Arama
Arama Sonuçları
Şanlıurfa Valisi Şıldak, vatandaşları bir kez daha uyardı
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, sulama kanalı, baraj ve göletlerde yaşanan boğulma vakalarına dikkat çekerek, vatandaşları bir kez daha uyardı. Vali Şıldak, "Lütfen yasaklanmış olan bu tür sulara girmeyelim, çocuklarımızın girmesine izin vermeyelim" dedi.
Vali Atay'ın acı günü
Şırnak Valisi Cevdet Atay'ın annesi Fatma Atay, hayatını kaybetti. Atay, dün kılınan cenaze namazının ardından Elazığ Asri mezarlığında son yolculuğuna uğurlandı.
Tehlikeli sulara girenlere 69 bin lira ceza verildi
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, 'Tehlikeli Sularda Yüzme Yasağı Kararı'na uymayan 34 kişiye, 69 bin 768 TL para cezası uygulandığını belirterek, "Çocuklarımızın buralarda suya girmesine izin vermeyelim" dedi.
Vali yardımcısının yeğenleri son yolculuğuna uğurlandı
Nevşehir Vali Yardımcısı Mehmet Mücahit Öztürk'ün, denize girdikleri Şile Doğancılı Plajı'nda boğularak hayatını kaybeden yeğenleri Üzeyir İlhan Öztürk ve Olgun Öztürk son yolculuğuna uğurladı.
Vali yardımcısının, 2 yeğeni boğularak hayatını kaybetti
Nevşehir Vali Yardımcısı Mehmet Mücahit Öztürk'ün yeğenleri Üzeyir İlhan Öztürk ve Olgun Öztürk, denize girdikleri İstanbul Şile Doğancılı Plajı'nda boğularak hayatını kaybetti.
10 bin kişinin vakit geçirdiği mesire alanında teftiş yaptı
Bayram dolayısıyla mesire alanında inceleme yapan Şanlıurfa Bozova Kaymakamı Halil İbrahim Yeşilyurt, "10 bin vatandaşımız burada vakit geçiriyor. Ekiplerimizin de denetimleri sürüyor" dedi.
"Sulama kanalları, barajlar ve göletlere girmeyin"
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, sulama kanalı, baraj ve göletlerde yaşanan boğulma vakalarına dikkat çekerek, bu alanlarda suya girilmesinin yasak olduğunu ve tehlikeli olduğunu belirtti.
Samsun'da 17 noktada denize girmek yasak
Samsun Valisi Orhan Tavlı başkanlığında Suda Boğulma Olaylarının Önlenmesi Toplantısı yapıldı. Vali Tavlı, "204 km’lik Samsun kıyı şeridinde 2024 yılında toplam 20 km’lik 10 adet yüzme alanı, 46 km’lik 17 adet denize girmenin tehlikeli ve yasak olduğu alan belirlenmiştir" dedi.
"Artık daha derli toplu hizmet edecekler"
Tunceli Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, 8 mahalle için yapılan muhtarlık binası inşaatında inceleme yaparak, "Artık daha derli toplu hizmet binalarında vatandaşımıza hizmet edecekler" dedi.
"Anneliğin ne kadar ulvi olduğunu gösterdi"
Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, doğuştan özel gereksinimli 60 ve 53 yaşındaki iki evladına bakan 93 yaşındaki Gülsüm Karamuk'u ziyaret etti. Vali Şimşek, "Gülsüm annemiz, annelik duygusunun gerçekten ne kadar ulvi, yüce ve büyük bir duygu olduğunu bizlere bir kez daha gösterdi" dedi.
Batman'da riskli alanlar belirlendi
Batman Vali Yardımcısı Şükrü Alperen Göktaş başkanlığında Koordinasyon Toplantısı yapıldı. Toplantıda Batman'da boğulma olayları açısından riskli alanlar belirlendi.
Kütahya’da ‘Hıdırellez’ ve ‘Fetih’ coşkusu
Bolluk ve bereketin simgesi, baharın habercisi Hıdırellez Bayramı ve Kütahya’nın fethinin 950’nci yıl dönümü Kütahya’da coşkuyla kutlandı.
Vali Şıldak'tan çağrı: Su hayattır can almasın!
Havaların ısınması ile birlikte olası boğulma vakaları için çağrıda bulunan Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, özellikle ailelere seslenerek “Su Hayattır Can Almasın” diyerek gerekli bilinçlendirmenin çocuklara yapılmasını istedi.
Vali Erol'dan kaymakamlara talimat
Ordu Valisi Muammer Erol’un başkanlığında Mayıs ayı İl Güvenlik Asayiş ve Koordinasyon Toplantısı gerçekleştirildi. Suda boğulma olaylarının önlenmesi amacıyla ilçe kaymakamlarından çalışma yapılmasını isteyen Vali Erol, sakıncalı yerlerle ilgili gerektiğinde yasaklama kararı için Valiliğe teklifte bulunulması talimatını verdi.
