Arama
Arama Sonuçları
2300 rakımlı yaylada piknik yaptılar
Hakkari'nin Şemdinli Kaymakamı Ali Ekber Ateş, Kur'an kursu öğrencilerinin 2300 rakımlı Meydan Yaylası'nda düzenlediği pikniğe katıldı.
Sinop Valisi Özarslan'ın örnek alınacak kaymakamlık hikayesi
Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, 2008 yılında kaymakam olarak atandığı Trabzon'un Sürmene ilçesinde fark yaratan projeler hayata geçirdi. İlçede eğitim alanında devrim niteliğinde projeler geliştiren ve öğrencilerin başarısını arttıran Özarslan, o dönem yaptığı çalışmalarla meslektaşlarına da örnek oldu.
"Zalimlere dur diyebilmek için çocuklarımızı iyi eğitmeliyiz"
Hakkari Ali Çelik, İl Müftülüğü tarafından düzenlenen 4-6 Yaş Kur’an Kursu kapanış programına katıldı. Filistin'de yaşanılan insanlık dramına dikkat çeken Vali Çelik, "Zalimlere gelecekte dur diyebilmek için muhakkak çocuklarımızın insanlığa değer sunacak şekilde iyi eğitilmesine ihtiyacımız var" dedi.
"Dünyadaki en büyük güzellik merhamettir"
Şemdinli Hz. Ali Yatılı Erkek Kur’an Kursu ile Hz. Aişe Yatılı Kız Kur’an Kursu öğrencileriyle bir araya gelen Hakkari Valisi Ali Çelik, "Dünyadaki en büyük güzellik merhamettir. Allah içinizden merhameti, adaleti, ahlakı, sevgiyi hiç eksik etmesin" dedi.
Vali Çiçek, sporcularla bilek güreşi yaptı
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, ilçe ziyaretleri kapsamında çeşitli temaslarda bulunmak ve Erdemlerimizle Varız (ERVA) projesi kapsamında, Yahyalı Kaymakamlığı tarafından yaptırılan ERVA Spor Okulu’nun açılışına katılmak üzere Yahyalı ilçesini ziyaret etti.
Dil kursuna katılacak kaymakama personelden veda yemeği
Manisa Selendi Kaymakamı Halil İbrahim Okumuş, İçişleri Bakanlığı’nın açmış olduğu dil eğitimi kursu için Ankara’ya akabinde de İngiltere’ye gidecek olması sebebiyle 26 Nisan 2024 Cuma günü ilçedeki görevinden ayrılacak. Bu sebeple kaymakamlık personeli tarafından Kaymakam Okumuş onuruna bir veda yemeği düzenlendi.
Ana arı yetiştiriciliği kursiyerlerinden Vali Erol’a arıcı körüğü
Ordu Valisi Muammer Erol, Karapınar mahallesinde sürdürülen Ana Arı Yetiştiriciliği Kursu’nu ziyaret ederek, kurs çalışmalarını yerinde inceledi.
Kur’an kursları arası kardeşlik futbol turnuvası
Rize Müftülüğü tarafından il genelinde faaliyet gösteren 38 Kur’an kursunda hafızlık eğitimi gören gençlerin fiziksel ve ruhsal gelişimlerine katkı sağlaması, öğrencilerin birbirleriyle kaynaşmalarına vesile olması, dini ve ahlaki değerleri sporla bir araya getirerek çevresindeki gençlere örnek olması amacıyla Kur’an kursları arası futbol turnuvası düzenlenecek.
Din görevlilerine teşekkür
Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, Din Görevlileri Nisan Ayı Olağan Toplantısı’na katıldı.
Bayramı hastanede geçireceklere acil şifalar diledi
Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, Ramazan Bayramı dolayısıyla Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesinde tedavi görmekte olan vatandaşları ziyaret etti.
“Gözlerinde iyilik ve güzellik var”
Hakkari Valisi Ali Çelik, Yüksekova İlçe Müftülüğü’nün organizesinde Hacı Ahmet Çalış Yatılı Erkek Kur'an Kursu’nda düzenlenen iftar programına katıldı.
Miniklerin beklenmedik ziyareti kalpleri ısıttı
Rize Valisi İhsan Selim Baydaş’ın sürpriz misafirleri kalpleri ısıttı. Makamında Kur’an kursunda eğitim gören minikleri misafir eden Vali Baydaş, çocuklarla yakından ilgilenerek bayram hediyesi verdi.
