Arama
Arama Sonuçları
8. sınıf öğrencilerine moral verdi: “Başarılı olacağınıza inanıyorum”
Bayburt Valisi Mustafa Eldivan, Liselere Geçiş Sistemi sınavı öncesinde, sınava hazırlanan 8. sınıf öğrencileriyle kariyer ve motivasyon söyleşisinde bir araya gelerek tecrübelerini aktardı.
Şanlıurfa’daki merkez, öğretmenlerin kişisel ve mesleki gelişimine katkı sağlıyor
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Öğretmen Gelişim ve Eğitim Merkezini ziyaret etti.
Kur’an kursları arası kardeşlik futbol turnuvası
Rize Müftülüğü tarafından il genelinde faaliyet gösteren 38 Kur’an kursunda hafızlık eğitimi gören gençlerin fiziksel ve ruhsal gelişimlerine katkı sağlaması, öğrencilerin birbirleriyle kaynaşmalarına vesile olması, dini ve ahlaki değerleri sporla bir araya getirerek çevresindeki gençlere örnek olması amacıyla Kur’an kursları arası futbol turnuvası düzenlenecek.
Belbuka üs bölgesindeki jandarmaya moral
Van Valisi Ozan Balcı, Van, Siirt ve Şırnak üçgeninde Çatak ilçesinin sınırları içerisinde 2800 rakımlı stratejik bir noktaya kurulan Jandarmanın Belbuka Üs Bölgesini ziyaret ederek kahraman jandarmalara moral vererek bayramlarını kutladı.
89 yaşındaki Hatice teyzeyle görüntülü görüştü
Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, kendisiyle tanışmak isteyen, ancak valiliğe gelemeyen 89 yaşındaki Hatice teyzeyle görüntülü görüştü.
“Bir duada yer alalım istedik”
Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi gören vatandaşları ziyaret ederek moral verdi.
Kaymakam maç öncesi destek sözü verdi
Milasspor'un antrenmanını izleyen Muğla Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke, "Ortaca Belediyespor maçını kazanıp 3 puanla dönün, sizlere her türlü destek verilecek" dedi.
TYT kampında hem öğrendiler, hem eğlendiler
Mardin Nusaybin Kaymakamı Ercan Kayabaşı, 2024 YKS'ye hazırlanan gençlerle bir araya geldi. Kaymakam Kayabaşı, kampın son gününde öğrencilerle birlikte kemençe eşliğinde halay çekti.
Vatan nöbetindeki Mehmetçiğe moral
Bingöl Adaklı Kaymakamı Koray Çelik, Çeliktepe üs bölgesindeki Mehmetçiği ziyaret ederek moral verdi.
Yazdıkları ilk mektuplara Mehmetçikten videolu cevap geldi
Adıyaman Şehit Taha Uluçay K1 Konteyner Kent İlkokulu’nda birinci sınıf öğrencileri yazmayı öğrenir öğrenmez, Zeliha öğretmenleriyle beraber Hakkari-Şemdinli Güzelkonak Jandarma Karakol Komutanlığında görevli Mehmetçiklere mektup yazdı.
Tatilin son gününde gönüllerince eğlendiler
Muş Valisi Avni Çakır ve eşi Bahar Çakır, Çocuk Evleri Sitesi'nde kalan çocuklar için Güzeldağ Kayak Merkezi’nde düzenlenen etkinliğe katıldı. Çocuklarla oyunlar oynayan Vali Çakır, "Sömestr tatilinin son gününde güzel bir etkinlik yaptık. Çocuklarımızla beraber kızaklarla kaydık" dedi.
Malatya'da enkazın yüzde 86'sı kaldırıldı
Malatya Valisi Ersin Yazıcı, 6 Şubat depremlerinin ardından kentteki çalışmaların devam ettiğini belirtti. Vali Yazıcı, kentte yıkılan binaların enkazlarını kaldırma oranının yüzde 86'ya ulaştığın ifade etti.
LGS'ye hazırlanan öğrencilere moral verdi
Afyonkarahisar'ın Emirdağ Kaymakamı Osman Eren Bilici, Güveççi Ortaokulu'nu ziyaret etti. LGS sınavına girecek öğrencilere sohbet eden Kaymakam Bilici, onlara moral verdi.
Öğrencilere kitap hediye etti
Ankara'nın Akyurt Kaymakamı Mehmet Tunç, Anadolu Lisesi'ni ziyaret ederek, öğrencilerle sohbet etti. Kaymakam Tunç, öğrencilere Ali Fuat Başgil'in “Gençlerle Baş Başa” eserini hediye etti.
