Arama
Arama Sonuçları
Bin yarışmacı gökyüzüne Kemer'den tırmanacak!
Türkiye'nin ilk gökyüzü yarışı (skyrunnig) olan Merrell Run To Sky, Antalya'nın Kemer ilçesinde 10'uncu kez düzenlenecek. 30 farklı ülkeden yaklaşık bin sporcu katılacağı yarışın basın toplantısı Kaymakam Ahmet Solmaz’ın katılımıyla gerçekleştirildi.
"Trafikteki yarışı değil yaşamı seçiyoruz"
Adana Saimbeyli Kaymakamı Emre Açar, trafik uygulamasına katıldı ve vatandaşları uyararak, "Trafikteki Yarışı Değil Yaşamı Seçiyoruz" vurgusu yaptı.
Off road heyecanına ortak oldu
Düzce Valisi Selçuk Aslan, Gümüşova Kavlışan Mevkiinde Gümüşova Belediyesi ve Düzce Safari, Off Road ve Spor Kulübü (DÜSOFF) tarafından düzenlenen "10. Yıl Özel Off Road Festivali"ne iştirak etti.
"Trafik konusunda daha duyarlı olalım"
Burdur Valisi Türker Öksüz, “Karayolu Trafik Haftası” kapsamında düzenlenen farkındalık yürüyüşü ve açılış programına katıldı. Vali Öksüz, vatandaşları trafik konusunda daha duyarlı davranmaya, davet etti.
Antik kentlerdeki kültürel miras gün yüzüne çıkarılıyor
Muğla'nın Milas ilçesinde bulunan Latmos ve Herakleia Antik Kentleri'ndeki resmi kazı sponsorluğu protokol imza töreni düzenlendi. 2021 yılında başlayan kazı çalışmalarıyla bölgedeki kültürel mirasın gün yüzüne çıkarılması amaçlanıyor.
Ustalar ve gençler voleybolda buluştu
Muş Valisi Avni Çakır ile Vali yardımcıları Hasan Taş, Cihat Abukan, Mustafa Batuhan Alpboğa, Olimpik Kadın Voleybol Takımı ile maç yaptı.
100 Yılın Aşı damaklarda Binyılın Kardeşliği gönüllerde iz bıraktı
“100 Yılın Aşı Binyılın Kardeşliği” mottosuyla 20 Kasım’da açılışı yapılan Batman Gastronomi ve Kültür Sanat Festivali, bir haftada yüzbinlerce ziyaretçiyi ağırladı.
Cağ kebabı kesti, sacda gözleme çevirdi
Batman Gastronomi ve Kültür Sanat Festivali'ne katılan Vali Ekrem Canalp, birbirinden lezzetli yemeklerin sergilendiği stantları tek tek ziyaret etti. Vali Canalp, cağ kebabı kesti, sacda gözleme çevirdi.
Konteyner kentte çocuklara bisiklet
Malatya Valisi Ersin Yazıcı, Acıbadem Konteyner Kentte yaşayan depremzede çocukları bisikletle sevindirerek, çocukların moral ve motivasyonlarını artırdı.
Bu fuarda iş var
Balıkesir’de iş veren ve iş arayanları bir araya getirerek kalifiye eleman istihdamını güçlendiren Balıkesir İstihdam Fuarı’nın 8’incisi Avlu Kongre Merkezinde kapılarını açtı.
100 Yılın Aşı Binyılın Kardeşliği
Batman Gastronomi ve Kültür Sanat Festivali, “100 Yılın Aşı Binyılın Kardeşliği” mottosuyla 20 Kasım’da kapılarını ziyaretçilere açıyor.
12. Yöresel Ürünler Fuarı YÖREX Antalya’da Başladı
Antalya Ticaret Borsası öncülüğünde, TOBB’un desteğiyle bu yıl 12’incisi düzenlenen Yöresel Ürünler Fuarı YÖREX, ziyaretçilerine kapılarını açtı. Açılışa Antalya, Bilecik, Burdur, Çorum, Düzce ve Isparta valileri katıldı.
Vali Usta, yaya geçidi boyadı
Bingöl'de, trafikte yaya önceliği konusunda farkındalığı artırmak amacıyla ‘Yayalara Öncelik Duruşu, Hayata Saygı Duruşu’ etkinliği düzenlendi. Etkinliğe katılan Vali Ahmet Hamdi Usta, önce ekiplerle birlikte yaya geçidini boyadı ardında da öğrencilerle yaya geçidinde yürüdü.
“Kitap Candır Can, Hep Birlikte Okuyor Erzincan”
Vatandaşları kitap okumaya teşvik etmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla, Erzincan Valiliği himayesinde başlatılan ‘Candır Kitap Can, Hep Birlikte Okuyor Erzincan’ projesi kapsamında ildeki tüm okullarda eş zamanlı olarak gerçekleştirilen kitap okuma etkinliği, büyük ilgi gördü.
Ciğer pişirip vatandaşlara ikram etti
Vali Yunus Sezer, “Edirne’ye Gel Ciğerimi Ye” mottosuyla düzenlenen festivalde ciğer pişirerek vatandaşlara ikram etti.
