Arama
Arama Sonuçları
Kayseri'de festival coşkusu başladı
Kayseri'nin İncesu ilçesinde bu yıl ilk kez düzenlenen 1. Geleneksel İncesu Kamp ve Karavan Festivali başladı. Festivale Vali Gökmen Çiçek de katıldı.
Türkiye’nin gündemine oturacak çalıştay Şanlıurfa’da yapılacak
Pamuk ve fıstık üretiminde Türkiye’nin önde gelen şehirlerinden olan Şanlıurfa’da çalıştay düzenlenecek.
Vali Gül’den 50 noktaya bayram ziyareti
İstanbul Valisi Davut Gül, Ramazan Bayramı boyunca İstanbul’da 50 ayrı noktaya ziyaret gerçekleştirerek hem incelemelerde bulundu hem de İstanbullularla bayramlaştı.
Anaokulu öğrencileriyle fidan dikti
Sakarya’nın Pamukova ilçesinde 21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası nedeniyle fidan dikim etkinliği düzenlendi.
Şanlıurfa, pamuk üretiminde zirvede
Şanlıurfa'nın, pamuk üretiminde Türkiye’de ilk sırada yer aldığını ifade eden Vali Hasan Şıldak, "Şanlıurfa'da 242 bin hektar alanda yıllık 1 milyon 100 bin ton pamuk üretildi" dedi.
Adem Eser
Tonya Kaymakamı
Kore gazisi dualarla ebediyete uğurlandı
Artvin Valisi Cengiz Ünsal, 93 yaşında vefat eden Kore Gazisi Abdulaziz Burucu için Yusufeli İlçesi Pamukçular Köyünde düzenlenen cenaze törenine katıldı.
Burdur’a 15 yıl sonra yolcu treni geldi
2008 yılında Pamukkale Ekspresi’nin kaldırılmasıyla birlikte sadece yük trenlerinin kullandığı Burdur Garı'na 15 yıl sonra ilk yolcu treni geldi. Treni karşılama törenine katılan Vali Türker Öksüz, "Çok önemli ve anlamlı bir güne tanıklık ediyoruz" dedi.
Erzincan’da ‘Sivil Toplum Medya Buluşmaları’
İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü’nün desteği ile Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) ve Karadeniz Haber Ajansı Derneği iş birliğinde düzenlenen ‘Sivil Toplum Medya Buluşmaları’ programı, Erzincan’da gerçekleştirildi.
100 Yılın Aşı damaklarda Binyılın Kardeşliği gönüllerde iz bıraktı
“100 Yılın Aşı Binyılın Kardeşliği” mottosuyla 20 Kasım’da açılışı yapılan Batman Gastronomi ve Kültür Sanat Festivali, bir haftada yüzbinlerce ziyaretçiyi ağırladı.
100 Yılın Aşı Binyılın Kardeşliği
Batman Gastronomi ve Kültür Sanat Festivali, “100 Yılın Aşı Binyılın Kardeşliği” mottosuyla 20 Kasım’da kapılarını ziyaretçilere açıyor.
Vali ve eşi, miniklere masal okudu
Okul ziyaretlerine devam eden Ağrı Valisi Mustafa Koç, eşi Neslihan Gül Koç ile birlikte anaokolunda düzenlenen masal okuma etkinliğine katıldı. Vali Koç ve eşi Neslihan Koç, miniklere birbirinden güzel masallar okudu.
“Ahilik toplumun yoluna yine ışık tutacak”
Esnafları ziyaret ederek Ahilik Haftası’nı kutlayan Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun, bir demirci dükkanında demir dövdü. Vali Coşkun, “Ahilik, dün olduğu gibi bugün ve yarınlarda da bu toplumun yoluna ışık tutacak; iyiliğe dair yürüyüşümüz ahiliğin manevi muhafazası altında güvenli ve istikrarlı çizgisini devam ettirecek” dedi.
