Arama
Arama Sonuçları
Hastalığını hiçe sayıp, Hatay için çalıştı
Kahramanmaraş'ta 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen depremler sonrası Hatay'a koordinatör vali olarak atanan ve o dönem kanser tedavisi gören eski Denizli Valisi Ali Fuat Atik, Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) ile Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından düzenlenen "Uluslararası İyilik Ödülleri"nde "Vefa Ödülü"nün sahibi oldu.
"Bu başarının ardından 41 yıllık bir emek var"
"Hafız ol, Hafız Kal" yarışmasında 15 cüz (300 sayfa) kategorisinde "Türkiye Birincisi" olan Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, "Elde ettiğim derecenin ardında, 41 yıllık bir emek ve gayret var" dedi.
Şehit annelerinin Anneler Günü’nü kutladı
Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, yaklaşmakta olan Anneler Günü vesilesiyle Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nün tertip ettiği programda aziz şehitlerin kıymetli anneleriyle bir araya gelerek hasbihal etti.
"Osmaniye'mizin girişine yakışır bir kavşak oldu"
Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, yapımı tamamlanan Osmaniye Batı Kavşağı (Sakızgediği Köyü) Otoyol Bağlantı Yolu’nda incelemelerde bulundu. Ziyarette İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Mustafa Demir de yer aldı.
Kütahya’da ‘Hıdırellez’ ve ‘Fetih’ coşkusu
Bolluk ve bereketin simgesi, baharın habercisi Hıdırellez Bayramı ve Kütahya’nın fethinin 950’nci yıl dönümü Kütahya’da coşkuyla kutlandı.
Seben Kaymakamı ilçeye veda etti
İçişleri Bakanlığı'nın yurt dışı programı dahilinde Ankara’ya çağırılan Bolu Seben Kaymakamı Tuğçe Orhan, veda mesajı yayımlandı. Kaymakam Orhan, mesai arkadaşlarına ve Seben halkına teşekkür etti.
Çocuklarla uçurtma uçurdu
Erzincan Valisi Doç. Dr. Hamza Aydoğdu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle Atletizm Pistinde düzenlenen Uçurtma Şenliği etkinliğine katıldı. Şenliğe katılan çocuklarla yakından ilgilenen, onların neşesine ortak olan Vali Aydoğdu, tüm çocukların bayramını kutladı.
Geleceğin valilileri, makam koltuklarında
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında geleceğin valileri, makam koltuklarına oturdu. Makam koltuklarında dünya çocuklarının bayramını kutlayan öğrenciler, çeşitli talimatlar vermeyi de unutmadı.
Hakkari’nin gurur günü kutlandı
Hakkari’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 106. yıl dönümü törenle kutlandı.
Kaymakamdan hayırsever çifte teşekkür
Adıyaman Kahta Kaymakamı Selami Korkutata, 6 Şubat depremlerinden etkilenen Taşlıca Köyü’ne okul yaptıran hayırsever çifte teşekkür etti. Kaymakam Korkutata, “Depremin ilk gününden bu yana tüm imkanlarını yıkılan Taşlıca okulumuz için seferber eden Işıl ailesine teşekkür ederiz” dedi.
"Gül Ağrı, sevin Ağrı, bu senin büyük günün"
Ağrı'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 106. yıl dönümü düzenlenen etkinliklerle kutlandı. Vali Mustafa Koç, "Gül Ağrı, sevin Ağrı, bu senin büyük günün. Bugün, vatanımıza aşık serhat şehrimizin 106. yıl önce büyük bir azimle yazdığı istiklal destanının günüdür" dedi.
Doğubayazıt'ın düşman işgalinden kurtuluşu kutlandı
Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 106. yıl dönümü dolayısıyla tören düzenlendi.
Belbuka üs bölgesindeki jandarmaya moral
Van Valisi Ozan Balcı, Van, Siirt ve Şırnak üçgeninde Çatak ilçesinin sınırları içerisinde 2800 rakımlı stratejik bir noktaya kurulan Jandarmanın Belbuka Üs Bölgesini ziyaret ederek kahraman jandarmalara moral vererek bayramlarını kutladı.
Bayramda esnafla çay sohbeti
Hakkâri Valisi Ali Çelik, Hakkâri Merkez Bulvar caddesinde esnaf ve vatandaşlar ile bir araya gelerek Ramazan Bayramını kutladı.
Aile sıcaklığını yaşatan ailelere teşekkür etti
Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, koruyucu aileler ve çocukları ile iftar yaptı. Vali Yılmaz, çocuklara, aile yuvasının sıcaklığını yaşatan ailelere teşekkür etti.
“Durmaz, yorulmaz, pes etmezler; Polis Özel Harekat”
Muş Valisi Avni Çakır, Varto Kaymakamı Musa Ayyıldız, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Mehmet Kasım Ermiş ve İl Emniyet Müdürü Serkan Karaman ile birlikte, Varto ilçesindeki Özel Harekat Kalekolunda görevli kahraman Özel Harekat polisleriyle iftar yaptı.
