Arama
Arama Sonuçları
Gençlik haftasında bisiklet sürdüler
Çorum'un İskilip ilçesinde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ile Gençlik Haftası kutlamaları kapsamında Kral Kaya Mezarlarının bulunduğu alanda kaya tırmanışı gösterisi ve şehir içi bisiklet turu düzenlendi.
Emekli kaymakama Bakırköy Belediyesi'nde yeni görev
Sakarya Akyazı’nın efsane kaymakamı Cemalettin Özdemir, Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Ayşegül Özdemir Ovalıoğlu imzası ile Bakırköy Belediye Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.
“Sesi gür çıkan bir ülkeysek bunu şehitlerimize borçluyuz”
Antalya Valisi Hulusi Şahin, 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 109’uncu Yıl Dönümü ve Şehitleri Anma Günü münasebetiyle Antalya'daki şehir ve gazi yakını derneklerini ziyaret etti. Vali Şahin "Eğer biz bugün sesi gür çıkan bir ülkeysek bunu şehitlerimize borçluyuz." dedi.
3 değerli isim mesleklerini anlatacak
Kültür ve Turizm Bakanlığı Bakanlık Müşaviri ve RTÜK eski Başkan Yardımcısı Dr. İbrahim Uslu, YÖK Genel Sekreteri Batıkan Aksoy ile Akyazı Kaymakamı Mustafa İkbal Ekşi, "Mezunlarımızla Kariyer Zirvesi" programına katılacak. Alanında uzman isimler, meslek hayatlarını ve başarı merdivenlerini nasıl çıktıklarını anlatacaklar.
Marmara Kariyer Fuarı’nın açılışına 7 vali katıldı
“EN’lerin Fuarında Sen de Yerini Al, Geleceğin Senin Elinde” mottosuyla Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda, 15 üniversitenin paydaşlığında, Kocaeli Üniversitesi ev sahipliğinde ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile Valilik iş birliğinde gerçekleştirilen MARMARAKAF (Marmara Kariyer Fuarı) kapılarını açtı.
Niyazi Ulugölge, Göç İdaresi Rehberlik ve Denetim Başkanlığına atandı
Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlanan kararname ile Mülkiye Müfettişi Niyazi Ulugölge, bir süredir vekaleten yürüttüğü Göç İdaresi Başkanlığı Rehberlik ve Denetim Başkanlığına asaleten atandı.
Niyazi Ulugölge
Göç İdaresi Rehberlik ve Denetim Başkanı
Görentaş Köyü sakinlerini dinledi
Van Çatak Kaymakamı Sercan Sakarya, kurum amirleri ile birlikte kırsal mahalle ziyaretleri kapsamında Görentaş Mahallesine giderek vatandaşlarla buluştu.
Erzincan’ın gurur günü
Can Erzincan’ın düşman işgalinden kurtularak istiklal destanı yazdığı 13 Şubat 1918’in üzerinden 106 yıl geçti. Kurtuluş günü Erzincan’da coşkuyla kutlanırken Vali Hamza Aydoğdu, "Geçmişimiz geleceğimizin güvencesidir” dedi.
Prof. Dr. Yusuf Adıgüzel’den yeni kitap
Sakarya Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Yusuf Adıgüzel’in yeni kitabı ‘Dijital İletişimi Anlamak 4’ okuyucularla buluştu.
1,5 yaşındaki Hüseyin'e acil şifa diledi
Van Çatak Kaymakamı Sercan Sakarya, sıcak sıvı temasına maruz kalarak hastaneye kaldırılan 1,5 yaşındaki Hüseyin’i hastanede ziyaret etti. Annesi ve doktorlardan Hüseyin’in durumu hakkında bilgi alan Kaymakam Sakarya, minik çocuğa acil şifalar diledi.
Ara mülki idare kararnamesi yayımlandı
Bugünkü Resmi Gazete’de ara mülki idare amirleri kararnamesi yayımlandı. Çoğunluğu görevlendirme ile vekaleten kaymakam ve vali yardımcısı olarak görev yapan 127 ilçenin kaymakamı ve 20 ilin vali yardımcısı asaleten atandı.
Şehit Ali Gaffar Okkan unutulmadı
Diyarbakırlılar, 23 yıl önce silahlı saldırıda şehit edilen İl Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan'ı unutmuyor. Şehit Ali Gaffar Okkan vefatının 23. yıl dönümünde anılıyor. Şehit Okkan, Sakarya'nın Hendek ilçesindeki mezarı başında da dualarla hatırlanıyor.
Mülki idare amirleri Ali Yalçın'dan özür bekliyor
Sessizliğini bozan Mülki İdare Amirleri camiası, Diyarbakır Kulp Kaymakamı Burak Akeller’e yönelik ağır ifadeler kullanan Memur Sen Genel Başkanı Ali Yalçın’dan özür bekliyor.
