Arama
Arama Sonuçları
"Batman'da sağlık yatırımlarında patlama yaşanıyor"
Batman Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi alanında incelemelerde bulunan Vali Ekrem Canalp, "İçinde bulunduğumuz dönem sağlık yatırımları açısından bir patlamanın yaşandığı dönemdir. Batman kurulduğu günden bu yana, sağlık yatırımlarının bu kadar yoğunlaştığı ikinci bir dönem daha yoktur" dedi.
İliç’te iki işçi daha toprağa verildi
Erzincan İliç'teki maden sahasında meydana gelen toprak kayması sonucu hayatını kaybeden ve bugün cesetlerine ulaşılan işçiler Ramazan Çimen ve Kenan Öz için cenaze töreni düzenlendi.
Kilit kavşaktaki trafiğe havadan denetim
Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, Mühimmat ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Ali Durmuş, İl Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ ve İl Jandarma Komutanı J.Kd.Alb. Barış Cücen ile birlikte havadan yapılan trafik denetimine katıldı.
Batman'da 3 bin öğrenci 'Ben de varım' dedi
Batman Valisi Ekrem Canalp’in talimatıyla başlastılan 'Ben de Varım’ projesi kapsamında ilçe ve köylerden Batman’a getirilen 3 bin 185 öğrenciye kentin yaşam koşulları, sosyal ve kültürel zenginlikleri tanıtıldı.
“Huzurumuza ket vurmak isteyenlerin karşısındaki kararlı duruşumuzu asla bozmayacağız”
Bilecik Valisi Şefik Aygöl, “Türkiye’nin huzuru Bilecik’in huzuru” diyerek yola çıktığımızı vurgulamıştık. Bu huzura ket vurmak isteyen kim olursa olsun karşısında kararlı duruşumuzu asla bozmayacağız. Emniyet, jandarma ve adli teşkilatımızla birlikte vatandaşımızın huzuru için bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da vatandaşımızın emrinde olacağız” dedi.
Kristal karlar diyarında ralli yapılacak
2024 Türkiye Ralli Şampiyonası'nın ilk yarışı kristal karlar diyarı Sarıkamış’ta yapılacak. Kars Valisi Ziya Polat, parkurlarda incelemelerde bulunarak, yarışlara hazırlanan pistleri test etti.
Gabar’da rekor petrol üretimi
Gabar'da günlük petrol üretimi 35 bin varille rekor kırdı. Şırnak Valisi Cevdet Atay, “Milletimizin dua ve desteğiyle güçlü ve büyük Türkiye yolunda azim ve kararlılıkla ilerliyoruz” dedi.
Eşit kat, eşit emsal ve yatay mimari
Batman’da on yıllardır devam eden tapu ve imar sorunu, herkese eşit kat, eşit emsal, eşit drop oranı ve yatay mimarı anlayışıyla çözüme kavuşturuldu. Binlerce vatandaşın tapu ve imar problemi çözülürken, hak sahiplerine tapuları verilmeye başlandı.
Kuzey Irak'taki üs bölgesine saldırı: 9 asker şehit
Terör örgütü PKK, Kuzey Irak'taki bir üs bölgesine sızmaya çalıştı. Sızma girişimi sırasında çıkan çatışmalarda 9 Türk Silahlı Kuvvetleri personeli şehit oldu. Çatışmalarda 4 personel de yaralandı.
Şırnak'ın enerjisi için toplantı yapıldı
Şırnak Valisi Cevdet Atay başkanlığında toplantı yapıldı. Toplantıda "Güneş Enerjisi, Rüzgâr Enerjisi, Petrol, Yer Altı-Yer Üstü Zenginlikleri, Sağlık ve Seracılık” ile ilgili konular görüşüldü.
Yaşar Artar
Sinanpaşa Kaymakamı
"İhbarınızı bana ulaştırın, gerekeni yapacağım"
Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, "Yüreğir’de Bağımlılığa Karşı Birlikte Yürüyoruz" etkinliğine katıldı. Vali Köşger, "Gençlerimizi uyuşturucu başta olmak üzere birçok alanda bağımlı yapmaya çalışıyorlar. Herkesten ricam ihbarlarınızı bizlere ulaştırın. Eğer çare bulunmuyorsa ihbarı bana ulaştırın , ben gerekeni yapacağım. Söz veriyorum" dedi.
Hedef 1 milyon lisanslı öğrenci
Cumhuriyetin 100. yılı etkinlikleri kapsamında, İstanbul’da lisanslı sporcu sayısını artırmak ve milli seviyede başarılı sporcu yetiştirmek için ilk imzalar atıldı. Bu kapsamda İstanbul Valiliği ile Petrol Ofisi Grubu arasında “Okul Spor Kulüpleri Ligi Reklam ve Sponsorluk Protokolü” imzalandı.
"Emekçilerimizin her zaman yanlarındayız"
Şanlıurfa'nın Hilvan Kaymakamı Orhan Gazi Karakaş, petrol ofislerini ziyaret etti. Kaymakam Karakaş, "Tüm emekçilerimizin her zaman yanlarındayız" dedi.
Batman sanayisini canlandırmak için rapor hazırlayacak
Babası Batman Rafinerisini inşa etti, oğlu petro-kimya, rafineri ve elektrik santrallerinin fizibilite çalışmalarını yapacak.
