Arama
Arama Sonuçları
“İstanbul’da kuralsızlığı kural olmaktan çıkaracağız”
İstanbul Valisi Davut Gül, İstanbul Ticaret İl Müdürlüğü’nde görevlerine yeni başlayan denetim personelleri ile bir araya geldi.
Çanakkale Zaferi’nin 109. yılında şehitler anıldı
18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 109. Yıl dönümünde Türkiye genelindeki il ve ilçelerde olduğu gibi Muğla’da da çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi.
"Muğla'da spor artık marka haline geliyor"
Muğla Valisi İdris Akbıyık, Marmaris'e yapılacak gençlik ve spor yatırımı için protokol imzaladı. Vali Akbıyık, "Spor yatırımlarımız hız kesmeden devam ediyor. İlimizde spor artık marka haline geliyor" dedi.
Yurt sorunu çözülüyor
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi'nde eğitim gören öğrencilerin yurt sorununun çözümü için Turgutreis Öğrenci Yurdu'nun 3. etabının ihalesi için protokol imzalandı. Ayrıca Menteşe ve Fethiye yurtlarının altyapı sorunları da çözüme kavuşacak.
Tüm Muğla’nın ortak değeri
Muğla Valisi İdris Akbıyık, şehrin adını taşıyan, mazisi şan, şeref ve başarılarla dolu ve Türk futboluna yıldız oyuncular kazandırmış olan Muğlaspor Dayanışma Gecesi Programına katıldı.
Desteğin rengi yeşil beyaz
Muğla’da altyapıdaki yetenekli çocuk ve genç sporcuların akademik ve sportif eğitimlerine destek verilmesi amacıyla Muğlaspor’la yapılan protokol çerçevesinde Muğla Valiliği İl Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığınca “Desteğin Rengi Yeşil Beyaz Projesi” hazırlandı.
Cumhuriyeti yaşatanlarla buluştu
Muğla Valisi İdris Akbıyık, Cumhuriyet'in 100. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla, "Cumhuriyeti Yaşatanlarla Buluşma" programında şehit yakınları ve gazilerle bir araya geldi.
Fabrika işçileriyle yemek sırasına girdi
Muğla Valisi Orhan Tavlı, Ula ilçesinde dünyaca ünlü Muğla Beyazı mermerinin üretiminin yapıldığı bölgenin ilk mermer fabrikası olan Ermaş Mermer’de incelemelerde bulunarak, emekçilerle öğle yemeğinde bir araya geldi.
Anadolu’nun yerli şehri Mabolla’da kazı çalışmaları sürüyor
Menteşe’nin ilk yerleşimi olan 2 bin 500 yıllık Mabolla Antik Kenti'nde kazı çalışmaları Muğla Valiliği destekleriyle devam ediyor.
“Devlet millet el ele yaraları saracağız”
Muğla Valisi Orhan Tavlı deprem bölgesinden Muğla’ya tahliye edilen ve Fethiye’deki Kredi ve Yurtlar Kurumunda kalan depremzedelerle bir araya geldi.
Kamu yatırımları artan bir hızla devam ediyor
Muğla Valisi Orhan Tavlı başkanlığında düzenlenen 2022 Yılı 2. İl Ekonomi Toplantısı’nda, ilin ekonomik durumu ve potansiyeli ile üretim ve istihdam konuları değerlendirilerek, Muğla ekonomisinin daha da gelişmesi için gerçekleştirilecek çalışmalar görüşüldü.
“Muğla sağlık turizminde hak ettiği yere gelecek”
Muhteşem doğası, mükemmel iklimi, şifa veren havasıyla, şifalı bitkileriyle antik çağlardan bugüne insanlığa sağlık ve şifa sunan Muğla’nın Sağlık Turizminin değerlendirildiği toplantı Vali Orhan Tavlı başkanlığında yapıldı.
23 haneye misafir oldu
Muğla Fethiye Kaymakamı Alper Balcı, Ulusal Hane Ziyaretleri kapsamında 23 haneye misafir oldu. Ailelerin taleplerini dinleyen Balcı, bir hayırsever vatandaş tarafından hediye edilen tekerlekli sandalyeyi sahibine teslim ederken, bir çocuğa da bisiklet hediye etti.
Mülki idare camiasının acı günü
Muğla Vali Yardımcısı ve önceki dönem Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız dün akşam Hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün cuma namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Milas Şehir Mezarlığında toprağa verilecek.
20 üreticiye daha çilek desteği verilecek
Muğla Kavaklıdere Kaymakamı Oray Güven, Çayboyu, Derebağ, Kurucuova ve Çatak mahallelerinde tarım arazilerini ve hayvan işletmelerini ziyaret etti.
Köydeki su sarnıcı onarılacak
Muğla Valisi Orhan Tavlı, Menteşe ve Yatağan ilçelerinde vatandaşların ihtiyaç ve taleplerini yerinde tespit etmek ve vatandaşlarla bir araya gelmek için Kafaca, Çaybükü, Bağyaka, Kapubağ ve Bozüyük mahallelerini ziyaret etti.
Bisiklet yarışına start verdi
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen 15 Temmuz Şehitlerini Anma Bisiklet Yarışının startı Muğla Valisi Orhan Tavlı tarafından verildi.
Mehmet ERİŞ
Menteşe Kaymakamı
Caner YILDIZ
Muğla Vali Yardımcısı