Arama
Arama Sonuçları
Zonguldak’ın düşmandan kurtuluşunun 103. yılı kutlandı
Zonguldak'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 103. yılı münasebetiyle kentte törenler düzenlendi. Törene Vali Osman Hacıbektaşoğlu da katıldı.
Mülki idare amirleri, öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu
Milli Eğitim Bakanlığına bağlı ilk ve ortaöğretim okullarındaki 20 milyonu aşkın öğrenci, bugün karne alarak yaz tatiline girdi. Okullarda ise karne heyecanı vardı. Vali ve kaymakamlar, okullardaki karne törenlerine katılarak, öğrencilerin heyecanına ortak oldu.
Vali Işın'dan iş adamlarına teşekkür
Kütahya Valisi Musa Işın, İl Özel İdaresi'ne 8 adet çift çeker kamyon hibe edildiğini belirterek, "Şimdiye kadar 125 milyon TL değerinde araç temin edildi. Katkılarından dolayı iş adamlarımıza teşekkür ederim" dedi.
Vali Erol'dan kaymakamlara talimat
Ordu Valisi Muammer Erol’un başkanlığında Mayıs ayı İl Güvenlik Asayiş ve Koordinasyon Toplantısı gerçekleştirildi. Suda boğulma olaylarının önlenmesi amacıyla ilçe kaymakamlarından çalışma yapılmasını isteyen Vali Erol, sakıncalı yerlerle ilgili gerektiğinde yasaklama kararı için Valiliğe teklifte bulunulması talimatını verdi.
111. dönem koordinatör kaymakamların ilçeleri belli oldu
Deprem bölgelerinde koordinatör kaymakam olarak görev yapan 111. dönem kaymakam adaylarının kaymakamlık yapacakları ilk ilçeleri belli oldu.
Kaymakam, babası için dua istedi
Balıkesir Susurluk Kaymakamı Muammer Köken, sağlık sorunları yaşayan babası için dua istedi.
‘Seferberlik ve Savaş Hazırlıkları Kurulu’ toplantı yaptı
Ordu Valisi Muammer Erol’un başkanlığında, seferberlik ve savaş hazırlıklarında kurumlar arasındaki koordinasyon ve işbirliğini sağlamak amacıyla hazırlanan Seferberlik ve Savaş Hali Tüzüğü’nün 21’inci maddesi gereğinde her yıl Nisan ayında yapılması gereken İl Topyekün Savunma Seferberlik ve Savaş Hazırlıkları Planlama ve Koordinasyon Kurulu toplandı.
"Dileğimiz ciğerlerimiz yanmasın"
Ordu Valisi Muammer Erol’un başkanlığında Orman Yangınları İle Mücadele Komisyonu toplantısı yapıldı. Vali Erol, "Dileğimiz ülkemizin hiçbir yerinde orman yangını hadisesi yaşamayalım. Ciğerlerimiz yanmasın" dedi.
Çocukların 23 Nisan mutluluğunu paylaştı
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları Çankırı’da büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.
Ana arı yetiştiriciliği kursiyerlerinden Vali Erol’a arıcı körüğü
Ordu Valisi Muammer Erol, Karapınar mahallesinde sürdürülen Ana Arı Yetiştiriciliği Kursu’nu ziyaret ederek, kurs çalışmalarını yerinde inceledi.
Şehitlerimizin kabirlerine karanfil bıraktı
Ramazan Bayramı arifesinde Ordu Şehitliği'nde tören düzenlendi. Törene katılan Vali Muammer Erol, şehitlerimizin kabirlerini ziyaret ederek karanfil bıraktı ve dua etti.
Artuklu’da kardeşlik iftarı
Mardin Valiliği ve Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından Ramazan Ayı İlçe İftar Programları kapsamında Artuklu ilçesinde düzenlenen "Kardeşlik İftarı"na Mardin’in tüm renklerini yansıtacak şekilde Müslüman, Süryani ve Ezidi vatandaşlar büyük bir katılım gösterdi.
Şehit, gazi ve ihtiyaç sahiplerinin hanelerine misafir oldu
Ordu Valisi Muammer Erol, şehit, gazi, engelli, dul, yetim, yaşlı, hasta ve ekonomik yoksunluk içinde bulunan ailelere ziyaretlerini sürdürüyor.
“Sofralarımızdan iftar bereketi eksik olmasın”
Mardin Valiliği ve Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından Ramazan Ayı İlçe İftar Programları kapsamında Nusaybin ilçesinde düzenlenen İftar Programına vatandaşlar büyük bir katılım gösterdi.
Valilik ve Büyükşehir iftarına Derikli vatandaşlardan yoğun ilgi
Mardin Valiliği ve Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından Ramazan Ayı İlçe İftar Programları kapsamında Derik İlçesi Spor Salonunda düzenlenen İftar Programına vatandaşlar büyük bir katılım gösterdi.
