Arama
Arama Sonuçları
"Gençlerimizi bağımlılığın hiçbir türüne teslim etmeyeceğiz"
Bağımlılık ile Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı'nda konuşan Samsun Valisi Orhan Tavlı, "Türkiye yüzyılının en büyük hazinesi ve teminatı olarak gördüğümüz gençlerimizi önleyici tedbirlerle koruyarak bağımlılığın hiçbir türüne teslim etmeyeceğiz" dedi.
Kemer'de 'Mutlu Ailem Mutlu Okulum' projesi başladı
Antalya Kemer Kaymakamı Ahmet Solmaz, ilçede 'Mutlu Ailem Mutlu Okulum' projesinin başlatıldığını belirterek, "Okullardaki psikolojik danışman ve rehberlik öğretmenler aracılığıyla tespit edilen sorunlu ailelerle, bireysel olarak görüşmeye başladık" dedi.
Garzan çayında bahar şenliği düzenlendi
Batman'ın Beşiri ilçesindeki Garzan çayında "Beşiri Gençliği Su Sporları İle Buluşuyor Bahar Şenliği" düzenlendi. İlk kez düzenlenen şenliğe katılan Kaymakam Muhammed Yılmaz, "Bu tür sportif faaliyetler ilçemizin tanıtımına katkı sağlayacaktır" dedi.
Vali Yavuz: Hiçbir çocuğumuzu kaybedemeyiz
Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, eşi Selda Yavuz ile birlikte Özel Nedenlerin Engelleriyle Mücadele (ÖNEM) projesi kapsamında Ormanya’da düzenlenen etkinliğe katıldı.
Depremlerde yetim ve öksüz kalan 6 bin 447 çocuk için proje
Hatay Valiliği, 6 Şubat 2023 depremlerinde yetim ve öksüz kalan çocuk ve gençlere sahip çıkmak, onların yeniden hayata tutunmalarına yardımcı olmak için "Yüreğimizdeki Işık Projesi"ni hayata geçirdi.
Özel öğrencilerle masa tenisi ve basketbol oynadılar
Bitlis Valisi Erol Karaömeroğlu ve eşi Filiz Karaömeroğlu, Bitlis'te Özelim Projesi kapsamında özel öğrencilerle bir araya geldi. Vali Karaömeroğlu ve eşi Filiz Karaömeroğlu, çocuklarla masa tenisi ve basketbol oynadı.
İskilip’in projesine Japonya desteği
Çorum İskilip Kaymakamlığı Proje Ekibi Koordinatörü Durmuş Akbulut tarafından Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı adına yazılan ve Japonya Büyükelçiliğine sunulan, 1.856.000,00 TL bütçeli “İskilip’te Engelli ve Yaşlı Bireyler için Taşıma Aracı Temini Projesi” onaylandı.
Fatih Erdoğan
Ermenek Kaymakamı
Ücret yok, randevu yok erken teşhis var
Batman Belediyesi Sağlık Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde kurulan Kanser Erken Teşhis Tarama ve Eğitim Merkezi (KETEM) Vali Ekrem Canalp ve Eşi Dr. Ayten Canalp ile Milletvekili Ferhat Nasıroğlu’nun katılımıyla törenle açıldı.
“Türkiye Yüzyılı için gece gündüz çalışacağız”
Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, Tokat'ta huzur ve asayişi sağlamak için 4 bin 190 kolluk kuvvetiyle birlikte 7 gün 24 saat esasıyla çalışıldığını söyledi.
Malatya'da enkazın yüzde 86'sı kaldırıldı
Malatya Valisi Ersin Yazıcı, 6 Şubat depremlerinin ardından kentteki çalışmaların devam ettiğini belirtti. Vali Yazıcı, kentte yıkılan binaların enkazlarını kaldırma oranının yüzde 86'ya ulaştığın ifade etti.
“Kirvem öğretmenim” projesiyle 19 öğrenci sünnet oldu
Ağrı Valiliği koordinesinde Hamur Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün hayata geçirdiği 'Kirvem Öğretmenim' projesi kapsamında Aşağı Gözlüce köyündeki 19 öğrenci sünnet edildi.
"Her mahallede bir spor okulu açacağız"
Kayseri Valiliği tarafından hayata geçirilen ERVA Projesi kapsamında 18. spor okulu açıldı. Açılışta konuşan Vali Gökmen Çiçek, "Gençlerimizi sporla buluşturmaya ve her mahallemizde bir spor okulu açmaya devam ediyoruz" dedi.
Hem sporda hem okulda başarı
Trabzon İl Millî Eğitim Müdürlüğü ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün ortaklaşa organize ettiği 2023-2024 Okul Sporları Faaliyetleri 1. Dönem Toplu Ödül Töreni, Vali Aziz Yıldırım’ın katılımıyla gerçekleştirildi.
“Bu şehrin insanları hayırla yad edeceklerdir”
Malatya Valisi Ersin Yazıcı, Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği Malatya Şubesi’nin “Dost Meclisi” toplantısına katıldı. Vali Yazıcı, “Bu şehre güzel bir şekilde hizmet ettiğim süre zarfında bu şehrin insanları mutlaka beni hayırla yad edeceklerdir” dedi.
