Arama
Arama Sonuçları
"116 adet yeni sanayi parseli oluşturuldu"
Kütahya Valisi Musa Işın’ın başkanlığında Altıntaş Zafer OSB Yönetim Kurulu Toplantısı yapıldı. Vali Işın, "OSB genişleme imar taslak planıyla yeni yatırımlar için 116 sanayi parseli oluşturuldu. Toplamda 160 parsel, yatırımcıların hizmetine sunulacak" dedi.
Turizmin duayenleri Mardin’de buluşacak
15-22 Nisan tarihleri arasında 48’incisi kutlanacak Turizm Haftası’nda, Mardin Valiliği himayesinde, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, DİKA, Artuklu Üniversitesi ile Mardin Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğinde bir dizi etkinlik düzenlenecek.
‘Valilik Parkı’ hizmete girdi
Mardin’in Artuklu ilçesindeki 13 Mart Mahallesinde 6 bin 230 metrekare üzerine inşa edilen Valilik Parkı, bugün itibariyle vatandaşların hizmetine açıldı.
15 Temmuz Şehitler Parkı açılışa hazır
Batman Kozluk Kaymakamı Ekrem Güngör, açılış öncesi son hazırlıkları tamamlanan 15 Temmuz Şehitler Parkı’nda incelemelerde bulundu.
"Bu merkez Düzce'ye hayırlı olsun"
Düzce Valisi Selçuk Aslan, hayırseverler tarafından yaptırılacak olan aile sağlığı merkezi için protokol imzaladı. Vali Aslan, "En kısa sürede tamamlanmasını hedeflediğimiz aile sağlığı merkezi Düzce'mize hayırlı olsun" dedi.
Valilik tarihe meydan okuyan Malabadi köprüsü için kolları sıvadı
Batman Valiliği, 1147 yılında Artuklular döneminde inşa edilen ve UNESCO Dünya mirası geçici listesinde yer alan tarihi Malabadi Köprüsü’nü turizme kazandırmak için Batman tarafında yapılacak peyzaj çalışmaları için kolları sıvadı.
"Ordu, yeni bir yeşil alan kazandı"
Ordu Valisi Muammer Erol, 36 dönümlük alana yapılan Durugöl Tabiat Parkı'nın açılışına katıldı. Vali Erol, "Ordulu olarak yeni bir yeşil alan kazanmaktan memnun oldum" dedi.
Kaval Şelalesi’ne asma köprü yapılacak
Hakkari Valisi Ali Çelik, Hakkari’nin "Saklı Cenneti" olarak anılan Kaval Şelalesi’ni ziyaret etti.
Üniversiteyi kazanan öğrencilere 5 bin lira burs
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, “Dicle’nin Kuzuları Uyanış Gençlikle Hayallerine Kavuştu” programında akademi liselerinde eğitim gören ve üniversiteyi kazanan bin 41 öğrenci için ödül töreni düzenledi.
Pervari’nin dağ köylerini havadan ve karadan inceledi
Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Dr. Kemal Kızılkaya, ilçe ziyaretleri programı kapsamında, Siirt, Şırnak ve Van üçgeninde yer alan Pervari ilçesine bağlı Yazlıca (Herekol) dağı eteklerinde bulunan Doğan, Yapraktepe (Yapraktepe/Güzelbağ Mezrası) Düğüncüler, Söğütönü ve Gökbudak köylerini ziyaret etti.
Peyzaj ve süs bitkisi sevenleri buluşturan fuar
Her yıl peyzaja ve süs bitkilerine ilgi duyanların ilgi odağı olan PSB Anatolia Fuarı’nın açılışına katılan Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz, Sakarya'da bu alanda bir sektörün var edildiğini ve büyütüldüğünü söyledi.
Belediye çalışmalarını inceledi
Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz, belediye çalışmalarını inceleyerek, Şehirler Arası Otobüs Terminalinin Gazi Kars’a yakışacak şekilde biran evvel hayata geçirilmesini istedi.
Millet Bahçesi inşaatı yıl sonuna tamamlanacak
Ardahan Valisi Hüseyin Öner, kentte yapımı devam eden Millet Bahçesi inşaatını denetledi.
