Arama
Arama Sonuçları
Minik tekvandocuların kuşaklarını bağladı
Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, minik tekvandocularla bir araya geldi. Sporcularla sohbet eden Vali Aksoy, kuşak atlayan minik sporcuların yeni kuşaklarını bağladı.
230 personel yangını kontrol altına almak için çalışıyor
Uşak Valisi Dr. Naci Aktaş, Banaz ilçesinde çıkan orman yangının etkisini azalttığını, sahada görevli 230 personelin yangını kontrol altına almak için çalıştığını belirtti.
Vali, adrenalin tutkunlarıyla birlikte motosiklet sürdü
Motosiklet Turu etkinliğine katılan Düzce Valisi Selçuk Aslan, adrenalin tutkunlarıyla birlikte motosiklet sürdü.
İskambo pekmezi coğrafi işaret yolunda
Şirvan Ormanbağı köyündeki pekmez etkinliğine katılan Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, "İskambo pekmezi yıllık 90 ton üretim kapasitesine sahip olup, coğrafi işaret başvurusu tamamlanmak üzere" dedi.
"Hayırseverin hibe ettiği bina AFAD Eğitim Merkezi olacak"
Bilecik Valisi Şefik Aygöl, Merhum Ali Ateş’in hibe olarak tahsis ettiği binanın “AFAD Eğitim Merkezi" olması için aile üyleriyle protokol imzaladıklarını belirterek, "Şehrimize hayırlı olsun" dedi.
Mersin'den Gaziantep'e 2 saat 15 dakikada gidilecek
Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Mersin-Adana-Gaziantep arasında toplam uzunluğu 310,5 km olan Hızlı Tren Hattı projesini inceledi. Vali Pehlivan, "Mevcut durumda 361 km olan Mersin-Adana-Osmaniye-Gaziantep arası hızlı tren projesinin tamamlanması ile 310,5 km’ye düşecek ve 6 saat 23 dakika olan seyahat süresi 2 saat 15 dakikaya inecek" dedi.
Vali Şıldak, gece yarısı hastaneyi denetledi
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, kurum denetimlerine Siverek Devlet Hastanesi ile devam etti. Gece saatlerinde program dışı hastaneyi ziyaret eden Vali Şıldak, birimleri inceledi ve hastaneye davet ettiği başhekime gerekli talimatları verdi.
Ahşaptan yapılan lojman inşaatında sona yaklaşıldı
Orman İşletme Müdürlüğü Lojman inşaatında inceleme yapan Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, "Ahşaptan yapılan ve depreme son derece dayanıklı olan lojmanımız yıl sonuna kadar tamamlanmış olacak" dedi.
"Şeker fabrikası ilçemizin kalkınmasına katkı sağlıyor"
37. Dönem Şeker Pancarı Alım Kampanyasına katılan Van Erciş Kaymakamı Murat Karaloğlu, "İlçemizde tarımın öncüsü ve tarıma dayalı ilk sanayi kuruluşlarından olan Türkşeker Erciş Şeker Fabrikası ilçemizin kalkınmasından büyük katkı sağlamaktadır" dedi.
QR kodunu okut, Sinop'u değerlendir
Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan'ın talimatlarıyla hayata geçirilen Memnuniyet Anketi örnek oluyor. Proje sayesinde Sinoplu vatandaşların, QR kod okutup aldıkları hizmeti değerlendirme imkanı bulduğunu ifade eden Vali Özarslan, "Lütfen, QR kodunu okutunuz ve karnemizi veriniz. Gayemiz: Sizlere güler yüzlü, hızlı ve kaliteli bir kamu hizmeti vererek, yaşamınızı kolaylaştırmaktır" dedi.
Burdur'un ilk kadın valisi göreve başladı
19 Eylül 2024 tarihinde yayımlanan Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Burdur Valisi olarak atanan Vali Tülay Baydar Bilgihan görevine başladı.
İzmir'in dağları yeniden yeşillenecek
İzmir Valisi Süleyman Elban, Karşıyaka'da yangından zarar gören alanların yeniden yeşillendirileceğini belirterek, "Yanan tüm alanı mart ayına kadar 1 milyon 100 bin fidan ile ağaçlandıracağız" dedi.
Sevilen Vali Abdullah Erin, göreve başladı
Şanlıurfa’da daha önce görev yapan, başarılı çalışmalarıyla tanınan ve sevilen Vali Abdullah Erin, atandığı Isparta'da görevine başladı. Vali Erin, "Isparta'nın güzelliklerine güzellik katmaya gayret edeceğiz. Hiçbir zaman tartışmaların, polemiklerin tarafında bulunmayacağız. Şehirdeki bütün taraflarla iş birliği içerisinde çalışacağız. Boşa harcayacak zamanımız yok" dedi.
Vatandaşların derdine derman oldu
Halk Günü Toplantısı düzenleyen Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek, vatandaşların taleplerini tek tek dinleyip, ilgili birimlere talimat verdi.