"Macaristan halkını kardeş olarak görüyoruz"
“Sınırların Ötesinde Macar Çağdaş Sanatına Bir Yolculuk” etkinliğine katılan Kütahya Valisi Musa Işın, "Macaristan halkını ve Türk milletini kardeş olarak görüyoruz; bize böyle öğretildi. Dolayısıyla biz kardeşlerimizi ve soydaşlarımızı canı gönülden severiz" dedi.
Şehit çocuklarının tekvando heyecanına ortak oldu
Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, şehit Murat Yıldırım ve Muhammed Önek'in çocuklarının tekvando kuşak bağlama törenine katıldı.
Babasını son yolculuğuna uğurladı
Kocaeli Dilovası Kaymakamı Dr. Metin Kubilay, dün vefat eden babası Kazım Kubilay’ı son yolculuğuna uğurladı. Elazığ’da kılınan cenaze namazına Vali Dr. Ömer Toraman ve Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları da katıldı.
Beyaz Dağ’ın zirvesine tırmandı
Hakkari’nin güzelliklerini keşfetmeye devam eden Vali Ali Çelik, dağcılarla birlikte Oğul Vadisi'nden Beyaz Dağ'ın zirvesine tırmandı.
"Hakkari'nin güzelliklerini herkes görmeli"
Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, Oğul Vadisi'nden, Beyaz Dağ'a tırmanış gerçekleştirdi. Vali Çelik, "Bu güzellikleri tüm insanların görmesi gerekiyor" dedi.
Kaymakama anne baba nasihati: Çok çalış, bizi mahcup etme
111. dönem kaymakam adaylarından Konya Yalıhüyük Kaymakamı Muhammed Sağır, anne babasını makamında ağırladı.
Atatürk'ün Elazığ'a gelişinin 86. yılı kutlandı
Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün, Elazığ'a gelişinin 86. yıl dönümü dolayısıyla tören yapıldı.
"En kaliteli hizmet için gayret ediyoruz"
Köy ziyaretlerine devam eden ve vatandaşların taleplerini dinleyen Kilis'in Polateli Kaymakamı Mehmet Sadık Kılıç, "Vatandaşlarımızın daha kaliteli hizmet alması için devletimizin bize sunduğu imkanları en iyi şekilde değerlendirme gayreti içindeyiz" dedi.
Turizm noktalarını gezdi
Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, haftasonunda bölge turizmine önemli katkı sağlayan alanları ziyaret etti, incelemelerde bulundu.
Belde belediyesine vekalet edecek
Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Mehmet Keklik, başkansız kalan merkeze bağlı Gebeceler belde belediyesine başkan vekili olarak görevlendirildi.
Ordu'da gerçeğini aratmayan tatbikat
Ordu Valisi Muammer Erol, Ordu-Giresun Havalimanı’nda gerçekleştirilen Acil Durum ve Ateşli Yangın Tatbikatına katıldı. Türkiye’nin deniz üzerine inşa edilen ilk havalimanında yapılan tatbikat gerçeğini aratmadı.
“Ne kadar dijitalleşsek de, muhtarlarımızın sırtladığı yükü taşıyacak bir teknoloji yok”
Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle Afyonkarahisar Valiliği ve Afyonkarahisar Belediyesi işbirliğinde düzenlenen programda merkeze bağlı köy ve mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.
“Devletimizin verdiği imkanlarını en iyi şekilde değerlendireceğiz”
Bağarası, Taşlıalan ve Ürünlü köylerini ziyaret ederek köy halkı ile buluşan Polateli Kaymakamı Mehmet Sadık Kılıç, "Vatandaşlarımızın daha kaliteli hizmet alması için devletimizin bize sunduğu imkanları en iyi şekilde değerlendirme gayreti içindeyiz” dedi.
Vali yardımcısı oğullarına vasiyetini şiire döktü
Kocaeli’nden Sakarya’ya tayin olan şair Vali Yardımcısı Aslan Avşarbey, oğullarına vasiyetini mısralara döktü. Şiirinde oğullarına hayat dersi niteliğinde tavsiyelerde bulunan Avşarbey, “Zorbalığı bir hak görme/ Hak adaleti yok görme/ Bir Fatiha'yı çok görme/ Mülki denen zata oğul” dedi.
Selde kaybolan Asel bebeğin cansız bedeni bulundu
Aksaray'daki selde kaybolan 3 aylık Asel bebeğin 5 günün sonunda cansız bedeni bulundu. Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu, “O artık cennet bahçesinde. Hepimizin başı sağ olsun” dedi.
“Gereksiz ararsak vebale girmiş oluyoruz”
Vatandaşları 112 acil çağrı merkezini gereksiz durumlarda aramamalarını isteyen Afyonkarahisar Vali Vekili Mehmet Keklik, “Çünkü acil bir durumda, asılsız bir çağrı gerçekleştirildiğinde vebale girmiş oluyoruz” dedi.