Terör örgütüne 32 ilde operasyon
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 32 ilde Bölücü Terör Örgütü‘ne (BTÖ) yönelik düzenlenen “KAHRAMANLAR-41” operasyonlarında toplam 113 şüphelinin gözaltına alındığını açıkladı.
"İnsan tacirlerine fırsat vermeyeceğiz"
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 20 ilde göçmen kaçakçılığı organizatörleri ve düzensiz göçmenlere yönelik düzenlenen "Kalkan-5" Operasyonlarında 74 göçmen kaçakçılığı organizatörü ve bin 510 düzensiz göçmenin yakalandığını belirterek, "İnsan tacirlerine fırsat vermeyeceğiz" dedi.
"Ekiplerin çalışması sürüyor"
Kuzey Marmara Otoyolu'nun Sakarya mevkiinde zincirleme kaza meydana geldi. 7 aracın karıştığı kazada 10 kişi hayatını kaybetti, 59 kişi yaralandı. Kazayla ilgili açıklama yapan Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz, "Tüm ekipler bölgede çalışıyor. Olay yeri inceleme ekiplerinin ve cumhuriyet savcılarımızın burada yapacağı tespitler belirleyici olacak" dedi.
"Kadim şehrimize değer katıyorlar"
Esnafı ziyaret eden Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol, "Tüm esnafımızı kadim şehrimize hizmet eden ve değer katanlar olarak görüyoruz" dedi.
Zonguldak'ta heyelan: Anne ve oğlu hayatını kaybetti
Zonguldak'ta heyelan nedeniyle tek katlı müstakil evin yıkılması sonucu göçük altında kalan anne ve oğlunun cansız bedenine ulaşıldı. Anne ve oğlunu arama kurtarma çalışması sırasında meydana gelen ikinci heyelanda da 21 personel göçük altında kaldı.
Resul Tutay
Divriği Kaymakamı
“Düzensiz göçle mücadele kesintisiz sürecek”
Balıkesir, Bilecik, Bursa, Çanakkale, Kütahya ve Sakarya valilerinin katıldığı ‘Düzensiz Göçle Mücadele Toplantısı’na ev sahipliği yapan Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, düzensiz göç ile mücadeleye kesintisiz devam edileceğini söyledi.
Şehit kaymakam mezarı başında dualarla anıldı
Mardin’in Derik ilçesinde 7 yıl önce makamında uğradığı bombalı saldırı sonucu şehit olan Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk, vefatının 7’nci yıl dönümünde kabri başında dualarla anıldı. Şehit kaymakamın ailesi ve yakınları ile görüşen Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz, şehit kaymakama Allah’a rahmet diledi.
Şehit kaymakamımızı rahmetle anıyoruz
Vatanı, milleti ve bayrağı için aşkla hizmet ederken görevi başında şehit edilen Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk'ü, şehadetinin 7. yıldönümünde rahmet ve şükranla anıyoruz. Unutmadık unutturmayacağız. Ruhu şâd, mekânı cennet, makamı âlî olsun…
Baha Büyükkaymakcı
Gümüşhacıköy Kaymakamı
Cide Kaymakamının, ilham veren hikayesi...
Muğla’nın şirin ilçesi Dalaman Kaymakamlığı’nda çay ocağında çalışan annesine zaman zaman destek olan bir çocuk, bugünlerde Kastamonu’nun en şirin ilçelerinden birinin kaymakamlık koltuğunda oturuyor. Ailesiyle birlikte verdiği mücadeleyle herkese örnek olan Kaymakam Tuncay Karataş, adeta film gibi hikâyesiyle; gençlere de ilham oluyor.
108. dönem birincisi Pazaryeri’ni tercih etti
108. dönem kaymakam kursu Cumhurbaşkanlığı külliyesinde düzenlenen kura çekimi ile sona erdi. Kuraya tabi olmayan dönem birincisi Ahmet Tayyib Kahraman, Bilecik Pazaryeri Kaymakamlığını seçti.
Esma Atasever
Harmancık Kaymakamı
Peyzaj ve süs bitkisi sevenleri buluşturan fuar
Her yıl peyzaja ve süs bitkilerine ilgi duyanların ilgi odağı olan PSB Anatolia Fuarı’nın açılışına katılan Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz, Sakarya'da bu alanda bir sektörün var edildiğini ve büyütüldüğünü söyledi.
5 yıl hizmet ettiği ilçeye veda
Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile İstanbul Ataşehir Kaymakamlığına atanan Sakarya Arifiye Kaymakamı Bekir Dınkırcı, 5 yıl hizmet ettiği ilçeye veda etti.
113 kaymakam, vali yardımcılığına atandı
Bugünkü Resmi Gazete’de yayımlanan Mülki İdare Amirleri Kararnamesi ile 491 mülki idare amirinin görev yeri değişti. Mülki idare amirlerinden 113'ü kaymakamlıktan vali yardımcılığına, 41'i de vali yardımcılığından kaymakamlığa geçti.