Arama
Arama Sonuçları
"Kadim şehrimizin her bir ferdini samimiyetle dinliyoruz"
Halk buluşmalarında vatandaşların derdini dinleyen ve çözüm önerileri için talimatlar veren Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol, "Gerger'den Gölbaşı'ya, Çelikhan'dan Samsat'a kadim şehrimizin her bir ferdini muhabbetle kucaklayıp, samimiyetle dinliyoruz" dedi.
"ÖNEM Projesi ile evlatlarımızın hayatına dokunuyoruz"
ÖNEM Projesi kapsamında Darıca ilçesinde gerçekleştirilen Gala Programına katılan Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, "ÖNEM Projesi ile evlatlarımızın hayatında inanılmaz değişiklikler meydana getiriyoruz" dedi.
"Vatandaşımızı hayatını düzene koyma mücadelesinde yalnız bırakmayacağız"
Halk günü toplantılarında vatandaşın derdini dinleyen Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol, "Hiçbir vatandaşımızı ne acısında ne hayatını yeniden düzene koyma mücadelesinde ne de geleceğini yeniden inşa etme gayretinde asla yalnız bırakmayacağız" dedi.
"Engelleri birlikte aşalım, çünkü birlikte daha güçlüyüz"
Şanlıurfa Viranşehir Kaymakamı Önder Koç, Dünya Engelliler Haftası dolayısıyla düzenlenen etkinliğe katıldı. Kaymakam Koç, "Engelleri birlikte aşalım, çünkü birlikte daha güçlüyüz" dedi.
Kuzuların anneleriyle buluşmasını izledi
Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, Yıldızeli ilçesinde koyun sürüsünü otlatan çobanları görünce aracından indi. Çobanlarla sohbet eden Vali Şimşek, daha sonra kuzuların anneleri ile buluşmalarına da şahitlik etti.
Görevine yeni başlayan kaymakam, langırt oynayarak çocuklarla ilk teması kurdu
İçişleri Bakanlığı’nın 30.04.2024 tarihli oluru ile Bolu’nun Kıbrıscık ilçesine görevlendirilen Kaymakam Metehan Güngör görevine başladı.
Vatandaşın dertlerine derman oluyor
Halk günü buluşmalarına devam eden Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol, vatandaşların sorun ve sıkıntılarını dinliyor, dertlerine derman oluyor.
Sorun ve talepleri yerinde dinledi
Mardin Kızıltepe Kaymakamı Abdullah Şahin, Çetinler Mahallesi'ni ziyaret etti. Vatandaşlarla bir araya gelen Kaymakam Şahin, onların talep ve sorunlarını yerinde dinledi.
9 yıl sonra ilk namaz
Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından restorasyonu tamamlanarak ibadete açılan Divriği Ulu Camii ve Darüşşifası'nda 9 yıl sonra ilk namaz kılındı.
Önce talepleri dinledi, sonra çocuklarla sohbet etti
Bingöl köyünü ziyaret eden Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, önce vatandaşların taleplerini not aldı, ardından da çocuklarla sohbet etti.
"Daha fazla acı yaşamamak için lütfen dikkat!"
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, bayram tatilinin sonlarına doğru yola çıkacak vatandaşlara seslenerek meydana gelebilecek olası kazalara karşı dikkatli olunmasını ve trafik kurallarına uyulmasını istedi.
9 vatandaşın derdine derman oldu
Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, düzenli aralıklarla gerçekleştirdiği Halk Günü buluşmaları kapsamında bugün 9 vatandaş ile bir araya geldi. Vali Yavuz, kendisine iletilen sorun ve taleplerin çözümü noktasında ilgili kurum yetkililerine anlık talimatlar verdi.
“Görevimin başındayım”
Hatay Valisi Mustafa Masatlı, bazı sosyal medya sitelerinde yayınlanan istifa ettiğine yönelik haberlerini yalanladı.
‘Bu sene hiç kar yağmadı’ diyenlere selam gönderdi
Muş Valisi Avni Çakır, Muş İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Şeyhmus Yentür ile birlikte, İl Özel İdare ekipleri tarafından 10 köy, 22 mezranın ulaşımının sağlandığı Üçevler alternatif grup köy yolunda sürdürülen yol açma çalışmalarını yerinde inceledi.
"Senin beni izlediğini biliyorum"
Çorum'da şehit babasının kabrine katılacağı jimnastik yarışması için "Senin beni izlediğini ve hep yanımda olduğunu biliyorum" yazılı bir not bırakan Miray Şah herkesi duygulandırdı. 18 Mart Şehitleri Anma Günü programında şehit Habib Gökçe'nin kabrinde notu gören Vali Doç. Dr. Zülkif Dağlı, yarışları izlemeye gitti ve Miray Şah'a destek oldu.
Görsel şölene dönüşen yarışlar tam not aldı
Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol, görsel şölene dönüşen Halk Oyunları İl Yarışmaları'nı izledi. Öğrencileri tebrik eden Vali Varol, dereceye giren okullara madalya ve kupa verdi.
