Arama
Arama Sonuçları
"Batman artık göç alan il konumuna geldi"
Batman Valisi Ekrem Canalp, kente yapılan yatırımlar sayesinde Batman'ın bölgenin cazibe merkezi haline geldiğini belirterek, "Batman artık göç veren bir ilden, göç alan il konumuna geldi" dedi.
Hayvancılık OSB ile 500 milyon liralık gelir
Kütahya Valisi Musa Işın, 820 dekarlık alan üzerinde kurulması planlanan Aslanapa Hayvancılık Organize Sanayi Bölgesi alanında inceleme yaptı. Hayvancılık OSB, kırsaldan göçün önüne geçerek, modern tesislerle yılda 500 milyon liralık gelir sağlayacak.
"Halkımızın yararına olan projelerde iş birliği yapacağız"
Belediye başkanlarıyla bir araya gelen Ordu Valisi Muammer Erol, "Halkımızın ihtiyaçlarının karşılanması noktasında belediye başkanlarımızla el ele vereceğiz. Halkımızın yararına olan projelerde iş birliği yapacağız" dedi.
Abdullah Çiftçi, 6 yıldır görev yaptığı Diyarbakır'a veda etti
İstanbul Bayrampaşa Kaymakamlığı'na atanan Abdullah Çiftçi, hem Diyarbakır’ın yeni Valisi Murat Zorluoğlu ile hem de vatandaşlarla vedalaştı. Çiftçi, "Diyarbakır’ı, Diyarbakırlı güzel insanları çok sevdik. Artık bir yanımız Diyarbakır oldu. Hoşça kal Diyarbakır" dedi.
Murat Zorluoğlu
Diyarbakır Valisi
Vali Canalp'tan meslek seçimi için tavsiye
Çocuk Evleri Sitesi’ndeki çocuklar için hayata geçirilen "Biz Geleceğiz, Gelecek de Bizim" projesinin açılışına katılan Batman Valisi Ekrem Canalp, meslek seçimi konusunda çocuklara tavsiyelerde bulundu.
Selahattin Hıdır
Aydıncık Kaymakamı
"Demokrasiden asla vazgeçilmeyecek"
“Kütahya’dan Doğan Büyük Türkiye İdeali: Adnan Menderes ve 27 Mayıs Çalıştayı'na katılan Vali Musa Işın, "Türk milleti, istiklal ve istikbaline çok bağlıdır. Demokrasiden ve hukuk devletinden asla vazgeçilmeyecek" dedi.
"Şerefle ve gururla görevinizi yaptınız"
Görev süreleri biten muhtarlarla bir araya gelen Batman Valisi Ekrem Canalp, "Sizler belli sürede şerefle, onurla ve gururla bu görevi yerine getirdiniz" dedi.
"Sizin gibi valilerin eksikliğini hep hissedeceğiz"
Emekli Vali Orhan Öztürk, geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden eski devlet bakanlarından, emekli Vali Bekir Aksoy hakkında önemli bir yazı kaleme aldı. Öztürk, "Bekir Aksoy iyi bir bürokrat ve devlet adamıydı. Dik durdu ve net birisiydi. Bekir Aksoy, Recep Yazıcıoğlu, Rıza Akdemir gibi valilerin eksikliğini hep hissedeceğiz" dedi.
Vali Çiçek, sporcularla bilek güreşi yaptı
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, ilçe ziyaretleri kapsamında çeşitli temaslarda bulunmak ve Erdemlerimizle Varız (ERVA) projesi kapsamında, Yahyalı Kaymakamlığı tarafından yaptırılan ERVA Spor Okulu’nun açılışına katılmak üzere Yahyalı ilçesini ziyaret etti.
“Milletimiz size 5 yıl yetki verdi. Hep birlikte huzur içinde saygıyla çalışalım”
Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri sonucunda muhtarlığa seçilen köy ve mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.
"Tarım da en az sanayi kadar önemli"
Kütahya Valisi Musa Işın'ın başkanlığında Organize Hayvancılık Bölgesi’nin tüzel kişiliği için çalışmalar başladı. Vali Işın, "Kütahya'da 500 binin üzerinde küçükbaş, 200 bine yakın büyükbaş hayvan var. İnşallah bunu bilimsel ve organize biçimde yapacağız. Çünkü tarım da en az sanayi kadar önemli" dedi.
Ayşe Karaca Nas
Doğanyol Kaymakamı
İş ve işlemlerde azami özen istedi
Kırıkkale İl Koordinasyon Kurulu 2024 yılı II. Dönem Toplantısı, kurul üyelerinin katılımı ile Vali Mehmet Makas başkanlığında Valilik Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.
