Arama
Arama Sonuçları
Bakanlık, 2 ay önce evlenen kaymakamları ayırmadı
Son yayımlanan Kaymakamlar Kararnamesine göre yeni evli kaymakam çifte atama jesti yapıldı. Malatya'nın Pütürge Kaymakamlığına Tunahan Nas ve Doğanyol Kaymakamlığına Ayşe Karaca Nas atandı. 2 ay önce evlenen çift, komşu ilçelere atanmış oldu.
Vali Yardımcısı Abdullah Çiftçi'den videolu veda mesajı
Diyarbakır Valisi Ali İhsan Su'nun emekli olmasının ardından boşalan valilik görevine yeni atama yapılana kadar vekalet edecek olan Diyarbakır Vali Yardımcısı Abdullah Çiftçi, Vali Su için bir video paylaştı. Çiftçi, Vali Su için, "Yıl dediğin nedir ki! Ay olur, gün sanırsın; yıl olur, dün sanırsın. 2 gün gibi geçen 2 yıl... Sayın Valimiz ilimize kattığı sayısız değerler ve büyük hizmetleri için teşekkür ediyoruz" dedi.
RTÜK Başkanı Şahin: Hiç kimsenin Kamu Bankamıza ve Üst Kurulumuza haksızca saldırmasına hakkı yoktur
Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, bazı basın yayın organlarında ‘sansür’ uygulandığı iddiaları ile ilgili yer alan haberlere ilişkin açıklama yaptı. Şahin, “Hiç kimsenin vatandaşımızın hizmetinde olan güzide bir Kamu Bankamıza ve Üst Kurulumuza haksızca saldırmasına hakkı yoktur” ifadelerine yer verdi.
Karabük Bilim Şenliğine hazır
Karabük Valisi Mustafa Yavuz, 30 Mayıs'ta ilk kez düzenlenecek olan "Karabük Bilim Şenliği" için hazırlıkların tamamlandığını belirterek, "Önemli bir hazırlık süreci geçirdik" dedi.
Kuzuların anneleriyle buluşmasını izledi
Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, Yıldızeli ilçesinde koyun sürüsünü otlatan çobanları görünce aracından indi. Çobanlarla sohbet eden Vali Şimşek, daha sonra kuzuların anneleri ile buluşmalarına da şahitlik etti.
Kaymakam Sak, Kastamonu’ya damat oldu
Ankara'nın Haymana Kaymakamı Osman Sak, Kastamonu’da düzenlenen düğünle dünya evine girdi. Kastamonu'ya damat olan Kaymakam Sak'ın nikah şahitliğini de Kastamonu Valisi Meftun Dallı yaptı.
111. dönem koordinatör kaymakamların ilçeleri belli oldu
Deprem bölgelerinde koordinatör kaymakam olarak görev yapan 111. dönem kaymakam adaylarının kaymakamlık yapacakları ilk ilçeleri belli oldu.
Seyyid türbeleri ve çevresine düzenleme
Hakkari Şemdinli Kaymakamı Ali Ekber Ateş, kurum amirleriyle beraber Bağlar Köyü’nde vatandaşlarla bir araya gelerek, talep ve ihtiyaçları dinledi.
Bartın Valisi, Afyonkarahisar Valisi’nden kız istedi
Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı ve Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan, Afyon’da nişan törenine katıldı. Bartın Valisi Arslan’ın yakın çalışma ekibinden Polis Memuru Adnan Verim ve Afyonkarahisarlı Özge Özarı çiftinin nişan merasimine iki kadın vali şahitlik etti.
Kaymakam Miroğlu dünya evine girdi
111. dönem kaymakam adaylarından Bünyamin Miroğlu, hayatını Şükriye Kaba ile birleştirerek dünya evine girdi.
Kaymakam Yıldırım’ın mutlu günü
Adana Tufanbeyli Kaymakam Zübeyir Yıldırım, hayatını Fatma Nur Ayhan ile birleştirdi.
Çocukların bayramlık sevincine ortak oldu
Antalya Kemer Kaymakamı Ahmet Solmaz, "Küçük Kalplere Bayramlık Projesi" kapsamında düzenlenen programa katıldı. 120 çocuğun bayramlık sevincine ortak olan Kaymakam Solmaz, projede emeği geçenlere teşekkür etti.
"Bingöl'de yaşadığım ilklerden biriydi"
Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, aralarındaki husumeti sonlandıran Atabakar ve Kaymaz ailelerinin barış törenine katıldı. Vali Usta, "Bingöl'de yaşadığım ilklerden biriydi. Bu durumdaki diğer ailelere de örnek olması temennisiyle barışları kalıcı olsun inşallah" dedi.
"Bir çocuğun en büyük ihtiyacı; sevgi ve anlayıştır"
Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, devlet koruması altında kalan çocukların hazırladığı etkinliğe katıldı. Vali Çiftçi, "Bir çocuğun en büyük ihtiyacı; sevgi ve anlayıştır" dedi.
“Türkiye Yüzyılı için gece gündüz çalışacağız”
Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, Tokat'ta huzur ve asayişi sağlamak için 4 bin 190 kolluk kuvvetiyle birlikte 7 gün 24 saat esasıyla çalışıldığını söyledi.
