Arama
Arama Sonuçları
Diyarbakır ve Mardin arasında çıkan yangın kontrol altına alındı
Diyarbakır'ın Çınar ile Mardin'in Mazıdağı ilçeleri arasındaki alanda çıkan anız yangını kontrol altına alındı. Yangında 5 kişi hayatını kaybetti, 29 kişi yaralandı.
Pirinç tarlasına tohum attı
Gercüş ilçesine bağlı Gönüllü köyünü ziyaret eden Batman Valisi Ekrem Canalp, çiftçiyle pirinç tarlasına tohum attı.
Doğa yürüyüşünde birlik ve beraberlik mesajları verildi
Hakkari Valisi Ali Çelik, 19 Mayıs etkinlikleri kapsamında düzenlenen doğa yürüyüşüne katıldı. Vali Çelik ve vatandaşlar, doğanın tadını çıkardı hem de birlik ve beraberlik mesajları verdi.
Gençlerle birlikte pedal çevirdi
Konya Karapınar Kaymakamı Şenol Öztürk, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı haftası kapsamında gençlerle birlikte pedal çevirdi.
Valiler yayla şenliğine katıldı
Trabzon Valisi Aziz Yıldırım ve Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya, Acısu Hıdrellez Kültür ve Bahar Bayramı Şenliği'ne katıldı.
"Bu başarının ardından 41 yıllık bir emek var"
"Hafız ol, Hafız Kal" yarışmasında 15 cüz (300 sayfa) kategorisinde "Türkiye Birincisi" olan Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, "Elde ettiğim derecenin ardında, 41 yıllık bir emek ve gayret var" dedi.
Sabah 5’te ildeki tüm yöneticilerle toplantı
Batman Valisi Ekrem Canalp, sabah saat 5’te ildeki tüm kamu kurumlarının yöneticileriyle toplantı yaptı.
Sağanağın vurduğu köylerde inceleme yaptı
Elazığ Baskil Kaymakam Ömer Tuğrul Kundakçı, ilçede etkili olan sağanak yağış sebebiyle zarar gören köy ve meralarda incelemelerde bulundu.
"3 otel görevlisi dumandan etkilendi"
Düzce Valisi Selçuk Aslan, Akçakoca ilçesinde bir otelde çıkan yangının ardından olay yerinde inceleme yaptı. Vali Aslan, "3 otel görevlisi dumandan etkilendi. Rabbim beterinden korusun" dedi.
"Asla müsaade etmeyeceğiz"
Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyon düzenlendiğini belirterek, "Bu kadim şehrin insanlarına zarar verilmesine asla müsaade etmeyeceğiz" dedi.
Parktaki kazıya düşüp ölen Edanur son yolculuğuna uğurlandı: Affet bizi güzel kızım, affet
Küçükçekmece Menekşe Sahil Parkı'nda İBB tarafından yapılan kazı çalışmasında oluşan su birikintisine düşen ve cuma günü hayatını kaybeden 5 yaşındaki Edanur Gezer, Esenyurt Kıraç'taki cem evinden son yolculuğuna uğurlandı. Küçük Edanur’un tabutunu taşıyan İstanbul Valisi Davut Gül, sosyal medya hesabından paylaştığı şiirde, “Affet bizi güzel kızım / Suskun çığlıklarına çok uzak kaldık / Bir Allah’a bir de gözyaşına sığındık / Affet bizi güzel kızım / Affet” dedi.
Şampiyona heyecanı sürüyor
Bilecik'te başlayan Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası devam ediyor. Endurobil 365 Extrempark yarışlarını izleyen Vali Şefik Aygöl, "Heyecan dorukta. Tekerleğinize taş değmesin" dedi.
"Anadolu kadar saf, mert ve gerçek"
Erzincan'ın Otlukbeli ilçesine giderken yolda babalarıyla çobanlık yapan 3 çocuğu gören Vali Hamza Aydoğdu, aracını durdurarak çocuklarla sohbet etti. Vali Aydoğdu, "Anadolu kadar saf ve temiz, Anadolu kadar mert ve yürekli, Anadolu kadar gerçek" dedi.
Tarihi çarşıda geleneksel bayramlaşma
UNESCO Dünya Miras Şehri Karabük Safranbolu’da, Tarihi Çarşı Asmaaltı’nda geleneksel bayramlaşma programı gerçekleştirildi.
Ramazan ayı Şanlıurfa’da yoğun ve huzurlu geçti
Maneviyatın şehri Şanlıurfa'da Ramazan ayı bir kez daha huzur ve güvenin adresi oldu. İl genelinde tedbirin elden bırakılmaması ve vatandaşların sağduyulu davranması ile huzur iklimi seçim sürecine de yansıdı.
