Arama
Arama Sonuçları
Karabük'ün turizm rotaları belirleniyor
Karabük Valisi Mustafa Yavuz'un katılımı ile BAKKA Teknik Destek imza töreni gerçekleştirildi. Proje ile bölgenin doğa turizmi potansiyelinin artırılması için kanyon ve kamp alanlarının belirlenmesi, rotaların ve haritaların oluşturulması amaçlanıyor.
Edirne'ye film platosu kurulacak
9. Gezici Balkan Panorama Film Festivali'nin açılışında konuşan Edirne Valisi Yunus Sezer, Edirne'ye film platosu kurulacağını ifade etti.
"Maveraünnehir ve Horasan ilim, kültür ve sanat havzasıdır"
Mâverâünnehir temasıyla düzenlenen VII. Şeyh Şaban-ı Veli Sempozyumu'na katılan Kastamonu Valisi Meftun Dallı, "Maveraünnehir ve Horasan ilim, kültür ve sanat havzasıdır" dedi.
Sağlık için pedal çevirdiler
‘Sağlığın Keyfini Birlikte Sürelim’ sloganı ile 81 ilde eş zamanlı 11. Geleneksel Yeşilay Bisiklet Turu düzenlendi. Bisiklet turuna valiler ve kaymakamlar da katılım sağladı.
İliç’te iki işçi daha toprağa verildi
Erzincan İliç'teki maden sahasında meydana gelen toprak kayması sonucu hayatını kaybeden ve bugün cesetlerine ulaşılan işçiler Ramazan Çimen ve Kenan Öz için cenaze töreni düzenlendi.
Vatandaşlara lokum ve zerde ikram etti
Yerli ve yabancı turistlerin gözbebeği olan Safranbolu'da düzenlenen Turizm Haftası etkinliklerine katılan Karabük Valisi Mustafa Yavuz, lokum ve zerde kazanlarına safran şurubu döktü, ardından da vatandaşlara ikram etti.
Tarihi çarşıda geleneksel bayramlaşma
UNESCO Dünya Miras Şehri Karabük Safranbolu’da, Tarihi Çarşı Asmaaltı’nda geleneksel bayramlaşma programı gerçekleştirildi.
Şehit öğretmen Aybüke'nin portresi yaptılar
Karabük Safranbolu Kaymakamı Şaban Arda Yazıcı, şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın'ın ailesini ziyaret etti. Ziyarette çocuk evlerinde kalan öğrencilerin hazırladığı anlamlı portre, anne Zehra Yalçın'a hediye edildi.
"Bingöl depremlerden çok çekti"
Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, olası bir depreme karşı 4 bölgeye konteyner kent alanlarının kurulacağını belirterek, "Bingöl'ümüz depremlerden çok çekti. Depreme hazırlıklı olmak en büyük önceliğimiz" dedi.
"Rize turizmini 12 aya yayacağız"
Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, “Turizm Sektörü Hizmeti İçi Eğitimleri Sertifika Töreni”ne katıldı. Törende konuşan Vali Baydaş, "Rize’de bahar ve yaz aylarına sıkışmış olan turizm sezonunu 12 aya yaymak için çalışmalar yürütüyoruz" dedi.
Kaymakam demir dövdü
Karabük'ün Safranbolu Kaymakamı Şaban Arda Yazıcı, Demirciler Çarşısı'nı ziyaret etti. Kaymakam Yazıcı, ziyaret esnasında körük ve örsün başına geçerek sıcak demir dövdü.
Silah arkadaşları şehidin adına kütüphane kurdu
Karabük Safranbolu Kaymakamı Şaban Arda Yazıcı, Yazıköy İlk ve Ortaokulu bünyesinde Şehit P. Kom. Uzm. Çavuş İslam Sancak adına yapılan kütüphanenin açılış programına katıldı.
"Kaliteli eğitim için tüm fedakarlıklar yapılıyor"
Karabük'ün Safranbolu Kaymakamı Şaban Arda Yazıcı, evde eğitim öğrencisi Zeynep Nida Aydın'ı ziyaret etti. Kaymakam Yazıcı, "Devletimiz var olsun. Öğrencilerimizi daha kaliteli bir eğitim alması için tüm fedakarlıkları yapıyor" dedi.
Okul bahçeleri renklendi
Afyonkarahisar’da Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı’nın hayata geçirdiği proje ile okul bahçelerinde oyun alanları yapılarak renklendirildi. Milli Eğitim Bakanlığının dikkatini çeken proje ülke genelinde yaygınlaştırılacak.
