Arama
Arama Sonuçları
2300 rakımlı yaylada piknik yaptılar
Hakkari'nin Şemdinli Kaymakamı Ali Ekber Ateş, Kur'an kursu öğrencilerinin 2300 rakımlı Meydan Yaylası'nda düzenlediği pikniğe katıldı.
Sınırın en uç noktasından teşekkür
Hakkari Valisi Ali Çelik, İran-Irak-Türkiye sınırlarının kesiştiği en uç noktada yer alan Fidan Tepe Askeri Üs Bölgesi’ni ziyaret etti. Vali Çelik, sınır güvenliğini sağlayan kahraman Mehmetçiğe teşekkür etti.
"Dünyadaki en büyük güzellik merhamettir"
Şemdinli Hz. Ali Yatılı Erkek Kur’an Kursu ile Hz. Aişe Yatılı Kız Kur’an Kursu öğrencileriyle bir araya gelen Hakkari Valisi Ali Çelik, "Dünyadaki en büyük güzellik merhamettir. Allah içinizden merhameti, adaleti, ahlakı, sevgiyi hiç eksik etmesin" dedi.
Hakkari'ye deprem konteynerleri gelmeye başladı
Hakkari Valisi Ali Çelik, olası bir depremde geçici barınma imkânı sağlamak amacıyla kullanılacak konteynerlerin kentte gelmeye başladığını belirterek, 200 konteynerin Şemdinli’ye ulaştığını ifade etti
"Sizler bizim için çok değerlisiniz"
Hakkari Şemdinli Kaymakamı Ali Ekber Ateş, şehit ailelerini ziyaret etti. Kaymakam Ateş, "Sizler bizim için çok değerlisiniz bizlere şehitlerimizin birer emanetisiniz" dedi.
"Hayvanların yaşam alanlarını bozmadığımız bir dünya dileğiyle"
4 Nisan Dünya Sokak Hayvanları Günü dolayısıyla sokaktaki canları besleyen Hakkari Şemdinli Kaymakamı Ali Ekber Ateş, "Hayvanların doğal yaşam alanlarını yakarak, yıkarak ya da kirleterek bozmadığımız bir dünya dileğiyle" dedi.
Çocuklara hayvan sevgisi aşıladı
Hakkâri Şemdinli Kaymakamı Ali Ekber Ateş, bir araya geldiği öğrencilere hayvan sevgisi aşıladı. Ateş, “Dünyamız onlarla çok daha güzel” dedi.
Dağların ve halk oyunlarının şehrinde halay çekti
Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, Okul Sporları Mahalli Halk Oyunları Yarışması'nı izledi. Öğrencileri tebrik eden Vali Çelik, yarış sonrasında öğrencilerle birlikte halay çekerek, "Halk oyunları Hakkâri’nin olmazsa olmazı, burası dağların ve halk oyunlarının şehridir" dedi.
Kaymakamlık hayalleri öğrenci iken gerçekleşti
Hakkari Şemdinli Kaymakamı Ali Ekber Ateş, okul ziyaretinde kaymakam olmak istediklerini söyleyen Berat ve Dindar’a küçük yaşta kaymakamlığı tecrübe ettirdi.
"Çocuklarımızın çalışma ortamlarını gözlemliyoruz"
Hakkari'nin Şemdinli Kaymakamı Ali Ekber Ateş, "Misafirim Kaymakamım" projesi kapsamında öğrencileri evlerinde ziyaret ediyor. Kaymakam Ateş, "Amacımız çocuklarımızın okul sonrası çalışma ortamlarını gözlemlemek, yanlarında olduğumuzu hissettirmek" dedi.
"Kütahya'dan, Hakkari’ye kardeşlik köprüsü kurdular"
Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik’in vesilesiyle Kütahya Tavşanlı’dan yola çıkan hayır derneği, kentteki 300 öğrenciye bot ve mont hediye etti. Derneğe teşekkür eden Vali Çelik, "Kütahya’dan Hakkari’ye bir kardeşlik köprüsü kurdular" dedi.
“Misafirim kaymakamım”
Hakkâri Şemdinli Kaymakamı Ali Ekber Ateş, “Misafirim Kaymakamım” projesi kapsamında öğrenciler Muhammet ve Abdulkahar’ın evlerine konuk oldu.