Kadına karşı şiddetle mücadele semineri Ordu’da yapıldı
İçişleri Bakanlığı İç Güvenlik Stratejileri Dairesi Başkanlığı tarafından Ordu Valiliği'nin ev sahipliğinde Kadına Karşı Şiddet İle Mücadele Semineri'nin ilki Ordu’da yapıldı. Seminere Vali Muammer Erol da katıldı.
"Devlet bir aile, aile küçük bir devlet"
Gaziantep Valiliği, Büyükşehir Belediyesi ve kamu kurumları ile üniversiteler iş birliğinde kentte Aile Akademisi kurulması amacıyla protokol imzalandı.
“Aileye umut, topluma hayat”
Tokat Valiliği öncülüğünde kadına yönelik şiddeti önlemeye yönelik hayata geçirilen Beyaz Ev Projesi’nin tanıtımı yapıldı. Vali Numan Hatipoğlu, “Hedefimiz tarihi bağlarıyla birlikte aileyi bir bütüncül yaklaşım içerisinde korumak” dedi.
Özel çocuklar sporla hayata tutunacak
Bitlis Valisi Erol Karaömeroğlu ve eşi Filiz Karaömeroğlu’nun himayesinde hazırlanan ve çeşitli kurumların desteğiyle uygulamaya konulan 'Bitlis'te Özelim Projesi' başladı.
“Umuda Kapı Açıyorum Hayata Tutunuyorum”
Madde bağımlılığıyla mücadele kapsamında Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak’ın talimatıyla hazırlanan “Umuda Kapı Açıyorum Hayata Tutunuyorum” adlı projeye yönelik toplantı, Alkol ve Madde Bağımlılığı Tedavi Merkezinde (AMATEM) yapıldı.
Sinop'ta çok 'Özel' proje
Sinop Valiliği tarafından hazırlanan ve çeşitli kurumların desteğiyle uygulamaya konulan Sinop'ta Özelim projesi devam ediyor. Proje sayesinde özel gereksinimli bireyler, sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif etkinliklere katılıyor.
Ali Kantilav
Uluborlu Kaymakamı
ADEM, 3. dönemde de ailelere destek olacak
Balıkesir Susurluk Kaymakamı Muammer Köken, kadınların psikososyal, mesleki ve kişisel yönden gelişimlerine destek olan Aile Destek Merkezi’nin 3. dönem açılışına katılarak, kursiyerlere başarılar diledi.
Üçüncü Yaş Üniversitesi için imzalar atıldı
Sinop Valiliği himayesinde, Sinop Üniversitesi'nin koordinesinde ve ilgili kurumların iş birliği ile, üçüncü yaş grubundaki (60 yaş ve üzeri) büyüklerin, eğitim, sağlık, sosyal ve kültürel yaşamlarına destek olmak, öğrenme zevkini hayat boyu sürdürmelerini sağlamak amacıyla; “Üçüncü Yaş Üniversitesi (3YÜ)” projesi hayata geçirildi.
Marifetli Hanımlar Pazarı
Afyonkarahisar Belediyesinin destekleriyle Kent Konseyi tarafından düzenlenen Marifetli Hanımlar Pazarı bu yıl 6. kez açıldı. Açılışa katılan Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, kadınların ürettiği el emeği ürünleri inceledi.
“PKK bitme noktasına geldi”
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bölücü terör örgütü PKK'ya yönelik son 2 ayda düzenlenen operasyonlarda, 119 teröristin etkisiz hale getirildiğini, gözaltına alınan 740 şüpheliden 182'sinin tutuklandığını açıkladı.
Özel çocuklardan Valilik önünde özel gösteri
Engelliler haftası münasebetiyle Nuh Çimento Özel Eğitim Okulu ve Petkim Ortaokulu özel öğrencileri tarafından hazırlanan gösteri Vali Seddar Yavuz'un katılımlarıyla Valilik Yerleşkesinde gerçekleştirildi.
Deprem bölgesinden Çotanaklara destek
İçişleri Bakanlığı tarafından Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesine Koordinatör Vali olarak görevlendirilen Giresun Valisi Enver Ünlü, deprem bölgesinden de Giresunspor’a olan desteklerini aralıksız sürdürüyor.
Deprem bölgesinde Ramazan’a hazırlık
Van Valisi Ozan Balcı, deprem bölgesi Malatya’da Ramazan ayı hazırlıkları kapsamında ilgili kurum yetkilileri ile toplantı yaptı. Vali Balcı, iftar yapılacak ve teravih namazı kılınacak çadırlar, yemek dağıtım merkezleri ile gıda numunesi alacak ekiplerin yapacağı çalışmalar hakkında istişarelerde bulundu.
‘Afet Sonrası Psikolojik İlk Yardım’
Amasya Gümüşhacıköy Kaymakamlığı destekleri ile Hasan Duman Meslek Yüksek Okulu koordinasyonunda Gümüşhacıköy Devlet Hastanesi'nde görevli psikolog Dr. Ayşe Utku Kılıç tarafından kamu kurumları, muhtarlar ve depremzede vatandaşlarla birebir ilgilenen personellere "Afet Sonrası Psikolojik İlk Yardım” konulu seminer verildi.