Eski kaymakam, yeni başkan görevine çok hızlı başladı
Eski Toroslar Kaymakamı, yeni Osmaniye Belediye Başkanı İbrahim Çenet, görevine çok hızlı başladı.
Mülki idare amirleri sandık başında
Türkiye, bugün yerel seçimler için sandık başında.... Mülki idare amirleri de oy kullanacakları okullara gidip, tercihlerini yaptı. Valiler, oy kullanma işlemi sonrası vatandaşlarla ve görevlilerle sohbet etti.
"Yetim ve öksüz çocuklar bizlere emanettir"
Antalya Finike Kaymakamı Musa Kazım Çelik, yetim ve öksüz çocuklar ile ailelerini iftar yemeğinde ağırladı. Kaymakam Çelik, "Yetim ve öksüz çocuklar bizlere birer emanettir. Devletimiz de her zaman öksüz ve yetim çocukların yanındadır" dedi.
İbrahim amca ve Seher teyzenin engin gönüllerine misafir oldu
Erzincan Valisi Doç. Dr. Hazma Aydoğdu, beraberindeki birim amirleriyle birlikte İbrahim amca ve Seher teyzenin sahur sofrasına misafir oldu.
Göçmenleri taşıyan lastik bot battı: 21 ölü
Çanakkale'de göçmenleri taşıyan lastik bot battı. İlk belirlemelere göre 22 kişi hayatını kaybetti.
100 genci, kadim şehir Mardin'e uğurladı
Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, Gezelim, Görelim, Öğrenelim projesi kapsamında 100 genci Mardin'e uğurladı. Vali Usta, "Yolculuğunuz boyunca birbirinize destek olun, farklılıkları keşfedin ve bu benzersiz deneyimi dolu dolu yaşayın. İyi geziler" dedi.
Vali ve protokol üyelerinden sabah sporu
Samsun Valisi Orhan Tavlı ve protokol üyeleri, "Sporla Yaşa, Sağlıklı Yaşa" temasıyla hep birlikte sabah sporu yaptı.
Sabahın ilk saatlerinde denetimlere katıldı
Şanlıurfa Viranşehir Kaymakamı Önder Koç, sabahın ilk saatlerinde Güvenli Okul Uygulaması kapsamında okulların girişlerinde yapılan denetimlere katıldı.
Erzincan’ın son şehidine sabah duası
Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, sabahın ilk ışıklarında, dün vatan toprağına emanet edilen şehit Salih Ay’ın mezarını ziyaret etti. Şehide dua eden ve rahmet dileyen Vali Aydoğdu, “Milletimiz, devletimiz payidar olsun” dedi.
Batan gemideki mürettebatı arama çalışmaları sürüyor
Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, 15 Şubat'ta batan BATUHAN A İsimli ticari gemide bulunan kayıp mürettebat için arama çalışmalarının 4. gününde devam ettiğini belirterek, "852 personelimiz ile arama kurtarma çalışması aralıksız devam ediyor" dedi.
Her sabah güne esnaf çayı ile başlıyor
Diyarbakır’ın Eğil ilçesine atanmasının ardından kısa sürede ilçe halkı tarafından sevilen ve sayılan Kaymakam Volkan Hülür, eğitim ve turizm alanlarının yanı sıra sosyal çalışmalara da hız kesmeden devam ediyor. İlçe halkıyla daha yakın ilişki kurmayı hedefleyen Hülür, çeşitli sosyal inisiyatiflerle halkın gönlüne giriyor.
"Bölgede boş can salı tespit edildi"
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bugün Bursa'nın Karacabey ilçesi açıklarında batan ve içerisinde 6 mürettebat bulunan ticari gemi hakkında açıklama yaptı. Bakan Yerlikaya, "Geminin battığı değerlendirilen bölgede 1 adet boş can salı tespit edildi" dedi.
"Çalışmalarımızı yoğunlaştırdık"
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Erzincan’ın İliç ilçesinde maden ocağında meydana gelen toprak kayması sonucu kaybolan 9 işçinin ailelerini ziyaret etti. Ailelere geçmiş olsun dileklerini ileten Bakan Yerlikaya, "İşçilerimizin olabileceği yerlerde çalışmalarımızı yoğunlaştırdık" dedi.
Kahramanmaraş'ın işgalden kurtuluşu kutlandı
Kahramanmaraş'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 104'üncü yıl dönümü dolayısıyla kentte kutlama programları düzenleniyor. 104. kurtuluş yıl dönümü için Vali Mükerrem Ünlüer, Atatürk Anıtı’na çelenk sundu.
"Esnafın zararı karşılanacak"
Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ziya Polat, sabah saatlerinde yangın çıkan Toptancı Sebze Hali'nde inceleme yaptı. Vali Polat, Toptancı Sebze Hali için hızlı bir şekilde bakım onarım çalışması yapılması talimatını vererek, "Yangından zarar gören esnafların zararları karşılanacak" dedi.