Arama
Arama Sonuçları
Van'da yapılan Spor Adası'nda sona gelindi
Van Valisi Ozan Balcı, Edremit ilçesinde yapılan Spor Adası'nda inceleme yaptı. Adanın eylül ayında tamamlanacağını ifade eden Vali Balcı, "Nesiller gelir nesiller geçer, mühim olan bizim gelecek nesillere neler yaptığımızdır. Biz gelecek nesillere, devletin gerçek sahibi olan milletin kaynaklarıyla güzel şeyler üretiyoruz" dedi.
"Okullarımıza 75 halı saha yapıyoruz"
Van'da eğitim adına güzel işler yapıldığını ifade eden Vali Ozan Balcı, "Valilik olarak okullarımıza 75 halı saha yaptırıyoruz. Okullara 300 voleybol ve basketbol sahası yaptırdık. 23 tane spor salonunu bitirdik. 13 yüzme havuzu yaptık" dedi.
"Spora kıymet veren bir valiyim"
Van Valisi Ozan Balcı, Akıl ve Zeka Oyunları Van Turnuvası'nın final yarışlarının startını verdi. Vali Balcı, "Spora kıymet veren bir vali olarak her çocuğun bir spor dalı ile uğraşmasını ya da bir spor dalının iyi bir izleyicisi olması gerektiğini belirterek spora tam destek verdik" dedi.
Karaman’dan Gazze’ye 5 tır insani yardım daha
İsrail’in zulmü altında inleyen Gazze’ye ulaştırılmak üzere Karaman Sivil Toplum Kuruluşları Platformu ve Kızılay Karaman Şubesince düzenlenen kampanya kapsamında toplanan 5 tırdan oluşan insani yardım malzemesi daha yola çıktı.
"Harcadığımız paralar, devletin gerçek sahibi milletin parası"
Yüzme havuzu ve kapalı spor salonunun açılışına katılan Van Valisi Ozan Balcı, "Vanlı hemşehrilerimize, kadın, çocuk ve gençlere hizmet etmekten memnuniyet duyuyorum. Bu harcadığımız paralar, devletin gerçek sahibi milletin parasıdır" dedi.
"Spora ve sporcuya desteğimiz sürecek"
Bilecik Valisi Şefik Aygöl, spor malzemesi dağıtım törenine katıldı. 73 okula spor malzemesi dağıtıldığını belirten Vali Aygöl, "Spora ve sporcuya olan desteğimiz sadece bununla kalmayacak" dedi.
“Tarım için atılan her adım geleceğimiz demektir”
Üreticilere tohum ve arıcılık malzemesi dağıtan Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, “Tarım için atılan her adım geleceğimiz demektir. Tarım ve hayvancılık konusunda çalışmalarımıza ekip olarak devam ediyoruz. Savunma sanayinde elde ettiğimiz başarılara benzer sonuçları, tarım alanında da elde edeceğiz inşallah” dedi.
Öğrencilere spor malzemesi dağıttı
Antalya Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer, spor malzemeleri dağıtım törenine katıldı. Kaymakam Ürkmezer, "Gençlerimizin spora da yönelerek kendilerini geliştirmelerini istiyoruz" dedi.
“Hızlı reaksiyon vermeliyiz”
Şanlıurfa'da orta ve üzeri hasarlı yapıların yerinde yeniden yapımı ile ilgili düzenlenen toplantıda Vali Şıldak, çalışmadan yararlanmak isteyen vatandaşların başvuru işlemlerinin hızlandırılması talimatını verdi.
"Depremden gereken dersleri alacağız"
Kütahya Valisi Musa Işın, Miraç Kandili dolayısıyla düzenlenen programa katıldı. Vali Işın, "Devlet ve idare olarak depremden gereken dersleri alacağız ve her zaman olduğu gibi, üzerimize düşen görevleri yapacağız" dedi.
"Deprem bölgesini yalnız bırakmıyoruz"
6 Şubat depremlerinin 1. yıldönümü nedeniyle ANDA Arama Kurtarma Derneği, Hatay’ın Kırıkhan ilçesindeki bir okul için malzeme temini sağladı. Ekibi Hatay'a uğurlayan Bilecik Valisi Şefik Aygöl, "Depremin birinci yıldönümünde deprem bölgesini yalnız bırakmıyoruz" dedi.
Bakan Yerlikaya: 41 bin deprem konutu için kura çekilecek
Deprem bölgesinde çalışmaların devam ettiğini ifade eden İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Dünyada başka bir örneğine rastlanmayacak hızda 41 bin deprem konutumuzun ve 5 bin köy evimizin kura çekimi ile anahtar teslim törenlerinin ilkine 'Bismillah' diyerek başlıyoruz" dedi.
Sporcu Fabrikası açılışa hazırlanıyor
Van Valisi Ozan Balcı, İpekyolu ilçesinde yapımı tamamlanan ‘Sporcu Fabrikası’nı gezdi. Balcı, kentin spor altyapısına büyük katkı sağlayacak olan sporcu fabrikasının tamamlandığını ve kısa sürede hizmete açılacağını söyledi.
