Arama
Arama Sonuçları
"Hain emellerine ulaşamayacaklar"
Mardin'in Ömerli ilçesinde 37 yıl önce PKK'lı teröristlerce katledilen 16'sı çocuk, 6'sı kadın 30 kişi için anma töreni yapıldı. Törene katılan Vali Tuncay Akkoyun, "Bizler birlik ve beraberlik içerisinde omuz omuza verdiğimiz müddetçe Allah’ın izniyle hiçbir güç, hiçbir bölücü terör örgütü hain emellerine ulaşamayacak" dedi.
Şehit öğretmen Aybüke Yalçın dualarla anıldı
PKK'lı teröristlerin hain saldırısı sonucu şehit olan müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın, 7. vefat yıl dönümünde kabri başında anıldı. Anma törenine Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin ve Çorum Valisi Vali Doç. Dr. Zülkif Dağlı da katıldı.
"Allah bu şehri ilelebet devletimize, milletimize yar etsin"
İstanbul'un fethinin 571. yıl dönümü kutlamalarına katılan İstanbul Valisi Davut Gül, "Allah bu şehri ilelebet devletimize, milletimize yar etsin" dedi.
Kaymakam Günlü, şehit annelerini unutmadı
Diyarbakır Çınar Kaymakamı Muhammed Fatih Günlü, Anneler Günü dolayısıyla şehit anneleriyle bir araya geldi.
Şehit annelerinin Anneler Günü’nü kutladı
Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, yaklaşmakta olan Anneler Günü vesilesiyle Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nün tertip ettiği programda aziz şehitlerin kıymetli anneleriyle bir araya gelerek hasbihal etti.
“Futbol hayalin gerçekleşiyor” projesi kapsamında çocuklarla maç yaptı
Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Mersin Valiliği himayesinde ve Yenişehir Kaymakamlığı, Yenişehir Belediyesi ve İnter Akademi iş birliği içerisinde genç sporculara hizmet veren Inter Futbol Okulu’nda, “Futbol Hayalin Gerçekleşiyor” projesi kapsamında düzenlenen etkinlikte çocuklarla futbol oynadı.
Bir yıldır yatağa mahkum şehit annesinin hayır duasını aldı
Kastamonu Valisi Meftun Dallı, bir yıldır yatağa bağlı olarak yaşayan Şehit Satı Yanaşoğlu’nun annesini ziyaret ederek, hayır duasını aldı.
Dilucu şehitleri için anıt yapılıyor
8 Eylül 2015 tarihinde bölücü terör örgütü PKK'nın saldırısı sonucu şehit olan 13 kahraman polisimizin aziz hatırasını yaşatacak olan Dilucu Şehitleri Anıtı’nın yapımına başlandı.
En kıymetli emanetleri unutmadı
Şehit ailelerini ziyaret eden Kırıkkale Valisi Mehmet Makas ve eşi Elif Makas, onların istek ve taleplerini dinledi.
Şehitler adına 485 fidan toprakla buluşturuldu
Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, Orman Bölge Müdürlüğü ile Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Kahramanmaraş Şubesi iş birliğinde düzenlenen Şehitler Ormanı Fidan Dikim etkinliğine katıldı.
Çocuklarla uçurtma uçurdu
Erzincan Valisi Doç. Dr. Hamza Aydoğdu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle Atletizm Pistinde düzenlenen Uçurtma Şenliği etkinliğine katıldı. Şenliğe katılan çocuklarla yakından ilgilenen, onların neşesine ortak olan Vali Aydoğdu, tüm çocukların bayramını kutladı.
Geleceğin valilileri, makam koltuklarında
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında geleceğin valileri, makam koltuklarına oturdu. Makam koltuklarında dünya çocuklarının bayramını kutlayan öğrenciler, çeşitli talimatlar vermeyi de unutmadı.
“Bu resimlerin hepsini şehit babam için çizdim”
Görevi başındayken geçirdiği trafik kazasında şehit olan polis memuru Hüseyin Gül’ün 12 yaşındaki oğlu Talha Gül, çizdiği yağlı boya resimlerini babası anısına düzenlediği sergide sanatseverlerle buluşurdu. İçişleri Bakanlığı bakan yardımcıları Mehmet Aktaş ve Bülent Turan da sergiyi gezerek şehidin emanetine destek oldu.
Şehit oğlunun düğüne katıldı
Manisa Salihli Kaymakamı Mehmet Kâmil Sağlam, Şehit Polis Memuru Lokman Çankaya'nın oğlu Gürbüz Can’ın düğününe katıldı.
