Arama
Arama Sonuçları
"Vereceğim en önemli tavsiye: Kitap okumak"
Muğla Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke, yılın okurlarına ödül verdi. Hayatta verebileceği en önemli tavsiyelerden birinin kitap okumak olduğunu belirten Böke, "Ben de iyi bir okurum" dedi.
Kaymakam maç öncesi destek sözü verdi
Milasspor'un antrenmanını izleyen Muğla Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke, "Ortaca Belediyespor maçını kazanıp 3 puanla dönün, sizlere her türlü destek verilecek" dedi.
Fatih Erdoğan
Ermenek Kaymakamı
Antik kentlerdeki kültürel miras gün yüzüne çıkarılıyor
Muğla'nın Milas ilçesinde bulunan Latmos ve Herakleia Antik Kentleri'ndeki resmi kazı sponsorluğu protokol imza töreni düzenlendi. 2021 yılında başlayan kazı çalışmalarıyla bölgedeki kültürel mirasın gün yüzüne çıkarılması amaçlanıyor.
"Muğla'da spor artık marka haline geliyor"
Muğla Valisi İdris Akbıyık, Marmaris'e yapılacak gençlik ve spor yatırımı için protokol imzaladı. Vali Akbıyık, "Spor yatırımlarımız hız kesmeden devam ediyor. İlimizde spor artık marka haline geliyor" dedi.
Tüm Muğla’nın ortak değeri
Muğla Valisi İdris Akbıyık, şehrin adını taşıyan, mazisi şan, şeref ve başarılarla dolu ve Türk futboluna yıldız oyuncular kazandırmış olan Muğlaspor Dayanışma Gecesi Programına katıldı.
Askeri alanlara şehitlerimizin isimleri verildi
Muğla İl Jandarma Komutanlığı lojmanlarına, tören ve atış alanına şehitlerin ismi verildi. Törene katılan Vali İdris Akbıyık, "Yeryüzünün her zerresine şehitlerimizin ismini versek, onların bu vatan için yaptıklarını asla ödeyemeyiz" dedi.
Salih Başara
Salıpazarı Kaymakamı
Balıkçılar av sezonu için ‘Vira Bismillah’ dedi
Muğla Valisi İdris Akbıyık, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından Milas ilçesinde düzenlenen su ürünleri av sezonu açılışı için törenine katıldı.
Ertuğrul Arslan
Keles Kaymakamı
“Devlet millet el ele yaraları saracağız”
Muğla Valisi Orhan Tavlı deprem bölgesinden Muğla’ya tahliye edilen ve Fethiye’deki Kredi ve Yurtlar Kurumunda kalan depremzedelerle bir araya geldi.
Fuat GÜREL
Vali-Mülkiye Başmüfettişi
Kamu yatırımları artan bir hızla devam ediyor
Muğla Valisi Orhan Tavlı başkanlığında düzenlenen 2022 Yılı 2. İl Ekonomi Toplantısı’nda, ilin ekonomik durumu ve potansiyeli ile üretim ve istihdam konuları değerlendirilerek, Muğla ekonomisinin daha da gelişmesi için gerçekleştirilecek çalışmalar görüşüldü.
Muğla Vali Yardımcısı Yıldız, son yolculuğuna uğurlandı
Tedavi gördüğü hastanede dün akşam yaşamını yitiren Muğla Vali Yardımcısı Caner Yıldız, düzenlenen cenaze töreninin ardından son yolculuğuna uğurlandı.
Mülki idare camiasının acı günü
Muğla Vali Yardımcısı ve önceki dönem Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız dün akşam Hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün cuma namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Milas Şehir Mezarlığında toprağa verilecek.
Gazileri tekneyle gezdirdi
Muğla Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke, Gaziler Günü münasebetiyle ilçedeki gazi ve yakınlarını tekneyle gezdirdi.
‘Hizmetkar Devlet’ Anlayışıyla Bir Valilik Efsanesi: Recep Yazıcıoğlu
Yeni Şafak Gazetesi’nden Nuriye Çakmak Çelik, 8 Eylül 2003 günü 55 yaşında vefat eden ‘efsane vali’ Recep Yazıcıoğlu’nu yazdı. Çelik, Yazıcıoğlu’nun her zaman ‘Hizmetkar Devlet’ anlayışıyla çalıştığını, vefatının ardından yıllar geçmesine rağmen kendisi için mücadele ettiği halk tarafından da unutulmadığını belirtti.
Anne babasız kalmış çocukların tek eksiği, sevgi
Isparta Valisi Aydın Baruş, sevgi evlerinde kalan çocuklar, koruma altındaki çocuklar ve ailelerine yönelik düzenlenen şenliğe katıldı. Vali Baruş, “Anne ve babasız kalmış sevgi evlerindeki, umut evlerindeki çocuklarımız için devletimiz her türlü imkanı seferber ediyor. Ancak gidermediğimiz bir eksiklik var: Sevgi eksikliği. Bu sevgi açığını kapatacak olan da aileler” dedi.
Salih AĞAR
Abana Kaymakamı
Muhammed Yılmaz
Beşiri Kaymakamı
Mustafa Ünver BÖKE
Milas Kaymakamı
H. Volkan KÖKSAL
Manisa Vali Yardımcısı
Hulusi DOĞAN
İzmir Vali Yardımcısı
Eren ARSLAN
İnegöl Kaymakamı