Güney Kore’den Adıyaman eğitimine destek
Türkiye Cumhuriyeti ile Kore Cumhuriyeti arasındaki Hibe Anlaşması ile Adıyaman eğitimine 308 bin dolarlık destek sağlanacak.
“Sporu ve sporcuyu seviyorum”
Van’a çok önemli spor yatırımları yapan, sporu ve sporcuyu seven Vali Ozan Balcı, Edremit’te inşaatı süren yeni spor lisesinin en kısa sürede eğitime açılacağını söyledi.
'Eşekli Dostoyevski' öğrencilerle buluştu
"Eşekli Dostoyevski" olarak bilinen Ersin Bilge, Bursa’nın Orhaneli ilçesine gelerek, Kaymakam Muhammed Furkan Tuna ile birlikte öğrencilere kitap, defter, kalem ve kırtasiye malzemeleri hediye etti.
AFAD, Afganistan’a 19. İyilik Treni’ni uğurladı
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) koordinasyonunda, 26 sivil toplum kuruluşunun desteğiyle temin edilen yardım malzemelerini taşıyan 19. "İyilik Treni" Afganistan'a uğurlandı.
Kaymakamlık hem sera yapım, hem de üretim malzemesi veriyor
Kastamonu İnebolu Kaymakamlığı, başlattığı Ahşap Sera Projesi ile üreticilere hem sera yapmaları için gerekli kereste ve naylonu, hem serada yetiştireceği ürünlerin tohumunu, hem de solucan gübresini veriyor.
‘Spor Van’a halaylı açılış
Spor Van Projesinin 2023-2024 yılı açılışı Vali Ozan Balcı’nın katılımıyla yapılan törenle Van Atatürk Stadyumunda gerçekleştirildi.
Van Denizi'nde Su Sporları Festivali
Van Gölü’nü tanıtmak amacıyla bu yıl 11.’si düzenlenen "Van Denizi Edremit Su Sporları Festivali, Vali Ozan Balcı'nın katılımıyla başladı.
Gençlere spor malzemesi dağıttı
Mardin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığınca, Mardin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile koordineli bir şekilde yürütülen yaz spor okulu projesi kapsamında Vali Mahmut Demirtaş’ın katılımıyla Artuklu spor salonunda malzeme dağıtım töreni gerçekleştirildi.
“Spor, çocuklarımızın yaşamlarının bir parçası olmalı”
Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi’nin hayata geçirdiği “Sporla Güçlen” projesi kapsamında, Eyyüp Göncü Ortaokulu’nda proje paydaşları ve öğrencilerle bir araya geldi.
Spor yatırımları artarak devam ediyor
Van Valisi Ozan Balcı, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Valilik ve Büyükşehir Belediyesi’nin ortaklaşa yaptırdığı sporcu fabrikası inşaatını inceledi.
300’üncü tırı deprem bölgesine uğurladı
Deprem bölgesine Ordu’dan yardımlar devam ederken Ordu Valisi Tuncay Sonel, bölgeye toplam 300 tır dolusu yardımın gönderildiğini söyledi.
Hatay'a 6 bin 100 tır yardım malzemesi geldi
Kahramanmaraş merkezli depremlerde büyük yıkıma uğrayan Hatay'a, afetzedelerin yaralarının sarılması için şimdiye kadar 6 bin 100 tır yardım malzemesi geldi.
Minik öğrencilerden depremzede arkadaşları için oyuncak kampanyası
Herkesi yasa boğan deprem afeti sonrasında, bölgede yaşayan depremzedelere destek olmak için yediden yetmişe seferber olan Emirdağ’da bulunan anaokulları, anasınıfları ve ilkokullardan deprem bölgesin anlamlı bir destek geldi.
Öğrencilere spor malzemesi
ASİST Projesi kapsamında Finike’de belirlenmiş olan proje okullardan Cengiz Topel Ortaokulunu ziyaret eden Kaymakam Musa Kazım Çelik, öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi.
Kayseri’den deprem bölgesine 649 tır yardım
6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen ve 11 ilimizin etkilendiği deprem sonrasında, bütün ülkemizde olduğu gibi Kayseri’den de bölgeye yapılan yardımlar ve bölgeden Kayseri’ye intikal eden depremzede vatandaşlarla ilgili çalışmalar devam ediyor.
“Depremin izlerini silmek için var gücümüzle çalışıyoruz”
Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremin ardından felaketin izlerini silmek için harekete geçen Tokat, hem afet bölgesinde hem de şehre gelen depremzede vatandaşlar için çalışmalarını sürdürüyor.
Enkazlar numaralandırılacak dökülüyor
Kahramanmaraş’ın Afşin ilçesinde koordinatör vali olarak görevlendirilen Çorum Valisi Mustafa Çiftçi, depremde ilçede toplam 155 kişinin hayatını kaybettiğini belirterek, “Enkaz çalışmalarında 38 vatandaşımızı sağ olarak kurtardık. Geçen hafta da enkaz kaldırma çalışmalarına başladık. Her enkaza bir numara veriliyor. Bütün enkazlar, numaralandırılarak dökülüyor” dedi.