Arama
Arama Sonuçları
Vali Yavuz, sabah saatlerinde sahayı denetledi
Sabah saatlerinde sahada denetleme yapan Malatya Valisi Seddar Yavuz, "Orta hasarlı iken güçlendirme müracaatı yapılmayan binaların yıkımı hızla devam ediyor. Bugün itibariyle yıkılması gereken orta hasarlı binaların yüzde 40’ını yıktık. Çalışmalar sürüyor" dedi.
"Sugözü Vadisi bölgenin en gözde kamp alanı olacak"
02 Kamp Kulübü tarafından düzenlenen doğa yürüyüşüne katılan Adıyaman Besni Kaymakamı Çağlar Partal, "Eşsiz doğası ve konumu ile Sugözü-Değirmen Çayı Vadisini bölgenin en gözde kamp alanı haline getirmek için çalışıyoruz" dedi.
TİD Yönetiminden iki isim Vali oldu
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan Valiler Kararnamesi ile Türk İdareciler Derneği'nde de (TİD) yönetim kurulunda olan 2 isme valilik verildi.
Emre Zafer
Ulaş Kaymakamı
Sahada yıkım çalışmalarını denetledi
Yıkımı devam eden binalarda inceleme yapan Malatya Valisi Seddar Yavuz, "Hemşehrilerimizin yıkımları desteklemesi ve yardımcı olmasıyla daha hızlı bir şekilde inşa çalışmalarına başlayacağız" dedi.
Kazada yaralanan vatandaşları yalnız bırakmadı
Malatya Valisi Seddar Yavuz, yolcu otobüsünün Akçadağ ilçesinde şarampole yuvarlanması sonucu yaralanan ve hastanelere sevk edilen vatandaşları ziyaret etti.
"Arapgir ilçemizde 198 deprem konutunu bitirdik"
Arapgir ilçesinde inceleme yapan Malatya Valisi Seddar Yavuz, "Devletimiz şehrimizin yeniden inşası için Malatya'mızın yanında... Arapgir ilçemizde 198 konutu bitirdik" dedi.
Vali Yavuz, Malatya'daki inşaat alanlarını karış karış gezdi
Malatya Valisi Seddar Yavuz, TOKİ ve Emlak Konut tarafından inşası devam eden kalıcı konut ve işyerlerinde incelemeye yaparak, "Muhteşem yeni bir şehir kuruyoruz" dedi.
"Malatya'yı hızla ayağa kaldırmak için gayretle çalışacağız"
6 Şubat depremlerinden sonra yıkılan ve aslına uygun olarak yeniden inşa edilen Valilik Binası'nda inceleme yapan Malatya Valisi Seddar Yavuz, "Şehrimizi hızla ayağa kaldırmak için gayretle çalışacağız. Yatırımları yakinen takip ederek, kısa zamanda hizmete sunacağız" dedi.
Tokat valisiz kalınca, akıllara o türkü geldi
Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarıyla Tokat Valisi Numan Hatipoğlu Elazığ Valiliğine atandı. Ancak Tokat Valiliği'ne henüz bir atama yapılmayınca "Tokat valisiz olursa, kızlar kocasız olmaz" türküsü de gerçek oldu.
Valilerden, kararname için ilk yorum
Valiler Kararnamesi'nin yayımlamasıyla Diyarbakır Valiliğine atanan Murat Zorluoğlu, Malatya Valiliğine atanan Seddar Yavuz, Elazığ Valiliğine atanan Numan Hatipoğlu sosyal medya hesaplarından açıklama yaptı.
Valiler Kararnamesi yayımlandı
Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı atamalarına göre, Diyarbakır, Malatya, Kocaeli, Çanakkale ve Elazığ valiliklerine yeni isimler atandı.
Kaymakam Pamuk, Emekli Vali Vural ile sohbet etti
İstanbul Kadıköy Kaymakamı Muhittin Pamuk, Emekli Vali Atilla Vural'ı evinde ziyaret etti. Kaymakam Pamuk, "Mesleğimizin duayenlerinden Emekli Vali Atilla Vural'ı ziyaret ederek mesleki tecrübelerinden istifade ettik" dedi.
Bakanlık, 2 ay önce evlenen kaymakamları ayırmadı
Son yayımlanan Kaymakamlar Kararnamesine göre yeni evli kaymakam çifte atama jesti yapıldı. Malatya'nın Pütürge Kaymakamlığına Tunahan Nas ve Doğanyol Kaymakamlığına Ayşe Karaca Nas atandı. 2 ay önce evlenen çift, komşu ilçelere atanmış oldu.
"Bu proje ilçemizin kültürel hayatına katkı sunacak"
Malatya'nın Darende Kaymakamı Şeref Gülyer, Hulusi Efendi Müze ve Kütüphanesi'nin temel atma törenine katıldı. Projenin ilçe için önemli olduğuna dikkat çeken Kaymakam Gülyer, "Bu proje ilçemizin sosyal ve kültürel hayatına önemli katkılar sunacak" dedi.
