Arama
Arama Sonuçları
Muhammed Serkan Şahin
Haliliye Kaymakamı
Tokat'ta yetiştirilen çiçekler 4 ülkeye gönderiliyor
Tokat Valisi Abdullah Köklü, Erbaa ilçesindeki çiçek seralarını gezdi. Vali Köklü, "Erbaa'mızda çiçekler açıyor. Burada üretilen çiçekler İstanbul, Ankara, İzmir ile Romanya, Bulgaristan, Macaristan, Gürcistan'a gönderiliyor" dedi.
Şanlı Malazgirt Savaşı'nın izleri sürülüyor
Muş Valisi Avni Çakır, Malazgirt Savaş alanının tespiti amacıyla yürütülen kazı çalışmalarını inceledi. Vali Çakır, "Elimizde çok güçlü materyallerimiz var. Malazgirt Savaşı'na, Alparslan ordusuna ve Roman Diyojen'in ordusuna ait birçok buluntumuz var" dedi.
Murat Zorluoğlu
Diyarbakır Valisi
Abdullah MELİKOĞLU
Sultanhanı Kaymakamı
Yöresel kıyafetlerle valiyi ziyaret ettiler
Edirne Valisi Yunus Sezer, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında 6 Balkan ülkesinden kente misafir edilen gençler ile bir araya geldi.
Gökyüzünden denize pedal çevirdiler
Antalya Kemer Kaymakamı Ahmet Solmaz, Kemer’de bu yıl ikincisi düzenlenen Sky To Sea (Gökyüzünden Denize) Dağ Bisikleti yarışlarına katıldı.
“Devlet Baba olma bilinciyle her zaman vatandaşlarımızın hizmetindeyiz”
8 Nisan Dünya Romanlar Günü münasebetiyle Sinop Valiliği himayesinde, Aile Destek Merkezleri (ADEM) ve Sosyal Dayanışma Merkezleri (SODAM) projesi kapsamında, iftar programı düzenlendi.
Saliha Karataş
Akseki Kaymakamı
Adem Eser
Tonya Kaymakamı
Huzur Şehri Tokat
Tokat Valiliği öncülüğünde Avrupa Birliği tarafından desteklenen Tokat Belediyesi ve Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi paydaşlığında yürütülen Huzur Şehri Tokat adlı projenin tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.
Palandöken’de kayak keyfi
Şehrin milli sporu olan kayak öğrenmeye başlayan Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, aldığı ilk derslerin semeresini kısa sürede aldı. Vali Çiftçi, hocalarının nezaretinde Palandöken’de kayak keyfi yaşadı.
Karne hediyeleri bu sefer ayaklarına geldi
Diyarbakır’ın Çınar ilçesinin Halıören Köyü’nde yaşayan Bülbülcü ailesinin 4 kızının karne hediyesi ayaklarına geldi. İlçedeki her vatandaşın taziyesine katılan Çınar Kaymakamı Muhammed Fatih Günlü, Halıören Köyü’ndeki taziye ziyaretinin ardından hanelere de misafir olarak hemşehrilerinin dertlerine ortak oldu.
Milli Birlik ve Kardeşlik Buluşması
Kütahya Valiliği ve Romanlar Konfederasyonunun iş birliğinde düzenlenen “Milli Birlik ve Kardeşlik Buluşması” 17 ilden çok sayıda Roman vatandaşın katılımıyla Kütahya Yeni Spor Salonunda yapıldı.
Büşra Güllü Özpınar
Dumlupınar Kaymakamı
Ödüllerini Erdoğan’ın elinden aldılar
10 Ocak İdareciler Günü kapsamında Türk İdareciler Derneği tarafından belirlenen yılın başarılı mülki idare amirlerine ödüllerini Cumhurbaşkanı Erdoğan verdi.
Saltuk Buğrahan Açıkbaş
Akıncılar Kaymakamı
“Bir çocuğun gülüşüne sebep olmak, dünyanın en güzel hissi…”
İzmir Karabağlar Kaymakamı Cemil Özgür Öneği, Refet Bele Mahallesinde ikamet eden aileye hane ziyaretinde bulundu.
Önce kitap dağıttı, sonra tavsiye verdi
Samsun'un Alaçam Kaymakamı Fatih Kayabaşı, öğrencilere bin 300 roman ve hikaye kitabı dağıttı. Kaymakam Kayabaşı, en etkili öğrenme yolunun kitap okumak olduğunu belirterek, öğrencilere de bol bol kitap okumalarını önerdi.
Öğretmenler odasında kitap sohbeti
Iğdır Valisi Ercan Turan, Haydar Aliyev Fen Lisesi’nin öğretmenler odasında kitap sohbetine katıldı. Vali Turan, okul bahçesinde ders çalışan öğrencilerle de sohbet etti.
“Doğru bilgiyi kamuoyuna hızlı ulaştırmalıyız”
İzmir’de, Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) ve Balkan Stratejik Araştırmalar Merkezi (BASAM) öncülüğünde Balkan ülkelerinden medya temsilcilerinin katılımı ile Türk Balkan Medya Forumu gerçekleştirildi. Forumda konuşan İzmir Valisi Süleyman Elban, “Çok süratli şekilde doğru bilgiyi kaynağından kamuoyuna hızlı şekilde ulaştırmamız lazım” dedi.
Başkentte Erzurum rüzgârı esti
Erzurum Valiliği öncülüğünde, Erzurum Büyükşehir Belediyesinin desteği ile Erzurum iktisadi Sosyal Araştırma ve Yardımlaşma Vakfı (ESAV) koordinasyonunda organize edilen ‘Ankara’da Erzurum Günleri’ Altınpark ANFA Fuar ve Kongre Merkezi’nde devam ediyor.
Salih Başara
Salıpazarı Kaymakamı
Petrol arama tesisinde kuyu açma çalışmaları başlayacak
Hakkari Valisi Ali Çelik, Vali Yardımcısı Buğra Karadağ ile birlikte Işıklı Bölgesi Petrol Arama Tesis inşaatında incelemelerde bulunarak, “İnşallah çok kaliteli petrol bulunma müjdelerini de kamuoyuyla paylaşırız” dedi.
Sivas, atletizm balkan şampiyonasına ev sahipliği yapacak
4 Eylül Sivas Kongresi'nin 104. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Sivas’ta ilk kez düzenlenecek olan U-18 Atletizm Balkan Şampiyonası'nın basın toplantısı Sivas Valiliği Dr. Hasan Canpolat Salonu'nda gerçekleştirildi.
Roman vatandaşlara yeni konut yapılacak
Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, Roman vatandaşların konut ihtiyacını karşılamak üzere Çanakkale Valiliği, İl Özel İdaresi, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü koordinesinde yapılacak konut projesi kapsamında güne roman vatandaşları ziyaret ederek başladı.
“Güçlü kadınlar, güçlü yarınlar”
Zonguldak Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Aile Destek Merkezi (ADEM) ve Sosyal Dayanışma Merkezi (SODAM) kursiyerlerinin el emeği göz nuru ‘Güçlü Kadınlar, Güçlü Yarınlar’ sergisi açıldı.
Mustafa Çit
Bodrum Kaymakamı
Kaymakam Karataş, çöp topladı
"5 Haziran Dünya Çevre Günü" kapsamında Cide ilçesinde etkinlik düzenlendi.
Ali Can Uludağ
Karakeçili Kaymakamı