“En iyi yatırım insanın kendi gelişimine yaptığı yatırımdır”
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Haliliye Kaymakamlığı bünyesinde faaliyet gösteren Sırrın Aile Destek Merkezi’ni (ADEM) ziyaret ederek çalışmalarla ilgili bilgi aldı.
Tekmanlı çiftin nikah şahidi oldu
Geçmişte Tekman Kaymakamlığı yapan Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, Tekmanlı çiftin nikah şahidi oldu.
Ertuğrul Gazi türbesine saygı sürüşü
Bilecik Valisi Şefik Aygöl, Bilecik Motosiklet Derneği üyeleriyle birlikte şehrin tarihi ve manevi kıymetlerinden Ertuğrul Gazi’nin türbesini ziyaret etmek için oluşturulan motosiklet konvoyuna eşlik etti.
Kahramanmaraş'ın işgalden kurtuluşu kutlandı
Kahramanmaraş'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 104'üncü yıl dönümü dolayısıyla kentte kutlama programları düzenleniyor. 104. kurtuluş yıl dönümü için Vali Mükerrem Ünlüer, Atatürk Anıtı’na çelenk sundu.
Kaymakam Yurdakul'un mutlu günü
Malatya Yazıhan Kaymakamı Rabia Yurdakul, Malatya'da düzenlenen düğünle dünya evine girdi. Kaymakam Yurdakul’un nikah şahitliğini Vali Ersin Yazıcı yaptı.
"Devletin defterine adımız resmi olarak karalandı"
108. dönem kaymakam adaylarından Düzce Yığılca Kaymakam Vekili Hüseyin Demirkol, bugünkü Resmi Gazete’de yayımlanan kararname ile asaleten atandı.
Hak sahiplerine anahtarlarını verdi
Afyonkarahisar'ın Dinar Kaymakamı Kemal Duru, 4. Etap TOKİ Konutları için düzenlenen anahtar teslimi programına katıldı. Vatandaşlara anahtarlarını teslim eden Kaymakam Duru, "Sağlıkla, sevdiklerinizle mutlu bir şekilde yaşamanızı temenni ediyorum" dedi.
Mülki idare amirleri Ali Yalçın'dan özür bekliyor
Sessizliğini bozan Mülki İdare Amirleri camiası, Diyarbakır Kulp Kaymakamı Burak Akeller’e yönelik ağır ifadeler kullanan Memur Sen Genel Başkanı Ali Yalçın’dan özür bekliyor.
Kıbrıs Türkü’nün milli kahramanları anıldı
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş ve Türk Mukavemet Teşkilatı Lideri Dr. Fazıl Küçük ölüm yıl dönümü dolayısıyla Antalya’da anıldı. Vali Hulusi Şahin, "Türkiye Cumhuriyeti ile KKTC, atiye doğru beraber yürüyor" dedi.
AK Parti Bingöl Milletvekili Zeki Kokutata: Gazetecilik toplumun vicdanına aynadır
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayan AK Parti Bingöl Milletvekili Zeki Korkutata, “Gazetecilik, toplumun vicdanını simgeleyen bir aynadır. Bu ayna, doğru haberle, hakikati yansıtarak toplumu bilinçlendirir ve demokratik sürecin aydınlatılmasına katkıda bulunur” dedi.
İdarecinin Sesi yeni sayısında Cumhuriyet ve Elazığ’ı işledi
Başkanlığını Saffet Arıkan Bedük’ün yaptığı Türk İdareciler Derneği tarafından Doç. Dr. Selim Çapar’ın editörlüğünde hazırlanan İdarecinin Sesi Dergisi, son sayısında ‘Cumhuriyetin 100. Yılı’ ile ‘Elazığ’ ilini işledi.
Kalplerindeki güzellik yüzlerine yansımış
Nilüfer ilçesinde bir dizi inceleme ve ziyarette bulunan Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, Nilüfer Kaymakamı Murat Süzen ile birlikte, Görme Engelli Çocuklar Kuran Kursu’nu ziyaret ederek, çocuklar ve aileleri ile bir araya geldi.
“Ben Okuyorum, İstanbul Okuyor”
İstanbul Valiliği, Cumhuriyetin 100’üncü yılında Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, TÜBİTAK ve İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliği ile İstanbul’daki 4 bin 44 okulun kütüphanelerinin TÜBİTAK popüler bilim yayınları ile buluşturulduğu “Ben Okuyorum, İstanbul Okuyor” projesini hayata geçiriyor.
"Kaliteli eğitim için tüm fedakarlıklar yapılıyor"
Karabük'ün Safranbolu Kaymakamı Şaban Arda Yazıcı, evde eğitim öğrencisi Zeynep Nida Aydın'ı ziyaret etti. Kaymakam Yazıcı, "Devletimiz var olsun. Öğrencilerimizi daha kaliteli bir eğitim alması için tüm fedakarlıkları yapıyor" dedi.
Hedef 1 milyon lisanslı öğrenci
Cumhuriyetin 100. yılı etkinlikleri kapsamında, İstanbul’da lisanslı sporcu sayısını artırmak ve milli seviyede başarılı sporcu yetiştirmek için ilk imzalar atıldı. Bu kapsamda İstanbul Valiliği ile Petrol Ofisi Grubu arasında “Okul Spor Kulüpleri Ligi Reklam ve Sponsorluk Protokolü” imzalandı.