Arama
Arama Sonuçları
Ahmet Faruk ÖKSÜZ
Saraydüzü Kaymakamı
Vali yardımcısının, 2 yeğeni boğularak hayatını kaybetti
Nevşehir Vali Yardımcısı Mehmet Mücahit Öztürk'ün yeğenleri Üzeyir İlhan Öztürk ve Olgun Öztürk, denize girdikleri İstanbul Şile Doğancılı Plajı'nda boğularak hayatını kaybetti.
Vali Yardımcısı Dölek, Bişkek Büyükelçiliği'ne atandı
Ankara Vali Yardımcısı Abdullah Dölek, Bişkek Büyükelçiliği'ne İçişleri Müşaviri olarak atandı.
Genel Sekreter, mülki idare amiri Kutluca oldu
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği görevine Mülki İdare Amiri Mithat Can Kutluca atandı.
Ömer Sirkeci
Arsin Kaymakamı
Metehan Güngör
Kıbrıscık Kaymakamı
18 il için sarı alarm verildi: 4 bölgede sağanak yağmur var
Meteoroloji'den yapılan son hava durumu tahminlerine göre; Akdeniz'in doğusu, Güneydoğu Anadolu, Doğu Anadolu ve Doğu Karadeniz gök gürültülü sağanak yağmurlu olacak. Yağışların; Hatay, Osmaniye, Malatya, Elazığ, Tunceli, Erzurum, Kars, Ardahan, Ağrı, Bingöl, Muş, Bitlis Diyarbakır, Mardin, Batman, Siirt, Şırnak, Hakkari ve Van'da kuvvetli olması bekleniyor.
111. dönem koordinatör kaymakamların ilçeleri belli oldu
Deprem bölgelerinde koordinatör kaymakam olarak görev yapan 111. dönem kaymakam adaylarının kaymakamlık yapacakları ilk ilçeleri belli oldu.
16 şehre yayılacak Türkiye Kültür Yolu Festivali Adana’dan başladı
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Türkiye Kültür Yolu Festivali’ni Adana’da düzenlenen etkinlikle başlattı. Bakan Ersoy, “Adana’da bin sanatçı, Türkiye genelinde 40 bin sanatçı katılacak. 8 ayda 7 bine yakın etkinlik gerçekleşecek” dedi.
Bakan Yerlikaya'dan zehir tacirlerine gözdağı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Narkoçelik-10" operasyonlarında 1 ton 19 kilogram uyuşturucu ve 1 milyon 23 bin uyuşturucu hap ele geçirildiğini belirterek, "Zehir tacirlerine sesleniyor: Gençlerimizi zehirlemenize asla izin vermeyeceğiz. Sizi tek tek yakalayıp, adalete teslim etmeye kararlıyız" dedi.
Seyahatseverlere Kapadokya'yı gezdirdi
Nevşehir Valisi Ali Fidan, Kapadokya'yı ziyarete gelen edebiyat ve seyahatseverlerle buluştu. Vali Fidan, bölge hakkında bilgiler verdi.
Metehan Toy
Denizli Bozkurt Kaymakamı
Nevşehirli hayırsever şehrine cami yaptıracak
Nevşehirli hayırsever İş İnsanı Zafer Çetinel ve ailesi tarafından Nevşehir Cevher Dudayev Mahallesine yaptırılacak olan caminin protokolü imzalandı.
Sağlık için Güllüdere Vadisi'ne yürüdüler
Nevşehir Avanos Kaymakamı Aziz Gölbaşı, ‘Sağlığın için Harekete Geç’ temasıyla düzenlenen yürüyüşe katıldı. Katılımcılar, Kapadokya'nın en nadide köşelerinden Güllüdere Vadisi'ne yürüdü.
Ekinözü’ne Habib Güneyli atandı
Kahramanmaraş Ekinözü Kaymakamlığına 111. dönem kaymakam adaylarından Habib Güneyli görevlendirildi.
Habib GÜneyli
Ekinözü Kaymakamı
615 bin kişi Kapadokya'yı kuş bakışı izledi
Nevşehir Valisi Ali Fidan, UNESCO Dünya Mirası Listesi’nde yer alan Kapadokya’yı, 2023 yılında 615 bin 63 yerli ve yabancı turistin kuş bakışı izlediğini ifade etti.
İlana çıkılmadan kapasitenin iki katı başvuru geldi
Niğde Valisi Cahit Çelik, 2. Organize Sanayi Bölgesi (OSB) sahasını ziyaret ederek, incelemelerde bulundu. Ziyaret ve incelemelere Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Niğde Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Serdar Ecemiş ve ilgililer katıldı.
Gurbetçi Meryem teyzeden jandarmaya hediye
Almanya’da yaşayan 79 yaşındaki gurbetçi Meryem teyze, Hakkari’deki jandarma için yün çorap ve atkı ördü. Çorap ve atkı jandarmanın içini ısıtırken Hakkari Valisi Ali Çelik, duyarlı davranışı nedeniyle Meryem teyzeye teşekkür etti.
"İnsan tacirlerine fırsat vermeyeceğiz"
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 20 ilde göçmen kaçakçılığı organizatörleri ve düzensiz göçmenlere yönelik düzenlenen "Kalkan-5" Operasyonlarında 74 göçmen kaçakçılığı organizatörü ve bin 510 düzensiz göçmenin yakalandığını belirterek, "İnsan tacirlerine fırsat vermeyeceğiz" dedi.
Saltuk Buğrahan Açıkbaş
Akıncılar Kaymakamı
Ayhan Kalaycıoğlu
Mudurnu Kaymakamı
Çalışmaları uçak ile havadan izledi
Nevşehir Valisi Ali Fidan, kadastro güncelleme çalışmalarında ve fotogrametrik harita yapımında kullanılan Ortofoto yöntemi ile yapılan 3 boyutlu çalışmaları uçak ile havadan izledi.
Kervansaray Dağları'nda alıç topladı
Kervansaray Dağları'nı gezen Kırşehir Valisi Hüdayar Mete Buhara, dalından alıç topladı.
Kentin en büyük külliye camisi inşasında inceleme
Tamamlandığında kentin en büyük külliye camisi olacak Nevşehir Külliye Camisi'ni ziyaret eden Vali Ali Fidan, cami inşaatının son durumu hakkında bilgi aldı.
Kapadokya’da tüm zamanların turizm rekoru
2023 yılının ilk 10 ayında 4 milyon 256 bin turistle Kapadokya bölgesinin tüm zamanların rekorunu kırdığını açıklayan Nevşehir Valisi Ali Fidan, yıl sonu için 5 milyon rakamının geçileceğini söyledi.
“Yatırımların en güzeli insana yapılandır”
Nevşehir'de, Anadolu Vakfı tarafından yaptırılarak eğitime başlanan 16 derslikli Mahmut-Dudu Yazıcı Anadolu Lisesinin açılış törenine katılan Vali Ali Fidan, “Yatırımların en güzeli şüphesiz ki insana yapılan yatırımdır” dedi.
Salih Kaya
Kazımkarabekir Kaymakamı
Topraksız serada üretilen domatesler hasat edildi
Nevşehir'in Kozaklı ilçesinde topraksız serada üretilen salkım domateste ilk hasat yapıldı. Hasada katılan Vali Ali Fidan, domates topladı.
Yavru balıkları barajla buluşturdu
Nevşehir Valisi Ali Fidan, yavru sazan balıklarını Damsa Barajı’yla buluşturdu. İl genelinde 720 bin yavru balık baraj ve göletlere salındı.