"Öğrencilerimizin güvenliği öncelikli konumuz"
Trafik Güvenliği Eğitimine katılan Malatya Yazıhan Kaymakamı Osman Kurt, "Öğrencilerimizin güvenli bir şekilde okullarına ve evlerine ulaşmaları bizler için öncelikli bir konudur" dedi.
"300 milyon liralık yatırım için son aşamaya geldik"
Şehit Mehmet Ali Kaya Kapalı Spor Sahasının açılışına katılan Hakkari Valisi Ali Çelik, geçtiğimiz günlerde Gençlik ve Spor Bakanlığına yaptığı ziyarette güzel müjdeler aldıklarını belirterek, "Yaklaşık 300 milyon liralık bir yatırımı Hakkari’ye kazandırmak için bir gayretimiz oldu ve son aşamaya geldi" dedi.
"Gençlerimizle gurur duyuyoruz"
Drone Şampiyonası 2. Etap Yarışmaları ödül törenine katılan Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, "Gençlerimizle gurur duyuyoruz. Onlar hem mavi vatanın hem gök vatanın hem ana vatanımızın geleceğine yönelik hepimizin umutlarını çok daha fazla arttırıyor" dedi.
Hem yürüyüş yaptı hem Düzce'yi anlattı
Düzce Valisi Selçuk Aslan, Korugöl Tabiat Parkı'nda üniversite öğrencileriyle 6 kilometrelik bir yürüyüş yaptı. Öğrencilerle sohbet eden Vali Aslan, parkur boyunca Düzce'yi anlattı.
"Bu proje, tarımsal üretim potansiyelini artıracak"
Tıbbi ve Aromatik Bitkiler İle Araziler Taçlanıyor "TABİAT KARABÜK" Projesi Değerlendirme Toplantısı'nda konuşan Vali Mustafa Yavuz, "Bu proje, ilimizin tarımsal üretim potansiyelini artırarak hem üreticilerimize hem de ülkemizin milli ekonomisine katkılar sağlayacak" dedi.
Şenlikte birlik ve beraberlik mesajları verdi
Akyayla köyünde düzenlenen köy şenliğine katılan Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, birlik ve beraberlik mesajları verdi.
Köylünün sorunlarını tek tek dinledi
Sinop Gerze Kaymakamı M. Deniz Arabacı, Sarıyer köyünü ziyaret ederek, vatandaşın sorun ve taleplerini dinledi.
4 köyü ziyaret edip, çalışmaları denetledi
Tokat Turhal Kaymakamı Ersin Tepeli, Dazya, Çayıraltı, Gökdere ve Yeniceler köylerini ziyarete ederek, devam eden yol çalışmalarını inceledi.
Kadın vali sayısı 4 oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan Valiler Kararnamesi ile kadın vali sayısı 4'e yükseldi.
Burdur’a ilk kadın vali atandı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan Valiler Kararnamesi ile Burdur Valiliği'ne Tülay Baydar Bilgihan getirildi. Bilgihan, Burdur'un ilk kadın valisi oldu.
"Şanlıurfa gençliğine güveniyorum”
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, gençlik merkezlerinin Şanlıurfa’daki her gence ulaşabilmesi için uygulama alanlarının en uç noktaya kadar yaygınlaştırılması yönünde talimat verdi. Vali Şıldak, Şanlıurfa gençliğine imkan tanındığı takdirde neler başarabileceklerine inançlarının tam olduğunu ifade etti.
Abdulaziz AYDIN
Bolu Valisi
Şanlıurfa’da görev yapıyordu: İstanbul’a bölge müdürü olarak atandı
İletişim Başkanlığı Şanlıurfa Bölge Müdürü Efe Murat Erbaş, İletişim Başkanlığı İstanbul Bölge Müdürü olarak atandı.
TİD Yönetiminden iki isim Vali oldu
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan Valiler Kararnamesi ile Türk İdareciler Derneği'nde de (TİD) yönetim kurulunda olan 2 isme valilik verildi.
Sinop'ta yangınlar artınca eğitim seferberliği başlatıldı
Sinop Valisi Mustafa Özarslan, kentte meydana gelen yangınların artmasından dolayı eğitim seferberliği başlattı. Vali Özarslan, "Geçen sene 13 olan orman yangını sayımız bu sene 40 oldu. Geçen sene 25 olan ahşap yapılı konutlardaki yangın sayımız bu sene 27 oldu" dedi.
"Karabük'teki eğitim başarısını üst seviyelere taşıdık"
Karabük Valisi Mustafa Yavuz, Eğitim Kenti Karabük Projesi sayesinde eğitimdeki başarı grafiğini daha üst seviyelere taşıdıklarını belirterek, "2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı’na Eğitim-Kenti Karabük Projesi ile yeni hedeflerle başlıyoruz" dedi.