Gabar Dağı'nda 22. petrol kuyusu açıldı
1850 rakımlı Gabar Dağı'nın zirvesinde yer alan Şehit Esma Çevik Petrol Üretim Sahası'nda bir kuyunun daha açılışı yapılarak, üretime başlandı. Kuyunun açılışını yapan Vali Cevdet Atay, "Hedefimiz olan günlük 35 bin varil üretmeye bir adım daha yaklaştık" dedi.
Köy okullarındaki öğrenciler maçları tribünden izliyor
Batman’da yürütülen “Biz De Taraftar Olalım Projesi” kapsamında bugüne kadar köy okullarındaki 600 öğrenci stadyumda maç izlemeye götürülürken Vali Ekrem Canalp, her hafta yapılacak müsabakalara 350 öğrencinin getirilmesi talimatı verdi.
Gabar Dağı'ndan çıkan ham petrolü inceledi
1850 rakımlı Gabar Dağı'nın zirvesinde yer alan petrol sahasında çalışmalar devam ediyor. Alanda inceleme yapan Şırnak Valisi Cevdet Atay, kuyulardan çıkartılan ham petrol numunelerini inceledi.
Petrol arama tesisinde kuyu açma çalışmaları başlayacak
Hakkari Valisi Ali Çelik, Vali Yardımcısı Buğra Karadağ ile birlikte Işıklı Bölgesi Petrol Arama Tesis inşaatında incelemelerde bulunarak, “İnşallah çok kaliteli petrol bulunma müjdelerini de kamuoyuyla paylaşırız” dedi.
Mevsimlik işçiler ve servis şoförlerine trafik eğitimi
Afyonkarahisar Emirdağ İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından, ilçede hizmet veren 82 mevsimlik işçi ve bu işçileri taşımakla görevli 6 servis şoförüne trafik eğitimi verildi.
38 ay görev yaptığı Ardahan’a veda etti
Vali-Mülkiye Başmüfettişi olarak atanan Ardahan Valisi Hüseyin Öner, 17.06.2020 tarihinden bu yana valiliğini yaptığı Ardahan’a veda etti.
Cudi Gabar'da roket sesleri yerine raket sesleri
Şırnak Valisi Osman Bilgin, Cudi - Gabar’da, Şehit Aybüke Yalçın-1 Petrol Kuyu Sahasında, 2. Uluslararası Cudi Cup Tenis Turnuvasının açılışını gerçekleştirerek gösteri maçında milli sporcular ile bir araya geldi.
86 terörist kaldı
İstanbul Sarıyer'de sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile kahvaltı programına katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Gabar kuyusunda uzun zamandır çalışma yapıldığını ve Suudi Arabistan kalitesinde petrol çıktığını açıkladı. Ayrıca terörle mücadele ve yatırımlar hakkında da konuşan Bakan Soylu, İstanbul'un son dönemdeki gelişimine de dikkat çekti.
İçişleri Bakanlığı'ndan 'Seçim Genelgesi'
İçişleri Bakanlığı, seçim tedbirlerine ilişkin 81 İl Valiliğine genelge gönderdi. Seçimlerin huzur ve güven ortamı içerisinde gerçekleşmesi için alınan tedbirlerin gözden geçirilmesi ve mahallin şartlarına göre ilave tedbirlerin alınmasının büyük önem arz ettiği ifade edilerek, oy verme günü öncesinde, sırasında ve sonrasında alınan sıralandı.
“Ülkemizin gelişmesinde Mülki İdare Amirlerimizin payı büyük”
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türk İdareciler Derneği tarafından Gölbaşı Vilayetler Evi'nde düzenlenen "10 Ocak İdareciler Günü Kutlama Programı"na katılarak, mülki idare amirlerinin İdareciler Günü'nü kutladı.
Kırklareli'nde beyaz petrol sevinci
Kırklareli Valisi Birol Ekici, 60 derece ısıda yeni bir jeotermal kaynak keşfettiklerini açıklayarak, “Jeotermal kaynağın ilimize yapacağı değişim ve dönüşümü şuanda hayal edemiyorum” dedi.
Karabağ Parkı ile başlayan Batman-Azerbaycan dostluğu petrol sondajıyla pekişecek
Türkiye Cumhuriyeti ile Azerbaycan Cumhuriyeti arasında imzalanan Petrol Rezerv Antlaşması gereğince Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) adına Türkiye’de petrol sondajı yapmak üzere Batman’a gelen Azerbaycan Devlet Petrol Şirketi SOCAR Sondaj yetkilisi Zekiullah Kerimli ve Hamza Oğuzhan, Batman Valisi Ekrem Canalp’ı makamında ziyaret etti.
Petrolkentli aileleri Vali Konağı'nda ağırladı
Batman Valisi Ekrem Canalp ve eşi, geçtiğimiz günlerde şehrin kenar mahallelerinden Petrolkent’i ziyaret etmiş ve bir aileye misafir olmuştu. Vali ve eşi, misafir oldukları aileyi bu kez kendileri ağırladı.
Görenler Vali olduğuna inanamadı!
Batman Valisi Ekrem Canalp'i çocuklarla yerde, esnaflarla merdiven başında otururken görenler vali olduğuna inanamadı.