Arama
Arama Sonuçları
QR kodunu okut, Sinop'u değerlendir
Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan'ın talimatlarıyla hayata geçirilen Memnuniyet Anketi örnek oluyor. Proje sayesinde Sinoplu vatandaşların, QR kod okutup aldıkları hizmeti değerlendirme imkanı bulduğunu ifade eden Vali Özarslan, "Lütfen, QR kodunu okutunuz ve karnemizi veriniz. Gayemiz: Sizlere güler yüzlü, hızlı ve kaliteli bir kamu hizmeti vererek, yaşamınızı kolaylaştırmaktır" dedi.
Tarihi camide vatandaşlara yemek dağıttı
Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı’nın talimatlarıyla hayata geçirilen proje ile İmaret Camii yıllar sonra yeninden vakfiye hizmeti vermeye başladı. Proje kapsamında vatandaşlara cuma namazı sonrası yemek ikramı yapıldı. Kazanların başına geçen Vali Yiğitbaşı, vatandaşlara yemek dağıttı.
Kaymakam Şeref Aydın'ı duygulandıran etkinlik
"Haydi Güle Oynaya Camiye Gel” projesine katılan çocuklara bisiklet dağıtan Samsun'un Canik Kaymakamı Şeref Aydın, geçmiş günlerini yad etti. Ortaokul öğrencisiyken Eleşkirt Kaymakamı rahmetli Caner Yıldız’ın kendisine bisiklet hediye ettiğini anlatan Kaymakam Aydın, "Bu kare benim için o kadar anlamlı ki" dedi.
Kaymakam Algın, icazet törenine katıldı
Gümüşhane'nin Kelkit Kaymakamı Kadir Algın, hafızlık eğitimi başarıyla tamamlayan 43 hafız için düzenlenen icazet törenine katıldı. Kaymakam Algın, hafızları tek tek tebrik etti.
Ahmet Çırakoğlu
Mersin Vali Yardımcısı
2300 rakımlı yaylada piknik yaptılar
Hakkari'nin Şemdinli Kaymakamı Ali Ekber Ateş, Kur'an kursu öğrencilerinin 2300 rakımlı Meydan Yaylası'nda düzenlediği pikniğe katıldı.
"Zalimlere dur diyebilmek için çocuklarımızı iyi eğitmeliyiz"
Hakkari Ali Çelik, İl Müftülüğü tarafından düzenlenen 4-6 Yaş Kur’an Kursu kapanış programına katıldı. Filistin'de yaşanılan insanlık dramına dikkat çeken Vali Çelik, "Zalimlere gelecekte dur diyebilmek için muhakkak çocuklarımızın insanlığa değer sunacak şekilde iyi eğitilmesine ihtiyacımız var" dedi.
"Allah bu şehri ilelebet devletimize, milletimize yar etsin"
İstanbul'un fethinin 571. yıl dönümü kutlamalarına katılan İstanbul Valisi Davut Gül, "Allah bu şehri ilelebet devletimize, milletimize yar etsin" dedi.
"Dünyadaki en büyük güzellik merhamettir"
Şemdinli Hz. Ali Yatılı Erkek Kur’an Kursu ile Hz. Aişe Yatılı Kız Kur’an Kursu öğrencileriyle bir araya gelen Hakkari Valisi Ali Çelik, "Dünyadaki en büyük güzellik merhamettir. Allah içinizden merhameti, adaleti, ahlakı, sevgiyi hiç eksik etmesin" dedi.
"Ülkemize, halkımıza ve Kütahya'mıza dua edin"
Hacı adaylarını kutsal topraklara uğurlayan Kütahya Valisi Musa Işın, "Duanın kabul edildiği bir yere gidiyorsunuz. Ülkemize, halkımıza, milletimize, Kütahya'mıza dua edin" dedi.
Erzurum Valisi Çiftçi, Hafız Kal Yarışması'nda Türkiye birincisi oldu
Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, Diyanet İşleri Başkanlığınca düzenlenen 'Hafız Kal Yarışması'nda Türkiye finalinde 15 cüz kategorisinde birinci oldu. Erzurum Valisi Çiftçi, plaketini eşi Azime Çiftçi ile Erzincan Valisi Aydoğdu'dan aldı.
Barış Heyeti barıştırdı
Batman’ın Kozluk ilçesinin Tuzlagözü Köyünde yaşayan ve aralarında 2021 yılından bu yana husumet bulunan Sönmezsoy ve Durmaz aileleri Vali Ekrem Canalp’ın desteği ve Kaymakam Ekrem Güngör’ün koordinasyonunda kurulan Kozluk Barış Heyeti ile aile büyüklerinin bir araya gelmesi sonrası barış ile sonuçlandı.
"Din görevlileri, toplumu aydınlatıyor"
Afyonkarahisar Emirdağ Kaymakamı Osman Bilici, ilçede görev yapan din görevlileriyle bir araya geldi. Kaymakam Bilici, "Din görevlileri, dinimizi ve devletimizi temsil ediyor. Bu nedenle kendileri toplumu aydınlatmada büyük rol üstleniyor" dedi.