"Top atılmadan önce yerinizi alın yeter"
Erzincan Valisi Doç. Dr. Hamza Aydoğdu, 11 ayın sultanı ramazanın gelmesiyle öğrenciler için çok anlamlı bir projenin başlatıldığını duyurdu. Vali Aydoğdu, "Üniversite okuyan tüm kardeşlerimiz, ramazan ayı boyunca iftarlarını bizimle yapacaklar. Siz notları yükseltmeye bakın. Top atılmadan önce yerinizi alın yeter" dedi.
100 çiftin mutluluğuna tanıklık etti
Batman Valisi Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp, Batman Belediyesi tarafından 100 çift için düzenlenen toplu nikah törenine katıldı.
Vatandaşlar sorunlarını Vali Yavuz ile paylaştı
Düzenli olarak ‘Halk Günü’ buluşmalarında vatandaşlarla bir araya gelen Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, doğrudan kendisine iletilen talep, sorun, şikayet ve ihtiyaçları dinleyerek yapılması gerekenler noktasında ilgili kurum müdür ve yetkililerine talimat verdi.
100 bin bardak çay ikram edilecek
Rize Valiliği himayesinde Rize Dernekler Federasyonu (RİDEF) organizasyonuyla “Size Bize Hepimize Rize” sloganıyla 02-05 Mayıs tarihleri arasında Ankara Başkent Millet Bahçesinde düzenlenecek Rize Günleri için bilgilendirme toplantısı Vali İhsan Selim başkanlığında gerçekleştirildi.
Kaymakam olmak çocukluk hayaliydi
RTÜK Başkan Yardımcılığından Kültür ve Turizm Bakanlığı Müşavirliğine geçen Dr. İbrahim Uslu'nun ilginç bir kaymakamlık mücadelesi var. Yazılı sınavı derece ile geçip 5 defa mülakatta elenen Uslu, yeniden hazırlanırken bu defa mevzuat değişikliğine takıldı. Uslu, içinde ukde olan Kaymakamlık mesleği ile ilgili mücadelesini anlattı.
“Hayırseverlerle yeni projeler geliştireceğiz”
İstanbul Valisi Davut Gül, 39 ilçenin Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) müdürleri ile kahvaltı programında bir araya gelerek ilçe vakıf müdürlerini dinledi.
“Siz iyiyseniz, mutluysanız biz de mutluyuz”
Burdur Valisi Türker Öksüz, Suludere Köyü’nü ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu. Köy halkının sorunlarını dinleyen Vali Öksüz, “Bizler size hizmet etmekle görevli insanlarız, siz iyiyseniz, mutluysanız, huzurluysanız biz de huzurlu ve mutluyuz" dedi.
"Hafızalarımızda iz bırakacak bir sergi"
"Tarım, Orman ve İnsan" konulu fotoğraf sergisinin açılışına katılan Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, "Hafızalarımızda iz bırakacak olan bu serginin açılışında emeği geçen herkese teşekkürlerimi iletiyorum" dedi.
Geleceğin bilim insanları Antalya’da buluştu
Antalya Valisi Hulusi Şahin, Akdeniz Üniversitesi’nde gerçekleştirilen 31’inci Bilim Olimpiyatları Ödül Töreni’ne katıldı. Geleceğin bilim insanlarına hitap eden Vali Şahin, “Sizler bizim gözbebeklerimizsiniz. Geleceğin o büyük Türkiye’sini de sizler inşa edeceksiniz” dedi.
“Sizlerin sayesinde her gün daha da ileriye gidiyoruz”
Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, ilde görev yapan vali yardımcıları ve kaymakamlara “Erzincan sizlerle daha güçlü, daha müreffeh” diyerek teşekkür etti. Vali Aydoğdu, “Gösterdiğiniz üstün çaba ve başarılarınız, sadece bugünümüzü değil, yarınlarımızı da aydınlatıyor” dedi.
Vatandaşların taleplerini evlerinde dinledi
Şişli ilçesine giden İstanbul Valisi Davut Gül, depremzede aileleri ve bazı vatandaşları evlerinde ziyaret etti. Vatandaşların taleplerini dinleyen Vali Gül, çözüm için tek tek not aldı.
"Şehrin geleceği için yeni bir yol haritası belirlendi"
Afyonkarahisar Valiliği tarafından düzenlenen Ortak Akıl Buluşmaları sona erdi. Buluşmalarının çok verimli geçtiğini ifade eden Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, "Ortak Akıl Buluşmaları ile şehrin gelecek vizyonuna dair yeni bir yol haritası belirlendi. 16 farklı oturumda yaklaşık 450 kişiyle birebir görüştüm" dedi.
Karne hediyeleri bu sefer ayaklarına geldi
Diyarbakır’ın Çınar ilçesinin Halıören Köyü’nde yaşayan Bülbülcü ailesinin 4 kızının karne hediyesi ayaklarına geldi. İlçedeki her vatandaşın taziyesine katılan Çınar Kaymakamı Muhammed Fatih Günlü, Halıören Köyü’ndeki taziye ziyaretinin ardından hanelere de misafir olarak hemşehrilerinin dertlerine ortak oldu.
15 vatandaşın derdine derman oldu
Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, halk gününde vatandaşlarla bir araya geldi. Sorun, şikâyet ve talepleri dinleyen Vali Yavuz, 15 vatandaşın derdine derman oldu.