"Trafik kazalarını engellemek için ciddi çalışmalar yapılıyor"
Avrupa Trafik Polis Teşkilatları Bölgesel Ağı Birinci Toplantısı'nda konuşan İstanbul Valisi Davut Gül, "Ülkemizde araç sayısı hızla artıyor. Cumhurbaşkanlığımızın liderliğinde ölüm oranlarının azaltılması, kazaların azaltılmasıyla ilgili önemli bir mücadele veriliyor" dedi.
Yurtta Cumhuriyet coşkusu
Cumhuriyetin 100. yılı yurdun dört bir yanında coşkuyla kutlanıyor. Konserler, fener alayları ve birçok etkinlikte binlerce kişi bir araya geldi. Valiler ve kaymakamlar, düzenlenen tebrikat törenlerinde tebrikleri kabul etti.
Motosiklet sürücülerine yelek dağıttı
Karabük Valisi Mustafa Yavuz, Safranbolu Kaymakamı Şaban Arda Yazıcı ile birlikte ‘Reflektif Yelek Giy Görünür Ol’ kampanyası kapsamında motosiklet sürücülerine reflektif yelek dağıttı.
Kayseri Kitap Fuarı kapılarını açtı
22 Ekim’e kadar açık kalacak ve 6. Kez Kayserililerle buluşacak olan kitap fuarının açılışını yapan Vali Gökmen Çiçek, 400’ü şehir dışından 500 yazarın fuarda okuyucularla buluşacağını söyledi.
Halk oyunları şampiyonlarına pasta kesti
Isparta Valisi Aydın Baruş, halkoyunları yarışmasında Isparta’yı temsil eden ve Akdeniz Bölge Şampiyonu olan ekibe madalya takarak, yaş pasta kesti.
“Sizler bizim gururumuzsunuz”
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle düzenlenen etkinliklerde gazilerle bir araya gelerek, “Sizler bizim gururumuzsunuz” dedi.
Şehit polise son görev
13.08.2023 tarihinde Sanayi Mahallesi, Serdarlı Sokak Kardeşler Kıraathanesi önünde çıkan kavgada, olay yerine müdahale ettiği esnada, kavga eden şahıslardan birinin pompalı tüfek ile ateş etmesi sonucu yaralanıp, tedavi gördüğü Erciyes Üniversitesi Hastanesi’nde şehit olan Polis Memuru Murat Akpınar, son yolculuğuna uğurlandı.
1.2 milyar lira gelir bekleniyor
Muş Valisi Avni Çakır, "Bereket Hasadı Zamanı" programı kapsamında merkeze bağlı Alican Köyü kırsalında düzenlenen karpuz hasadına katıldı.
“Hakan’ımızın kanı yerde kalmayacak”
İstanbul Kağıthane’de uyuşturucu tacirlerine yapılan operasyonda şehit olan polis Hakan Telli, düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.
Yeni haftaya esnaf duasıyla başladı
Karabük Safranbolu Kaymakamı Şaban Arda Yazıcı, sanayi esnaflarıyla birlikte yeni haftaya esnaf duası ile başladı.
Bağımlı gençleri şifaya kavuşturacak merkez
Kayseri Valiliği, Yeşilay ve hayırseverlerin işbirliği ile yaptırılacak olan Yeşilay Uyuşturucu İle Mücadele ve Rehabilitasyon Merkezi’nin temeli düzenlenen törenle atıldı.
Van'ın ilk kapalı semt pazarlarının yapımı sürüyor
Van Büyükşehir Belediyesince kentteki pazar geleneğinin sürdürülmesi ve vatandaşların hijyenik bir ortamda alışveriş yapmalarını sağlamak amacıyla hayata geçirilen kapalı semt pazarlarının yapımı sürüyor.
İlk lavantaları topladı
Karabük Safranbolu Kaymakamı Şaban Arda Yazıcı, Safranova Proje alanında yılın ilk lavanta hasadına katılarak, lavanta topladı.
Öksüz ve yetim çocukları bayramda unutmadı
Tunceli Hozat Kaymakamı Mahmut Fazıl Yıldız, Ramazan Bayramı dolayısıyla öksüz ve yetim çocukları hediyelerle sevindirdi.
Dr. Mustafa Özarslan
Sinop Valisi
Çocuk gülerse dünya güler!
Çocuk Evleri Sitesi’nde kalan çocuklar, Karabük Safranbolu Kaymakamı Şaban Arda Yazıcı’ya paylaştığı ‘Çocuk Gülerse Dünya Güler’ fotoğrafının resmini hediye etti.