Arama
Arama Sonuçları
Yozgat, kadim coğrafyasıyla gün yüzüne çıkarılıyor
Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, Kerkenes Harabeleri ile Uşaklıhöyük kazı alanlarında inceleme yaptı. Çalışmaların devam ettiğini ifade eden Vali Özkan, "Yozgat kadim coğrafyasıyla gün yüzüne çıkacak" dedi.
90 bin kişi inci kefallerinin göçünü izledi
11. Uluslararası İnci Kefali Göçü Kültür ve Sanat Festivali'ne katılan Van'ın Erciş Kaymakamı Murat Karaloğlu, festivale 90 bin kişinin katılım sağladığını belirterek, "Suyun tersine yüzen ve önüne çıkan engelleri aşmaya çalışan İnci Kefallerinin göçünü tüm dünyaya tanıtmak istiyoruz" dedi.
Rize'nin eski ve yeni valisi bir arada
2018-2023 yılları arasında Rize Valisi olarak görev yapan Gaziantep Valisi Kemal Çeber, Rize Valiliği'ni ziyaret ederek Vali İhsan Selim Baydaş ile bir araya geldi.
Hastalığını hiçe sayıp, Hatay için çalıştı
Kahramanmaraş'ta 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen depremler sonrası Hatay'a koordinatör vali olarak atanan ve o dönem kanser tedavisi gören eski Denizli Valisi Ali Fuat Atik, Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) ile Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından düzenlenen "Uluslararası İyilik Ödülleri"nde "Vefa Ödülü"nün sahibi oldu.
"Sizlerin derdini çözmeye gayret ediyoruz"
Engelliler Haftası programına katılan Van Valisi Ozan Balcı, "Engelli çocuklar ve ailelerinin sıkıntılarını biliyoruz, sizlerin her zaman yanındayız. Derdinizi çözmeye gayret ediyoruz" dedi.
"Şerefle ve gururla görevinizi yaptınız"
Görev süreleri biten muhtarlarla bir araya gelen Batman Valisi Ekrem Canalp, "Sizler belli sürede şerefle, onurla ve gururla bu görevi yerine getirdiniz" dedi.
Vali Şahin: Son kaleyi mühürleyelim
Antalya Valisi Hulusi Şahin, Antalya Ticaret Borsası’nın geleneksel olarak düzenlediği Kent Buluşmaları Toplantısının konuğu oldu. Zeytinpark’da düzenlenen toplantıda Vali Şahin “Burası bir akciğer olarak bu şehre kalsın. Bir rekreasyon alanı, bir kent ormanı gibi yeşil alan olarak burayı her halükarda mevcut halini muhafaza eden bir şekilde imara da kaydedelim. Bu sabitlensin bu mesele bitsin. Son kaleyi kurtaralım. Zeytinpark’ı yeşil alan olarak mühürleyelim” dedi.
Akdeniz'in suyunu Ege Denizi'ne döktüler
Muğla'nın Datça ilçesinde geleneksel 'Akdeniz’den Ege’ye Dostluk ve Doğa Yürüyüşü'nün 23’üncüsü düzenlendi. Akdeniz sınırından testilere doldurulan su, 14 kilometrelik yürüyüşün ardından Ege Denizi'ne döküldü.
Antalya’nın kalbine sıkı denetim
Antalya’nın kalbi Kaleiçi’nde polis ve zabıtalardan oluşan Hanutla Mücadele ve Etiket Denetimi ekipleri turistleri ve vatandaşları canından bezdiren hanutçulara göz açtırmıyor.
111. dönem koordinatör kaymakamların ilçeleri belli oldu
Deprem bölgelerinde koordinatör kaymakam olarak görev yapan 111. dönem kaymakam adaylarının kaymakamlık yapacakları ilk ilçeleri belli oldu.
"Ardahan için UNESCO jeopark statüsü almak istiyoruz"
Ziyaret Deresi Kanyonu ile Kalecik Kalesi'ni gezen Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek, Ardahan geneli için UNESCO jeopark statüsü almak istediklerini dile getirdi.
"Güzel şeyler çabuk bitermiş"
Kaymakam Halil İbrahim Okumuş, 20 ay görev yaptığı Manisa'nın Selendi ilçesine, “Güzel şeyler çabuk bitermiş” diyerek veda etti.
"Dicle'nin kuzularını çakallara kaptırmayacağız!"
Bitlis Valisi Erol Karaömeroğlu, 2019 yılında Van'ın Erçiş ilçesinde geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitiren dönemin Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Haluk Dursun’u anma programına katıldı.
