Arama
Arama Sonuçları
"Cep telefonuyla aramıza mesafe koyalım"
Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, 9 günlük bayram tatilinin son günü olması dolayısıyla yola çıkacak olan vatandaşları uyardı. Vali Özarslan, "Lütfen ama lütfen trafik kurallarına uyalım. Emniyet kemeri takmayı ihmal etmeyelim. Cep telefonuyla aramıza mesafe koyalım" dedi.
Bolu'daki 4 şeritli köprü trafiğe açıldı
1 Mart 2024 tarihinde trafiğe kapatılan Mudurnu yolu üzerindeki Doğancı köyü Büyüksu Köprüsü'ndeki çalışmaların tamamlandığını belirten Bolu Valisi Erkan Kılıç, "4 şerit olarak yapılan köprü, vatandaşlarımızın hizmetine açıldı" dedi.
"Bu başarının ardından 41 yıllık bir emek var"
"Hafız ol, Hafız Kal" yarışmasında 15 cüz (300 sayfa) kategorisinde "Türkiye Birincisi" olan Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, "Elde ettiğim derecenin ardında, 41 yıllık bir emek ve gayret var" dedi.
"66 vatandaşımız hayatını kaybetti"
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bayram tatilinin son günü olduğunu belirterek, vatandaşları bir kez daha uyardı. Bakan Yerlikaya, "Bayram tatilinin ilk 8 gününde 66 vatandaşımız maalesef hayatını kaybetti. Tekrar uyarıyoruz. Lütfen aşırı hız yapmayalım" dedi.
Ramazan’ı sokak iftarında gençlerle uğurlayacak
Erzincan Valisi Doç. Dr. Hamza Aydoğdu, gençlerle karşıladığı Ramazan ayını sokak iftarında gençlerle uğurlayacak.
Şehir hastanesi yarın açılıyor
Köy ve mahalle ziyaretlerine devam eden Kütahya Valisi Musa Işın, iftar sonrası vatandaşların sorunlarını dinledi. Vali Işın, "28 Mart Perşembe günü Şehir Hastanesi'nin açılışını yapacağız. Kapasitesi yüksek, modern cihazlarla donatılmış büyük bir hastane açacağız" dedi.
Metehan, kaymakam abisini beklerken uyuya kaldı
Hatay İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, her hafta Salı ve Perşembe günleri İskenderun’da depremde yetim ve öksüz kalan çocukları ziyaret ediyor.
Batan gemideki mürettebatı arama çalışmaları sürüyor
Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, 15 Şubat'ta batan BATUHAN A İsimli ticari gemide bulunan kayıp mürettebat için arama çalışmalarının 4. gününde devam ettiğini belirterek, "852 personelimiz ile arama kurtarma çalışması aralıksız devam ediyor" dedi.
Edirne Mevlevihanesi ihya edilecek
Edirne Valisi Yunus Sezer, Edirne Mevlevihanesi'nin bulunduğu Muradiye Camisi bahçesinde inceleme yaptı. Vali Sezer, 2. Murat döneminde yaptırılan ancak günümüze ulaşamayan Edirne Mevlevihanesi ihya edileceğini belirtti.
Festivalde 7 ton hamsi pişirildi
Ordu'nun Perşembe ilçesinde 4. Hamsi Festivali düzenlendi. 7 ton hamsinin pişirildiği festivale Vali Muammer Erol da katıldı.
Coğrafi işaretli kivide hasat başladı
Perşembe ilçesindeki kivi hasadına katılan Ordu Valisi Muammer Erol, "Coğrafi işaret alan Ordu kivimizin hasadına başladık. Ordu’da 4 bin dekar alanda yıllık 11 bin 700 ton kivi üretiliyor" dedi.
“Kitap Candır Can, Hep Birlikte Okuyor Erzincan”
Vatandaşları kitap okumaya teşvik etmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla, Erzincan Valiliği himayesinde başlatılan ‘Candır Kitap Can, Hep Birlikte Okuyor Erzincan’ projesi kapsamında ildeki tüm okullarda eş zamanlı olarak gerçekleştirilen kitap okuma etkinliği, büyük ilgi gördü.
Kaymakam Günlü, hakkındaki iftirayı yalanladı
Diyarbakır’ın Çınar İlçe Kaymakamı Muhammed Fatih Günlü, "İlçe Müftüsü Ferit Bilgin’e 'Cuma namazında vaaz verme, beni karşıla' dediği ve kendisini karşılamadığı için hakkında soruşturma açtığı" yönündeki iddiaları sert bir dille yalanladı.
Aynı gün 3’ü vekaleten 4 kaymakamlığa baktı
Tokat Erbaa Kaymakamı İsmail Altan Demirayak, aynı gün Niksar, Reşadiye ve Başçiftlik kaymakamlıklarına vekalet etti.
