Arama
Arama Sonuçları
Vali Pehlivan, Kız Kalesi’nde tantuni yaptı
Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, kentin simgesi tarihi Kız Kalesi'nde düzenlenen tanıtım etkinliğine katıldı. Etkinlik kapsamında Kız Kalesi’nde bir ilk gerçekleşti ve tantuni pişirildi. Vali Pehlivan, kenttin tescilli yiyeceği olan tantuni tezgahının başına geçerek, misafirlere tantuni hazırladı.
Hırsızları suçüstü yakalayan kahraman polisi ödüllendirdi
Bilecik Valisi Şefik Aygöl, izinli olduğu gün hırsızları yakalayan kahraman polis memuru Mustafa Şener'e başarı belgesi verdi.
Kamplarda hem eğleniyorlar hem öğreniyorlar
Akdeniz Gençliği Deniz Kampında düzenlenen etkinliğe katılan Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, "Gençlik Kamplarımızda 600 gencimizi gruplar halinde misafir ediyoruz. Gençlere hem eğitimler veriliyor hem de kültür, sanat, müzik, spor içerikli faaliyetler yapılıyor" dedi.
Kaymakamdan hayırsever çifte teşekkür
Adıyaman Kahta Kaymakamı Selami Korkutata, 6 Şubat depremlerinden etkilenen Taşlıca Köyü’ne okul yaptıran hayırsever çifte teşekkür etti. Kaymakam Korkutata, “Depremin ilk gününden bu yana tüm imkanlarını yıkılan Taşlıca okulumuz için seferber eden Işıl ailesine teşekkür ederiz” dedi.
"Öğrencilerimizin güvenliği birinci önceliğimiz"
Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek başkanlığında “Üniversite Güvenlik Koordinasyon Toplantısı" yapıldı. Vali Çiçek, "Kampüste, yurtta, dolmuşta veya çarşıda öğrencilerimizin güvenliğini sağlamak birinci önceliğimiz olacaktır" dedi.
Batman'da dev aydınlatma projesi
Türkiye’de bir ilk olan 5 bin 500 metrelik dev led aydınlatma projesinin lansmanını Vali ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp gerçekleştirdi.
Öğrencilerle bowling oynadı
Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek, İl Emniyet Müdürlüğünce çeşitli okullarda eğitim-öğretim gören, önceden belirlenmiş lise öğrencileri için düzenlenen film ve bowling etkinliğine katılarak öğrencilerle vakit geçirdi.
Yaban hayvanlarına yem bıraktı
Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek, yoğun kar yağışı nedeniyle yiyecek bulmakta zorlanan yaban hayvanları için ormanlık alana yem bıraktı.
Vatandaşların taleplerini evlerinde dinledi
Şişli ilçesine giden İstanbul Valisi Davut Gül, depremzede aileleri ve bazı vatandaşları evlerinde ziyaret etti. Vatandaşların taleplerini dinleyen Vali Gül, çözüm için tek tek not aldı.
"Allah ayağınıza taş değdirmesin"
Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Çevik Kuvvet ve Özel Harekât Şube Müdürlüğü'nü ziyaret etti. Vali Pehlivan, "Sizlere inanıyor ve güveniyoruz, Allah ayağınıza taş değdirmesin" dedi.
"Festivaller beraberliğimizi pekiştiriyor"
Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, 4.Karaduvar Balık Festivali'ne katıldı. Festivalde konuşan Vali Pehlivan, "Festivaller ve sosyal etkinlikler, insanlarımızın bir araya gelmesini, kaynaşmasını, birlik ve beraberliğimizi pekiştiriyor" dedi.
"ŞÖNİM başvuruları yüzde 30 azaldı ama yeterli değil"
Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele ve Dayanışma Günü kapsamında düzenlenen farkındalık yürüyüşüne katılan Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, "Çalışmalar neticesinde ŞÖNİM'lere yapılan başvuru yaklaşık yüzde 30, barınma talebinde bulunanların sayısı da yüzde 25 civarında azaldı. Ancak bunu yeterli görmüyoruz. Sıfır toleransla yaklaştığımız bu konuda kadına yönelik ve aile içi şiddeti tamamen sıfırlamayı hedefliyoruz" dedi.
Kitap fuarı tüm şehri buluşturdu
20 Ekim’de “Oku! Bu 100 Yıl Senin” mottosuyla kapılarını açan Batman 6. Kitap Fuarı, Cumhuriyetin 100. yıl dönümünün kutlandığı 29 Ekim’de Türkiye Yüzyılına yakışır bir final yaptı. Kitapseverlerin akın ettiği fuarı 464 bin 930 kişi ziyaret etti ve bu katılım sayısı ile Batman, kırılması zor bir rekora imza attı.
