Arama
Arama Sonuçları
Gölpark Fest, 5 Temmuz'da başlıyor
Bilecik Valisi Şefik Aygöl, Gölpark Fest hazırlıklarının devam ettiğini belirterek, "Gölpark Fest, 5-6-7 Temmuz’da Pelitözü’nde yapılacak" dedi.
2300 rakımlı yaylada piknik yaptılar
Hakkari'nin Şemdinli Kaymakamı Ali Ekber Ateş, Kur'an kursu öğrencilerinin 2300 rakımlı Meydan Yaylası'nda düzenlediği pikniğe katıldı.
Vali Yavuz: Hiçbir çocuğumuzu kaybedemeyiz
Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, eşi Selda Yavuz ile birlikte Özel Nedenlerin Engelleriyle Mücadele (ÖNEM) projesi kapsamında Ormanya’da düzenlenen etkinliğe katıldı.
Parktaki kazıya düşüp ölen Edanur son yolculuğuna uğurlandı: Affet bizi güzel kızım, affet
Küçükçekmece Menekşe Sahil Parkı'nda İBB tarafından yapılan kazı çalışmasında oluşan su birikintisine düşen ve cuma günü hayatını kaybeden 5 yaşındaki Edanur Gezer, Esenyurt Kıraç'taki cem evinden son yolculuğuna uğurlandı. Küçük Edanur’un tabutunu taşıyan İstanbul Valisi Davut Gül, sosyal medya hesabından paylaştığı şiirde, “Affet bizi güzel kızım / Suskun çığlıklarına çok uzak kaldık / Bir Allah’a bir de gözyaşına sığındık / Affet bizi güzel kızım / Affet” dedi.
Musabeyli Korusu örnek mesire alanı olacak
Edirne Valisi Yunus Sezer, Musabeyli Korusu mesire alanında devam eden çalışmaları yerinde inceledi.
Valilikten orman yangını uyarısı
Çanakkale Valiliği tarafından yapılan açıklamada bugün etkili olması beklenen sıcak hava ve kuvvetli rüzgar nedeniyle orman yangınlarına karşı vatandaşların dikkatli olması konusunda uyarıda bulunuldu.
"15 Mayıs'ta yeni yüzüyle hizmete açıyoruz"
300 dönüm alan üzerine kurulu Musabeyli Korusu ve Mesire Alanı'nda inceleme yapan Edirne Valisi Yunus Sezer, "Musabeyli Korusu ve Mesire Alanı'nı, 15 Mayıs 2024 tarihinde tamamlayarak, yeni yüzüyle hizmete açıyoruz" dedi.
Piknikçilerin sıcak çayını içip, sohbet etti
Mardin Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkanı Vekili Ercan Kayabaşı, Sınır Park Mesire alanında piknik yapan vatandaşlarla yer sofrasında çay içip, sohbet etti.
"İlçemizin prestij projesi için çalışıyoruz"
Mardin'in Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ercan Kayabaşı, 99 bin metrekarelik alana yapılan Millet Bahçesi inşaat çalışmalarını inceledi. Kayabaşı, "İlçemizin prestij projelerinden Nusaybin Millet Bahçesi'nin biran önce tamamlanması için var gücümüzle çalışıyoruz" dedi.
18 köyün temizliği yapıldı
Bir seferberlik olarak başlattığı ‘Temiz Tokat Projesi’ kapsamında temizlik çalışmalarını gerçekleştiren ekipleri ziyaret eden Vali Numan Hatipoğlu, “İnşallah temiz bırakma alışkanlığını toplumumuza yerleştiririz” dedi.
Motosiklet kullandı, ip atladı, mangalda köfte pişirdi
Bilecik Valisi Şefik Aygöl, eşi Nazlı Aygöl ile birlikte Pelitözü Gölpark’ta düzenlenen piknikte öğrencilerle bir araya geldi. Bilecik Motosiklet Derneği’nin etkinliğinde eşiyle motosiklete binen, ip atlayıp top sektiren Vali Aygöl, hafta sonunda keyifli bir gün geçirdi.
Üniversiteyi kazanan öğrencilere 5 bin lira burs
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, “Dicle’nin Kuzuları Uyanış Gençlikle Hayallerine Kavuştu” programında akademi liselerinde eğitim gören ve üniversiteyi kazanan bin 41 öğrenci için ödül töreni düzenledi.
Göletin çevresindeki çöpleri topladı
Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, doğaseverlerle birlikte Serpincik Göleti çevresine bırakılan cam, poşet ve ambalaj başta olmak üzere çok sayıda çöpü toplayarak, çevre temizliğine dikkat çekti.
Hafızlık öğrencileriyle piknik
Afyonkarahisar Şuhut Kaymakamı Harun Reşit Han, Şuhut Bölge Yatılı Erkek Hafızlık Kur'an Kursu öğrencileriyle ilçe müftülüğünce düzenlenen piknik etkinliğine katıldı.