113 kaymakam, vali yardımcılığına atandı
Bugünkü Resmi Gazete’de yayımlanan Mülki İdare Amirleri Kararnamesi ile 491 mülki idare amirinin görev yeri değişti. Mülki idare amirlerinden 113'ü kaymakamlıktan vali yardımcılığına, 41'i de vali yardımcılığından kaymakamlığa geçti.
“Devletimiz var olsun!”
Vali-Mülkiye Başmüfettişi olarak atanan Denizli Valisi Ali Fuat Atik, ildeki son mesai gününde, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde önceki gün şehit olan Kemal Özek’in ailesine taziye, diğer kurumlara ise veda ziyaretinde bulundu.
“Asrın felaketinin üstesinden asrın dayanışmasıyla geleceğiz”
Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol, Kahramanmaraş merkezli depremlerin yıkıma neden olduğu Tut ilçesinde Toplu Konut İdaresince yapılmakta olan afet konutlarını inceleyerek, devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı.
150 bin ton karpuzun hasat zamanı
Diyarbakır’ın coğrafi işaretli ürünlerinden olan ve özellikleriyle dünyaya nam salmış Diyarbakır karpuzunun ilk hasadı Vali Ali İhsan Su’nun katılımıyla yapıldı.
Kaymakamlıktan ‘Vatandaş Memnuniyet Anketi’
İstanbul Kadıköy Kaymakamlığı, vatandaşların kaymakamlık ile ilçedeki kurumlardan aldığı hizmeti değerlenmesi için ‘memnuniyet anketi’ düzenledi.
Yasin Erdem
Gürpınar Kaymakamı
Depremzedelerle iftar mutluluğunu paylaştı
Mardin Nusaybin Kaymakamlığı ve Nusaybin Belediyesi iş birliğinde ilçede misafir edilen depremzede vatandaşlar için iftar programı düzenlendi.
Milli Şehit Boğazlıyan Kaymakamı Kemal Bey dualarla anıldı
1919'da idam edilen ve 1922 yılında milli şehit ilan edilen Yozgat Boğazlıyan Kaymakamı Mehmet Kemal Bey, ölümünün 104'üncü yılında Kadıköy'deki mezarı başında dualar ile anıldı.
İftar sofrasının bereketini paylaştı
Toplumun tüm kesimlerini kucaklayan Mardin Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ercan Kayabaşı, iftar sofrasının bereketini şehit aileleri, gazi ve aileleri ile yetim çocuklarla paylaştı.
Yunus Emre Bozkurtoğlu
Sincik Kaymakamı
Suruç Kaymakamlığı’na İbrahim Güneş atandı
Şanlıurfa Suruç Kaymakamlığı görevine Batman Vali Yardımcısı İbrahim Güneş atandı.
Suruç Kaymakamı Aktaş, Pamukova’ya atandı
Şanlıurfa Suruç Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Kenan Aktaş, Sakarya Pamukova Kaymakamlığı’na atandı.
Deprem bölgesindeki çocukları yalnız bırakmadı
2 yıldır birçok ilde binlerce çocuğa ulaşan Kütahya Valiliği Motivasyon ve Eğitim Tırı, depremin yıkıma uğrattığı illerde çocukların yüzünü güldürdü, onlara moral oldu.
Erkut Pamuk
Eynesil Kaymakamı
Enkazdan kurtulup 10. günde evlat sahibi oldular
Gaziantep Nurdağı Koordinatörü Şırnak Valisi Osman Bilgin, Nurdağı'nda enkazdan sağ kurtulup 10. günde evlat sahibi olan afetzede aileyi kaldıkları konteynerlerinde ziyaret etti.
İşçilerle pamuk hasadı yaptı
Gaziantep Araban Kaymakamı Hilal Kızılkaya, şalvar giyerek tarım işçileriyle birlikte pamuk hasadı yaptı.
Emizade nine Mehmetçiği bu yıl da unutmadı
Bilecik Valisi Kemal Kızılkaya, askerler üşümesin diye her yıl yün çorap ören 73 yaşındaki Emizade nineyi makamında ağırlayarak, “Bu vatanda Halime Çavuşlar, Kara Fatmalar, Şerife Bacılar, Emizade Nineler bitmez” dedi.