Vali Gül’den 50 noktaya bayram ziyareti
İstanbul Valisi Davut Gül, Ramazan Bayramı boyunca İstanbul’da 50 ayrı noktaya ziyaret gerçekleştirerek hem incelemelerde bulundu hem de İstanbullularla bayramlaştı.
Teravih namazında camileri dolduran çocuklara ödül
Çorum'un Oğuzlar ilçesinde Ramazan ayında teravih namazına giden çocuklar ödüllendirildi.
Alanya’da yerleşik yabancılar iftar sofrasında buluştu
Antalya Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer Alanya Belediyesi ve Alanya Müftülüğü tarafından düzenlenen Geleneksel Yerleşik Yabancılarla iftar programına katıldı.
Hafız olan öğrencilere icazetnamelerini verdi
Çorum Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, hafızlık eğitimini tamamlayan dört kız öğrenciye icazet belgelerini vererek, öğrencileri kutladı.
Gürcistan müftüleri Rize’de kardeşlik iftarına katıldı
Rize Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Rize Şubesi tarafından Ramazan Ayında Kardeş Ülke-Kardeş Şehir Buluşmaları kapsamında Gürcistan Müftülerinin katılımıyla Rize’de kardeşlik iftarı düzenlendi.
Kur'an kursu öğrencileriyle iftar yaptı
Muş Valisi Avni Çakır, Ayşe Memiş Yatılı Kız Kur'an Kursu öğrencileriyle iftar yaptı.
Engelli vatandaşlar ve ailelerinin iftar sevinci paylaştı
Tekirdağ Valisi Recep Soytürk, Tekirdağ İl Müftülüğünde engelli vatandaşlar ve aileleri ile birlikte iftar yaptı.
Depremde hasar alan cami ibadete açıldı
Hatay'ın Belen ilçesinde bulunan ve 6 Şubat depremlerinde hasar alan İssume Cami, yapılan tadilatın ardından dualarla ibadete açıldı.
Çanakkale Zaferi’nin 109. yılında şehitler anıldı
18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 109. Yıl dönümünde Türkiye genelindeki il ve ilçelerde olduğu gibi Muğla’da da çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi.
Diyanet Gençlik Merkezi’nin açılışını yapan Vali, gençlerle langırt oynadı
Bayburt Valisi Mustafa Eldivan, İl Müftülüğü Diyanet Gençlik Merkezi’nin açılışını yaptıktan sonra merkezde gençlerle langırt ve masa tenisi oynadı.
Minik Kur’an öğrencilerini hediyelerle sevindirdi
Ağrı Diyadin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mustafa Karali, 4-6 yaş arası Kur’an Kurslarını ziyaret etti.
Vali Akkoyun, memleketine Kur’an kursu yaptırıyor
Mardin Valisi Tuncay Akkoyun, memleketi Elazığ Baskil’e Kur’an kursu yaptırıyor. Vali Akkoyun, geçen sene de merhume annesi için 18 çeşmeli, Selçuklu mimarisine uygun büyük bir şadırvan yaptırmıştı.
“Biz onları özlemiştik onlar da bizi özlemiş”
Elazığ Baskil Kaymakamı Ömer Tuğrul Kundakçı, Baskil İlköğretim Anaokulu ile Baskil Müftülüğü Kur'an Kursu'na ziyarette bulundu. Öğrenciler ile bir araya gelen Kaymakam Kundakçı, öğrencilere oyuncak hediye etti.
“Teknofest kuşağını Türk’ün çağına hazırlamakla mükellefiz”
Din Kültürü öğretmenleriyle bir araya gelen Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, “Milli ve manevi değerlerimizle yetişecek olan evlatlarımız en kısa zamanda aziz milletimizi yüceltecek ve dünyaya nizam verecektir. Tüm öğretmenlerimize, Diyanet ve milli eğitim camiamıza, emeği geçenlere müteşekkiriz” dedi.
İlçenin ulu çınarları ile buluştu
Karaman Sarıveliler Kaymakamı Merve Gülsüm Kütük, ilçenin ulu çınarları ile buluştu. Yaşlıların hatırını ve ihtiyaçlarını soran Kaymakam Kütük, her zaman yanlarında olduklarını belirtti.
Erzincan’da suçla mücadelede yeni dönem
Erzincan’da 15 Mart’tan itibaren suçla mücadelede yeni bir dönem başlayacak. ‘Huzur Erzincan’ projesinin tanıtımını yapan Vali Hamza Aydoğdu, “Zaten güvenli olan şehrimizi daha da güvenli bir hale getireceğiz” dedi.
"Depremden gereken dersleri alacağız"
Kütahya Valisi Musa Işın, Miraç Kandili dolayısıyla düzenlenen programa katıldı. Vali Işın, "Devlet ve idare olarak depremden gereken dersleri alacağız ve her zaman olduğu gibi, üzerimize düşen görevleri yapacağız" dedi.