Sessiz dostlarımız için mama istasyonu
Hakkari'nin Şemdinli Kaymakamlığı tarafından sessiz dostlarımız için ilçe merkezindeki bir parka mama istasyonu kuruldu.
Kaymakamın bulduğu 13 köpek bekçi olacak
Şemdinli Kaymakamı Ali Ekber Ateş ve eşi Cansu Ateş tarafından bulunan 13 yavru köpek, sahiplendirildi. Köpekler, askeri üs bölgesi ve köylere gönderilerek bekçilik eğitimi alacak.
Hayvanları beslemeleri için çocuklara mama dağıttı
Öğrencilere hayvanları korumanın önemini anlatan Hakkari Şemdinli Kaymakamı Ali Ekber Ateş, sokaktaki hayvanları beslemeleri için mama dağıttı.
“Hakkâri Benim Sevdam” şiirini okudu
Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, Hakkari’nin Sesi Radyosunda canlı yayınlanan Gazeteci-Yazar ve Hakkâri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Hakan Taş’ın programının konuğu oldu.
Hakkâri'nin sorunları Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde masaya yatırıldı
Hakkâri Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik beraberindeki heyetle birlikte Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ı ziyaret ederek Hakkâri'nin sorunlarını ve çözüm önerilerini görüştü.
Şehit babasının tabutuna omuz verdi
Düzce Valisi Selçuk Aslan, protokol üyeleri ve kurum amirleri ile birlikte, Şehit Erkan Özdemir’in babası, merhum Şenol Özdemir'in Yığılca-Aydınyayla Köyü’nde cenaze merasimine katıldı.
Belediye başkanlarıyla Hakkâri’yi konuştu: Elimden gelen desteği vermeye hazırım
Hakkâri Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, Çukurca, Şemdinli, Esendere ve Durankaya Belde Belediye başkanlarını makamında misafir ederek, “Elimden gelen desteği vermeye hazırım” dedi.
Gazi asker 5 yıl sonra şehit oldu
Milli Savunma Bakanlığı, 2018 yılında bölücü terör örgütü mensuplarınca düzenlenen bombalı saldırıda gazi olan piyade sözleşmeli er İsmet Eraslan’ın, tedavi gördüğü hastanede şehit olduğunu açıkladı.
Feyza Yılmaz, Demirözü Kaymakamlığına atandı
Van Vali Yardımcısı V. Feyza Yılmaz, Bayburt Demirözü Kaymakamlığına görevlendirildi.
Şemdinli Kaymakamlığı’na Ali Ekber Ateş atandı
Bayburt Demirözü Kaymakamı Ali Ekber Ateş, Hakkari Şemdinli Kaymakamlığına, Bolu Vali Yardımcısı Vekili Ümit Gürsançtı ise Erzincan Kemah Kaymakamlığına görevlendirildi.
Muhammet Tugay
Aziziye Kaymakamı
Hakkari’ye 19 milyon liralık yeni yatırım
DAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı ve Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı'nın desteğiyle Hakkari Valiliği paydaşlığında Hakkari'de hayata geçirilecek olan 19 milyon lira değerindeki 8 projenin protokolü düzenlenen törenle imzalandı.
Hakkari’de 2500 üreticiye 250 bin koyun verilecek
Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık, Hakkari'nin hayvancılık bölgesi olduğunu belirterek, küçükbaş hayvan sayısını 1 milyona çıkarmayı hedeflediklerini söyledi.
Bakan Yardımcısı ve Vali rafting yaptı
İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, Hakkari Valisi İdris Akbıyık ve protokol üyeleri, Hakkari'nin Çukurca ilçesinde, bu yıl dördüncüsü organize edilen Foto Safari ve Doğa Sporları Festivali kapsamında düzenlenen yarışmada rafting yaptı.
Tek geçim kaynağı ineği ölen teyzeye Vali Akbıyık inek ve buzağı hediye etti
Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık, tek geçim kaynağı olan ineği merada otlarken ölen Nesibe Durna´ya (60), Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci'nin talimatıyla inek ve buzağı hibe etti.
Ömer Lütfi YARAN
Kandıra Kaymakamı
Altuğ ÇAĞLAR
Kartepe Kaymakamı
Batuhan Taşgın
Şemdinli Kaymakamı