilek güreşi yaptı
Yaz Spor Okullarının açılış programına katılan Van Valisi Ozan Balcı, "Gelecek nesiller bizim için çok önemli" diyerek gençlerle, hem masa tenisi oynadı hem de bilek güreşi yaptı.
Van'da yapılan Spor Adası'nda sona gelindi
Van Valisi Ozan Balcı, Edremit ilçesinde yapılan Spor Adası'nda inceleme yaptı. Adanın eylül ayında tamamlanacağını ifade eden Vali Balcı, "Nesiller gelir nesiller geçer, mühim olan bizim gelecek nesillere neler yaptığımızdır. Biz gelecek nesillere, devletin gerçek sahibi olan milletin kaynaklarıyla güzel şeyler üretiyoruz" dedi.
Satranç Şöleni'nde ilk hamle validen
Gençlik Haftası Valilik Satranç Şöleni'ne katılan Çorum Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, başlama açılışını yaparak, "Satrancı önemsiyoruz, çocuklarımızın zihinsel gelişimine önemli katkı sağlıyor" dedi.
Vali Çiçek, sporcularla bilek güreşi yaptı
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, ilçe ziyaretleri kapsamında çeşitli temaslarda bulunmak ve Erdemlerimizle Varız (ERVA) projesi kapsamında, Yahyalı Kaymakamlığı tarafından yaptırılan ERVA Spor Okulu’nun açılışına katılmak üzere Yahyalı ilçesini ziyaret etti.
“Futbol hayalin gerçekleşiyor” projesi kapsamında çocuklarla maç yaptı
Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Mersin Valiliği himayesinde ve Yenişehir Kaymakamlığı, Yenişehir Belediyesi ve İnter Akademi iş birliği içerisinde genç sporculara hizmet veren Inter Futbol Okulu’nda, “Futbol Hayalin Gerçekleşiyor” projesi kapsamında düzenlenen etkinlikte çocuklarla futbol oynadı.
"Spora kıymet veren bir valiyim"
Van Valisi Ozan Balcı, Akıl ve Zeka Oyunları Van Turnuvası'nın final yarışlarının startını verdi. Vali Balcı, "Spora kıymet veren bir vali olarak her çocuğun bir spor dalı ile uğraşmasını ya da bir spor dalının iyi bir izleyicisi olması gerektiğini belirterek spora tam destek verdik" dedi.
Vali Çelik, başkan vekilliği görevini tamamladı
Hakkari Belediye Başkanlığı'nı vekaleten yürüten Vali Ali Çelik, görevi tamamladı. Vali Çelik, "Çalışma arkadaşlarıma teşekkür eder, Hakkâri’mize yeni seçilen belediye başkanlarına başarılar dilerim" dedi.
Amatör spor kulüplerine 10 milyon liralık destek
Edirne'de Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından il ve ilçe spor kulüplerine toplamda 10 milyon lira nakdi yardım yapıldı. Bu önemli destek Edirne Spor Salonu'nda gerçekleştirilen törenle duyuruldu.
"Bu okullarda ilim, bilim, spor ve eğlence var"
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, ERVA spor okullarını ziyaret ederek, genç sporcuların antrenmanını izledi. Vali Çiçek, "Erva Spor Okulları’nda ilim var, bilim var ve çocuklarımızın sağlıkla yetişebilmeleri için spor ve eğlence var. Onlara geleceğimizi emanet edeceğiz" dedi.
"Geleceğin şampiyonlarıyla bir araya geldik"
Erva Spor Okullarını ziyaret eden Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, "Geleceğin şampiyonları gençlerimizle bir araya geldik. Sizlere çok güveniyoruz gençler, gelecek sizlerindir" dedi.
"Hakkâri, özel hazırlanmış bir plato gibi"
Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, kentin doğası ve spor faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Vali Çelik, "Hakkari coğrafi olarak inanılmaz bir alan, adrenalin tutkunları için çok değerli. Kanodan, dağ kızağına, yamaç paraşütünden, dağcılık faaliyetlerine ve trekkinge kadar birçok alanda Hakkâri sanki macera severlere özel hazırlanmış bir plato gibi" dedi.
Geleceğin sporcuları keşfediliyor
İstanbul Valisi Davut Gül, 300 öğrencinin spor yetenek tarama testine katıldı. Çocuklarının yeteneklerinin keşfedildiğini belirten Vali Gül, "En az 1 milyon öğrencimizin lisanslı sporcu olmasını hedefliyoruz" dedi.
Amatör spor kulüplerine malzeme desteği
Amasya Valiliği öncülüğünde, İl Özel İdaresi tarafından çeşitli spor branşlarında faaliyet gösteren Amatör Spor Kulüplerine temin edilen spor malzemelerinin dağıtım töreni gerçekleştirildi.
2023 spor kompleksinin açılışını yaptı
Van Valisi Ozan Balcı, Cumhuriyetimizin Yüzüncü Yılı dolayısıyla 11 ilçede yapılan ve basketbol, voleybol, halı saha ve tenis kortundan oluşan 2023 spor kompleksinin açılışını yaptı.
Iğdır amatör futbol kulüplerine müjde
Gençlik ve Spor Bakanlığının 2024 yılı yatırımları kapsamında Iğdır Emek Mahallesi'nde Sentetik Yüzeyli Futbol Sahası'nın yapımına başlandı. Proje alanını yerinde inceleyen Vali Ercan Turan ve Iğdır Milletvekili Cantürk Alagöz, yetkililerden proje hakkında bilgi aldı.