“En büyük yükü sırtıma alacağım”
'Eğitimde Nitelik ve Vizyon Çalıştayı'nın açılışına katılarak, eğitime destek veren tüm paydaşlarla Bilecik eğitiminin geleceğini planlamanın heyecanını yaşayan Vali Şefik Aygöl, her sabah bir okulda göreve başlayacağını söyledi.
Motosiklet sürücülerine kask hediye etti
Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü tarafından, motosiklet sürücülerine yönelik farkındalık oluşturmak amacıyla “Kaskınla Yol Ver Hayata” mottosu ile düzenlenen kampanya ve bilgilendirme çalışmalarına katılarak, motosiklet sürücülerine kask hediye etti.
Hilvanlı Üreten Kadınlar Kooperatifi’ni Vali Ayhan açtı
Şanlıurfa’da 13 ilçede hayata geçirilen “1000 fikir 1000 proje” uygulaması kapsamında Hilvan Kaymakamlığı’nın himayesinde Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü’nün önderlik yaptığı, ortağı 7 Hilvanlı kadın olan Hilvan Üreten Kadınlar Kooperatifi kuruldu. Kooperatif düzenlenen törenle açıldı.
Trafik denetimi
Amasya Hamamözü Kaymakamı Şeyma Şendur, emniyet ve jandarma ekipleriyle Trafik Denetim Uygulamasına katıldı.
“Bu yolda sana çok güveniyoruz”
Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, çocuklarla birlikte sürücü ve yayalara trafik kurallarını hatırlatarak, “Bu yolda sana çok güveniyoruz” dedi.
İçişleri Bakanlığı'ndan 81 ile bayram genelgesi
İçişleri Bakanlığı 81 il valiliğine “2023 Yılı Ramazan Bayramı Trafik Tedbirleri” konulu genelge gönderdi. Bayram öncesi ve sürecince alınacak trafik tedbirleri tek tek sıralandığı genelge kapsamında emniyet ve jandarma sorumluluk bölgesinde toplam 51 bin 300 ekip/tim, 99 bin 245 trafik personeli görev alacak.
Ordu Valisi Tuncay Sonel, Kadabüz Kaymakamı Yasin Şahin İle “En İyi Narkotik Polisi: Anne” Projesine Eşlik Etti.
Ordu’da, İçişleri Bakanlığının kadına yönelik şiddeti önlemek amacıyla başatmış olduğu uygulamalar ve narkotik suçlarla mücadele konusunda vatandaşlar her fırsatta bilgilendiriliyor.
Fethiye, turizmin parlayan yıldızı olacak
Fethiye Turizminin 2022 yılı performansının değerlendirildiği, Türkiye Yüzyılı’nda yapılacak çalışmaların istişare edildiği toplantı Muğla Valisi Orhan Tavlı başkanlığında yapıldı.
Yeni yılın ilk hediyesi Kaymakamlıktan
Konya’nın Bozkır ilçesinde ''Siz yeter ki öğrenmek isteyin, yeni yıl hediyeniz Kaymakamlığımızdan'' projesi hayata geçirildi.
Sokak köpeği 6 yaşındaki Nihat'ın kafa derisini parçaladı
Gaziantep Valisi Davut Gül, Nurdağı'nda köpek ısırması sonucu yaralanan 6 yaşındaki Nihat Can Arslan’ı tedavi gördüğü hastanede ziyaret ederek ailesine geçmiş olsun dileklerini iletti.
Esnafları gezerek mendil ve broşür dağıttı
Balıkesir Edremit Kaymakamı Ahmet Odabaş, esnaf ve lokantaları gezerek, ‘KADES’ ve ‘UYUMA’ uygulamalarını tanıtan mendil ve broşür dağıttı.
İlçedeki tüm ilkokul öğrencilerine ayakkabı
Rize Valiliği himayesinde FLO Ayakkabıcılık iş birliğinde yapılan sosyal sorumluluk projesi “İyilik Hareketi” mottosuyla Güneysu’daki tüm ilkokul öğrencilere ayakkabı dağıtıldı.
‘Batman’da 5 milyon sayfa’ açılacak
Batman’ın katılım ve içerik açısından en önemli organizasyonları arasında yer alan Batman Kitap Fuarı’nın 5’incisi 14 Ekim’de kitapseverlere kapılarını açıyor. 10 gün sürecek fuarın bu yılki mottosu: Batman’da açılan 5 milyon sayfa.
Ülke genelinde ‘Hayata Saygı Duruşu’ yapıldı
İl ve ilçelerde eş zamanlı olarak vali ve kaymakamların katılımı ile "Yayalara öncelik duruşu, hayata saygı duruşu" etkinliği gerçekleştirildi.
'Öncelik hayatın öncelik yayanın'
İçişleri Bakanlığı tarafından başlatılan “Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın” ve “Yayalar Kırmızı Çizgimizdir” mottosu kapsamında Kahramanmaraş’ta farkındalık etkinliği düzenlendi.