Arama
Arama Sonuçları
Bakanlık, 2 ay önce evlenen kaymakamları ayırmadı
Son yayımlanan Kaymakamlar Kararnamesine göre yeni evli kaymakam çifte atama jesti yapıldı. Malatya'nın Pütürge Kaymakamlığına Tunahan Nas ve Doğanyol Kaymakamlığına Ayşe Karaca Nas atandı. 2 ay önce evlenen çift, komşu ilçelere atanmış oldu.
Vali Yardımcısı Abdullah Çiftçi'den videolu veda mesajı
Diyarbakır Valisi Ali İhsan Su'nun emekli olmasının ardından boşalan valilik görevine yeni atama yapılana kadar vekalet edecek olan Diyarbakır Vali Yardımcısı Abdullah Çiftçi, Vali Su için bir video paylaştı. Çiftçi, Vali Su için, "Yıl dediğin nedir ki! Ay olur, gün sanırsın; yıl olur, dün sanırsın. 2 gün gibi geçen 2 yıl... Sayın Valimiz ilimize kattığı sayısız değerler ve büyük hizmetleri için teşekkür ediyoruz" dedi.
Kamplarda hem eğleniyorlar hem öğreniyorlar
Akdeniz Gençliği Deniz Kampında düzenlenen etkinliğe katılan Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, "Gençlik Kamplarımızda 600 gencimizi gruplar halinde misafir ediyoruz. Gençlere hem eğitimler veriliyor hem de kültür, sanat, müzik, spor içerikli faaliyetler yapılıyor" dedi.
"Hepsi çakı gibi asker oldular"
Engelli gençlerin temsili yemin törenine katılan Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, "Birliklerine teslim olup tıraş oldular, bot bağladılar. Hepsi çakı gibi asker, Kahraman Mehmetçik oldular, tekmil verdiler" dedi.
Kaymakam Sak, Kastamonu’ya damat oldu
Ankara'nın Haymana Kaymakamı Osman Sak, Kastamonu’da düzenlenen düğünle dünya evine girdi. Kastamonu'ya damat olan Kaymakam Sak'ın nikah şahitliğini de Kastamonu Valisi Meftun Dallı yaptı.
İki vali, iki kaymakamın nikah şahidi oldu
Sultandağı Kaymakamı Tunahan Nas ve Doğanhisar Kaymakamı Ayşe Karaca dünya evine girdi. Sultandağı ilçesinde gerçekleştirilen nikah töreninde Afyonkarahisar ve Konya valileri şahitlik yaptı.
Öğretmen çiftin isteğini kırmayan Kaymakam Karakaş, ilk kez nikah kıydı
Seçimler yenileninceye kadar Belediye Başkanlığına vekalet eden Şanlıurfa Hilvan Kaymakamı Orhan Gazi Karakaş, ilçedeki öğretmen çiftin nikahını kıydı.
Kaymakam Özcan’ın nişan yüzüğünü Vali Turan taktı
Iğdır Aralık Kaymakamı Fatih Özcan, Diş Hekimi Özge Birge ile nişanlanarak evlilik yolunda ilk adımı attı.
"Ağaç yetiştirmek en güzel miras"
Bingöl Fidanlığını ziyaret eden Vali Ahmet Hamdi Usta, fidanları yetiştiren Kurudere köyü kadınları ile sohbet etti. Vali Usta, "Ağaç yetiştirmek ve yeşil alan yaratmak geleceğimize bırakacağımız en güzel miras" dedi.
Bartın Valisi, Afyonkarahisar Valisi’nden kız istedi
Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı ve Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan, Afyon’da nişan törenine katıldı. Bartın Valisi Arslan’ın yakın çalışma ekibinden Polis Memuru Adnan Verim ve Afyonkarahisarlı Özge Özarı çiftinin nişan merasimine iki kadın vali şahitlik etti.
Kaymakam Miroğlu dünya evine girdi
111. dönem kaymakam adaylarından Bünyamin Miroğlu, hayatını Şükriye Kaba ile birleştirerek dünya evine girdi.
Kaymakam Yıldırım’ın mutlu günü
Adana Tufanbeyli Kaymakam Zübeyir Yıldırım, hayatını Fatma Nur Ayhan ile birleştirdi.
Şehitlerin emanetlerini bayramda yalnız bırakmadı
Özel ve anlamlı günlerde şehit aileleri ve gazileri unutmayan Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Ramazan Bayramı öncesinde Derince ilçesinde ikamet eden şehit yakınlarını ziyaret ederek hal ve hatırlarını sordu.
Jandarma ile öğretmenin nikahını kıydı
Ağrı Diyadin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mustafa Karali, evlenmek için belediyeye müracaat eden Jandarma personeli Mehmet Abalı ile öğretmen Sinem Bulut çiftinin nikahını kıydı.
"Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin"
Gümüşhane Kelkit Kaymakamı Kadir Algın, aileler ve çocuklarıyla iftar yaptı. Kaymakam Algın, "Bugün iftarımızı Kelkit’teki özel ailelerimiz ile beraber yaptık. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin" dedi.
Kendisini okula davet eden Ayşenur'a sürpriz yaptı
Bilecik Valisi Şefik Aygöl, kendisini okuluna davet eden Ayşenur Karaca'nın davetini geri çevirmedi. Küçük kızın doğum gününe denk gelen ziyarette Vali Aygöl, Ayşenur'a güzel bir sürpriz yaptı.
100 çiftin mutluluğuna tanıklık etti
Batman Valisi Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp, Batman Belediyesi tarafından 100 çift için düzenlenen toplu nikah törenine katıldı.
TYT kampında hem öğrendiler, hem eğlendiler
Mardin Nusaybin Kaymakamı Ercan Kayabaşı, 2024 YKS'ye hazırlanan gençlerle bir araya geldi. Kaymakam Kayabaşı, kampın son gününde öğrencilerle birlikte kemençe eşliğinde halay çekti.
Dağların ve halk oyunlarının şehrinde halay çekti
Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, Okul Sporları Mahalli Halk Oyunları Yarışması'nı izledi. Öğrencileri tebrik eden Vali Çelik, yarış sonrasında öğrencilerle birlikte halay çekerek, "Halk oyunları Hakkâri’nin olmazsa olmazı, burası dağların ve halk oyunlarının şehridir" dedi.
Validen eski makam şoförüne vefa
Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, 2002-2003 yıllarında Tekman Kaymakamlığı döneminde makam şoförlüğünü yapan Ahmet Sarıkaya’ya vefa gösterdi. Vali Çiftçi, yaş haddinden emekliye ayrılacağını öğrendiği şoföre başarı belgesi takdim etti.
"Bu işlerde emeği eksiltmemek lazım"
Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, Özel Eğitim ve Uygulama Okulu’ndaki Müzik Atölyesinin açılışına katıldı. Okulda eğitim veren öğretmenlere teşekkür eden Vali Çelik, "İşinizi çok güzel yapıyorsunuz, bu işlerde emeği eksiltmemek lazım" dedi.
Geleceğin sanatçıları artık Van'da yetişecek
Van Valisi Ozan Balcı, Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen konservatuvarın açıldığını belirterek, "Van, Türkiye’de konservatuvarı olmayan nadir büyük şehirlerden biriydi. Şimdi konservatuvarımızı da açtık. Konservatuvar kentimize büyük katkı sağalacak" dedi.
Tekmanlı çiftin nikah şahidi oldu
Geçmişte Tekman Kaymakamlığı yapan Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, Tekmanlı çiftin nikah şahidi oldu.
Kalıcı afet konutlarında yaşam başladı
Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen kura töreni sonrası konteynerden Örenli Afet Konutlarındaki yeni yuvalarına yerleşen Sonuç ailesini ziyaret etti.
Kaymakam Yurdakul'un mutlu günü
Malatya Yazıhan Kaymakamı Rabia Yurdakul, Malatya'da düzenlenen düğünle dünya evine girdi. Kaymakam Yurdakul’un nikah şahitliğini Vali Ersin Yazıcı yaptı.
Takdir alan 30 bin öğrenciye kitap gönderdi
Van Valisi Ozan Balcı, 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılının ilk yarısında takdir belgesi alan 30 bin öğrenciye PTT aracılığıyla kitap gönderdi.
97 haneye 97 çalışma masası ve sandalye
Kilis Elbeyli Kaymakamlığı, ihtiyaç sahibi aileler ile yetim ve öksüz öğrencilerin olduğu 97 haneye çalışma masası ve sandalye hazırladı. ‘Yeni Masam Yeni Dünyam” projesi ile masa ve sandalyeler ailelere teslim edilirken Kaymakam Yunus Emre Bayraklı, “Her şey kıymetli öğrencilerimiz için” dedi.
“2024’te de aynı aşkla hizmet için hazırız”
Bilecik Valisi Şefik Aygöl, yılbaşında kurumları ziyaret ederek, yeni yıllarını kutladı. Çalışanlara tatlı ikramında bulunan Vali Aygöl, “2023 yılında 7/24 vatandaşımızın hizmetinizde olduk. 2024’te de aynı aşkla vatandaşımıza hizmet için hazırız” dedi.
Kübra ablası mektubuna karşılık verdi
Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, kendisine bileklik ören, ‘Canım Kübra ablacığım’ diye başlayan bir mektup yazarak okuluna davet eden Asude’ye sürpriz yaptı.
Ali Koç, depremzede çocuklara forma gönderdi
Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, depremzede çocuklara forma gönderdi. Formaları Hatay'ın İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek çocuklara teslim etti.