“Gençlerimizin manevi ihtiyaçlarını da karşılamalıyız”
Bağımlılık yapıcı maddelerle mücadele kapsamında; Metamfetamin ile Mücadele Bölge Değerlendirme Toplantısı Aksaray’da düzenlendi. Aksaray Valiliği ev sahipliğinde Ankara Valisi Vasip Şahin'in başkanlığında gerçekleşen toplantıya Bolu, Çankırı, Çorum, Düzce, Eskişehir, Kayseri, Kırıkkale, Kırşehir, Nevşehir, Niğde, Sivas ve Yozgat Valileri ile emniyet müdürleri, jandarma komutanları ve ilgili birim amirleri katıldı.
Çambaşı Yaylası'nda Kış Festivali başladı
Ordu'nun Kabadüz ilçesinde 19. Çambaşı Kış Festivali başladı. 2 bin rakımlı Çambaşı Yaylası'nda düzenlenen festivale Vali Muammer Erol da katıldı.
Çocuk gelişimine izcilik çözümü
Antalya İl Çocuk Koordinasyon Kurulu 2023 Yılı Yıl Sonu Değerlendirme Toplantısı Vali Hulusi Şahin başkanlığında gerçekleşti.
Sporcu Fabrikası açılışa hazırlanıyor
Van Valisi Ozan Balcı, İpekyolu ilçesinde yapımı tamamlanan ‘Sporcu Fabrikası’nı gezdi. Balcı, kentin spor altyapısına büyük katkı sağlayacak olan sporcu fabrikasının tamamlandığını ve kısa sürede hizmete açılacağını söyledi.
“Gençlerimizin elinden sımsıkı tutalım”
Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Süper Amatör Spor Kulüpleri Toplantısı’na katıldı. Vali Yavuz, “Gençlerimizin ellerinden sımsıkı tutalım ve onları kucaklayalım” dedi.
LGS öğrencilerine soru bankası hediye etti
Afyonkarahisar Bayat Kaymakamı Ahmet Aykaç, LGS hazırlık sınavlarında dereceye giren öğrencilere soru bankası seti hediye ederek, başarılar diledi.
Hedef 1 milyon lisanslı öğrenci
Cumhuriyetin 100. yılı etkinlikleri kapsamında, İstanbul’da lisanslı sporcu sayısını artırmak ve milli seviyede başarılı sporcu yetiştirmek için ilk imzalar atıldı. Bu kapsamda İstanbul Valiliği ile Petrol Ofisi Grubu arasında “Okul Spor Kulüpleri Ligi Reklam ve Sponsorluk Protokolü” imzalandı.
Alanya, 2024 Akdeniz Spor Başkenti seçildi
Avrupa Spor Başkentleri ve Şehirleri Federasyonu tarafından Alanya’ya verilen 2024 Akdeniz Spor Başkenti ödülünü, Brüksel’de düzenlenen törenle Alanya Kaymakamı Fatih Ürkmezer ve Belediye Başkanı Adem Murat Yücel teslim aldı.
Amatör spor kulüplerine 2 milyonluk destek
Hakkari Valisi Ali Çelik, amatör spor kulüplerine devam eden sporcuların isteği üzerine kendilerine destek sözü verdi. Vali/Belediye Başkan Vekili Çelik, Hakkari’nin amatör spor kulüplerine 2 milyon 115 bin lira nakdi destekte bulundu.
Öğrencilerle WhatsApp grubu kurdu
Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, il müdürleri, Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın Levent ve üniversite öğrenci kulüp başkanlarının içinde olduğu WhatsApp grubu kuruldu. Vali Aydoğdu, “Şehri beraber yöneteceğiz. Gençler bizim gören gözümüz olacak, işiten kulağımız” dedi.
Öğrenciler sordu, Vali cevapladı
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Harran Üniversitesi Osmanbey Kampüsü Fen Edebiyat Fakültesi Büyük Amfi Salonunda öğrencilerle söyleşi programında bir araya geldi. Öğrencilerin sorularını tek tek cevaplayan Vali Şıldak, öğrencilerden kendilerini çok iyi yetiştirmelerini istedi.
‘Sporun enleri’ni ödüllendirdi
Amatör Spor Haftası kutlamaları kapsamında Kütahya’nın başarılı sporcularını ödüllendiren Kütahya Valisi Musa Işın, millî sporcu Rumeysa Sam ile bilek güreşi yaptı.
“Üstesinden gelemeyeceğiniz hiçbir konu yok”
Tüm okullarda faaliyete geçirilecek spor kulüplerine beden eğitimi öğretmenlerinden destek isteyen Rize Valisi İhsan selim Baydaş, “Sporu hayatın içine bir türlü sokamıyor, eğitim ve spor faaliyetini bir araya getirmek de zorluk yaşıyoruz” dedi.
‘Spor Van’a halaylı açılış
Spor Van Projesinin 2023-2024 yılı açılışı Vali Ozan Balcı’nın katılımıyla yapılan törenle Van Atatürk Stadyumunda gerçekleştirildi.
Fatsa ve Ünye’de toplu açılış
Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Ordu programı kapsamında Vali Tuncay Sonel ve protokol ile birlikte Fatsa ve Ünye ilçelerinde açılış törenlerine katıldı.