Yeni seçilen köy muhtarlarıyla buluştu: Uyum içinde çalışacağız
Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan, Valilik 12 Divan Toplantı Salonunda merkez ilçeye bağlı köy muhtarlarıyla bir araya geldi.
Eyüp Kaykaç, Manisa Vali Yardımcılığına görevlendirildi
İzmir Karaburun Kaymakamlığından istifa edip 31 Mart’ta İzmir Karaburun’da AK Parti’den belediye başkan adayı olan Eyüp Kaykaç, İçişleri Bakanlığı tarafından Manisa’ya vali yardımcısı olarak görevlendirildi.
"Şehrimizde yapılacak çok işimiz var"
Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, "614 muhteşem köye sahip olan şehrimizde yapılacak çok işimiz var" dedi.
Güzelyurt Belediyesine kayyum olarak görevlendirildi
Aksaray Güzelyurt Kaymakamı Can Alperen Taşavlı, seçimlerin yenilenmesine karar verilen Güzelyurt Belediyesine kayyum olarak görevlendirildi.
Mardin ve Diyarbakır büyükşehir belediyelerine inceleme
İçişleri Bakanlığı, Diyarbakır ve Mardin büyükşehir belediyeleri hakkında inceleme başlattı.
Emekli kaymakama Bakırköy Belediyesi'nde yeni görev
Sakarya Akyazı’nın efsane kaymakamı Cemalettin Özdemir, Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Ayşegül Özdemir Ovalıoğlu imzası ile Bakırköy Belediye Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.
Öğrencilerle hala saha maçı yaptı
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, ilçe ziyaretleri kapsamında Develi ilçesini ziyaret etti. Vali Gökmen Çiçek’in Develi İlçesindeki ilk durağı Develi Kaymakamlığı oldu.
Bayramda Edirne şehir merkezine 300 bin araç girişi oldu
Edirne’de 2024 yılında yürütülen kamu yatırımlarının görüşüldüğü İl Koordinasyon Kurulu 2024 Yılı 1. Dönem Toplantısı Vali Yunus Sezer Başkanlığında Devecihan Kültür Merkezinde yapıldı.
Kaymakam Karakaş, Hilvan Belediyesi'ne kayyum atandı
DEM Parti'nin kazanması sonrası YSK'nin seçimin yenilenmesine karar verdiği Şanlıurfa'nın Hilvan ilçesine, Kaymakam Orhan Gazi Karakaş kayyum olarak atandı. Kaymakam Karakaş, seçimlerin tekrarlanacağı 2 Haziran'a kadar kaymakamlıkla birlikte belediye başkanı olarak görev yapacak.
Pınarbaşı Belediyesine Ömer Tekeş kayyum olarak atandı
Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından seçimlerin yenilenmesine karar verilen Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesinde Belediye Başkanlığına Vali Yardımcısı Ömer Tekeş görevlendirildi. Tekeş, bugün görevine başladı.
Muhtarlık yarışını kaybeden Kırşehirli çobandan şiirli sitem
Kırşehir'de seçimleri kaybeden muhtar adayı, sosyal medyadan paylaşımda bulunarak akrabalarına ve yakınlarına şiirle sitemde bulundu. Muhtar adayının yayınladığı gülümseten videoyu kendi sosyal medya hesabından paylaşan Kırşehir Valisi Hüdayar Mete Buhara, “Anadolu irfanının en güzel örneklerinden. Samimi, içten, içimizden” dedi. Muhtara sahip çıkan Vali Buhara, “Çoban, bu muhtarlık yapamaz. Devlet deyip daireye varamaz” denilen Aydın Battal hemşehrimize devletimizin kapıları her daim açık” mesajı gönderdi.
Ortak gayeleri Afyonkarahisar
Yerel seçimler sonrasında Afyonkarahisar’ın kadın valisi ile belediye başkanı ilk kez bir araya geldi.
Ramazan ayı Şanlıurfa’da yoğun ve huzurlu geçti
Maneviyatın şehri Şanlıurfa'da Ramazan ayı bir kez daha huzur ve güvenin adresi oldu. İl genelinde tedbirin elden bırakılmaması ve vatandaşların sağduyulu davranması ile huzur iklimi seçim sürecine de yansıdı.
Vali Çelik, başkan vekilliği görevini tamamladı
Hakkari Belediye Başkanlığı'nı vekaleten yürüten Vali Ali Çelik, görevi tamamladı. Vali Çelik, "Çalışma arkadaşlarıma teşekkür eder, Hakkâri’mize yeni seçilen belediye başkanlarına başarılar dilerim" dedi.
Yazıcıoğlu mazbatasını aldı
Tokat Belediye Başkanı seçilen Efsane Vali Recep Yazıcıoğlu'nun oğlu Mehmet Kemal Yazıcıoğlu mazbatasını aldı.