"Allah ayağınıza taş değdirmesin"
Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Çevik Kuvvet ve Özel Harekât Şube Müdürlüğü'nü ziyaret etti. Vali Pehlivan, "Sizlere inanıyor ve güveniyoruz, Allah ayağınıza taş değdirmesin" dedi.
Esnafın sorunlarına kulak verdi
Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin ile birlikte şehrin kalbinde esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Vali Baydaş, esnafın sorunlarına kulak verdi.
"Sanayi esnafına destek vermeye hazırız"
Ankara'nın Beypazarı Kaymakamı Vedat Yılmaz, sanayi esnafını ziyaret etti. Yılmaz, "Üreten her kim olursa olsun, halkımız ve bizler için kıymeti büyüktür. Sanayi esnafına ve çalışanlarına her türlü desteği vermeye hazırız" dedi.
Gençleri Ihlara Vadisi’nde gezdirdi
Aksaray Güzelyurt Kaymakamı Can Alperen Taşavlı, KYK öğrencileriyle Ihlara Vadisi'nde Doğa Yürüyüşü gerçekleştirdi. Gençlerin moral ve motivasyonunu artıran Kaymakam Taşavlı, bu tür faaliyetleri devam ettireceklerini söyledi.
“Ulaşılabilir olacağız”
Gölpazarı’nda esnaf, muhtar ve vatandaşlarla bir araya gelen Bilecik Valisi Şefik Aygöl, “En büyük hedefimiz Valilik Makamı da dâhil olmak üzere mülki idare amirleri ve kurum müdürlerinin ulaşılabilir olmasıdır” dedi.
Konteyner kentte çocuklara bisiklet
Malatya Valisi Ersin Yazıcı, Acıbadem Konteyner Kentte yaşayan depremzede çocukları bisikletle sevindirerek, çocukların moral ve motivasyonlarını artırdı.
Emniyete 10 bin 102 yeni polis alınacak
Bugünkü Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı kararı ile Emniyet Genel Müdürlüğü için 10 bin 102 yeni kadro ihdas edildi.
Hakkarili öğrenciler Çanakkale ve İstanbul’u gezdi
Hakkari Vali/Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, Cumhuriyetin 100. yılı kapsamındaki resim sergisinin açılışını yapmak üzere gittiği Hakkari Güzel Sanatlar Lisesinde okuyan tüm lise son sınıf öğrencilerine, İstanbul ve Çanakkale gezisi sözü vermişti. 12 Kasım 2023 tarihinde İstanbul ve Çanakkale gezisine çıkan bu öğrenciler, 17 Kasım 2023 itibariyle Hakkari’ye döndü.
Milletvekilinden Nüfus Müdürü ve personeline özel teşekkür
MHP Antalya Milletvekili Hilmi Durgun, Ankara İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Mustafa Güngörlü’ye özel teşekkür mesajı gönderdi.
Hastalara moral verdi, taleplerini dinledi
Kırıkkale Valisi Mehmet Makas ve eşi Elif Makas, Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi'nde tedavi gören vatandaşları ziyaret ederek, onlara moral verdi ve taleplerini dinledi.
96 yaşındaki Kezban teyzenin isteğini gerçekleştirdi
Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, kendisiyle tanışmayı çok isteyen 96 yaşındaki Kezban Akçalı'nın misafiri oldu.
Hastalara moral verdi
Balıkesir Devlet Hastanesi’nde yatarak tedavi gören hastaları ziyaret eden ve onlara moral veren Vali İsmail Ustaoğlu, hepsine geçmiş olsun dileklerini iletti.
Diyaliz hastalarına moral verdi
Çankırı Valisi M. Fırat Taşolar, Çankırı Devlet Hastanesi ve Özel Karatekin Hastanesi Diyaliz Servisinde tedavi gören vatandaşları ziyaret ederek moral verdi.
Huzurevi sakinlerine doğum günü sürprizi
Ekim ayında doğan huzurevi sakinleri için düzenlenen doğum günü kutlamasına katılan Kızılcahamam Kaymakamı Dr. Nuri Mehmetbeyoğlu, moral depolayan yaşlı çınarlara sağlıklı bir ömür diledi.
Yeni karakollar güven sağlayacak
Gönen’de karakol, Erdek’te İlçe Jandarma Komutanlığı hizmet binasının açılışını yapan Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, “Rabbim sizlerin ayağına taş değdirmesin” dedi.
“Muhtarlarımızın desteği olmadan hiçbir mücadeleyi başaramayız”
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, "19 Ekim Muhtarlar Günü" nedeniyle Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen yemek programında şehirde görev yapan muhtarlarla bir araya geldi.