Van'ın 106. kurtuluş günü törenlerle kutlandı
Van’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 106. yıl dönümü törenlerle kutlandı. Vali Ozan Balcı, "1'inci Dünya Savaşı'nda cennet vatan toprağını ve bölgemizi işgal etmeye çalışan düşman güçlerine, kahraman ecdadımız Van'da 30 bin şehit vererek dur demiştir" dedi.
Gönül sofrasında şehit aileleri ve gazileri ağırladı
Mardin Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ercan Kayabaşı, Ramazan ayının 16. günü akşamında şehit aileleri, gaziler ve gazi aileleri ile bir araya gelerek oruç açtı.
Şehit ailesinin iftar sofrasına konuk oldu
Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya ve eşi Nurten Kızılkaya, Ramazan ayının manevi ikliminde, iftarını şehit güvenlik korucusu Mehmet Sıddık Keskin'in ailesiyle birlikte yaptı.
Kaymakam Gürbüz’den şehit ve gazi yakınlarıyla anlamlı iftar
Şanlıurfa Birecik Kaymakamlığı’nca 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferi’nin Yıldönümü ve Ramazan Ayı münasebetiyle, Gazi ve Şehit aile ve yakınları onuruna iftar yemeği düzenlendi.
Şehit ailesinin iftar sofrasına konuk oldu
Bayburt Valisi Mustafa Eldivan ve eşi Meltem Eldivan, şehit Hamit Şahin’in babası Yılmaz Şahin ve aile bireyleriyle iftar sofrasında buluştu.
“Sesi gür çıkan bir ülkeysek bunu şehitlerimize borçluyuz”
Antalya Valisi Hulusi Şahin, 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 109’uncu Yıl Dönümü ve Şehitleri Anma Günü münasebetiyle Antalya'daki şehir ve gazi yakını derneklerini ziyaret etti. Vali Şahin "Eğer biz bugün sesi gür çıkan bir ülkeysek bunu şehitlerimize borçluyuz." dedi.
Şehitlerin emanetleri gençlerle Abidede buluştu
Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Şehit Yakınları ve Gaziler Genel Müdürlüğü tarafından 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 109. yıl dönümünde Anadolu Gönül Yolu “Vatanın Parlayan Yaldızları Gençler Etkinliği’” programı kapsamında 7 bölgeden Çanakkale’ye gelen 18 şehit ve gazi çocuğu ile Şehitler Abidesinde bir araya geldi.
Çevik kuvvet polislerini iftarda yalnız bırakmadı
Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen iftar programında, iftarını Çevik Kuvvet Polisleri ile yaptı.
Koruyucu meleklerle iftarın bereketini paylaştı
Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan ve eşi Reva Beray Özarslan, Vali Yardımcısı Ali Osman Bulat ve eşi Öznur Bulat, İl Müftüsü Paşa Bektaş ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Zeki Yıldırım ile birlikte, koruyucu ailelerimiz ile Öğretmenevi’nde düzenlenen iftar programında bir araya geldi.
Şehitlerin kabirleri gül suyuyla yıkandı
Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ziya Polat'ın talimatıyla başlatılan camilerdeki ve şehitliklerdeki temizlik çalışmaları tamamlandı. Ekipler, aziz şehitlerin kabirlerini gül suyu ile yıkadı.
Dağların ve halk oyunlarının şehrinde halay çekti
Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, Okul Sporları Mahalli Halk Oyunları Yarışması'nı izledi. Öğrencileri tebrik eden Vali Çelik, yarış sonrasında öğrencilerle birlikte halay çekerek, "Halk oyunları Hakkâri’nin olmazsa olmazı, burası dağların ve halk oyunlarının şehridir" dedi.
Çocukların ve 11 hanenin yüzünü güldürdü
Sosyal projesi “Gönülden Gönüle” ile ilçe ilçe, kapı kapı dolaşmaya, vatandaşların derdini dinlemeye devam eden Vali Seddar Yavuz, bugün de Gebze ilçesindeki ailelerin kapılarını araladı.
“Hakkari ile ilgili hayallerim var”
Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, “Gençlerle Yeni Ufuklara” temalı söyleşi kapsamında, her hafta farklı bir okulun öğrencileriyle buluşmaya devam ediyor. Bu haftaki söyleşi programına konuk olan okul Hakkari Sosyal Bilimler Lisesi oldu.
Harşit Savunması şehitleri minnetle yad edildi
Tarih sayfalarında 1. Dünya Savaşı'nın 2. Çanakkale Cephesi olarak da adlandırılan 1916-1918 yılları arasında Osmanlı Ordusu ile Çarlık Rusyası Ordusu arasında gerçekleşen Harşit Savunma Savaşları'nın 106. yılı sebebiyle Giresun Tirebolu Dumlupınar İlkokulu Salonu'nda anma programı gerçekleştirildi. Bu savunma savaşında şehit olan ecdad minnetle ve şükranla yad edildi.