Arama
Arama Sonuçları
"Bu etkinlikler toplumun gelişimine katkı sağlıyor"
Hayat Boyu Öğrenme Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen serginin açılışına katılan Şanlıurfa'nın Halfeti Kaymakamı Zikrullah Erdoğan, "Bu tür etkinlikler toplumun gelişimine katkı sağlıyor" dedi.
Vali Kumbuzoğlu'ndan gülümseten paylaşım
Hayat Boyu Eğitim Haftası dolayısıyla düzenlenen sergiye katılan Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, bir gençle arasında geçen diyoloğu anlattı. Bir gencin kendisiyle fotoğraf çektirmek istediğini söyleyen Vali Kumbuzoğlu, "Ah gençler ah! Onu da bize yaptırıyorlar" dedi.
Ana arı yetiştiriciliği kursiyerlerinden Vali Erol’a arıcı körüğü
Ordu Valisi Muammer Erol, Karapınar mahallesinde sürdürülen Ana Arı Yetiştiriciliği Kursu’nu ziyaret ederek, kurs çalışmalarını yerinde inceledi.
“Devlet Baba olma bilinciyle her zaman vatandaşlarımızın hizmetindeyiz”
8 Nisan Dünya Romanlar Günü münasebetiyle Sinop Valiliği himayesinde, Aile Destek Merkezleri (ADEM) ve Sosyal Dayanışma Merkezleri (SODAM) projesi kapsamında, iftar programı düzenlendi.
Validen ödüllü sorular
Korkut ilçesine bağlı Altınova İlkokulu'nu ziyaret eden Muş Valisi Avni Çakır, öğrencilerle bir araya geldi. Vali Çakır, ödüllü sorularıyla minik yüreklerde tebessüm oluşturdu.
Çocukların bayramlık sevincine ortak oldu
Antalya Kemer Kaymakamı Ahmet Solmaz, "Küçük Kalplere Bayramlık Projesi" kapsamında düzenlenen programa katıldı. 120 çocuğun bayramlık sevincine ortak olan Kaymakam Solmaz, projede emeği geçenlere teşekkür etti.
Amatör spor kulüplerine 10 milyon liralık destek
Edirne'de Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından il ve ilçe spor kulüplerine toplamda 10 milyon lira nakdi yardım yapıldı. Bu önemli destek Edirne Spor Salonu'nda gerçekleştirilen törenle duyuruldu.
“Yüksekova’da marka olabilecek çok değer var”
Hakkari Valisi ve Belediye Başkan V. Ali Çelik, "Gençlerle Yeni Ufuklara" temalı söyleşi kapsamında Yüksekova‘daki öğrencilerle bir araya geldi. İlçede bulunan 20 farklı liseden, 220 öğrencinin katıldığı söyleşi programına Muharrem Malazgirt Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ev sahipliği yaptı.
"Hayatın her anını güzelleştiriyorlar"
Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan, Bartın Kadın Mesleki Eğitim ve Beceri Merkezi'ni ziyaret etti. Vali Arslan, hayatın her anını güzelleştiren kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı.
Vali Çeber, kaynak makinesinin başına geçti
Gaziantep Valisi Kemal Çeber, GESOB Mesleki Eğitim Merkezi'ni ziyaret etti. Kaynak makinesinin başına geçen Vali Çeber espri yaparak, "Ben de kaynak işinde baya iyiyim bu arada" dedi.
Kaymakamdan Beethoven’ın 9. Senfonisi
Bolu Kıbrıscık Kaymakamı Ahmet Berkay Deniz, orgla Beethoven’ın 9. Senfonisi’nden mini bir kesit sundu. Ankara’da Mülkiye Oda Orkestrası’nda piyano eğitimi alan ancak eğitimi yarım kalan Kaymakam Deniz’in sunduğu kesit, müzik alanındaki kabiliyetini de gösterdi.
Kurslardaki eğitim 8 saate çıkarıldı
Şanlıurfa Halfeti Kaymakamı Zikrullah Erdoğan, Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü'nde görevli usta öğreticilerinin, ders saatlerini 8 saate çıkardıklarını belirterek, "Kurslarımızın kalitesini arttırmayı ve kursiyerlerimize daha geniş bir öğrenme fırsatı sunmayı amaçlıyoruz" dedi.
"Üreten kadınların yanındayız"
Van Erciş Kaymakamı Murat Karaloğlu ve eşi Gamze Karaloğlu, Aile Destek Merkezi'ni ziyaret ederek, kursiyerlerle bir araya geldi. Kaymakam Karaloğlu, "Üreten kadınlara, her türlü desteği vermeye devam edeceğiz" dedi.
Özel yüreklerle mantı açtı, basketbol oynadı
Isparta Valisi Aydın Baruş, 18 yaşından büyük engellilere hizmet veren Özel Yürekler Halk Eğitim Merkezi’ni ziyaret etti. Engellilerle mantı açıp müzik atölyesinde ritim tutan Vali Baruş, kursiyerlerin spor etkinliklerine de eşlik etti.