Malatya'daki hırsızlık olayları azaldı
Malatya Valisi Ersin Yazıcı, kent genelinde gerçekleşen hırsızlık olaylarının 2022 yılına oranla yüzde 38 azaldığını belirtti.
"Vefa bu şehrin genç şahinlerine çok yakışıyor"
Gaziantep Lisesi öğrencileri, 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybeden kaleci Ahmet Eyüp Türkaslan anısına futbol turnuvası düzenledi. Turnuvayı izleyen Vali Kemal Çeber, "Vefa bu şehrin genç şahinlerine çok yakışıyor" dedi.
18 il için sarı alarm verildi: 4 bölgede sağanak yağmur var
Meteoroloji'den yapılan son hava durumu tahminlerine göre; Akdeniz'in doğusu, Güneydoğu Anadolu, Doğu Anadolu ve Doğu Karadeniz gök gürültülü sağanak yağmurlu olacak. Yağışların; Hatay, Osmaniye, Malatya, Elazığ, Tunceli, Erzurum, Kars, Ardahan, Ağrı, Bingöl, Muş, Bitlis Diyarbakır, Mardin, Batman, Siirt, Şırnak, Hakkari ve Van'da kuvvetli olması bekleniyor.
Ayşe Karaca Nas
Doğanyol Kaymakamı
111. dönem koordinatör kaymakamların ilçeleri belli oldu
Deprem bölgelerinde koordinatör kaymakam olarak görev yapan 111. dönem kaymakam adaylarının kaymakamlık yapacakları ilk ilçeleri belli oldu.
Yemek yarışmasında jüri üyeliği yaptı
Malatya Kale Kaymakamı Mustafa Aksoy, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü koordinesinde gerçekleştirilen 14-22 Nisan Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Kale Turizm ve Otel İşlemeciliği Meslek Yüksekokulu’nu ziyaret ederek düzenlenen etkinliğe katıldı.
Polis memuru, eşi, oğlu ve kızı gözyaşları ile uğurlandı
Ramazan Bayramı tatili için ailesi ile birlikte memleketine gelirken Şanlıurfa’da trafik kazasında hayatını kaybeden polis memuru Batuhan Akar ile eşi ve 2 çocuğu Malatya’da gözyaşları ile son yolculuklarına uğurlandı. Yaşanan elim trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Malatyalı polis memuru Batuhan Akar, eşi ve 2 çocuğunun cenaze namazına katılan Malatya Valisi Ersin Yazıcı, “Hayatını kaybeden polisimiz ve ailesine Allah'tan rahmet geride kalan kederli ailesine başsağlığı ve sabırlar diliyorum” dedi.
Depremzede Sultan teyzenin hayır duasını aldı
Mardin Nusaybin Kaymakamı Ercan Kayabaşı, depremzede Sultan teyze ile bir araya geldi. Sultan teyzenin hayır duasını alan Kaymakam Kayabaşı, "Her zaman yanındayız" dedi.
Vali Yazıcı’yı amcasının cenazesinde yalnız bırakmadılar
Düzce'nin Kahveleryanı köyünden Hasan ve Mustafa Yazıcı'nın abileri, Hüseyin Yazıcı'nın babası, merhum Yusuf Yazıcı'nın oğlu, Malatya Valisi Ersin Yazıcı ve Düzce Gençlik ve Spor Müdürü İsa Yazıcı'nın amcası Nazmi Yazıcı vefat etti.
Hayvancılık işletmelerini gezen vali kuzuları sevdi
Malatya Valisi Ersin Yazıcı, kentte faaliyet gösteren hayvancılık işletmelerini ziyaret etti. İşletmeleri gezen Vali Yazıcı, kuzuları da sevdi.
Bakan Yerlikaya'dan zehir tacirlerine gözdağı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Narkoçelik-10" operasyonlarında 1 ton 19 kilogram uyuşturucu ve 1 milyon 23 bin uyuşturucu hap ele geçirildiğini belirterek, "Zehir tacirlerine sesleniyor: Gençlerimizi zehirlemenize asla izin vermeyeceğiz. Sizi tek tek yakalayıp, adalete teslim etmeye kararlıyız" dedi.
Bingöl Fotoğrafçılar Maratonu birincisi
Bingöl Valiliği koordinasyonunda Bingöl Belediyesi, Bingöl TSO, Fırat Kalkınma Ajansı, Bingöl Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü, Bingöl Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Bingöl Fotoğraf ve Sinema Derneği Kulübü (BİFSAK) işbirliğiyle bu yıl 3.’sü gerçekleştirilen Uluslararası Bingöl 3. Fotoğrafçılar Maratonu sonuçları açıklandı.
Furkan Nezir
Akdağmadeni Kaymakamı
Malatya'da 4,3 büyüklüğünde deprem
Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem 17,7 kilometre derinlikte gerçekleşti.
Kahramanların fotoğraflarını inceledi
Malatya Valisi Ersin Yazıcı, 2. Ordu Komutanlığı tarafından düzenlenen 'Cumhuriyetimizin 100’üncü Yılı Fotoğraf Sergisi'nin açılışına katıldı. Sergi alanını gezen Vali Yazıcı, fotoğrafları tek tek inceledi.