Kaymakam vekillerini ‘başarı belgesi ile uğurladı
Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, ildeki görevlerini tamamlayan ve dil stajı nedeniyle Tokat’tan ayrılacak olan kaymakam vekillerini ‘başarı belgesi’ ile uğurladı.
Hedefe götüren söyleşi
Konya Ereğli Kaymakamı Oğuz Cem Murat, Özel Simya Okulları'nı ziyaret etti.
Düzensiz göçe karşı bölgede stratejik toplantı
Van’da Düzensiz Göçle Mücadele Koordinasyon Toplantısı yapıldı. Vali Ozan Balcı başkanlığında düzenlenen toplantıya bölge valililer ve yardımcıları da katıldı.
Ustasından öğrendiği bilgilerle kaşık yaptı
Batman Sason Kaymakamı Murat Mete, hazırladığı kaşıklar ile geçimini sağlayan Cembeli Algan'dan kaşık yapımının inceliklerini öğrendi.
Nusaybin'de Ömer Özel İlkokulu ve Neriman Özel KETEM Merkezi açıldı
Mardin’in Nusaybin ilçesinde kırsal Yolbilen Mahallesinde Esnaf ve Sanatkârlar Odası ve İş İnsanı Ömer Özel tarafından yapılan "Yolbilen Ömer Özel İlkokulu"nun açılışı yapıldı.
"Büyük bir İstihdam Fuarı açılacak"
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, 14-15 Mayıs’ta Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Fuar alanında büyük bir İstihdam Fuarı'nın açılacağını belirtti.
Doğubayazıt'ın düşman işgalinden kurtuluşu kutlandı
Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 106. yıl dönümü dolayısıyla tören düzenlendi.
Önce bayramı kutladı, sonra uyarı yaptı
Elazığ Valisi Doç. Dr. Ömer Toraman, Hankendi Jandarma Karakolu'nu ziyaret ederek, jandarmaların bayramını kutladı. Yol denetimlerine de katılan Vali Toraman, "Hız limitlerine uyalım. Emniyet kemerimizi takmayı ihmal etmeyelim" dedi.
Acılı aileyi yalnız bırakmadı
Niğde Valisi Cahit Çelik, patates deposunda meydana gelen göçükte hayatını kaybeden Murat Aydoğan'ın cenaze törenine katıldı. Vali Çelik, acılı aileye başsağlığı diledi
Alanya’da yerleşik yabancılar iftar sofrasında buluştu
Antalya Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer Alanya Belediyesi ve Alanya Müftülüğü tarafından düzenlenen Geleneksel Yerleşik Yabancılarla iftar programına katıldı.
Yüksek lisansını başarıyla tamamladı
111. dönem kaymakam adayı N. Cengiz Yamakoğlu, yüksek lisansını başarıyla tamamladı. Kaymakam Yamakoğlu, desteği için eşine, danışman hocasına ve hocalarına teşekkür etti.
Evi tamamen yanan vatandaşı yalnız bırakmadı
Karaman Valisi H. Engin Sarıibrahim, il merkezine bağlı Kalaba köyünde sabah saatlerinde meydana gelen yangın mahallinde incelemelerde bulundu.
“Bu tür merkezler ailelerimize nefes oluyor”
Antalya Valisi Hulusi Şahin, 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü Kapsamında Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün düzenlediği etkinliğe katıldı. Gençlik Merkezinde yer alan atölyeleri inceleyen Vali Şahin, özel öğrencilerin aileleriyle tek tek sohbet etti.
Yenilenen hat ile kayıp ve kaçak suya neşter
Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Tuncay Akkoyun, Artuklu ilçesindeki su depoları çalışmalarını inceledi. İlçenin su sorununun biteceğini ifade eden Vali Akkoyun, "Yeni yapılacak hatta tamamen farklı bir teknoloji kullanılacak. Yenilenen iletim hattı, kayıp ve kaçağı imkânsız hale getirecek" dedi.
Miniklere kütüphanede hikaye okudu
Van Erciş Kaymakamı Murat Karaloğlu, ülkemizde her yıl mart ayının son haftası kutlanan “Kütüphane Haftası” münasebetiyle İlçe Halk Kütüphanesi’ni ziyaret etti.
Muhtarlık kavgası: 1’i polis 8 yaralı
Siirt'in Baykan ilçesinin Veysel Karani beldesinde iki grup arasında muhtarlık seçimi nedeniyle çıkan kavgada, 1'i polis, 8 kişi yaralandı.
"Sınırda askerlik yapmak büyük gurur"
Artvin Valisi Cengiz Ünsal, Gürcistan sınırında bulunan Muratlı Hudut Karakolu’nu ziyaret etti. Askerle sohbet eden Vali Ünsal, sınırda askerlik yapmanın büyük onur ve gurur olduğunu belirtti.