"Rize turizmini 12 aya yayacağız"
Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, “Turizm Sektörü Hizmeti İçi Eğitimleri Sertifika Töreni”ne katıldı. Törende konuşan Vali Baydaş, "Rize’de bahar ve yaz aylarına sıkışmış olan turizm sezonunu 12 aya yaymak için çalışmalar yürütüyoruz" dedi.
"Döktüğünüz alın teri çok kıymetli"
Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, Aile Destek Merkezi'ni ziyaret etti. Vali Çelik, "Kadınlarımızın istediklerinde başaramayacakları bir şey yoktur. Yaptığınız iş, döktüğünüz alın teri çok kıymetli" dedi.
El emeği göz nuru ürünleri inceledi
Giresun Yağlıdere Kaymakamı Seda Ünlü, Yağlıdere Halk Eğitim Merkezini ziyaret etti. Kursiyerlerle bir araya gelen Kaymakam Ünlü, el emeği göz nuru ürünleri inceledi.
Kozluk’a 20 dönümlük mesire alanı
Bir dizi açılış ve incelemelerde bulunmak üzere Kozluk ilçesini ziyaret eden Batman Valisi Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp, Kaymakamlık tarafından Alıçlı Köyü’nde 20 dönüm arazi üzerine kurulan mesire alanı ile Şehit Ali Şengül anısına yapılan mescidin açılışını gerçekleştirdi.
Vali Baydaş, Ardeşen'e çıkarma yaptı
Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, Ardeşen ilçesinde çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulundu. Ardeşen programı kapsamında ilk olarak Ardeşen Kaymakamlığı'nı ziyaret eden Vali Baydaş, Kaymakam Ferhat Altay'dan ilçenin genel durumu ve devam eden yatırımlarla ilgili brifing aldı.
“Bir çocuğun gülüşüne sebep olmak, dünyanın en güzel hissi…”
İzmir Karabağlar Kaymakamı Cemil Özgür Öneği, Refet Bele Mahallesinde ikamet eden aileye hane ziyaretinde bulundu.
Yeni Rehberlik ve Etüt Merkezi
Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, Kırıkkale Halk Eğitim Merkezine ait ek binanın teras katında kurulan Rehberlik ve Etüt Merkezinin açılışına katıldı.
Kadın kursiyerlerin yıl sonu sergisi
Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek, eşi Berna Çiçek ile birlikte, Sosyal Yardımlaşma Vakfına bağlı Aile Destek Merkezi bünyesinde hizmet veren kursların yıl sonu sergisinin açılışına katıldı.
“Meslek lisesinden altın bilezikle mezun olursunuz”
Bozova’da bir dizi temas ve incelemede bulunan Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, meslek lisesi ziyaretinde öğrencilere, “Buradan elinizde mesleğinizle yani kolunuzda altın bileziğiniz takılı vaziyette mezun olursunuz ve iş hayatına çabucak atılabilirsiniz” diye seslendi.
Öğretmenlere karanfil
İlçe ziyaretleri kapsamında Zara ilçesine misafir olan Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, Zara Fen Lisesi’nde öğretmenlere karanfil vererek, öğretmenler gününü kutladı.
"Kurslar meslek edindiriyor"
Samsun'un Alaçam Kaymakamı Fatih Kayabaşı, halk eğitim merkezi kurslarını ziyaret etti. Kayabaşı, "Yapılan çalışmalar meslek edindirme açısından çok olumlu" dedi.
"Kadınlar, burada meslek ediniyor"
ADEM-1’i ziyaret eden Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, "Çeşitli alanlarda beceri kurslarının yer aldığı ADEM'ler sayesinde kadınlarımız, meslek edinerek aile bütçelerine katkıda bulunma fırsatı elde ediyor" dedi.
“Yan yana gönül gönüleyiz!”
Espiye ilçesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, "Her caddesinde, her sokağında ayrı bir huzur var. Yan yana, gönül gönüleyiz! Muhabbetimiz, birliğimiz ve beraberliğimiz daim olsun” dedi.
"Meslek sahibi olmak güven veriyor"
Aile Destek Merkezi'ni ziyaret eden ve kursiyerlerle bir araya gelen Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, "İnsanın bir mesleğinin olması ona güven veriyor" dedi.
Halk eğitim kurslarında hayallerini gerçekleştirdiler
Hakkâri Halk Eğitim Merkezindeki kurslarda hayallerini gerçekleştiren kursiyerlerle bir araya gelen İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Buğra Karadağ, kursiyerleri el emeği göz nuru ürünleri nedeniyle tebrik etti.
“Gençlerimiz en değerli hazinemiz”
Göbeklitepe Erkek Öğrenci Yurdu’nda öğrencilerin sorularını cevaplandıran Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, “"Çocuklarımız ve gençlerimiz ülkemizin geleceği olarak en değerli hazinemiz” dedi.