Arama
Arama Sonuçları
"Muğla'da spor artık marka haline geliyor"
Muğla Valisi İdris Akbıyık, Marmaris'e yapılacak gençlik ve spor yatırımı için protokol imzaladı. Vali Akbıyık, "Spor yatırımlarımız hız kesmeden devam ediyor. İlimizde spor artık marka haline geliyor" dedi.
Tüm Muğla’nın ortak değeri
Muğla Valisi İdris Akbıyık, şehrin adını taşıyan, mazisi şan, şeref ve başarılarla dolu ve Türk futboluna yıldız oyuncular kazandırmış olan Muğlaspor Dayanışma Gecesi Programına katıldı.
Askeri alanlara şehitlerimizin isimleri verildi
Muğla İl Jandarma Komutanlığı lojmanlarına, tören ve atış alanına şehitlerin ismi verildi. Törene katılan Vali İdris Akbıyık, "Yeryüzünün her zerresine şehitlerimizin ismini versek, onların bu vatan için yaptıklarını asla ödeyemeyiz" dedi.
Rekor kıran yelkencileri limanda karşıladı
Fenerbahçe Doğuş Yelken Ekibi, rekor kırmak için Artvin Hopa Limanı'ndan başladığı Türkiye turunu Hatay İskenderun Limanı'na vararak tamamladı. 1600 mil mesafeli deniz seyrini tamamlayan ekibi, Kaymakam Murat Sefa Demiryürek karşıladı.
Kim Milyoner Olmak İster’de sürpriz joker
Kim Milyoner Olmak İster Yarışmasına katılan Dünya Şampiyonu Milli Güreşçi Buse Tosun, takıldığı soruda ‘Telefon Jokeri’ olarak Marmaris Kaymakamı Nurullah Kaya'dan yardım istedi.
“Tüm gücümüzle depremzedelerin yanındayız”
Muğla Valisi Orhan Tavlı, “Deprem bölgesinden Muğla’ya gelen misafirlerimize yeme içme ve barınma hizmetinin en iyisini sunabilmek için tüm gücümüzle sahada ve depremzede vatandaşlarımızın yanındayız” dedi.
“Devlet millet el ele yaraları saracağız”
Muğla Valisi Orhan Tavlı deprem bölgesinden Muğla’ya tahliye edilen ve Fethiye’deki Kredi ve Yurtlar Kurumunda kalan depremzedelerle bir araya geldi.
Kanuni Sultan Süleyman’ın Bozüyük Otağında kazı çalışmaları başlıyor
Büyük Osmanlı Padişahı Kanuni Sultan Süleyman’ın 500 yıl önce Rodos Seferi esnasında Yatağan’da kurulan Bozüyük otağında Muğla Valisi Orhan Tavlı’nın talimatı ve Muğla Valiliği himayesinde kazı çalışmaları başlıyor.
Kamu yatırımları artan bir hızla devam ediyor
Muğla Valisi Orhan Tavlı başkanlığında düzenlenen 2022 Yılı 2. İl Ekonomi Toplantısı’nda, ilin ekonomik durumu ve potansiyeli ile üretim ve istihdam konuları değerlendirilerek, Muğla ekonomisinin daha da gelişmesi için gerçekleştirilecek çalışmalar görüşüldü.
Dünya arıcılığının geleceği Muğla’da konuşuldu
15 -19 Kasım 2022 tarihlerinde 4 gün süren 7. Uluslararası Muğla Arıcılık ve Çam Balı Kongresine 14 ülkeden yaklaşık 3000 kişi katıldı.
“Muğla sağlık turizminde hak ettiği yere gelecek”
Muhteşem doğası, mükemmel iklimi, şifa veren havasıyla, şifalı bitkileriyle antik çağlardan bugüne insanlığa sağlık ve şifa sunan Muğla’nın Sağlık Turizminin değerlendirildiği toplantı Vali Orhan Tavlı başkanlığında yapıldı.
AFAD: Ormanlara girişler yasaklandı
İçişleri Bakanlığı AFAD Başkanlığı tarafından 81 ilin valiliğine gönderilen genelgede, ilerleyen günlerde artacak sıcaklıklar nedeniyle 31 Ağustos’a kadar ormanlara girişlerin yasaklandığı belirtildi.
Bisiklet yarışına start verdi
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen 15 Temmuz Şehitlerini Anma Bisiklet Yarışının startı Muğla Valisi Orhan Tavlı tarafından verildi.
Darbe girişiminin seyrini değiştiren Vali: Tüm kuvvetleri harekete geçirdim
Dönemin Muğla Valisi Amir Çiçek, darbe girişimi gecesinde yaşadıklarını Sivas'ta katıldığı bir programda davetlilerle paylaştı. Darbe girişimi sırasında Dalaman Kaymakamı olan Sivas Valisi Dr. Yılmaz Şimşek, Çiçek'in darbenin seyrini değiştirdiğini söyledi.
Ertuğ Şevket AKSOY
Marmaris Kaymakamı
Nurullah KAYA
Marmaris Kaymakamı