Yeni konteyner kentler misafirlerini ağırlamaya hazır
AFAD Başkanı Yunus Sezer ve Kütahya Valisi Ali Çelik, Hatay’da depremzede misafirlerini ağırlamaya hazırlanan konteyner kentlerde incelemede bulundu.
Orta refüje çim serdi
Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mahmut Demirtaş, Midyat’ta belediyenin orta refüj peyzaj çalışmalarına eşlik ederek, işçilerle birlikte orta refüje çim serdi.
Konteynerler afetzedeler için hazırlanıyor
AFAD Başkanı Yunus Sezer, İçişleri Bakanlığı Mülkiye Teftiş Kurulu Başkanı İbrahim Akın ve Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım, Kahramanmaraş’ta afetzedeler için hazırlanan konteyner alanlarında inceleme yaptı.
Türkoğlu'nda afetin izleri hızla siliniyor
Türkoğlu’nda koordinatörlük görevine devam eden Karaman Valisi Tuncay Akkoyun, ilçede yapımı devam eden ahşap mescit ve Kılılı Konteyner Çarşısı'nda incelemelerde bulundu.
Nusaybin'in yeni gözdesi olacak
Mardin Nusaybin Belediyesi, 8 Mart Mahallesinde ilçenin yeni gözdesi olacak yeni bir park çalışmalarına başladı.
Bölgenin en donanımlı mesire alanı Cizre’de kuruluyor
Dirsekli’de 60 dönümlük alan, Cizre Belediyesi tarafından düzenlenerek bölgenin en büyük ve en donanımlı mesire alanına dönüştürülüyor.
Asırlara meydan okuyan Kütahya Kalesi, turizme kazandırılıyor
Türkiye’nin en büyük kalelerinden biri olan Kütahya Kalesi, seyir terasları ve yürüyüş yollarıyla cezbedecek. 5. yüzyılda inşa edilen kalede devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Vali Ali Çelik, “Tarihi değeri ve surlarıyla göze çarpan, eşsiz manzara keyfi sunan Kütahya Kalesi, yeni projelerle turizmde gözde merkezlerimizden biri olacak” dedi.
Vali Öksüz, 134 milyon borç ödedi, 111 milyon yatırım yaptı
Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz, 2020 ile 2022 arasında belediye tarafından yürütülen hizmetlerin bilançosunu paylaştı.
Taptuk Emre Türbesi restorasyonunda sona gelindi
Ünlü Türk Mutasavvıf ve halk şairi Yunus Emre’nin hocası Taptuk Emre’nin Aksaray’ın Taptuk Köyü’nde bulunan camii ve türbesinde başlatılan restorasyon ve çevre düzenleme çalışmaları tamamlanıyor.
Van’ın tarih kokan gül bahçesi yenilendi
İpekyolu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Kaymakam ve Belediye Başkan V. İhsan Emre Aydın’ın talimatı ile endemik gül türlerini içerisinde barındıran “Gülistan Bahçesi’nde” yeniden düzenlemeler yaptı.
Kekik, susam ve lavanta sokaklarını açtı
Batman Valisi /Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, Batman Belediyesi tarafından yapılan yenileme çalışmalarının ardından estetik bir görünüme kavuşan Kekik, Susam ve Lavanta sokaklarının açılışını gerçekleştirdi.
Şehit 3 öğretmenin okulu, yaşam alanı oldu
Kahramanmaraş’ın Ekinözü ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları hazırlığı yaptıkları sırada PKK’lı teröristlerce şehit edilen 3 öğretmenin görev yaptığı Altunyaprak İlkokulu yaşam alanına dönüştürüldü.
Vali Baruş, şehit annesinin elini öptü
Isparta Valisi Aydın Baruş, çalışma ziyareti kapsamında ziyaret ettiği Senirkent’te şehit ailelerini unutmadı. Şehit Jandarma Er Oğuz Durak’ın annesi Fadime Durak’ı Yassıören Köyü’ndeki evinde ziyaret eden Vali, şehit annesinin elini öptü.
Vali Ayhan, buz altı dalış yaptı
Sivas Valisi Salih Ayhan, Zara ilçesinde bulunan Tödürge Gölü’nde, buz altı dalışı gerçekleştirdi.