"Su çocuklarımıza bırakacağımız bir mirastır"
"Su Bir Haktır" başlıklı söyleşiye katılan Balıkesir Susurluk Kaymakamı Muammer Köken, "Suyu bir mal görmenin ötesinde çocuklarımıza bırakacağımız bir mirastır, bu nedenle topyekün bilinç gerekiyor" dedi.
Kütahya'nın araç filosu güçlendi
Kütahya Valisi Musa Işın, İl Özel İdaresine 75 milyon TL değerinde iş makinesi ve araç hibe edildiği belirterek, müteşebbislere ve iş insanlarına katkılarından dolayı teşekkür etti.
Şehit çocuklarının tekvando heyecanına ortak oldu
Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, şehit Murat Yıldırım ve Muhammed Önek'in çocuklarının tekvando kuşak bağlama törenine katıldı.
Vatandaşlara 7 bin 500 fidan dağıtıldı
Balıkesir Susurluk Kaymakamlığı tarafından vatandaşlara 7 bin 500 fidan dağıtıldı. Dağıtım törenine katılan Kaymakam Muammer Köken, "Yeni ürünlerle vatandaşlarımızı tanıştırmak istiyoruz" dedi.
Önce saha ziyareti sonra karar
Toprak Koruma ve Arazi Kullanımı Kanunu ve uygulama Yönetmeliği kapsamında her ay gerçekleştirilen Toprak Koruma Kurulu Toplantısı, Ordu Valisi Muammer Erol’un başkanlığında yapıldı.
100 bin bardak çay ikram edilecek
Rize Valiliği himayesinde Rize Dernekler Federasyonu (RİDEF) organizasyonuyla “Size Bize Hepimize Rize” sloganıyla 02-05 Mayıs tarihleri arasında Ankara Başkent Millet Bahçesinde düzenlenecek Rize Günleri için bilgilendirme toplantısı Vali İhsan Selim başkanlığında gerçekleştirildi.
Genç hafız çetin sınavdan geçti
Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, ilçe ziyaretlerini hafızlar beldesi Tortum'la sürdürdü. Vali Çiftçi, Kur'an-ı Kerim'i ezbere okuma yarışması birincisi 7. sınıf öğrencisi Hâfız Alim Alacalı ile renkli bir sohbet gerçekleştirdi. Kendisi de hafız olan Vali Çiftçi, genç hafızı sınavdan geçirdi.
Kelkit’in kurtuluş bayramı
Gümüşhane’nin Kelkit ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 106. yıl dönümü kapsamında Kaymakam Kadir Algın, Atatürk anıtına çelenk bıraktı. Kaymakam Algın, Kelkitlilerin kurtuluş bayramlarını kutladı.
Çambaşı Yaylası'nda Kış Festivali başladı
Ordu'nun Kabadüz ilçesinde 19. Çambaşı Kış Festivali başladı. 2 bin rakımlı Çambaşı Yaylası'nda düzenlenen festivale Vali Muammer Erol da katıldı.
Cumhuriyetin 100. yılında 1923 çeşit kitap dağıtıldı
Balıkesir Susurluk Kaymakamlığı tarafından Cumhuriyetin 100. yılına ithafen "1923 Çeşit Kitap" öğrencilere dağıtıldı. Kaymakam Muammer Köken, “Artık okuma zamanı” dedi.
Hedef sağlıklı beslenme ve kaliteli eğitim
Balıkesir Susurluk Anadolu Lisesi öğrencileriyle bir araya gelen ve pansiyon yemekhanesinde öğrencilere eşlik eden Kaymakam Muammer Köken, “Öğrenci yurdu yemeklerimizin lezzetinde iddialıyız. Hedefimiz kaliteli ve sağlıklı beslenme ve eğitim başarısı” dedi.
41. kez kan verdi
Cumhuriyetin kuruluşunun 100. yılı münasebetiyle Erzurum Valiliği, Türk Kızılayı Erzurum Şubesi, Karayazı ve Palandöken kaymakamlıkları, Karayazı Belediyesi ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Palandöken Gençlik Merkezinin katkılarıyla, Karayazı’da “100 Damlada 100'ler Gülsün, 100 Yıl Bizlerle Gülsün” sloganı ile kan bağışı programı düzenlendi.
Kadına karşı şiddetle mücadele semineri Ordu’da yapıldı
İçişleri Bakanlığı İç Güvenlik Stratejileri Dairesi Başkanlığı tarafından Ordu Valiliği'nin ev sahipliğinde Kadına Karşı Şiddet İle Mücadele Semineri'nin ilki Ordu’da yapıldı. Seminere Vali Muammer Erol da katıldı.
Kıbrıs gazisini son yolculuğuna uğurladı
Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, kalp krizi geçirerek vefat eden Kıbrıs gazisini, il protokolü ve vatandaşlarla birlikte son yolculuğuna uğurladı.
"Ordu, yeni bir yeşil alan kazandı"
Ordu Valisi Muammer Erol, 36 dönümlük alana yapılan Durugöl Tabiat Parkı'nın açılışına katıldı. Vali Erol, "Ordulu olarak yeni bir yeşil alan kazanmaktan memnun oldum" dedi.