Valilikten halka açık alanlarda 'alkol yasağı' hatırlatması
2005 yılında halka açık park, bahçe ve sahillerde uygulanmaya başlanan alkol yasağına İstanbul'daki birçok noktada uyulmaması nedeniyle Valilik bir hatırlatma yazısı yayınladı. Vali Davut Gül'ün imzasıyla ilgili birimlere gönderilen yazıda, söz konusu yasağa uymayanların cezai yaptırımla cezalandırılması için uyarı yapıldı. İlgili yazıda 'sarhoş' olarak başkalarının huzur ve sükûnunu bozacak şekilde davranışlarda bulunan kişiye, kolluk kuvvetleri tarafından 617 TL idari para cezası verileceği belirtildi.
Sülünleri doğa ile buluşturdu
Düzce Valisi Selçuk Aslan, Vali Yardımcısı Talha Altuntaş ve Milli Parklar personeli ile birlikte, doğanın korunması ve tür popülasyonunun zenginleştirilmesi için doğaya sülün salımı gerçekleştirdi.
2 yıl önceki büyük orman yangını alanı yeşile büründü
Antalya Valisi Ersin Yazıcı, Antalya'da 28 Temmuz 2021 tarihinde meydana gelen ve Cumhuriyet tarihinin en büyük yangınlarından olan Manavgat yangının ardından bölgede gerçekleştirilen çalışmalar sonucu yeşile bürünen alanları ziyaret etti.
Piknik yapılan yerlere giriş çıkış yasak!
Birkaç gün önce ormanlık alanlara girişi yasaklayan Gaziantep Valiliği, şimdi de mesire alanlarına ve piknik yapılan yerlere girişi tamamen yasakladı.
Erciş’te ‘Dr. Devlet Bahçeli Millet Bahçesi’ açıldı
Van’ın Erciş ilçesinde yapımı tamamlanan ‘Dr. Devlet Bahçeli Millet Bahçesi’ törenle hizmete açıldı. Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Dr. Nuri Mehmetbeyoğlu, Van Gölü kıyısında böyle bir büyük bir projeyi hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.
Bölgenin en büyük mesire alanına halaylı açılış
Bitlis Valisi Oktay Çağatay, Ak Parti Bitlis Milletvekili Turan Bedirhanoğlu ile 27. Dönem Ak Parti Bitlis Milletvekilleri Cemal Taşar ve Vahit Kiler ile birlikte bölgenin en büyük mesire alanı olan Tatvan Belediyesi Mesire alanının açılışına katıldı.
“Umudumuz gökyüzü kadar mavi”
Manisa Turgutlu Sağlık Hizmetlerini Yaptırma Yaşatma Geliştirme Derneği tarafından hazırlanan “Umudumuz Gökyüzü Kadar Mavi” adlı proje, İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü PRODES 2023 kapsamında desteklenmeye hak kazandı.
Teknofest’in yıldızlarına piknikte TOGG sürprizi
Muğla Valisi Orhan Tavlı, Teknofest’te elde ettiği başarılarla Muğla’nın yüzünü güldüren öğrenci, öğretmen ve aileleriyle doğa harikası Akyaka’da piknikte bir araya geldi.
Yoğun yağış sonrasında Midyat’ta inceleme
Mardin Valisi Mahmut Demirtaş, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Murat Süzen, Nusaybin Kaymakamı Ercan Kayabaşı ve Midyat Kaymakamı Ahmet Solmaz, yoğun yağış sonrası Midyat Beyazsu'da yaşanan su baskınından etkilenen alanda incelemelerde bulundu.
Valilikten suda boğulmalara karşı uyarı
Siirt Valiliği, vatandaşları suda boğulmalara karşı uyararak, bütün yıl boyunca vatandaşların can ve mal güvenliği açısından Botan çayına yaklaşmamalarını istedi.
Piknik yapan vatandaşlara misafir oldu
Sinop Valisi Erol Karaömeroğlu, Akliman Mesire alanında piknik yapan vatandaşları ziyaret ederek, mangal keyiflerine eşlik etti.
'Yeşil bir Nusaybin' hedefine emin adımlarla
Nusaybin Belediyesi, 2023 yılına yepyeni projelerle başladı. 2023 yılı yapılması planlanan projeler arasında yer alan yeni park projesi kapsamında 8 Mart Mahallesi Aram Sokak üzerinde yeşil alan ve park çalışmalarına başladı.
Pikniklerine eşlik etti
Mardin Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ercan Kayabaşı, hafta sonunda parkta piknik yapan vatandaşların pikniklerine eşlik etti.
Özgül öğrenme gücünü keşfet!
Kastamonu'da özgül öğrenme güçlüğü çeken çocukların tespit edilerek güçlü oldukları alanlara yönlendirilmesini öngören proje protokolü Vali Avni Çakır tarafından imzalandı.
Huzurevi sakinlerini pikniğe götürdü
Tekirdağ Süleymanpaşa Kaymakamı Mustafa Güler, huzurevi sakinlerinin moral-motivasyonunu arttırmak ve psikososyal anlamda desteklenmesi adına Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen piknik etkinliğine katıldı.
Sağlık için hareket et!
Erzincan Valisi Mehmet Makas, Dünya Yürüyüş Günü’nde yürüyüş yapıp bisiklete binerek, kalp ve damar sağlığı için sporun önemine değindi. Makas, her yaştan vatandaşı spor yapmaya ve sağlıklı yaşamak için harekete geçmeye davet etti.