Arama
Arama Sonuçları
"Tarihi yapılar kısa sürede ihya edilecek"
Tarihi Havlucular Hanı ve Mezit Bey Hamamı'nda devam eden restorasyon çalışmalarını inceleyen Edirne Valisi Yunus Sezer, "Tarihi yapı kısa süre içerisinde ihya edilerek, kent turizmine kazandırılacak" dedi.
Edirne’de tarihe nostaljik yolculuk
Edirne Valisi Yunus Sezer, Edirne’nin tarihi ve turistik noktalarını keşfetmek amacıyla hizmete alınan Turistik gezi trenine binerek ilk seferine katıldı.
600 yıllık hamam restore ediliyor
Edirne Valisi Yunus Sezer, Kapıkule Sınır Kapısı yolu üzerinde bulunan 600 yıllık Gazimihal Hamamı'nda başlatılan restorasyon çalışmalarını inceledi.
“Ben seni gördüm ya yavrum, ölsem de gözlerim açık gitmez”
Bilecik Valisi Şefik Aygöl, Osmaneli’nin Borcak Köyü ziyaretinde yürüyemediği için köy meydanına gelemeyen teyzeye giderek elini öptü. Valiyi karşısında göre teyze, ““Ben seni gördüm ya yavrum, ölsem de gözlerim açık gitmez” dedi.
Vali Yılmaz: Eğitim kalitemiz daha da artacak
Kentte yapılan okul inşaatlarını inceleyen Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, "Okullarımızın hizmete girmesi ile eğitim kalitemiz daha da artacak" dedi.
"Çocuklarıma bırakacağım en büyük miras!"
Edirne Valisi H. Kürşat Kırbıyık Selimiye camisinin ana kubbesine yerleştirilmesine başlanan alemin ahşap kısmına restorasyon anısına isminin yazılı olduğu plakayı çaktı.
Hayırsever iş insanlarından depremzedelere destek
Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı’nın depremden etkilenen vatandaşların yaralarını sarmak için başlattığı Deprem Yardım Kampanyası, ildeki hayırsever iş insanları, vatandaşlar, sivil toplum kuruluşları ve devlet kurumlarından ilgi görmeye devam ediyor. Kampanya ilan edildiğinden bu yana özellikle şehrin hayırsever iş insanları önemli miktarlarda bağış yaparak kampanyaya destek oldu.
Selimiye’nin minarelerine çıkıp restorasyonu inceledi
Edirne Valisi H. Kürşat Kırbıyık, Cumhuriyet döneminin en büyük restorasyon çalışmasını geçiren Selimiye Camisi’nde incelemelerde bulundu. Restorasyonun Selimiye ve Edirne için önemine işaret eden Vali Kırbıyık, Mimar Sinan'ın ustalık eserinin restorasyonunun titizlikle yürütüldüğünü belirtti.
Vali Kırbıyık, iskeleye çıkıp Selimiye restorasyonunu inceledi
Edirne Valisi H. Kürşat Kırbıyık, Cumhuriyet döneminin en büyük restorasyon çalışmasını geçiren Selimiye Camisine giderek çalışmaları yerinde inceledi.
Helal kazanç ve bereket için dua etti
Edirne Valisi H. Kürşat Kırbıyık, tarihi Selimiye Cami Arasta çarşısında esnafların sabahları dükkânlarını açmadan önce kubbe altında geleneksel olarak yaptıkları bereket duasına katıldı.
Edirne Valisi Kırbıyık: Atanmış değil adanmış bir anlayışla çalışacağım
Edirne Valiliği'ne atanan, eski İller İdaresi Genel Müdürü Hüseyin Kürşat Kırbıyık, “Atanmış değil adanmış bir anlayışla çalışacağız. Devletimizin her zaman vatandaşımızın hizmetinde ve yanında olduğunu hissettireceğiz” dedi.