Arama
Arama Sonuçları
Hafik Gölü turizme kazandırılacak
Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, kesin korunacak hassas alan olarak belirlenen Hafik Gölü’ndeki çevre düzenleme çalışmalarını inceledi. Vali Şimşek, "Amacımız Hafik’imizin bu doğal güzelliğini turizme kazandırmak" dedi.
Vali Işın, otopark sorunu için düğmeye bastı
Kütahya Şehir Hastanesinde inceleme yapan Vali Musa Işın, otopark sorunu hakkında konuştu. Vali Işın, yetersiz olan otopark alanlarının ihtiyaca cevap verecek şekilde genişletilmesi için çalışmaların başlayacağını belirtti.
Türkiye'nin ilk Engelsiz Gençlik Merkezi’nde son rötuşlar
İnşaat çalışmaları tamamlanan Engelsiz Gençlik Merkezi’nde inceleme yapan Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, "Burası Türkiye'de bir ilk olma özelliği taşıyor. Gün boyunca yaklaşık bine yakın engelli bireyimiz buradan faydalanabilecek" dedi.
Olimpos yenilenen çehresiyle ziyaretçilerini bekliyor
Olympos Antik Kenti Karşılama Merkezi açılışı, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ve Vali Hulusi Şahin’in katılımı ile gerçekleştirildi. Bakan Ersoy, son bir yıl içerisinde dünya çapında en çok kazı ve kurtarma çalışması yapılan ülkenin Türkiye olduğunu açıkladı.
“Yeni bir yaşam alanına kavuşacağız”
Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “81 ile 81 Millet Ormanı” projesi kapsamında Giresun’da 50 bin metrekarelik alanda devam eden ‘Millet Ormanı’ çalışmalarını yerinde inceledi.
"Batman Türkiye’ye model olacak"
Batman Valisi Ekrem Canalp, Sivil Toplum Merkezi’nin lansmanına katıldı. Vali Canalp, "Batman olarak çok iddialıyız. Diyoruz ki, Batman Türkiye’ye model olacak. Bunun da örneklerini veriyoruz" dedi.
Batman’a yeni valilik binası yapılacak
Batman’a yeni yapılacak Valilik binası, İçişleri Bakanlığınca yatırım programına alındı.
897 deprem konutu Aralık’ta teslim edilecek
TOKİ Deprem Konutları Değerlendirme Koordinasyon Toplantısı’na başkanlık yapan Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, “Temeli atılan 4 bin 469 kalıcı konuttan 897'sini aralık ayında teslim etmeyi planlıyoruz” dedi.
Milyonun üzerinde katılım bekleniyor
İzmir Valisi Süleyman Elban, 27 Eylül-1 Ekim tarihlerinde İzmir Çiğli’de düzenlenecek, dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST alanını inceledi. Milyonun üzerinde bir katılım bekleyen Vali Elban, Elon Musk'ın da festivale gelme ihtimali olduğuna değinerek, kendisinin festivale değer katacağını söyledi.
Hastaneye sabah denetimi
Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, sabahın erken saatlerinde, Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde denetim ve incelemelerde bulundu.
Bölgenin en büyük mesire alanına halaylı açılış
Bitlis Valisi Oktay Çağatay, Ak Parti Bitlis Milletvekili Turan Bedirhanoğlu ile 27. Dönem Ak Parti Bitlis Milletvekilleri Cemal Taşar ve Vahit Kiler ile birlikte bölgenin en büyük mesire alanı olan Tatvan Belediyesi Mesire alanının açılışına katıldı.
Urla’nın merkezine yeşil alan ve otopark
İzmir Urla Belediyesi vatandaş odaklı hizmet anlayışı ile çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. İlçe merkezinde belediye hizmet binası arkasında yer alan ve halk arasında eski pazar yeri olarak bilinen, yaklaşık 5.700 m2’lik arazide Yeşil Alan ve Otopark projesi çalışmalarına başlandı.
Misafir depremzedelere gıda kolilerini gönüllüler götürdü
Depremden etkilenerek Konya Selçuklu’ya yerleşen aileler için Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ve hayırseverlerin desteğiyle hazırlanan gıda kolileri, gönüllülerce hanelere tek tek teslim edildi.
“Sağlık turizminde bölgenin gözdesi olacağız”
Mardin Valisi Mahmut Demirtaş, Sağlık Bakanlığı’nca yapımı planlanan sağlık yatırımlarını yerinde inceleyerek, çalışmalara ilişkin bilgi aldı.
Yaşar Karadeniz
Sakarya Valisi
Bölgenin en donanımlı mesire alanı Cizre’de kuruluyor
Dirsekli’de 60 dönümlük alan, Cizre Belediyesi tarafından düzenlenerek bölgenin en büyük ve en donanımlı mesire alanına dönüştürülüyor.
“Kente değer katacak projeleri hayata geçiriyoruz”
Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, kentte yapımı devam eden yatırım ve projeleri yerinde denetleyerek, incelemelerde bulundu.
“Önce belediyenin borçlarını bitirdik, sonra yatırım atağına başladık”
Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mahmut Demirtaş, hafta sonu mesaisi kapsamından ilçelerde muhtarlar, sivil toplum kuruluşları ve oda temsilcileri ile bir araya geldi.
Cumhuriyetin 100. yılına yetişecek
Kütahya Valisi Ali Çelik, yıkılan Kültür Sarayının yerine yapılacak Halk Kütüphanesi ve Kültür Merkezinin temel atma törenine katıldı.
Malatya Cemevi’nin temeli dualarla atıldı
Cumhuriyetçi Eğitim ve Kültür Merkezi Vakfı (CEM) Malatya Şubesi tarafından Cemal Gürsel Mahallesinde yapılacak olan Malatya Cemevi ve Kültür Merkezinin temeli düzenlenen törenle atıldı.
Ertuğrul Gazi şenlikleri dualarla başladı
741. Söğüt Ertuğrul Gazi’yi Anma ve Yörük Şenlikleri, Bilecik Valisi Kemal Kızılkaya’nın Söğüt’teki Yörük temsilcileri ve Alpler’i selamlamasının ardından Ertuğrul Gazi Türbesi’nde dualarla başladı.
Vilayetler Birliği kalitesinde otel konforu!
Vilayetler Birliği’ne ait ülke genelinde yayılan oteller zinciri VE Hotels, 5 yıldızlı otel konforunu aratmayan hizmetleriyle göz dolduruyor.