"Sizler bizim için çok değerlisiniz"
Hakkari Şemdinli Kaymakamı Ali Ekber Ateş, şehit ailelerini ziyaret etti. Kaymakam Ateş, "Sizler bizim için çok değerlisiniz bizlere şehitlerimizin birer emanetisiniz" dedi.
“Şehidimizin hatıralarını yaşatmak boyun borcumuz”
Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, 28.05.2017 tarihinde bölücü terör örgütü mensuplarınca düzenlenen roketatarlı saldırıda yaralanarak Ankara'da tedavi gördüğü hastanede Şehit olan Tankçı Uzman Çavuş Oğuzhan Yılmaz’ın ailesini evlerinde ziyaret etti.
"Gül Ağrı, sevin Ağrı, bu senin büyük günün"
Ağrı'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 106. yıl dönümü düzenlenen etkinliklerle kutlandı. Vali Mustafa Koç, "Gül Ağrı, sevin Ağrı, bu senin büyük günün. Bugün, vatanımıza aşık serhat şehrimizin 106. yıl önce büyük bir azimle yazdığı istiklal destanının günüdür" dedi.
Doğubayazıt'ın düşman işgalinden kurtuluşu kutlandı
Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 106. yıl dönümü dolayısıyla tören düzenlendi.
Vali Gül’den 50 noktaya bayram ziyareti
İstanbul Valisi Davut Gül, Ramazan Bayramı boyunca İstanbul’da 50 ayrı noktaya ziyaret gerçekleştirerek hem incelemelerde bulundu hem de İstanbullularla bayramlaştı.
Bayramda esnafla çay sohbeti
Hakkâri Valisi Ali Çelik, Hakkâri Merkez Bulvar caddesinde esnaf ve vatandaşlar ile bir araya gelerek Ramazan Bayramını kutladı.
Şehitlerin emanetlerini bayramda yalnız bırakmadı
Özel ve anlamlı günlerde şehit aileleri ve gazileri unutmayan Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Ramazan Bayramı öncesinde Derince ilçesinde ikamet eden şehit yakınlarını ziyaret ederek hal ve hatırlarını sordu.
Şehitlerimizin kabirlerine karanfil bıraktı
Ramazan Bayramı arifesinde Ordu Şehitliği'nde tören düzenlendi. Törene katılan Vali Muammer Erol, şehitlerimizin kabirlerini ziyaret ederek karanfil bıraktı ve dua etti.
"Yüreklerimiz bir, acılarımız ortak"
Erzincan Valisi Dr. Hamza Aydoğdu, şehit Emrah Gündüz’ün baba ocağını ziyaret etti. Şehit ailesiyle görüşen Vali Aydoğdu, "Yüreklerimiz bir, acılarımız ortak. Gözyaşlarımızı ve anılarımızı paylaşırken, bir kez daha sarıldık, birlik ve beraberlik içinde olduğumuzu hissettik" dedi.
Şehit kabirleri mevsim çiçekleri ile süslendi
Düzce’de medfun bulunan tüm şehitlerin kabirlerinin bakım ve temizlikleri bayram öncesinde valilik ve kaymakamlıklarca yapıldı.
Esnafın iftar sofrasına misafir oldu
Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, Erzurum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) tarafından düzenlenen iftar programına katıldı.
"Kahramanlar her zaman yanınızda"
Türk Polis Teşkilatı, kuruluşunun 179'uncu yıl dönümü dolayısıyla video hazırladı.
Van'ın 106. kurtuluş günü törenlerle kutlandı
Van’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 106. yıl dönümü törenlerle kutlandı. Vali Ozan Balcı, "1'inci Dünya Savaşı'nda cennet vatan toprağını ve bölgemizi işgal etmeye çalışan düşman güçlerine, kahraman ecdadımız Van'da 30 bin şehit vererek dur demiştir" dedi.
"Sizler milletimizin yüz akısınız"
Özel Harekât Polisleri ile iftar yapan Van Valisi Ozan Balcı, "Devletimiz ve milletimiz adına sizlere müteşekkirim. Sizler ayrıca devletimizin, milletimizin göz bebeğisiniz. Milletimizin yüz akısınız" dedi.
Gazinin iftar sofrasına konuk oldu
Bayburt Valisi Mustafa Eldivan, Gazi Selami Köksal’ın ve kıymetli ailesinin iftar sofrasına konuk oldu.
Şehadetinin yıl dönümünde şehidi unutmadı
Trabzon Şalpazarı Kaymakamı Semih Memiş, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Seher Serin’in de katılımıyla Şehit Tnk. Er Hasan Özdemir’in şehadetinin yıl dönümü dolayısıyla Üzümözü Mahallesi’ndeki mezarını ziyaret etti.