Hafız olan öğrencilere icazetnamelerini verdi
Çorum Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, hafızlık eğitimini tamamlayan dört kız öğrenciye icazet belgelerini vererek, öğrencileri kutladı.
Hafız adayı öğrencilerle iftar
Kayseri Hacılar Kaymakamı Burak Dertlioğlu, hafız adayı öğrencilerle iftar bereketini paylaştı.
Saliha Karataş
Akseki Kaymakamı
Kur'an kursu öğrencileriyle iftar yaptı
Muş Valisi Avni Çakır, Ayşe Memiş Yatılı Kız Kur'an Kursu öğrencileriyle iftar yaptı.
II. İnönü Zaferi’nin 103. yıl dönümü törenle kutlandı
İkinci İnönü Zaferi'nin 103. yıl dönümü dolayısıyla Eskişehir'in İnönü ilçesinde tören düzenlendi.
Diyabetli çocuklar glikoz ölçüm cihazlarına kavuştu
Afyonkarahisar'da Tip-1 Diyabetli çocuklar, hayatlarını kolaylaştıracak glikoz ölçüm cihazlarına kavuştu.
Validen ödüllü sorular
Korkut ilçesine bağlı Altınova İlkokulu'nu ziyaret eden Muş Valisi Avni Çakır, öğrencilerle bir araya geldi. Vali Çakır, ödüllü sorularıyla minik yüreklerde tebessüm oluşturdu.
Kayı Köyü’ndeki yaşlıların hayır duasını aldı
Çorum Oğuzlar Kaymakamı Muhammed Turan, Kayı Köyü’nü ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi.
Hafız adayı miniklerin iftar duasına ‘amin’ dediler
Çorum Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı ve İskilip Kaymakamı Ramazan Polat, hafız adayı öğrenciler ile iftarın bereketini paylaştı.
“Yüksekova’da marka olabilecek çok değer var”
Hakkari Valisi ve Belediye Başkan V. Ali Çelik, "Gençlerle Yeni Ufuklara" temalı söyleşi kapsamında Yüksekova‘daki öğrencilerle bir araya geldi. İlçede bulunan 20 farklı liseden, 220 öğrencinin katıldığı söyleşi programına Muharrem Malazgirt Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ev sahipliği yaptı.
33 engelliye akülü sandalye hediye etti
Batman Valisi Ekrem Canalp ve Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, engelli vatandaşlara tekerlekli sandalye teslim törenine katıldı.
Öğrencilere yemek servis etti
Gümüşhane Kelkit Kaymakamı Kadir Algın, Ünlüpınar Yatılı Erkek Kur'an Kursu'nda düzenlenen iftar programına katıldı. Öğrencilere yemek servis eden Kaymakam Algın, daha sonra hep birlikte iftar yaptılar.
Çanakkale Zaferi’nin 109. yılında şehitler anıldı
18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 109. Yıl dönümünde Türkiye genelindeki il ve ilçelerde olduğu gibi Muğla’da da çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi.
Kahramanlar Sarıkamış'ta eğitim gördü
Milli Savunma Bakanlığı, 5'inci Dönem Derin Kar ve Şiddetli Soğuklarda Muharebe Kursu, Kars'ın Sarıkamış ilçesinde yapıldı. Vali Ziya Polat, faaliyetler hakkında komutanlardan bilgi aldı.
14 yıllık hasret sona erdi
14 yıl sonra yeniden yollarda. Anadolu’dan Karadeniz’e uzanan: doğaya, insana ve huzur dolu anılara dokunan eşsiz bir yolculuk olan Karaelmas Ekspresi tanıtım seferi kapsamında Çankırı'ya geldi.
Ahmed Tayyib Kahraman
Pazaryeri Kaymakamı
Minik Kur’an öğrencilerini hediyelerle sevindirdi
Ağrı Diyadin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mustafa Karali, 4-6 yaş arası Kur’an Kurslarını ziyaret etti.
Vali Akkoyun, memleketine Kur’an kursu yaptırıyor
Mardin Valisi Tuncay Akkoyun, memleketi Elazığ Baskil’e Kur’an kursu yaptırıyor. Vali Akkoyun, geçen sene de merhume annesi için 18 çeşmeli, Selçuklu mimarisine uygun büyük bir şadırvan yaptırmıştı.