TCSG Gemisi'nde şehit ailelerini ve gazileri ağırladı
Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Cumhuriyetin 100. yılı dolayısıyla şehit ailelerini ve gazileri TCSG Yaşam Gemisi'nde ağırladı.
Öğrenci servislerinin denetimine katıldı
Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek, öğrenci taşıyan servislere yönelik polis ekiplerinin yaptığı denetimlere katıldı.
İçişleri’nin genel müdürlüklerine 28 yeni atama
Bugün yayımlanan Mülki İdare Amirleri Kararnamesi’nde İçişleri Bakanlığı’nın birimlerine genel müdür veya başkan seviyesinde birim amiri ataması yapılmazken, genel müdür yardımcılıkları, daire başkanlığı ve şube müdürlüklerine 28 atama gerçekleştirildi.
Kentsel dönüşümün önündeki engeller aşılacak
Batman’da inşaat ve gayrimenkul sektörü açısından kentsel dönüşüm uygulamaları ve Kentsel Dönüşüm ile ilgili yapılacak çalışmaların ele alındığı çalıştay, Vali Ekrem Canalp başkanlığında tüm bileşenlerin katılımıyla Valilik Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.
52 ilin emniyet müdürü değişti
Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlanan kararname ile 4 Emniyet Genel Müdür Yardımcılığı görevine atama yapılırken, 52 ilin emniyet müdürü değişti.
Fatsa ve Ünye’de toplu açılış
Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Ordu programı kapsamında Vali Tuncay Sonel ve protokol ile birlikte Fatsa ve Ünye ilçelerinde açılış törenlerine katıldı.
Vali ve kaymakama 23. yıl sürprizi
Mülki İdare Amirliği mesleğine 29 Mayıs 2000 yılında başlayan Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan ve dönem arkadaşı Akdeniz Kaymakamı Zeyit Şener’in meslekteki 23. yıldönümleri olması hasebiyle meslektaşları sürpriz yaptı.
Yeni mahsül şeftali reçelinin tadına baktı
Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Akdeniz İlçesi Yukarı Burhan Mahallesinde çiftçilik yapan Sünbül ve Ünal ailesini evlerinde ziyaret etti.
Ordu’daki tüm kapalı köy okulları yaşam merkezine dönüştürülecek
Ordu Valisi Tuncay Sonel, Fatsa Demirci Mahallesindeki Köy Yaşam Merkezine ziyarette bulundu.
Akdeniz Hükümet Konağı, Mersin’in çehresini değiştirdi
Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Akdeniz ilçesinde yapımı tamamlanan ve Mersin’in çehresini değiştiren yeni Hükümet Konağını ziyaret etti.
Başarılı personellere ödül
Konya Tuzlukçu Kaymakamı İsa Bertan, ilçede Jandarma, Emniyet ve kamu kurumlarında görev yaptıkları sürede özverili ve gayretli çalışma sergileyen personeli, Başarı Belgesi ile ödüllendirdi.
Şehit aileleri, depremzedeler ile yetim ve öksüz çocuklar iftarda buluştu
Batman Beşiri Kaymakamlığı tarafından organize edilen iftar yemeğinde şehit aileleri, gaziler, depremzede vatandaşlar, yetim ve öksüz çocuklarla bir araya gelindi.
İmam hatip öğrencileriyle iftar
Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Akdeniz Kaymakamlığı, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Mersin Kayserililer Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği koordinesinde Akdeniz ilçesinde bulunan Mersin Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde misafir edilen depremzede vatandaşlar ve öğrenciler için düzenlenen iftar programına katıldı.
Mahmut Şener
Eğitim Dairesi Başkanlığı Şube Müdürü
Mehmetçiğin iftar sofrasına konuk oldu
Batman Beşiri Kaymakamı Mahmut Şener, Beşpınar Karakol Komutanlığında görev yapan Mehmetçiklerle iftar yaptı.
Sosyal medyadan valiyi dükkanını davet etti
Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, kendisini sosyal medya üzerinden çalıştığı dükkana davet eden Ahmet İlbaş’ın davetini geri çevirmedi. Vali Pehlivan Akdeniz İlçesi Nusratiye Mahallesi 112. Cadde üzerindeki kolonya ve parfümeri satışı yapan dükkanı ziyaret etti.
Depremzede çocuklara doğum günü sürprizi
Kahramanmaraş merkezli depremden etkilenen ve ailesiyle Gaziantep'ten Batman’ın Beşiri ilçesine gelen 15 Temmuz İlkokulu 1. sınıf öğrencisi Fatma Yusra Aldağ ile Atatürk Ortaokulu 6. sınıf öğrencisi Nurullah Tercan’a Kaymakam Mahmut Şener doğum günü sürprizi gerçekleştirdi.