Eski Vali Yücel Yavuz hayatını kaybetti
Trabzon’da 2016-2018 yılları arasında görev yapan, yaklaşık 3 ay önce prostat kanseri teşhisi konulan ve Ankara’da yoğun bakımda tedavi gören 57 yaşındaki Vali-Mülkiye Başmüfettişi Yücel Yavuz, bugün hayatını kaybetti.
“El birliği ile bir adım ileriye götüreceğiz”
Şişli ilçesini ziyaret ederek incelemelerde bulunan İstanbul Valisi Davut Gül, “Çok yakında ilçemizin gündeminden sosyal aktivite alanları çıkmış olacak” dedi.
26 mülki idare amiri 'mülkiye müfettişi' oldu
Aralarında Hilvan Kaymakamı Coşkun Doğan, Tosya Kaymakamı Suat Hatam, İskilip Kaymakamı Yunus Emre Vural’ın aralarında bulunduğu 26 mülki idare amiri mülkiye müfettişi oldu.
Yıldırım düşmesi sonucu orman yangını çıktı
Bolu Valisi Erkan Kılıç, Göynük ilçesine bağlı Aşağıkınık Köyü mevkiinde ormanlık alanda ilk belirlemelere göre yıldırım düşmesi nedeniyle çıkan orman yangını ile ilgili yangın söndürme çalışmalarını yerinde incelemek üzere bölgeye gitti.
Kütahya, yangın alarmında!
Kütahya’da yaz sıcakları adeta kavuruyor! Artan sıcaklıklar ve düşük nem ile birlikte ormanlar da tehdit altında. Sıcak hava, düşük nem ve lodos sebebiyle orman yangınlarına karşı tüm ekiplerin teyakkuza geçtiğini açıklayan Vali Ali Çelik, “Tüm vatandaşlarımıza çağrımdır; önümüzdeki 15 gün kesinlikle ormanlık alanlardan uzak durmamız lazım. Bu kritik süreci hep birlikte yönetmeli, ormanlarımızı korumalıyız” dedi.
“Elim ayağım tutuyor” diyerek bakım hizmeti istemiyor
Köy ziyaretlerine ve köylerdeki ihtiyaç sahiplerine ziyaretlerini sürdüren Konya Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin, 55 yaşındaki engelli kızına ve 80 yaşındaki engelli eşine bakan 74 yaşındaki Kezban teyzeye misafir oldu.
Balıkesir Adıyaman'da iz bıraktı
Balıkesir Valiliği ile Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından Adıyaman'da yapımı tamamlanan Balıkesir Çarşısındaki işyerleri faaliyetine başladı.
“Yumurta tavukçuluğu daha da gelişecek”
Ordu Valisi Tuncay Sonel, Valilik himayesinde İl Tarım ve Orman Müdürlüğünce hazırlanan ve DOKAP tarafından desteklenen Fındık Altı Yumurta Tavukçuluğu Yaygınlaştırılması Projesi kapsamında Ordu İli Yumurta Üreticileri Birliği Başkanı Celal Sezgi’ye ait tavuk ve yumurta yetiştiriciliği tesisinde incelemelerde bulundu.
Kadın kooperatifleri güç birliği yaptı
‘Ordu Kadın Kooperatifleri Buluşması’na katılan Ordu Valisi Tuncay Sonel, “Kapımız sizlere sonuna kadar açıktır. Maddi ve manevi yanınızdayız” dedi.
Şehit aileleri, gaziler ve depremzedeleri yalnız bırakmadı
Ordu Valisi Tuncay Sonel, Ramazan Bayramı ziyaretleri çerçevesinde, şehit aileleri ve gazileri ve depremzede aileleri yalnız bırakmadı.
Levent YETGİN
Mülkiye Müfettişi
“Acılarımızı birlikte hafifleteceğiz”
Ordu Valisi Tuncay Sonel, Perşembe ilçesinde misafir edilen depremzede aileler ile iftar programında bir araya gelerek, “Acılarımızı birlikte hafifleteceğiz” dedi.
Mustafa TUTULMAZ
Vali-Mülkiye Başmüfettişi
38 mülki idare amiri birinci sınıfa yükseltildi
İçişleri Bakanlığınca 38 mülki idare amirinin birinci sınıf mülki idare amirliğine yükseltilmesine karar verildi.
Kafa ile top sektirme oyunu oynadı
Ordu Valisi Tuncay Sonel, Çatalpınar Hacı Ali Eriş İmam Hatip Ortaokulu/Lisesi’ni ziyaret etti. Bahçede öğrencilerle kafa ile top sektirme oyunu oynayan Vali Sonel, esnaf ziyareti sırasında bir berberde tıraş oldu.
Vali Baruş’a siyah kuşak
Türkiye Taekwondo Federasyonu, Türkiye Taekwondo Poomsae Şampiyonası ve Kulüpler Türkiye Taekwondo Şampiyonası’nı Isparta’da düzenliyor. Müsabakalara katılmak için Isparta’ya gelen dünya şampiyonu sporcular ve Türkiye Taekwondo Federasyonu yöneticileri Vali Aydın Baruş’u ziyaret etti.