Arama
Arama Sonuçları
Hep birlikte kitap okudular
Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinde Kaymakam Önder Çengel’in öncülüğünde düzenlenen “Sen Yeter Ki Oku” ve ‘’Kitabını Al Gel’’ etkinliğinde protokol ve halk hep birlikte kitap okudu.
Çanakkale Zaferi’nin 109. yılında şehitler anıldı
18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 109. Yıl dönümünde Türkiye genelindeki il ve ilçelerde olduğu gibi Muğla’da da çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi.
Çocukların çevre bilinci artırılacak
Bolu Valisi Erkan Kılıç başkanlığında "Bolu İli Uygulamalı Çevre Eğitimi Projesi" protokolü imzalandı. Proje ile okul öncesi, ilkokul ve ortaokul öğrencilerine çevre bilicinin verilmesi amaçlanıyor.
100. yıl için kıyasıya yarıştılar
Malatya'nın Kale ilçesinde Cumhuriyetin 100. yılı kutlamaları kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı ortaokullar arasında bilgi yarışması düzenlendi. Yarışmayı izleyen Kale Kaymakamı Mustafa Aksoy, yarışan tüm öğrencileri tebrik etti.
Öğretmenlere seslendi: Öğrencilerin sizlere ihtiyacı var
Depremin yaralarını sarmaya çalışan Adıyaman Kahta’da hayatı normale döndürmek ve öğrencilerin okullarıyla buluşması için yoğun bir gayret sarf eden Kaymakam Selami Korkutata, pazartesi başlayacak eğitim öğretim için öğretmenlere çağrıda bulundu. “Öğrencilerin size ihtiyacı var” diyen Korkutata, öğretmenleri pansiyonlarda ağırlayacaklarını söyledi.
Kitapların arasında şehirlerini bulacaklar
İlkokul ve ortaokul öğrencilerine Afyonkarahisar’ı tanıtan iki kitabı hediye eden Vali Kübra Güran Yiğitbaşı, “Bu kitap projesinin amacı çocuklarımızın kitap okumayı alışkanlık haline getirmesini teşvik etmek ve şehrimizin millî, manevi ve kültürel değerlerini daha yakından tanımalarını sağlamak” dedi.
Çarşı esnafının nabzını tuttu
Hatay İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, çarşıdaki esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek, hayırlı ve bereketli işler diledi.
Genç girişimciler keşifte
Sivas Valiliği himayelerinde başlatılan 'Genç Girişimciler Keşifte' projesi kapsamında Yavuz Selim Ortaokulundan gelen öğrenciler, Sivas Valisi Yılmaz Şimşek ile birlikte ESTAŞ Eksantrik San. Tic. AŞ Kam Mili Fabrikası'nı gezdi.
Kaymakamlık Voleybol Turnuvası şampiyonlarına kupa
Ağrı Hamur Kaymakamı Ali Yıldırım, Ortaokullar Arası Kaymakamlık Voleybol Turnuvası’nda birinci olan takımlara kupalarını vererek, tebrik etti.
Cumhuriyet Bayramı’nı zeybek oynayarak kutladı
İzmir Tire Kaymakamı Fatih Çobanoğlu, Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında Kent Orkestranın verdiği konserde zeybek oynadı.
Fırat’ın incisi Birecik’te, ‘Kelaynak ve Balcan Festivali’ başlıyor
Şanlıurfa Birecik Kaymakamı Kadir Duman, 23-24-25 Eylül 2022'de ikincisi düzenlenecek ‘Birecik Kelaynak ve Balcan Festivali’ tüm hemşehrilerini davet etti.
Funda KOCABIYIK
Vali/Mülkiye Başmüfettişi